acum pot sa spun si eu ca-i o NESIMTITA mi-a scris 2 masaje pe privat a zis sa scape omenirea de mine nu o mai suport!!!!habar n-are de viata dar nici viata de ea!!!!!!!!!!!!!!!deci in concluzie e mai rea decat vrajitoarea din OZ este SPAIMA COPIILOR SI A MAMICILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chiar ca are probleme cu capu de ce se baga peste noi? | ||
Szilvia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 17:52 |
||
---|---|---|
eu am vorbit urat? da-ti valul de pe ochi mony08 serios acum, esti depasita de situatie, iti aperi prietena virtuala fara ca macar sa o cunosti bine. Daca tie iti plac mai mult acest gen de persoane, e alegerea ta si inseamna ca nu esti cu nimic mai presus decat ea. | ||
lidya Postat pe 9 Martie 2010 17:52 |
||
pe acest forum vorbim ce si cum vrem nu are dreptul nimeni sa comenteze este al nostru creat de noi pers ca tine sunt excluse,asta este topicul d easa natura ce cauti tu aici?iti spun eu te-ai simtit nebagata in seama si ai crezut de c uviinta sa te bagi | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 17:52 |
||
lidya cum poti sa ne spui tu lucrurile astea cand ne-ai aratat ce fel de comportament dezatruos ai? Cum poti tu sa ne dai sfaturi si sa ne spui cum sa ne comportam cu copii nostrii cand tu nici macar n-ai invatat sa respecti,n-ai invatat ce e bunul simt,nu ai invatat ce rusinea. Ce ar putea sa invete copilul tau de la tine? | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 17:52 |
||
Buna fetelor. Nu am vrut sa intervin dar ma simt obligata. Eu sunt una din utilizatoarele forumului care este on line si care nu a comentat discutiile voastre in contradictoriu. raspuns la mesajul privat al lidyei - nu am nimic cu anarobert nu sunt impotriva ei si nici nu doresc sa fie eliminata. Inca ceva Lidya te rog sa nu interpretezi tu cum vrei actiunile noastre. Eu personal nu am intrat in discutia fetelor pt ca nu ma privea. Am urmarit discutiile, am citit ce s-a postat dar nu am vrut sa comentez. La fel trebuia sa faca si alte fete care nu au fost implicate in aceasta discutie. Sincer nu inteleg de ce se baga unele daca nu le priveste. Au fost cateva mesaje intre doua utilizatoare si dintr-o data au fost formate doua tabere, se aduc jugniri si se fac provocari. Care este scopul tau Lidya cu acel mesaj privat? Daca imi dai motive serioase si bine intemeiate sa am aceeasi parere ca si tine despre anarobert poate imi voi schimba parerea, dar pana atunci gestul tau de a trimite mesaje utilizatoarelor on line lasa mult de dorit!!!!! Sincer. Mentionez inca o data ca am citit toate discutiile fetelor. Lidya tu ai copil? |
||
Pitu Postat pe 9 Martie 2010 17:52 |
||
draga lidya , tu sti ce vorbesti? In mesajul ne acuzi pe toate. Cum sa-mi apar prietena,daca tu ma acuzi pe mine? Plus ca tu mi-ai demostrat ce fel de om esti.Eu ti-am vorbit frumos,ti-am explicat frumos, si tu mi-ai aratat exact ceea ce esti. Felul tau de a te comporta a spus totul. | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 17:55 |
||
pff in sfarsit un mesaj care ajunge la inima,raspunde-i lidya sau este mult prea inteligent mesajul; pt tine si nu sa facut inteleasa,ai vrea sa vb la acelasi nivel cu tine numai in jargoane | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 17:55 |
||
un sondaj de opinie, asta a fost scopul mesajului meu lorena. am vrut sa vad daca intradevar am gresit eu atat de mult ca am intrat in discutie cu ea si ele, atata tot. cu siguranta sunt doamne care se minuneaza de aceasta persoana, poate si de mine, nu zic nu si se abtin de la comentarii tocmai pt a nu intra in polemica cu ea, vezi te rog postarile lui roberta si mai vorbim, daca e cazul. |
||
lidya Postat pe 9 Martie 2010 17:57 |
||
lorena a spus ca a vazut toate postarile ce n uai inteles chiar si ale robertei care nu sunt la distanta de ale tale . ok sub este inchis o sa te rog respectuos pe acest topic sa nu mai intri asta este pentru mamci,respectiv pentru doamne nu pt toata lumea |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 17:59 |
||
silvia fa-ma te rog sa inteleg cine si ce ti-a trimis in privat? | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 18:00 |
||
lidya de ce nu te uiti prima data ce faci tu si apoi la ce face altu? Daca ai fi privit lucrurile asha ar fi fost mult mai bine. |
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 18:01 |
||
cine spune sa nu mai intru tu? si cine esti tu ma rog sa impui asta? | ||
lidya Postat pe 9 Martie 2010 18:01 |
||
hai ca am obosit cu voi, sunteti o apa si un pamant, ramaneti in...a voastra! | ||
lidya Postat pe 9 Martie 2010 18:02 |
||
e topicul nostru si nicuna nu te vrem aici nu este sufiient,nu crezi nu esti demna de a purta discutii cu noi | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 18:03 |
||
lidya multumesc de compliment,ma bucur ca arati in continuare ce fel de comportament ai. | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 18:04 |
||
sigur anaROBERT ai dreptate, nu sunt ca voi si nici nu imi doresc. | ||
lidya Postat pe 9 Martie 2010 18:04 |
||
ok asa sa fie ai vrea tu oricum,in fine drum bun in viata lidya fi atenta pe unde calci ai jignit cam mult astazi sa nu te impiedici cumva | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 18:06 |
||
lidya e adevarat ca nu esti ca mine,ca daca ereai ca mine, acum era liniste si pace pe forum si se vorbea cu respect si cu bun simt. Din pacate tu nu sti ce sunt acelea. | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 18:07 |
||
i-ai atins corzile sensibile mony mai dar vede ca nu e dorita si tot nu pleaca nu am vazut asemenea specimene pfff | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 18:09 |
||
si tu stii ca esti o....si tot nu te lasi, esti penibila plictisesti lumea mai asta era ideea, nu v-ati prins nici acum? e un sait despre copii, pentru copii si nu pentru tampenii care umplu paginile unui subiect. Dar degeaba va tot sugereaza lumea, nu aveti capacitatea de a intelege |
||
lidya Postat pe 9 Martie 2010 18:12 |
||
lidya tu esti lumea toata? | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 18:13 |
||
sait=site desteapt-o | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 18:14 |
||
eu ies fetelor se trezeste copilulsi a venit si sotu mai vb mai tarziu un pic si aveti grija de voi,sper ca pana revin sa fi scapat de specimene . | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 18:16 |
||
lidya nu cred ca ai gresit ca ai intrat in vorba cu fetele. Ai gresit ca prin modul de exprimaresi prin actiunile tale. Eu chiar am fost impartiala si nu m-am bagat intr-o discutie care nu ma privea. Daca intereseaza pe cineva imi spun si eu parerea referitor la acest subiect dezbatut de 2 zile si la acest topic. Exact cum am spus am citit discutiile si nu ai fost singura persoana care a intervenit in discutie fara sa fie implicat de la inceput. |
||
Pitu Postat pe 9 Martie 2010 18:17 |
||
Bine Ana | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 18:18 |
||
lorena05 nici eu nu cred ca a gresit ca a intrat in vorba cu noi. Cum am mai spus unei alte fete,fiecare de pe forum are dreptul sa intre pe orice topic vrea,si totodata fiecare persona are dreptul sa scrie ce vrea. Imi pare rau ca nu ma pot face inteleasa. | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 18:21 |
||
vai cate promtitudine domnule, mi-a vazut anaROBERT greseala enorma, de neiertat, offfff, am scris sait in loc de site, cum am putut oare, vai vai vai...rusine mie | ||
lidya Postat pe 9 Martie 2010 18:21 |
||
lidya mi-a scris in privat ca ar trebui sa scapa omenirea de mine | ||
Szilvia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 18:22 |
||
asa ziceam si eu mony08, pacat ca nu ma fac inteleasa. apara-ti incontinuare prietena si multa bafta, va asemanati mult, n-am ce zice. Seara buna! | ||
lidya Postat pe 9 Martie 2010 18:23 |
||
Szilvia invata sa scrii mai intai, nu de alta dar cam mari greseli de exprimare ai | ||
lidya Postat pe 9 Martie 2010 18:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
VAND HAINE COPII SI ADOLESCENTI -MAJORITATEA IMPORT FRANTA | 11 | De la: Pifou__hainute_pt_copii_fabricate_in_Romania_ 12 Mai 2010 17:37 |
mosule .drag | 1 | De la: aschiuta43 17 Decembrie 2009 20:37 |
mamici nascute in mai | 43 | De la: office_salinasusesi_ro 5 Iunie 2010 19:30 |
|
||
concurs foto copii | 1 | De la: i_love_lexa 24 Februarie 2009 19:23 |
Dela Lulu hainute pentru cei mici si mamele lor! | 1 | De la: kidz003629 6 Septembrie 2009 17:37 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural