Aly_Fab merge de-a busilea si acum o invatat si sa se ridice singur in picioruse si sa mearga tinandu-se de pat.Am un baietel tare puternic de mic .Chiar daca s-a nascut la 36 de saptamani cu 2640g . | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 01:17 |
||
---|---|---|
sa iti traiasca sa te bucuri de ei.si amandoi baietei?sau ti-ai dorit fata si nu a fost sa fie | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 01:17 |
||
O sa-ti traiasca.Si e greu?Ca si eu ma gandesc cat de curand la inceperea proiectului pentru urmatorul. | ||
|
||
bau Postat pe 11 Martie 2010 01:19 |
||
scuze, am reushit sa-l adorm in cosuletul lui pe bebe. mai stau 5 minute cu voi | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:20 |
||
eu nu ma gandes c serios la urmatorul deocamdata poate dupa 2 sau 3 ani se schimba treaba da cine stie daca se va intampla se va intampla | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 01:21 |
||
este greu...cu doi copii. mai ai putina rabdare te-as sfatui mony, sa mai creasca cel mic... sa te poti intelege cu el. |
||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:21 |
||
desi multe mamici prefera sa aiba copii unul dupa altul, eu cred ca este foate greu si sunt mame eroine. | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:22 |
||
cu doi copii deja nu mai ai timp deloc pentru tine...... suna egoist, stiu... dar cel putin asta se intampla in cazul meu. | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:23 |
||
si eu cred ca este greu cand sunt mici ca nu te poti intelege cu ei si munca depusa multa,e greu se stie oricat de cuminti sunt copii totusi sunt copii curiozitatea este mare | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 01:24 |
||
cred ca merge internetul foarte prost. mony, pot sa te intreb de ce ai nascut asa devreme? ce problema a fost? | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:25 |
||
asa-i ana robert, al tau ce varsta are? ce nazbatii a mai facut azi? | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:26 |
||
al meu are 1 an si 4 luni el face nazbatii la tot pasul tre sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie dar sunt copii ce ii poti face,e bn ca merge pe piciorele lui si nu mai trebuie chiar sa stau dupa el il mai las sa alerge prin toata casa dar cam umbla la aragaz si...e problema | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 01:27 |
||
aly_fab eu din pacate am avut probleme cu sarcina de la inceput.La 8 saptamani iminenta de avort,la 12 col intredeschis,pe la 21 am facut cerclaj si a dat D-zeu sa reusesc sa o duc pana la 36 de saptamani cu dureri groaznice ,intradevar, dar is atat de fericita ca am reusit sa aduc cat mai aproape de termen.In fiecare zi ma rugam sa mai stea ,sa reusesc,chiar daca nu prea aveam mari sperante. A trecut si asta si acum sunt cea mai fericita mamica. |
||
bau Postat pe 11 Martie 2010 01:29 |
||
aoleu, ai grija cu aragazul....cred ca varsta cuprinsa intre un an si doi este cea mai dificila pentru parinti.....nu prea te poti intelege cu ei deloc..dar sunt tare dragalasi in naivitatea lor! | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:30 |
||
off ....ce te-ai mai chinuit... dar din ce cauza, ai alfat cumva puteai avea iminenta? | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:31 |
||
mony, scuze ca intreb, dar nu stiu ce inseamna cerclaj? | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:33 |
||
da este o perioada mai dificila ei sunt caposi nu te poti intelege cu ei,intr-o zi tot sa l-am lasat prin casa cu soacra pe acolo se alergau si cand m-am dus la bucatarie era deschis ochiul de la cuptor,ei de arunci inchidem butelia pt siguranta noastra . mony e bn ca ai reusit,acum ai un print frumos si sanatos,restul nu mai conteaza |
||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 01:34 |
||
mony, dupa ce s-a intamplat esti foarte curajoasa cand spui ca mai vrei un copilas. eu daca as fi trecut prin ce ai trecut tu, cred ca-mi legam tropele...mai bine ca bebele tau sa aiba mamica sanatoasa. Eu as adopta un copilas. Sunt atatea mamici care-si parasesc copilasii in maternitati. | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:35 |
||
N-am aflat de ce. E adevarat de cand am nascut nici nu mi-am facut timp sa ma duc sa vad ce si cum. Nu m-am asteptat sa am o sarcina asa grea.Am si ramas insarcinata din prima incercare.Nici un doctor nu mi-a spus inainte de a-si ramane insarcinata ca as avea vreo problema. Cerclaj este coaserea colului,pt ca nu mi s-a inchis. |
||
bau Postat pe 11 Martie 2010 01:36 |
||
e bn daca ii parasesc in maternitati si nu in scari de bloc sau la ghenele de gunoi,eu am avut un caz la mine in cartier o fata de 16 ani si-a parasit copilul in fata ghenei de gunoi era saracutu....oameni fara suflet,fara inima si scrupule | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 01:37 |
||
Aly_fab crede-ma ca imi este f frica .lumea ma incurajeaza ca nici o sarcina nu e ca alta,dar n-as mai vrea sa trec prin chinurile acelea. Am vorbit cu sotu si despre adoptie,dar nu stim cum e mai bine,ca ne gandim ca adoptam un copil,ne atasam de el si maine poimaine vin parintii lui si ni-l ea. | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 01:39 |
||
Probabil nici medicii nu aveau o explicatie....si nu puteau sa-ti dea un raspuns, si eu am o prietena a avut sarcina extrauterina, si are un baietel dragut si mare. | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:40 |
||
mony, daca totul este legal, nu au cum sa vi-l ia. | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:41 |
||
Multumesc Ana.Asa e am un print frumos pe care il pup toata ziua ,si noaptea ma uit la el cum doarme si-mi dau lacrimile de fericire .Cand era in burtica mangaiam burtica si ii spuneam cat de mult il iubesc si sa mai stea acolo,mai putin ,mai putin.... | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 01:42 |
||
odata copilul adoptat nu are nimeni dreptul sa ti-l ia,si este strict secreta adoptia lui,stai linistita. exista posibilitatea ca pe viitor odata cu trecerea anilor sa nu faceti diferenta intre ei cum se face de obicei. sfatul meu este sa nu te descurajezi singura tot raul spre bine,nu seamana o floare cu cealalata asa ca incearca nu se stie niciodata se spune ca prima sarcina si nastere este mai dificila. |
||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 01:42 |
||
Aly_Fab nush eu am auzit cazuri.Dar ar fi un lucru f bun.Oricum o sa ne gandim sa luam decizia cea mai buna.Sotul intradevar isi doreste f mult sa mai facem unu,dar mie imi este f frica.Mi-ar fi f greu sa o iau de la capat. | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 01:44 |
||
Ana asa mi-au spus si alte mamici ca si sarcinile sunt diferite si caracterele copiilor sunt diferite.Nush ce sa zic. | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 01:45 |
||
ana, sunt multi oameni care nu au posibilitati materiale...femei care au fost batjocorite etc... cel mai trist este cand vad la stiri femei care isi arunca bebelusii la gunoi cum ai zis tu, sau prin padure..credeti-ma eu asa ceva in anglia nu am auzit sau vazut la tv sau in ziare. toate aceste fapte se datoreaza lipsei de bani si lipsa protectiei sexuale. | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:45 |
||
odata arsa cu ciorba sufli si in iaurt acum esti de inteles dar cred ca e mai bn sa fi optimista mony,sa gandesti pozitiv consulta dr inainte si intreaba daca pov se poate repeta | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 01:46 |
||
mony, doar in telenovele se intampla asa ceva sa vina sa ia copilashul.... | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 01:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand carucior sport rosu, 3 roti | 15 | De la: drifdo 2 Decembrie 2009 15:48 |
Vand fotoliu balansoar ABC Design si premergator Brevi | 1 | De la: XEMONIA 15 August 2008 08:41 |
bb-ei nascuti in aprilie..la mai mult.... | 21 | De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 08:50 |
|
||
Vand pompa san electronica PHILIPS AVENT ISIS iQ UNO | 5 | De la: Foxy30 8 Decembrie 2010 06:10 |
Jocuri si jucarii pentru copii de toate varstele | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:56 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural