am inceput acum o sapt ca 2 lingurite si am marit treptat, chestia e ca da mult si pe jos, cred ca jumatate din cantitate, nu prea stie sa inghita. inca nu vreau sa ii dau piureuri, ca e micut, 4 luni jumate. | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 14:02 |
||
---|---|---|
n-am zis a ii dfai piure, am zis ca morcovul fiert (supa sau piure) incheaga stomacelul. | ||
pinicuta Postat pe 13 Mai 2010 14:32 |
||
ana stiu ca e mica pt cresa de asta am si zis. Dar din pacate nu voi avea alta varianta daca scad astia indemnizatia deoarece si mama si soacra mea muncesc si nu am cu cine sa o las. O femeie nu prea imi permit sa platesc si oricum daca platesc femeie nu am realizat nimic ca tot la atatia bani ajung si atunci mai bine stau acasa. Sincer nu as vrea sa ma intorc la munca inca. Dar... vom trai si vom vedea. | ||
|
||
Pitu Postat pe 13 Mai 2010 14:50 |
||
Buna fetele Pinicuta ma bucur sa aud ca e bine bebele.Acum asteptam sa ne spui ce v-a fi , fetita/baietel. Sarcina usoara in continuare gaby multumim pt cafea. Si tu cu invatatul,la ce ? Ca si eu de saptamana care vine tre sa ma tin tare cu invatatul,proiecte,drumuri .... tusi multumim ca ne-ai anuntat ca azi e sarbatoare. Piti si noi am semnat petitia.Oricum daca nu-si revine guvernul din prostie o sa iese lumea in strada. Ionela cum se mai simte miruna? E tare riscant acum,ca am tot auzit de virusul acela gastric,ca e peste tot. Ana si la noi e urat.Voi iesiti afara pe vremea asta?Sau s-a facut frumos la voi? mioara imi pare tare rau sa aud ca sunteti raciti.Insanatosire grabnica. Daca face scaunel moale fa pauza de o zi -doua sa vezi cum reactioneaza. Va |
||
bau Postat pe 13 Mai 2010 15:11 |
||
mioara, este normal sa aiba mai multe scaune pe zi. si al meu face si de 3 ori pe zi... gunoiul e plin in fiecare zi de pampersii lui. Eu am amestecat sucul de morcov cu suc de mar, ar fi baut si un litru cred, tare i-a placut... Si bebe meu e racit si miorlait, mai ales noaptea... nas infundat.... si nu ma lasa nici cum sa-l curat sau sa-l aspir!!!!!!! Va doresc o zi buna tuturoro si hai sa va zic un banc: Un barbat a salvat fiecare banut castigat in timpul vietii. Era un adevarat zgarcit cand venea vorba de a cheltui ceva. Iubea banii mai mult decat orice. Inainte sa moara i-a spus nevestei sale �Asculta, cand mor vreau sa iei toti banii si sa-i pui in cosciug cu mine. Vreau sa-mi iau banii in viata de dincolo�. Dupa care a pus-o sa jure cu mana pe inima ca se va tine de cuvant. Intr-o zi omul a murit. A fost pus in cosciug, sotia lui statea langa el imbracata doar in negru alaturi de prietena ei cea mai buna. Cand s-a terminat ceremonica, chiar inainte sa inchida cosciugul, femeia tipa �Stati putin!� S-a apropiat de cosciug si a pus in el o cutie de pantofi. Cioclu a inchis sicriul si a inceput sa-l coboare in groapa. �Sper ca nu esti atat de nebuna incat sa-i fi pus banii in cosciug� spuse prietena ei. Ba da, raspunse nevasta, i-am promis. Sunt un om credincios si nu pot sa mint. I-am promis ca ii voi pune banii in cosciug alaturi de el. Vrei sa spui ca ai pus fiecare banut din banii lui in cosciug? Evident. I-am strans pe toti, mutat in contul meu, si i-am scris un cec. |
||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 15:24 |
||
inca ceva mioara, eu i-am cumparat lingurite din acelea pentru bebeii, si canita de la tommee teppee, le gasesti mai ieftin la asda sau sainsburry's (supermarketuri) si al meu bea sucul de mar din canuta. Supica, cerealele in schimb le dau cu lingurita... | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 15:26 |
||
Buna aly_fab Cum se mai simte baietelul al mare? Insanatosire grabnica la al mic F tare bancul |
||
bau Postat pe 13 Mai 2010 16:16 |
||
pinicuta, stiu ca nu mi-ai zis sa ii dau piure, m-am facut eu inteleasa gresit, doar am spus ca fapt divers ca nu ii dau inca piure.mersi pt raspunsuri | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 17:26 |
||
aly, buna! doar ce am venit de la doctor, mi-a dat niste picaturi de ochi si de nas, mi-a spus ca e normal sa aiba mai multe scaune ca ii dau numai morcov. avem nasul infundat si e tare plingacios... |
||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 17:32 |
||
mioara, daca inca il alaptezi, iti sugerez sa pui laptic de la tzitzi, este cel mai bun antiinflamator, antibacterial etc. ochisorul lacrimeaza deoarece canalul lacrimar este blocat. iti recomand sa-i faci masaj usor cu degetul dinspre extreriorul ochiului, spre interior adica spre nasuc, sa ajute deblcarea canalului lacrimar. are ochisorul rosu?? pentru deblacarea nasului, recomand ceapa, taiata in patru si lasata in camera. la noi ceapa nu a avut efect de data asta, nu stiu de ce......dar in general functioneaza. |
||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 18:09 |
||
laptic in ochisorul care supureaza, am uitat sa precizez dar probabil ti-ai dat tu seama | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 18:22 |
||
faza e ca nu ma lasa sa ii ating ochiul si doctorul mi-a spus sa ii fac masaj dar nu ma lasa, si picaturile de-abia i le pun si e asa rosu ochisorul... mi-e o mila de el, mititelu.. | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 18:33 |
||
masajul il fac pe pleoapa? | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 18:33 |
||
mioara, masajul sa stii ca este destul de important pentru deblocarea canalului. am trecut si noi prin asta cand avea bebe vreo 2 luni. masajul se face sub pleoapa, de la coada ochiului spre nasuc. daca e rosu s-ar putea sa aiba putina conjuctivita. nu te speria, o sa treaca... e si imflamat?? | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 18:42 |
||
eu ii faceam masajul respectiv la baita, cand el era fericit si incantat de ce se intampla. Chiar daca era racit, tot i-am facut si sa stii ca s-a facut bine repede as putea spune. | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 18:44 |
||
e rosu, putin umflat si lacrimeaza permanent | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 18:51 |
||
ce picaturi ti-a dat dr? | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 18:52 |
||
si lapticul il pun in ochisor? cam cit? scuze de atitea intrebari dar e prima data cind e bolnavior, nu am mai trecut prin astea | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 18:55 |
||
FUCITHALMIC, DE OCHI | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 18:56 |
||
nu-i nici o problema, intreaba orice. stiu cum este, si noi am trecut prin asta. lapticul pune-l cat de des, de preferabil inainte sa-l alaptezi.. cateva picaturi.... | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 18:59 |
||
mersi de raspunsuri, mi-e mila de el mititelu, si el tot ride cit ii e de rau!! ieri si azi mi-a supt mai mult, parca nu se mai satura...ce-o avea? o fi de la boala? |
||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 19:02 |
||
da, da in ochisor se pune si poti sa-i faci masaj dupa ce-i pui, dar usor.. spre nasuc in jos, sa nu mai lacrimeze sa se deblocheze canalul lacrimar. al meu s-a facut bine in doua zile dupa ce i-am pus laptic in ochi. | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 19:04 |
||
da, s-ar putea sa fie din cauza discomfortului, si asa isi gasete alinarea. da-i de cate ori cere laptic. | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 19:05 |
||
sub ploapa, vroiam sa spun pe partea inferioara a ochisorului, partea cu obrajorul, dinspre exterior spre nasuc. | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 19:15 |
||
i-am pus acum putin laptic in ochi, i-am facut si putin masaj, dar de-abia sta. e chinuiala mare... acum ii dau papica si somn... | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 19:32 |
||
aly, dar asa, pt raceala, medicii astia de aici nu iti dau nimic? gen nurofen, panadol? | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 19:34 |
||
da, stiu ... lapticul si picaturile in general isi fac cel mai bine efectul in timpul somnului.... nurofenul, calpolul le poti cumpara de oriunde, chiar si de la supermarket. baiatul meu mare a facut otita, si dr i-a prescris antibiotice...si acum inca urmam tratamentul, nu l-am terminat. |
||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 19:39 |
||
offf, ce rau e cind sunt bolnaviori...plingi linga ei! dar, na, astea sunt bolile copilariei, fereasca Dzeu de ceva mai greu... | ||
mioara82 Postat pe 13 Mai 2010 19:46 |
||
Aly_fab ma crezi ca eu i-am tratat otita cu granule homeopate de la o zi la alta...credema stiu ce inseamna durerea de otita ca numai ce o facusem eu cu vreo luna inaintea ei si urlam si ma cataram pe pereti de durere.Imi era mila de fata mea si iti zic fara sa exagerez ca i-a trecut de la o zi la alta.... | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 19:52 |
||
salut alinakatt zimi si mie te rog cum se cheama granule hemeopate pentru otita. multumesc | ||
MAYATHEEO Postat pe 13 Mai 2010 19:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
boala maxilofaciala | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:16 |
COSTUMASE BABYFACE | 1 | De la: mayusha 18 Septembrie 2009 11:09 |
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe, nou, 140 ron | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06 |
|
||
VAND SCAUN AUTO INGLESINA NOU | 2 | De la: camy_angel4u 7 Aprilie 2009 00:48 |
mamici din iasi cine stie doct hemopat | 2 | De la: garbo224602 21 Septembrie 2011 18:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară