mamici on line

lidya
Postat pe 9 Martie 2010 17:31
lidya incearca sa-ti limitezi comentarile.Imi dau seama ce fel de persoane esti si imi pare rau sa aflu.Incearca sa ne respecti daca sti macar ce inseamna respectul. Daca esti mama ar trebuii sa-ti fie putin rushine sa vorbesti asha despre alti copii si alte mame.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 17:31
eu aproape zilnic ii cumpar ceva nou,cum vad ceva ce-mi place poate chiar exagerez,are hainute cat pt 5 copii,dar eu tot ii mai cumpar saptamanal
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 17:32
citez, sursa anaROBER"T "vai sa te mai iei de copilul cuiva auzi '' asa mama asa copil'' inteligento daca ai copil roaga-te sa nu se reverse prostia ta si sa iti semene ca o sa te dai cu capul de pereti"
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 17:32
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 17:33
Silvia eu zic mai bine sa-i pui banii intr-un cont sa se adune ,sa-i poata folosii mai tarziu pt ceva ce crede el ca are nevoie.
bau
MESAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
lidya
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 17:34
lidya
pai daca tu spui asa mama asa copil auzi da cine te crezi,tu ai copil sau tu in sine esti un copil?asa se pare nu da in copii altora ca s-ar putea ca astazi sa te imiedici sa iti rupi gatul si sa nu sti de ce
anaROBERT
vedeti cat de simplu adun mesaje? nu trebuie sa spun tampenii, e simplu nu?
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 17:35
sursa anaROBERT: "pai daca tu spui asa mama asa copil auzi da cine te crezi,tu ai copil sau tu in sine esti un copil?asa se pare nu da in copii altora ca s-ar putea ca astazi sa te imiedici sa iti rupi gatul si sa nu sti de ce"
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 17:36
si eu sunt tentata de tot ce vad si imi place,sotul meu spune pai tie iti place totul acum ce facem cumparam tot magazinul asa ca prefer sa ii strang cumva,prin cec m-am gandit si sa ii poata scoate la 18 ani,e cel mai bn asa
anaROBERT
laso Ana ca se vede ca are probleme serioase la caput.Ce sa facem ,pe forumuri dam peste fel si fel de personaje.
bau
are si banuti pusi deoparte in fiecare zi primeste ca-i familia mare si contribuie toti
Szilvia_kidz
ce copil norocos,cu unc opil cheltui foarte multi bani sunt nevoile maria,dupa o perioada vor fi cererile mari asa ca n uavem ce face
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 17:37
E bine asa Silvia.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 17:37
CU CAPUL SUFERITI VOI, CA NU INTELEGETI CU VORBA BUNA.
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 17:38
na bine fetelor va las ca a venit sotu ,predau pc sper ca scapati de persoanele nepotrivite vb maine
Szilvia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 17:38
intrebare: ce-ti face fii-tu anaROBERT? stii pe unde este?
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 17:39
moama ce anagramata sunt fetelor,imi cer scuze fata de voi ca meritati va pun sa cascatii ochii la ce scriu dar viteza de reactie este mare
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 17:39
lidya se vede ca nu ai nici rushine,nici bun simt, ce sa mai spun de respect.
Deci in acest caz cuvintele tale sunt egal cu zero . E bine de vazut ce fel de persoane o acuza pe Ana.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 17:41
ti-am spus masoara-ti cuvintele nu te lua de copii nostri esti chiar asa de grea de cap,n uam vazut pana la tine atata cantitate de prostie serios acum nu ai ce discuta te intereseaza ce face copilul meu .

pa pa silvia mai vb diseara sau maine,sper sa scapam de aceste negativisme dar se pare ca se tin ca capusele de caine
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 17:42
Szilvia
bau
Postat pe 9 Martie 2010 17:43
ti-am zis ca mi s-a pus pata pe tine nu? vreau sa te vad plecata, da pt multa multa vreme,ok? esti obosita, nu mai ai farmec, lasa pe altele sa se afirme
mony tu esti cumva caine de paza?
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 17:44
asa este de ieri incontinuu numai ca nu toate mamicile au vrut sa vada asta,oare ele cum ar reactiona la asemenea postari despre proprii copii rusine si dizgratie lidya esti nula,ai reusit sa te faci de ras si pe internet
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 17:44
doamne citesc si ma minunez eu sa plec parvenito,care sunt aici de la inceputul topicului creat de una din prietene esti comica angajeaza-te pe post de gopo(clovn)ai avea succes
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 17:46
deci pana mai ieri nu prea am scris pe acest forum, dar cand am vazut ca nu va simtiti deloc, am vrut sa intervin, obositi lumea cu comentariile voastre gen: ce ai mai facut, cand vine sotul, nu am somn, hai la o cofa, etc etc.
Acordati mai mult timp bebeilor mamici, sunt mult mai importanti decat sa aflati ce naiba a mai gatit anaROBERT azi, nu? ce dumnezeu nu se intelege oare? cum ai timp sa faci si curat si mancare cand tu de dimineata postezi aprope intruna? cat timp te joci cu copilul tau? ati devenit dependente de forum, treaba voastra, dar cand deja deranjati si pe alte mamici, e normal sa intervenim.
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 17:48
ti sa pus pata pe mine cat interes eman se vede ca sunt importanta pt tine pana te ia ameteala si cazi in cap poate iti revii
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 17:49
lidya eu am prea mult bun simt sa iti raspund si sa stau de vorba cu tine. Eu greu de inteles pt tine ca persoanele cu un astfel de comportament ca al tau nu o sa ajunga departe.Daca tu crezi ca se intra pe un forum ca sa jignesti,ca sa te comporti urat, inseamna ca ai o viziune total gresita despre internet si despre viata. Imi pare rau ca am avut ocazia sa te cunosc pe acest forum. Imi displace prezenta ta datorita felului cum vorbesti.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 17:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce stiti de raceala la "ovare "exista asa ceva??????????? 14 De la: funny_lucky 29 Noiembrie 2010 20:06
vand infacol, gaviscon infant, sudocrem, bepanthen 6 De la: Raisa_Lory 26 Ianuarie 2010 23:39
Vand aspirator nazal electric 7 De la: grety81 17 Februarie 2009 10:32
Vand Orajel- Cel mai bun gel pt perioada de eruptie dentara 1 De la: irinabratu 8 Noiembrie 2009 10:12
vand saltea de patut relaxa nou nout 1 De la: pinky 25 Mai 2009 15:22
Setari Cookie-uri