mamici on line

Szilvia stai linistita ca nu ai ce sa-i ceri.Unele persoane intra pe forumuri doar ca sa se certe si sa jigneasca,asta e placerea lor. Nu baga in seama rautatea ei.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 18:24
lidya crezi ca as mai avea ceva de discutat cu tine? Ma depaseste comportamentul tau.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 18:26
mony08 imi place ca acum m-ai facut pe mine personajul negativ, ai uitat oare cine a inceput prima si ce temperament are? daca esti prietena ei eu iti sugerez sa te abtii de la comentarii, nu poti fi obiectiva.
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 18:27
si te rog sa vii cu argumente cand faci o afirmatie.
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 18:29
lidya te-ai transformat singura in personajul negativ. Ti-as fi dat dreptate in cazul in care te-as fi vazut ca te comporti respectos si ca vorbesti cu bun simt. In cazul in care nu te-as fi vazut cum incerci sa pui paie pe foc,cum jignesti ,cum te iei de toata lumea care nu-ti da dreptate.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 18:31
eu am jignit, eu am vorbit urat? ti-am mai zis da-ti valul de pe ochi.
e clar nu pot vorbi cu tine, esti prietena ei si e normal sa o aperi, apoi cu cine mai vorbesti tu toata noaptea?
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 18:33
o seara placuta si tin sa precizez faptul ca astazi e sarbatoare, de aceea am si avut timp sa stau mai mult pe net, de altfel nu prea stau, sper sa inteleg si eu cum aveti voi timp sa fiti mereu pe felie aici, avand casa, sot si in mod special un copil cand ai timp de toate?

si aceasta anaROBERT deranjeaza mai multe mamici, daca va fi cazul voi da si nume (am facut un sondaj de opinie ), asa ca, poate va intelege si ea intr-un final ca nu ne prea priveste atat de mult si in fiecare zi ce face ea, cum se simte, ce mai mananca, bla bla bla, ce e mult strica, aluzia asta era, folositi privatul si messengerul si veti fi mult mai bine vazute pe aici
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 18:36
"esti nebuna fata draga" -este jignire
'papagal"
"agramata asta"
'penibila"

cauta-i cearta
"cred ca ti-o iei in fiecare seara"
"cu o mana in oala, una pe tastatura si ochii pe copil"

Aici te legai de mine
"bay voi sunteti mame eroine, l-ai adormit tastand aici?"
"mony tu esti cumva caine de paza"

Aici n-ai precizat la cine te refereai,dar la oricine te refereai f urat din partea ta:
"vai de copilul tau, la asa mama, asa copil"

Pe langa ai incercat sa arunci semne doar ca sa incerci sa ne superi- asta iar denota comportamentul tau.

Aici comentariul tau spune totul:
"eci pana mai ieri nu prea am scris pe acest forum, dar cand am vazut ca nu va simtiti deloc, am vrut sa intervin, obositi lumea cu comentariile voastre gen: ce ai mai facut, cand vine sotul, nu am somn, hai la o cofa, etc etc.
Acordati mai mult timp bebeilor mamici, sunt mult mai importanti decat sa aflati ce naiba a mai gatit anaROBERT azi, nu? ce dumnezeu nu se intelege oare? cum ai timp sa faci si curat si mancare cand tu de dimineata postezi aprope intruna? cat timp te joci cu copilul tau? ati devenit dependente de forum, treaba voastra, dar cand deja deranjati si pe alte mamici, e normal sa intervenim. "

Ce i-ai scris lu Silvia
"ar trebui sa scapa omenirea de tine'

Si asta doar in ultimile 4 pagini.Nu mai trebe sa spun nimic,se vede atat de clar.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 18:44
lidya te rog sa dai nume,ca sa poti argumenta cele spuse,altfel n-au nici o valoare.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 18:46
lidya eu n-am cerut explicatii de ce poti sa stai pe forum,ca nu e treaba mea. Si consider ca nici treaba ta nu este cum de avem noi timp de toate.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 18:49
de la anaROBERT nu postezi? asa ar fi normal.
o sa dau nume, daca vreau si cand vreau eu, momentan nu e cazul.

mai mai mai, te felicit, buna treaba!
lidya
Postat pe 9 Martie 2010 18:50
lidya normal era sa argumentezi,astfel eu nu te cred.Asa ca ce ai afirmat este nul.
De ce n-am scris despre Ana,pt ca tu ereai in discutie.Tu mi-ai spus ca eu te-am facut personajul negativ si ti-am demonstrat ca te-ai facut tu singura. Eu n-am nici o legatura cu comportamentul tau.Nu eu te-am pus sa te comporti asa si sa vorbesti astfel.
Iar prin chestia asta mi-ai aratat un comportament ca si copii aia de la gradinita. Cand un copil face ceva gresit ,arata catre celalt ca si el o facut,nu-si asuma vina. Eu iti explicam ca tu nu-ti vezi greselile.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 18:56
buna seara, de ce va certati cand viata e atat de frumoasa?
va salut si toate bune!
cornelia_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 19:01
buna seara. trabsmite-ti-i lui chanty ca au ieshit super ficateii, doar ca baietelul meu e prea mofturos sa manance ceva bun gatit.....
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 20:57
lydia de ce faci abuz de icoanele respective???
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 21:00
aici sunt aly_fab!!of,nu-i grav,lasa ca mancati voi!Ma bucur ca a iesit bun .Si la noi e la fel,gatesc,,ca la concurs"in fiecare zi si nu manaca mai deloc.nu-mi pierd insa speranta...gatesc in continuare.(e si un hobby de-al meu).te pup
chanty
Postat pe 9 Martie 2010 21:01
cand am timp,stau toata ziua prin bucatarie si gatesc noutati.Mancati fructe de mare,fetele?
chanty
Postat pe 9 Martie 2010 21:05
a mancat ca o vrabiutza...au ieshit foarte buni, mai facusem inainte,eu pun putin lapte inainte se fragezesc mai bine, un mic secret culinar...iar pureul l-am facu cu cartofi si am pus si pastarnac, un deliciu, iar el daca a luat de 4 ori....in fine, si eu la fel nu-mi pierd sperantza. in schimb mananca fructe...
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 21:05
n-am mai mancat de mult timp chanty fructe de mare. faceam supa de fructe de mare pe vremuri.... mie imi plac crevetii...
aly_fab
Postat pe 9 Martie 2010 21:07
eiiii sa fi bucuroasa,noi nu mancam decat mere si banane....si vara cirese!noi punem la piure putin parmesan Eu iubesc bucataria italiana;le gatesc in ulei de masline cu usturoi si pe langa o salata.Mniammmmm,un deliciu
chanty
Postat pe 9 Martie 2010 21:24
ma refer la fructele de mare
chanty
Postat pe 9 Martie 2010 21:25
buna fetelor,
am si eu un baietel de 5 luni si as dori daca ma puteti ajuta cu ceva retete.... am inteles ca exista si o carticica... aveti asa ceva???
multumim frumos...
va pupa valentin
kidz007221
Postat pe 9 Martie 2010 21:34
buna.intra pe topicul ,,carticica de retete a lui bebe".mai sunt topcuri asemanatoare trebuie doar sa le cauti .va pupam
chanty
Postat pe 9 Martie 2010 21:50
sunt si eu o tanara mamica, pe aici banuiesc ca sunteti mamici cu mai multa experienta dar nu se vede chestia asta, DE CATEVA PAGINI BUNE numai va contraziceti si va certati intr-una si nu inteleg care e motivul
de ce nu, voi fetele care va cunoasteti si vb mai de mult, nu vb pe privat sau pe mess, skype, sunt atatea... fiecare cu grupul lor, mare branza un kil de cas
n-am vazut si eu o reteta pt bebe, o reteta de slabit, anumite sfaturi pur si simplu pentru orice...
anumite persoane si vorbe nici nu ar trebui bagate in seama ( e valabil pentru ambele grupulete, din cate vad, sunt doua) eu una nici nu m-as mai agita sa raspund rautatilor, voi de fapt si de drept de ce intrati pe net? ca sa ce? veniti si pe la mine sa ma mai ajutati la treburile casei daca aveti asa mult timp liber, va platesc... la politie nu stiu cine e de servici ca sa chem si am zis sa va chem pe voi ca totusi suntem mamici toate si ne intelegem
APROPO, INVIDIEZ MAMELE CARE AU TIMP,SI CARE INTRA PE FORUM... aveti ajutor? ca eu nu stiu cum sa fac sa stau juma de ora, ceea ce e mult si asta mai mult seara si doar daca mai am chef
Laura_M
Postat pe 9 Martie 2010 21:50
pentru mamica lui valentin.Am gasit topicul ,,carti de bucate bebe",acolo vei primi carticica prin email.Bafta si multa sanatate
chanty
Postat pe 9 Martie 2010 21:57
buna, bine ai venit pe forum kidz7214
ce fac fetele? noi am facut baita si asteptam sa ne bem lapticul, n-am sa citesc tot ce s-a scris, e prea mult pentru mine...si daca comentez imi pun fetele in cap
aly_raz
Postat pe 9 Martie 2010 22:00
buna seara;am facut baita,acum ma pregatesc sa-i citesc o poveste si daca am noroc si ii place ce aude o sa si adoarma.Cat despre ,,discutii"...hai sa le lasam la o parte
chanty
Postat pe 9 Martie 2010 22:08
aly_raz, eu mi-am spus doar parerea, nu ar fi frumos sa fie o discutie ca intre fete, sau ca intre prietene? pe mine ma lasa rece unele chestii si chiar da urat
Laura_M
Postat pe 9 Martie 2010 22:14
asa ma gandeam si eu pai ce poveste ne citesti chanty? vrem si noi
aly_raz
Postat pe 9 Martie 2010 22:15
andrei cand vede cartea de povesti o rupe, ce sa stea sa asculte, poate cand mai creste
Laura_M
Postat pe 9 Martie 2010 22:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
recoltare celule stem? 5 De la: garbo_381805 13 Septembrie 2013 11:35
Vand Carucior pentru copii Graco +patut ABC Design +premergator Miniblu 2 De la: madyrizi 26 August 2009 16:17
vand carucior graco miraje plus la 130 lei 3 De la: pinky 20 Ianuarie 2010 00:42
gama mustela 60euro 1 De la: ubita 17 Martie 2010 09:41
Vand hanorac ESPRIT 18-24 stare exceptionala! 1 De la: esthersclothes 26 Ianuarie 2010 11:56
Setari Cookie-uri