Ai intrat pe ultima suta de metrii. Acum e tot mai greu si de la o zi la alta se apropie de marea intalnire. Ma bucur sa aud ca bebe e bine. De abia asteptam sa-l vedem Bagajul e facut? De la o zi la alta poate venii bebele. Din cate imi amintesc ,sper sa nu gresesc, ai facut si tu cerclaj parca? In ce sens te simti rau,ai dureri? Chanty o seara frumoasa |
||
bau Postat pe 13 Mai 2010 23:02 |
||
---|---|---|
noapte buna chanty si vise frumoase cred ca te urmez si eu imi pica ochii in gura de obosita ce sunt o seara faina tuturor |
||
tusi_Oli Postat pe 13 Mai 2010 23:03 |
||
buna seara fetelor dar ati avut activitate nu gluma,oare din cauza vremii sau a sarbatorii | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 14 Mai 2010 00:20 |
||
incerc ceva, deci fara suparare! ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ ok, gata, scuze! | ||
anca4vlad Postat pe 14 Mai 2010 06:34 |
||
bau cum stati cu dintii? Dar cum a aflat prietena ta ca are copilul probleme? A avut ceva simptome? Doamne fereste de asa ceva!!! Sper sa se faca bine copilul. | ||
Pitu Postat pe 14 Mai 2010 09:48 |
||
Mony toaleta nasului inseamna curatirea lui zilnic.Eu zilnic ii aplic in nas spray Humex sau Marimer sau ce mai gasesc prin farmacie.E apa de mare.Dimineata cand se trezeste ca sa poata sa-si sufle bine nasul si seara inainte de culcare.Asta asa la normal cand e racita mai des. Daca bb tau nu stie sa-si sufle nasucul pt. ca inca e mic faci la fel ii aplii in nasuc si dupa vezi pur si simplu cum ii curg afara.Daca e racit il aspiri ca sa nu ramana in nas mucii sau pe gat.Chiar ajuta si nu creaza dependenta si nu usuca mucoasa.Dupa ceva timp vezi singura diferenta.Bibi doarme bine noaptea si gu gura inchisa. Ai fost in TM si nu ai dat bep...sa-ti fie rusine.Ai fost la homeopata? |
||
alinakatt Postat pe 14 Mai 2010 10:11 |
||
si noi avem muci, cu polonicu...... muci din aia de tabla, care-i spargi cu pickameru`.... fi'r'ar sa fie de treaba..... |
||
aly_fab Postat pe 14 Mai 2010 13:05 |
||
noi trebuia sa facem vaccinul, dar nu stiu cum se face ca de fiecare data cand se apropie data cand trebuie sa se faca vaccinul, bebe raceste, are nasul infundat.... si iar trebuie sa amanam vaccinul......... bau, ce s-a intamplat? nu a trecut raceala? Ana, cum mai stati cu enterocolita?? S-au dus norii negrii, sper ca sunteti mai bine.....!! |
||
aly_fab Postat pe 14 Mai 2010 13:10 |
||
kidz72, imi pare sincer rau pentru cele intamplate, am vrut sa-ti scriu ieri dar se pare ca m-am luat cu altele... Sper sa nu mai treceti prin asa ceva NICIODATA! | ||
aly_fab Postat pe 14 Mai 2010 13:11 |
||
Buna fetele Multumesc Alina. Te-am intrebat ca si noi avem problema cu mucusorii mai tot timpul,are deviatie de sept si mucusorii se cam aduna in spate narilor,e f complicat si am crezut ca sti vreo metoda . La noi putem sa-l curatam calumea doar la orl-ist cu furtunele acelea. Alina am dat un tiiiit ,eream la volan si nu aveam voie sa vorbesc la tel N-am ajuns la homeopata ,dar sper ca data viitoare sa ajungem si la ea. Ce homeopata buna sti ? Ca mie mi s-au spus de vreo 3 care ar fi buni,din care am ales una. Aly_fab raceala a trecut dar mucusorii ii mai aud. Off imi pare asa rau sa aud ca bebelu tau e racit.Ce a-ti mai facut? Piti ne chinuim in continuare cu dintisorii,iese unul dupa altul....dar cu greu ...tine cel putin 1 saptamana pana iese unul . Asa ca acum avem 6 dintisori. Asteptam pe al 7-lea cu mataieli,agitatie si suparare. Voi cum stati cu dintisorii,cati aveti? Nu stiu prea multe ca acum is f suparati,sunt in spital cu a mica , iti poti da seama ce e in sufletul lor. Problema a fost una normala,cel putin asa mi se parea mie si multor altora care au trecut prin perioada de varsaturi a copilului pana la 4-5-6 luni. Multi copilasi varsa dupa ce mananca,deci mie mi se parea ceva normal cand mi-o spus. Asa i s-o parut si doctorului cand a fost la el.Mai apoi a aparut si problema ca i se umflase un ochisor ,probabil canal lacrimar infundat si atunci au plecat la Tm sa vada ce are...si asa au depistat ceva la care nimeni nu se gandea. |
||
bau Postat pe 14 Mai 2010 13:34 |
||
Piti eu i-am facut analizele acum ,la 9 luni ,mi-a zis sa le facem sa vedem daca e totul ok. Sange se i-a din deget si pt anemie si pt calciu ...doar daca vrei sa-i faci vsh trebuie din vena. Si surpriza a iesit lipsa de fier la noi,asa ca ne-am pus sa luam fier,desii papam mancarica care contine fier. Eu zic ca-s bune si analizele preventiv si din deget nu prea se chinuie bebele. Eu am fost la un cabinet privat,desii am platit analizele ,am fost f multumita ca nu mi-a chinuit bebele deloc,nici macar nu a plans. Azi am facut o supita de galuste pt bebe ,i-a placut la nebunie. Va fetele. O zi frumoasa. Am plecat afara, la soare ,sa ne bronzam. Apropo de bronzat ce creme folositi pt bebei,copilasi...pt soare . |
