buna mony noi da suntem foarte sensibili cand unul cand celalat,asta e asa ne facem mari,ne trece noua voi ce faceti?ce face pilu? |
||
anaROBERT Postat pe 15 Mai 2010 00:43 |
||
---|---|---|
buna ana ...ce faci cand de fund cand de ureche... am glumit dar nu termini cu una ca te apuca alta..... robert ce face el este ok ? | ||
cory_emy Postat pe 15 Mai 2010 00:46 |
||
Noi acum ne chinuim cu dintisorii ....dar asteptam sa luam o pauza ca simt ca nu mai pot. | ||
|
||
bau Postat pe 15 Mai 2010 00:46 |
||
fetele va pup ! ma retrag ptr ca imi pica ochii la subsol noapte buna ana si mony ...pupicei |
||
cory_emy Postat pe 15 Mai 2010 00:50 |
||
da fetelor asa e cand in una cand in alta,ma prins curentu in parc si de aia dar imi trece mie ,ce optimista sunt robert e bine doar ca nu prea vrea sa manance si ii dau si vitamine si tot degeaba noapte buna cory somn usor |
||
anaROBERT Postat pe 15 Mai 2010 00:52 |
||
Sper ca ai vazut Cory ce ti-am scris de pulmex.... Somnik usor Ma retrag si eu ca pe la 3-4 ,parca vad ca-mi da trezirea ca are chef de joaca fetle |
||
bau Postat pe 15 Mai 2010 00:54 |
||
si eu ma bag la somn pa pa getelor somnik usor | ||
anaROBERT Postat pe 15 Mai 2010 00:56 |
||
ce agramata sunt pffff o sa ma gandesc serios sa iau un curs al limbii romane fetelor va pwpik somn usor |
||
anaROBERT Postat pe 15 Mai 2010 00:57 |
||
buna mony. nu am mai intrat pe aici am avut un pic de prob cu bebita mai mica. dar au trecut in mare parte. suntem bine. voi ce faceti? sanatae multa | ||
MAYATHEEO Postat pe 15 Mai 2010 08:55 |
||
buna fetelor, ce mai faceti? vad ca voi intrati mai mult noptea,eu nu pot ca la ora aceea dorm. | ||
ionela_miruna Postat pe 15 Mai 2010 12:06 |
||
am fost joi cu miruna la medic ca incepuse sa tuseasca si sa ii curga si nasul si ne-a dat si sirop de tuse si antibiotic ca are rosu in gat.sper sa ii treaca repede.ma bucur macar ca doarme noapte si se odihneste, ca ii desfund nasul inainte sa se culce si dupa doarme pana dimineata.aseara nu s-a trezit de loc,s-a culcat pe la 22:00 si s-a trezit la 7:00 | ||
ionela_miruna Postat pe 15 Mai 2010 12:08 |
||
ce noroc ai ...asa dormea si fata mea de la 22 la 7 ,dar de cand cu dintisorii de 3 zile parca si-a mai revenit un pic ,doarme de la 22 la 5 ,5"30 ...la 5 , 5"30 isi i-a biberonul de lapte si mai doarme pana la 8 -9 depinde cand cum...sper sa revina la programul de dinainte cat mai curand...oricum ma bucur k doarme,k alta data ma trezea din ora in ora de imi venea sa | ||
eu_mino Postat pe 15 Mai 2010 12:31 |
||
Buna fetele Astazi am avut f multe de facut ,dar am reusit sa le scot la capat pana acum.... dar is rupta la orele astea ,o baita si sper ca somn. kidz006372 imi pare bine sa va "revad " pe aici .Imi pare bine ca a-ti reusit sa treceti cu bine peste acel hop. Dar cum v-ati dat seama ca are otita? Noi suntem bine ... ne chinuim cu dintisorii,dar usor ,usor ne trezim ca avem toti dintisorii,deocamdata numai 6 . Multa sanatate si voua ionela_miruna insanatosire grabnica Mirunei. Dar pentru rosu in gat antibiotic ? Daca o dormit toata noaptea inseamna ca merge spre bine Imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim azi,dar am avut f mult de lucru si musafiri , de aceea de obicei intru seara. Maine iar am musafiri , dar dupamasa .....asa ca de dimi sper sa bem cafeaua impreuna eu_mino si voi probleme cu dintisorii .... offf.... cati dintisori aveti? Si cate lunite are fetita? Va |
||
bau Postat pe 15 Mai 2010 22:35 |
||
buna seara fetelor ce faceti,ce va fac bebeii?azi am lipsit de la apel am umblat toata ziua,i-am facut curat lui fimiu in dulap si in camera,i-am umplut peretii de pisici si twity | ||
anaROBERT Postat pe 16 Mai 2010 00:12 |
||
buna dimineata tuturor, o duminica perfecta la toata lumea. | ||
ionela_miruna Postat pe 16 Mai 2010 09:35 |
||
buna dimi fetelor! bau ...bebelina mea are 11 lunitze maine (asa k trebe sa ne urati iar la multi ani ) iar dintishori 6 ...si akm ne mai ies...bebe tau cate lunitze are? | ||
eu_mino Postat pe 16 Mai 2010 10:06 |
||
bebita mea face pe 21 mai 1 an si doua luni. la multi ani pt maine | ||
ionela_miruna Postat pe 16 Mai 2010 11:32 |
||
si miruna tot 6 dintisori are | ||
ionela_miruna Postat pe 16 Mai 2010 11:33 |
||
Buna fetele Si eu putin prin zona.... Ana ai luat atibilde de pus pe pereti,sau? Si eu de abia astept vremea in care o sa pot sa-i fac lu fiumiu camera lui,dar pana atunci mai astept. Eu_mino La multi ani si la mai multi dintisori .... mai putin si ai fetita de un anisor. Apropo ca am uitat la multi ani pt ieri parca, sa aveti parte numai de impliri si de bucurii. Baietelul meu are 9 luni jumate ,in 1 iunie face 10 lunite. ionela la multi ani si voua pt 21 , in caz ca uit..... Dar am o idee , nu vreti sa treceti la semnatura data nasterii ca sa vedem cand se sarbatoresc? O cafeluta fetele , daca nu a-ti bauto inca |
||
bau Postat pe 16 Mai 2010 11:58 |
||
buna fetelor ce faceti? serviti cafelute beach | ||
anaROBERT Postat pe 16 Mai 2010 12:00 |
||
buna.....ce mai faceti? | ||
scolaritzas Postat pe 17 Mai 2010 19:55 |
||
mamica1maria La multi ani Ce mai faceti fetele? |
||
bau Postat pe 17 Mai 2010 23:03 |
||
La multi ani bebici cu mamici! | ||
Lowiny Postat pe 17 Mai 2010 23:17 |
||
buna fetelor | ||
anaROBERT Postat pe 17 Mai 2010 23:44 |
||
Buna seara...cine nu are somnik sa faca prezenta. Va |
||
bau Postat pe 18 Mai 2010 00:17 |
||
eu ca de obicei n uam somnik | ||
anaROBERT Postat pe 18 Mai 2010 00:17 |
||
Ai petrecut azinoapte ? | ||
bau Postat pe 18 Mai 2010 00:26 |
||
nu ca a ajuns sotu meu la 3 dimineata acasa ca a trebuit sa vina baietii sa il descarce si era ff nervos si azidimineata a trebuit sa se duca la firma inapoi sa ia niste centralizatoare si nu mai stiu ce acte azi a stat acasa dar l-au incarcat baetii iarasi si maine dimieata iarasi pleaca |
||
anaROBERT Postat pe 18 Mai 2010 00:28 |
||
ms bau.....care mai aveti ziua de nastere luna asta?cum sunt bebecii? | ||
scolaritzas Postat pe 18 Mai 2010 18:52 |
||
fetele nici una in zona? mai stau un pic sa va iau pulsul din seara asta si ma retrag la o seara frumoasa si somnik frumos si usor tuturor bebeilor |
||
tusi_Oli Postat pe 19 Mai 2010 22:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
realizez carti personalizate pentru copii | 1 | De la: xenna 11 Octombrie 2009 16:09 |
bebelusi nascuti in octombrie 2007 | 23 | De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 16:03 |
ceai humana | 1 | De la: adis 7 Decembrie 2008 11:55 |
|
||
Vand Carucior Baby Care si Scaun De Masa Bertoni | 4 | De la: wyp 17 Iulie 2009 18:41 |
Salut sau Buna | 1 | De la: garbo200785 10 Aprilie 2011 10:34 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri