mamici on line

sensibila sai insesibila sa nu ma acuze de ceva de care nu am facut,are ceva cu mine ok,nu ma priveste e as in a se face de ras si asta se observa dar pana la minciuni crezi ca intorci ope cineva impotriva mea pffff,esti patetica
anaROBERT
Postat pe 10 Martie 2010 12:13
nu draga alinusha nu te bag in discutii, e clar ca aceasta persoana are mari probleme, poate o sa rumege mai bine ceea ce s-a scris si isi va da seama vreodata, de nu...sigur are probleme. O las in pace, nu-mi mai face placere sa-i fad fata, sorry.
stefystefy_kidz
Postat pe 10 Martie 2010 12:15
ii merge melita ca o moara sticata va pup
stefystefy_kidz
Postat pe 10 Martie 2010 12:16
tu nu vezi ca ai intrat si deja ai mai scos o flacara pe gura,asta chiar nu o observi,este foarte bine si frumos fara tine si cum intri tu cum gata samanta de scandal,mi-ar fi sa fiu in pielea ta,te evit te ignor chiar nu meriti.
anaROBERT
Postat pe 10 Martie 2010 12:18
raspunsul cu sensibilitatea era pentru stefy....
pentru ana era prima parte.
si ana nu vad rostul pentru care iti creste tensiunea in modul asta accelerat.
E clar ca tu cu stefy nu aveti o cale de mijloc dartermina si tu cu fazele astea gen patetica, te faci de ras etc...
credema stefy duce mult si pentru ea e relax ce scri tu...
o mai spun inca o data eu cu stefy ne-am luat rau in gura tu pe vremea aia nici nu existai.Totul e sa intelegi si persoana,cu cap nu la nervi vazand rosu in fata ochilor.
daca e online o poate zice si ea,stefy ma refer.....
alinakatt
Postat pe 10 Martie 2010 12:20
aceasta persoana nu face doi bani pentru mine i-am raportat abuz nu mi se pare corect sa intre si mereu sa arunce cu venin sa faca referiri la mine,nu ar fi mai simplu si frumos sa isi vada de treaba ei,sa nu mai atace pe nimeni,vrea sa para desteapta,o contrazic ea singura demonstreaza contrariul
anaROBERT
Postat pe 10 Martie 2010 12:23
stiu alina, ea atunci se juca cu puta in nisip dar las-o sa turuie intruna, cica nu ma baga in seama dar nu se abtine nici macar cateva minute.
mai anaROBERT, pe bune acum, mai lasa si alte mamici sa vorbeasca, poate nu vor sa intre cand te vad mereu pe tine, nu crezi? dar normal, e prea mult pt tine sa intelegi.

Imi place de mony, a luat atitudine, te felicit!
stefystefy_kidz
Postat pe 10 Martie 2010 12:25
anaROBERT
Postat pe 10 Martie 2010 12:27
gandesti cu nervi REAL, ar trebui sa gandesti la cat mai VIRTUAL posibil.Aici totul este la un clik distanta inclusiv prieteniile si jignirile...
alinakatt
Postat pe 10 Martie 2010 12:27
pai ai cu cine alina? imi pare rau ca nu pot purta o conversatie ok cu aceasta mamica (daca isi are intradevar rolul asta) Voi reveni sa mai pun paie pe foc
stefystefy_kidz
Postat pe 10 Martie 2010 12:30
macar gandesc comparativ cu altele
anaROBERT
Postat pe 10 Martie 2010 12:30
iti trimit un mesaj
tusi_Oli
Postat pe 10 Martie 2010 12:33

cui,? sorela mie....?
alinakatt
Postat pe 10 Martie 2010 12:34
vezi ca te-a parasit si mony anaROBERT, se pare ca ea a inteles ce am vrut sa subliniem noi cele care ne-ai facuc in toate felurile, uite o fata destepta, tu mai ai mult pana ajungi ca si ea.
O zi buna! pupici alina , dar chiar nu mai pot sta, nu-mi vad rostul pe langa ea.
stefystefy_kidz
nu este cazul ca nu vei mai reusi,nu iti vei atrage decat rasul meu pana la urechi
anaROBERT
e cel mai bun lucru pe care il poti face sa iesi si daca se poate sa nu mai intri sa arunci cu pietre in nimeni ca nu ai acest drept
anaROBERT
Postat pe 10 Martie 2010 12:36
Draga stefy imi displace acest forum datorita persoanelor fara bun simt si fara rushine,care il transforma intr-un camp de cearta in loc sa-l respecte ca pe un forum de "kidz". Pacat ca moderatorii dorm si nu i-au o initiativa in acest sens.
bau
Postat pe 10 Martie 2010 12:36
alinakatt
Postat pe 10 Martie 2010 12:37
sunt asa de importanta stefy incat nu te-ai putut abtine si mi-ai vizualizat profilul pfff era de asteptat
anaROBERT
Postat pe 10 Martie 2010 12:37
draga bau (mony) totul a inceput din cauza voastra, ca va spalati rufele ca sa zic asa in public, daca e un site de copii, vorbiti de copii ca atunci nimeni nu s-ar fi luat de voi, ce m-a deranjat pe mine si nu cred ca sunt singura e faptul ca mereu cand intram dadeam de voi cu dicutii expirate fara interes de foarte multe ori, de aici a plecat totul. Puteati foarte bine sa luati atitudine si sa va conformati macar in mica parte, atata timp cat nu prea intra lumea pe acest subiect si fiecare isi vedea de problemele lui, era clar ca nu prezentati interes. Apoi a inceput aceasta mamica (ma repet, nu stiu daca ei ii revine statultul asta, cred ca mai mult soacrei ei) sa se tureze la maxim ori de cate ori cineva isi spunea parerea, a atacat in fel si chip pe oricine a incercat sa vorbeasca si au foat cateva mamici, deci e clar ca are o problema, eu am inceput in gluma (alinakkat stie, ses la fel )iar ea a luat totul personal si restul il stii foarte bine... tot ce am cerut a fost sa va purtati discutiile in privat sau messenger, am cerut chiar atat de mult?
de aceea discutia asta s-a transformat in cearta...scuze.
stefystefy_kidz
Postat pe 10 Martie 2010 13:11
Draga stefy ,nu am de gand nici sa ma contrazic cu tine ,nici sa ma cert cu tine.Stiu f bine de unde au plecat discutiile si cine incepe certurile asa ca nu incerca sa invinovateshti pe nimeni de greselile tale.
In legatura cu "discutiile expirate" ar trebuii sa intelegi ca un forum inseamna adunarea a mai multor persoane , in cazul nostru pe site-ul acesta, unde se poarta discutii de orice gen,se fac prietenii si oricine are dreptul sa vorbeasca ce doreste pe un anumit subiect,dar sa fie discutia la subiect,si in nici-un caz nu inseamna cearta. Daca nu ai observat,atat tu ,cat si toate fetele , a-ti avut discutii "expirate" ,daca ne raportam la ce ai spus tu in legatura cu discutiile "ce mai faci" ,"vrei o cafa","ce ai mai facut" , conversatii de acest gen au toate fetele de pe net. Exista mai multe topicuri tocmai pt a alege.Poti alege sa vorbesti la ce topic doresti , in caz de nu-ti plac discutiile de pe un topic ,mergi pe altul , sa discuti lucruri mai interesante.
bau
Postat pe 10 Martie 2010 13:23
chestia cu mess nu e chiar rea daca se tin strict intre 2 sau 3 persoane.
Probabil ca o sa ma gandesc la modul cel mai srios sa divortez de unele si sa imi continui activitatea pe mess.Acolo macar am si web si vad daca rade sau face spume la gura.
Mony sincer si eu intru aici pentru a vorbi cu fetele si despre ALTCEVA nu numai de copil...ses si cine a deschis mamici online au avut idee buna sa se poata discuta si altceva...nu doar de papa, muci, pampers etc...de ce spun asta comparativ cu voi proaspetele mamici(nu o luati ca ofenda) a mea e mult mai mare si chiar nu imi mai aduc aminte ce naiba ii mai dadeam de mancare suntef deja manca la fel ca noi, am trecut catre prima adolescenta.
Ok sunt discutii interminabile pe un singur subiect dar pe NNN topicuri.
Daca ma pricep sau pot da un sfat intru si scriu daca nu citesc si gata.

era o mamica pe un topic ca nu vrea sa manace copilul ei de 3 ani....am pus o intrebare la care nici in ziua de azi nu am primit raspuns.Poate ea sa simtit ofticata habar nu am.Era o intrebare bine pusa ca in functie de raspunsul ei sincer cel mic poate avea o problema care se rezolva acum cat e mic prin psiholog sau logoped...sper ca o sa-mi raspunda...pana atunci imi place sa mai si glumesc si sa rad impreuna cu voi si mai mult sa nu iau totul la timp REAL, ar fi absurd.as trai intr-o lume virtuala....
alinakatt
Postat pe 10 Martie 2010 13:26
Da Alina ,eu am inteles perfect lucrul acesta.Alte persoane nu vor sa-l inteleaga.
Problema sta in felul urmator,aceste topicuri au fost facute sa se poata vorbii chiar despre orice,cu "discutii expirate" cu orice.
Fiecare de pe acest forum are drepturi egale pentru a vorbii despre orice.
Ca se vorbeste noaptea in 2,3 persoane,cateoadata sunt mai multe,asta nu inseamna ca sunt obligate acele mamici sa treaca pe mess doar pt ca numai ele sunt online la ora aceea.
Asta e parerea mea.Daca se continua cu rautati ,prefer sa ma retrag.
bau
Postat pe 10 Martie 2010 13:35
mai fetelor, s-a transformat intr-un forum al certurilor si al polemicilor?? mai lasati de la voi fiecare, nu mai fiti asa orgolioase. nu citesc despre ce v-ati certat ca e pierdere de timp, dar haideti sa facem pace va rog eu mult!!!!!!!!!
aly_fab
Postat pe 10 Martie 2010 13:41
pai daca ai inteles perfect totul ...eu inca nu inteleg de ce la anumite replici indiferent din care parte vin se ia ca pe un lucru personal....Mie mi se pare ca sa cam intrecut limita realitatii, e grav.Pe net eu intru si sunt constienta ca exista o mie si una pe persoane cu caractere diferite si e clar ca nu trebuie sa iau in serios motamon tot ce se scrie.Ca se sta 100% din timp pe net foarte bien, se vede ca se poate, iar ca la ala si la altu ni-i convine asta e....ca altul sta mai putin iarsi bine.Aici nu-i concurs domnle e un forum care iti da o gura de relax un timp pe zi, fiecare cum poate dar gura acea de relax nu trebuie dusa la extreme lucru care ANA nu la inteles inca din pacateSa nu incurce Real Life cu Second Life....
alinakatt
Postat pe 10 Martie 2010 13:44
haideti sa vorbim despre lucruri mai importante, despre bebici...
aly_fab
Postat pe 10 Martie 2010 13:47
eu v-am parasit fetele .Nu mai incerc sa flutur batistuta alba nimanui.,,Vorbiti"aici si discutati despre marele nimic!Sanatate multa la toata lumea
chanty
Postat pe 10 Martie 2010 13:48
salut alinakatt.
aly_fab
Postat pe 10 Martie 2010 13:49
chanty am avut musafiri, dar am facut o ciorbita de pui..nici n-am gustat-o, habar n-am cum a ieshit....
aly_fab
Postat pe 10 Martie 2010 13:50
salutare aly_fab
chanty poate ar trebui sa te urmez si eu...chiar nu vreau cearta.Dar sa se termine odata cu toate astea.
alinakatt
Postat pe 10 Martie 2010 13:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand masa de plastic cu scaunel 1 De la: kidz007112 2 Martie 2010 11:45
Vand Carucior ICOO Targo Country - Olive Mars Attack 2 De la: kidz001484 27 Iunie 2009 16:35
bb-ei nascuti in martie..la mai mult.... 18 De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:17
Tot ce vezi la TELESHOPPING, dar la preturi ACCESIBILE 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20
haine pentru copii la preturi mici http://galmariatunde.blogspot.com/ 1 De la: pinky 12 Noiembrie 2009 15:08
Setari Cookie-uri