||
bau Postat pe 14 Mai 2010 13:55 |
||
eu folosesc pt miruna o crema de la avon pt copii cu SPF50,iar eu tot de la avon cu SPF20 | ||
ionela_miruna Postat pe 14 Mai 2010 14:21 |
||
crema mirunei e cu aloe si vit. E | ||
ionela_miruna Postat pe 14 Mai 2010 14:21 |
||
bau domnisoara mea are 8 dinti. Oricum asa ma gandeam ca daca ii fac analize sa fie ceva usor nu din vene si alte chestii din astea. Multumesc fetel pt sfaturi. |
||
Pitu Postat pe 14 Mai 2010 14:58 |
||
fetelor, help. ce recomandati pentru tuse si nas infundat la bebe de 5 luni?? | ||
aly_fab Postat pe 14 Mai 2010 23:05 |
||
cand era racit andrei, avea nasul infundat si il desfundam cu sprei de la humex, ser fiziologic, cand ii puneam in nasuc ii aspiram cu batista bebeluslui, iar pentru tuse ii dadeam eurespal sau ceai de ceapa cea ce tu mi-ai zis intr-o zi sa-i fac si poti sa-i mai pui in ceai, nuca si miere sau sirop de brad la raceala ii mai dadeam UNSYN, e un antibiotic, pentru el e foarte bun si ii trece repede |
||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 23:09 |
||
UNASYN am vrut sa scriu dar mi-e cam somn si nu mai vad bine | ||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 23:09 |
||
laura , ceapa nu a mers.... am sa caut eurespal.... dar e ok asa ceva la bebe asa mic? ntibiotic nu dau, fara acordul medicului, prefer ceva mai naturist ... | ||
aly_fab Postat pe 14 Mai 2010 23:12 |
||
mie asa mi-a zis doctorita cand a racit andrei prima data, si atunci avea cam 4 luni sau poate era ca bebe al tau naturist ar fi ceva si mai bun, dar nu stiu ce exact, iti poate spune farmacista de la magazinul naturist |
||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 23:18 |
||
ma enerveaza la culme mesajele astea necitite pana la capat e aiurea rau, trebuie sa scrii juma de rand ca sa vezi ce scrii naspaa, huaaaaaaaaaa, cine face treburi de astea nasparlii? care se tine de prostii ca nush ce fac |
||
Laura_M Postat pe 14 Mai 2010 23:20 |
||
buna seara fetelor, ce mai faceti? nu am mai intrat de cateva zile si nu mai am rabdare sa citesc din urma. bebicii bolnaviori sunt ok acum ? si noi am inceput de ieri sa fim cu mucisori ......offf si tocmai ma bucuram ca nu are nimic !!! | ||
cory_emy Postat pe 14 Mai 2010 23:24 |
||
buna laura! ce face andreiutu e bine sanatos? da chiar ce naiba se intampla ca nuse vede randul intreg.....lol |
||
cory_emy Postat pe 14 Mai 2010 23:26 |
||
aly_fab micutii tai s-au facut bine ? sper sa nu mai aveti prb | ||
cory_emy Postat pe 14 Mai 2010 23:28 |
||
cory, voi ce faceti? sunteti bine? | ||
aly_fab Postat pe 14 Mai 2010 23:28 |
||
cory, inca ne luptam cu mucii si tusea. azi am avut o criza nervoasa din cauza oboselii...... sper sa treaca. eu ma bag la culcare, nu stiu daca pot dormi, sunt prea obosita ..dar incerc, . o seara buna tuturor |
||
aly_fab Postat pe 14 Mai 2010 23:31 |
||
o seara buna aly si sper sa ne auzim cu vesti bune!!! despre bebei sanatosi si voiosi | ||
cory_emy Postat pe 14 Mai 2010 23:33 |
||
Somn usor mamici cu bebici! | ||
Lowiny Postat pe 15 Mai 2010 00:23 |
||
buna seara mamicilor,na ca v-am prins on-line ce faceti,eu de ieri am o durere de masea si ureche ingrozitor de nasoala si nu am chef de nimic voi ce faceti,ce va fac prichindeii? |
||
anaROBERT Postat pe 15 Mai 2010 00:34 |
||
Lowiny (nush daca ai vazut ce ti-am scris aseara) somnik usor ionela_miruna multumesc o sa ma uit si eu dupa creme cu vit E si aloe , spf 50. Aly_fab pastilute karvol/inhalant baby sunt f bune de pus nnoaptea pe o batista in apropierea bebelasului Cory de la 6 luni e bun Pulmex,de dat pe piept si spate,ca Emy acum are un anisor, ai fetite mari. Piti ooo pai aveti multi dintisori, ne grabim si noi din urma sa va ajungem Va |
||
bau Postat pe 15 Mai 2010 00:35 |
||
Buna seara Ana Ce mai faceti voi? Va trece una,va apuca alta..... |
||
bau Postat pe 15 Mai 2010 00:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Lapte Humana 2 cutie de 1500 grame | 2 | De la: hranacopii 19 August 2008 16:10 |
GRIPE WATER... recomandati? | 26 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50 |
vand carucior , patut si scoica ptr masina | 1 | De la: cory_emy 8 Februarie 2011 16:43 |
|
||
cabinet specializat copii probleme 0_6 ani iasi | 1 | De la: irinae 29 Septembrie 2009 17:34 |
vand carut bertoni star roz nou | 1 | De la: margeo99 6 Septembrie 2009 10:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară