alinakatt sa traiesti . crede-ma si eu as fi vrut sa ocolesc antibioticele dar trei zile a avut temperatura peste 38.. ajunsese si la 39.5..... la fetita ta s-a repetat otita?? al meu a facut de 3 ori in 6-8 luni.......foarte dubios... |
||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 19:59 |
||
---|---|---|
salut aly-fab si bebita mae a facut otita de 3 ori si aim facut taratment cu agumentin cefort in vena si nu a cedat si am iam facut luna trecuta pe 21 punctie transtimpanica. am tras un chin ff urat de la otita . fetita mea nu avea deloc durerii nu plangea . dar lichidul se afla in spatele timpanului. sanatae multa si ai grija de bebe | ||
MAYATHEEO Postat pe 13 Mai 2010 20:03 |
||
eu am auzit ca daca se repeta trebuie operat, interventie chirurgicala........ si chiar nu as vrea sa ajungem la asa ceva | ||
|
||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 20:06 |
||
hello..Aly la tine ca si la mine 100% polipi deci o sa ai parte de otite repetate si/sau amigdalite.Naspa treaba ca-s dureroase rau.Daca a facut de atatea ori otita nu-i ok, fa-i un consult de specialitate. Cat despre homeopatie degeaba iti zic ca nu cred ca ti-ar fi bune tie.Se dau pe profilul fiecarui copil in parte. Barbara sa trezit din somn urland de durere de ureche m-am dus la urgente si mi-a zis ca-i otita era dimineata devreme, cand a venit dr. homeopat la cabinet am fost cu ea si mi-a dat sa-i dau cate 3 granule la 6 ore in prima zi si de a doua zi doar cate 3 granule de 3 ori pe zi timp de 7 zile. Prima zi a facut febra mare 40 dar a dormit linistita fara dureri iar de dimineata ca noua. De cand o tin cu homeopate am uitat ce-s antibioticele.M-ati auzit pe mine sa vorbesc de boli orice agata de la gradi se rezuma la o zi max. doua si alea lejer. A facut si enterocolite...la fel pe langa acel hippors 200 granule au un efect ca ramai masca. dute cu bb sa vezi daca nu are polipi, apoi vb. cu medicul tau ce-ti recomanda in cazul in care are polipi, pentru ca otitele repetate duc la surzire daca sunt tratate incorect. eu oricum am intentia de ai opera polipii dar mai incolo dupa 4 ani Merge greu compu lui mama de acasa Daca sunt cuvinte incomplete tastatura e de vina |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:10 |
||
nici nu am vrut sa ajungem la asa ceva nu am mai avut incotro nu ceda de loc si revenea rapid inapoi otita si nu lua bebita mea in greutate. | ||
MAYATHEEO Postat pe 13 Mai 2010 20:11 |
||
cu otita nu-i de joaca, poate duce la surzire si in marea majoritate au legatura cu nenorocitii aia de polipi | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:14 |
||
sunt in evidenta unui medic orl . deocamdata e bine luni treb sa mergem iar la control dipa 3 sapt de la operatie sa vedm cu stat. mia zis ca are vegetati. si vreau sa o tratez cu hemeopate numai bag un antibiotic in ea. esti din iasi sa imi zici si mie un doct bun hemeopat. plzzz alinakatt | ||
MAYATHEEO Postat pe 13 Mai 2010 20:15 |
||
da, exact, alina, asa stiam si eu polipi, amigdalite ....... | ||
aly_fab Postat pe 13 Mai 2010 20:18 |
||
Din pacate sunt TM | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:19 |
||
A mea are polipi iar ca sa nu faca otite toaleta nasului e sfanta.Picaturile de nas sunt frectie la picior de lemn deoarece dau dependenta si mai mult...nu-si mai fac efectul dupa un anumit nr. de zile. Cine are polipi are in continuu muci tuse si respiratiepe gura sforait etc. Salina,iar fac reclama, mie mi-a ajutat sa mai curatat de jegurile ce le adunase pe dedesupt |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:22 |
||
alinakatt si bebita mea am o luna de zile de cand ma chinui cu ea muciii si tuse. nu mai stiu ce sa dau si ce sa fac is disperata ce fel de picaturi pui in nas? cum e cu frectia nu am intele? am sa cump si eu aparat cu salina sa pun noapte pte ea.si scot la muciii in fiec zii o groaza ca se ineca si tuseste de ei. oare cand o sa scap de ei |
||
MAYATHEEO Postat pe 13 Mai 2010 20:27 |
||
alina katt cat are bebelusul; tau? am vazut discutia si am intrat si eu in vorb sper ca nu va suparati aly-fab si aliankatt |
||
MAYATHEEO Postat pe 13 Mai 2010 20:30 |
||
frectie la picior de lemn adica e nimik realizat...hai ca-i ai fost tare bb meu are 3 ani si muci fac parte din ea cine o vede imi zice:vai e racita ca are muci? raspuns :deloc. visual e praf dar medical e brici |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:35 |
||
nu am inteles exprimarea ta daca tu ai gasit ceva de ras din asta | ||
MAYATHEEO Postat pe 13 Mai 2010 20:38 |
||
sa iti traiasca bebita . inseamna ca noi o sa o tinem asa p ana ne vom opera de polip muci intruna | ||
MAYATHEEO Postat pe 13 Mai 2010 20:42 |
||
Eu am folosit toate picaturile posibile si am facut mai mult rau decat bine.Nu stiu exact termenul dar ceva de genul obturatiasinusuri ceva de genul...in fine practic toate picaturile pentru ea rau apa de ploaie si toate date la sfatul medicului.Acum in ziua de azi nu mai pun strop de picaturi in nasul ei.Are perioade cand sunt ami multi sau mai putini de diverse culori.Important este ca nu i se trag la plamani si doarme noaptea linistita .Aaaa si inca ceva eu chiar daca e scarbos pentru unii mi-am invatat copilul sa scuipe mucii care i se aduna in gat si care ii provocau si tusea... | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:45 |
||
cand o sa aibe si a ta 3 anisori iti zic sigur ca si tu o sa gasesti mucii ei amuzanti.Eram si eu in panica la inceput dar mi-a trecut.Sa nu crezi ca rad de tine nu asta este intentia mea....din contra. Sfatul meu toaleta nasului zilnic indiferent daca e racit si are muci sau nu. |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:47 |
||
multumesc mult de sfaturi. a mea cand stranuta ii ies muci din nasuc dar o groaza si cand tusete cum ai zis si tu ii scupia singura. sanatate multa | ||
MAYATHEEO Postat pe 13 Mai 2010 20:50 |
||
are 7 luni si deja suntem ingroziti de cati muci poate sa aibe . mia zis un doct ca e posb sa faca muci de la amidon eu inca alaptez si sa scot din alimentatie tot ce contine amidon. | ||
MAYATHEEO Postat pe 13 Mai 2010 20:53 |
||
asta este decat sa inghita scarboseniile alea mai bine trazneste o chestei pe trotuar ....daca nu apuc sa scot servetelul | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:53 |
||
lidya Postat pe 13 Mai 2010 20:54 |
||
spune-i ca-i un bou doctorului aluia.Auzi ce aberatie iti zice sa-i zica la fiesa ca are muci din cauza suptului | ||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:55 |
||
lidya a zis fiemea ca vrea sa vada poze cu bb tau...dar tu nu ai...deci iti aduci aminte pe data viitoare ca/d sunt din nou cu ea sa iti pui ceva la profil. Va las...am plecat ca-i tarziu si maine la 6 trezirea |
||
alinakatt Postat pe 13 Mai 2010 20:57 |
||
am inteles, SA TRAITI!!!!! | ||
lidya Postat pe 13 Mai 2010 20:59 |
||
Buna seara fetele Alina cum faci toaleta nasului ? kidz006372 ce mai faceti? Azi am aflat ca o fetita unei prietene,care are doar 4 lunite , are tumoare la cap si la stomacel. M-au trecut toti fiorii.Mergeam impreuna la plimbarica cu copilasii si azi sa afle groaznica veste. Multa sanatate la toti copilasii. Va |
||
bau Postat pe 13 Mai 2010 21:54 |
||
heloo lidya mersi pt comentarii ce mai face-ti ca nu va mai vede omul pe aici pe unde umblati? |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Mai 2010 22:51 |
||
buna seara la toate fetele de pe topicuri sunt si eu prin zona asa de control sa va iau pulsul ca de mult nu am mai fost pe aici pupici la toti bebitzi |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Mai 2010 22:52 |
||
Lowiny ce mai faci? Cum te mai simti? Ce mai face bebele ? Pe cand tre sa faceti cunostinta? | ||
bau Postat pe 13 Mai 2010 22:53 |
||
BUNA! BEBELE FACE BINE, MIE INSA IMI ESTE FOARE RAU. MAI SUNT APROXIMATIV 3 SAPTAMANI SI FACEM CUNOSTINTA. ABIA ASTEPT. AM OBOSIT. VA PUP! | ||
Lowiny Postat pe 13 Mai 2010 22:56 |
||
o seara frumoasa mamici si o noapte linistita noi ne retragem |
||
chanty Postat pe 13 Mai 2010 22:58 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
constipata:(((((ajutor!! | 5 | De la: ubita 24 Octombrie 2009 22:16 |
vand patut copil din lemn, cu 2 nivele, sertar,stare impecabila (nefolosit),300 ron, pitesti, arges, id. mess. eny333, [email protected] | 1 | De la: eny333_yahoo_com 29 Ianuarie 2010 12:52 |
Vand role noi ROLLERBLADE ASTRO 6, noi | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:57 |
|
||
Vand hainute de copii la preturi bune | 1 | De la: miky_m 2 Septembrie 2009 15:51 |
scoica de vanzare pentru bebe | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:06 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară