si la noi a anuntat cod galben dar acum 2 zile a fost tragic la noi un vant puternic si a nins foarte mult si a viscolit-o. da cat are bebele tau? |
||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:15 |
||
---|---|---|
Ieri am iesit 1 ora afara, a fost placut la 2 grade, doar ca batea putin vantul. Eu sunt de principiu ca trebuie scos afara indiferent de vreme. Copilul creste, merge la cresa, trebuie sa se invete cu orice anotimp, altfel devine un copil predispus la viroze respiratorii. Eu l-am scos si pe ceata, nu am avut incotro. |
||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:17 |
||
Are 8 luni si 3 saptamani. si vreau sa precizez ca sunt singura mamica din cartier care se incumeta sa-l scoata si pe ploaie, etc toti vecinii isi fac cruce. e problema lor. |
||
|
||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:18 |
||
si eu sunt de acord ca trebuie sa calesti copilul sa se invete de mic cu toate conditiile si temperaturile dar eu asta am facut dar daca imi racea foarte des si mai mult eram la dr si in casa nu sa mai putut cali | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:19 |
||
E bine ca aveti optiuni pe unde sa iesiti, la noi cam slabut | ||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:20 |
||
de aia nu mai poti tu parerile vecinilor,sa isi vada de treaba lor ce treaba au ei cu tine si copilul tau. mult inainte sa va faceti mari si sanatosi si cuminti |
||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:21 |
||
Conteaza foarte mult si cum il tii in casa. Am eu o vecina care il tine pe bietul copil infofolit in casa la 24 de grade. Iar afara la 8 grade ii punea fular la gura. Nici chiar asa. Plus ca e racit de asta toamna. | ||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:21 |
||
Multumim la fel | ||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:22 |
||
asta nu nu il infofolesc ca nu castig nimic si tocmai in casa iarna da ii pun 2 perechi de pantalonasi un bady si o bluzita si bineinteles 2 perehi de sosetele dar atat nimic mai mult si sunt subtiri. | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:24 |
||
Al tau e mai maricel, poate imi impartasesti cateva din nazdraveniile la care sa ma astept de acum incolo, din partea bebelului meu. | ||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:25 |
||
SA iti spun la cate grade l-am invatat? | ||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:26 |
||
pffff sunt multe cred ca perioada cuprinsa intre 1 an si 2 ani este cea mai dificila,merge in picioruse il tenteaza totul mai ales aragazul in cazul nostru toate s-au ridicat la nivelul de sus pe mobila | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:27 |
||
fetele, o fi bun tonul la conserva pt bebe de 1 an si o luna? noi mancam des la mic dejun, as vrea sa-i dau si lui, dar nu stiu daca e bine, pup | ||
aly_raz Postat pe 11 Martie 2010 11:29 |
||
eu nu iti recomand aly_raz tonul la conserva,foarte mul conservant si e-uri,citeste pe prospectul cutiei,nush ce sa spun eu nu i-am dat pana acum si nici nu o fac pea devreme. da nicoleta uimeste-ma la cate grade l-ai invatat,eu nu am tinut cont de grade niciodata |
||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:31 |
||
Eu nu i-as da, din cauza cutiei metalice in care este ambalat. As opta pentru un peste mai proaspat. Apropo de peste la ce varsta ati inceput sa dati peste la copii? |
||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:32 |
||
eu peste am inceput sa ii dau de la 8 luni jumate la inceput fiert cu cartofi natur si apoi la gratar si in ziua de azi ii dau si prajit in ulei dar ulei de masline si numai peste dulce cu carne alba. | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:33 |
||
La 20 -20,5 grade si il tin intrun body cu maneca lunga, salopeta fara maneci si sosetele subtiri pe dedesubt. Mai rau e cand mergem in vizita si e prea cald (peste 22 de grade) se inroseste, plange. Incerc sa-i dau hainute in straturi cand mergem in vizite. | ||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:34 |
||
Si de care i-ai dat? | ||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:35 |
||
de obiceii cumpar numai fileuri spre ex file de pangasius este foarte bun,in rest si carasul este un peste dulce si bun doar ca multa munca cu curatatul are oarte multe oase | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:37 |
||
mai fetele, chiar pot sa zic ca mi-am crescut copilul mai mult decat sanatos, am urmat sfatul med pediatru 100%, in fine... acum sa nu credeti ca o sa fac abuz si sa-i dau toata cutia (mananca si peste proaspat destul) dar acolo putin la mic dejun, cu altceva pe langa eu nu cred ca e bai, ana uite ce scrie pe conserva: ton 60%, ulei 36%, sare 1%, apa supa de legume 3%. O zi buna! |
||
aly_raz Postat pe 11 Martie 2010 11:38 |
||
atunci dai aly_raz dar eu m-am gandit ca poate contine e-uri conservanti si mai ales cutia de tabla habar n uam acum poti sa ii dai copilului daca tu crezi ca este bun evident ca nu ii dai mult | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:39 |
||
Dr pediatra imi recomanda sa-i dau si kiwi. Eu stiam ca nu se da pana la un an. | ||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:39 |
||
si eu te sfatuiesc sa nu ii dai,eu am facut prostia sa ii dau si mi-a iesit moale 2 zile de la el,plus ca are acei samburi care sa stai sa ii culegi nu mai ramai cu nimic,dar daca ea a spus sa ii dai nu o contest e alegerea ta,eu nu i-am mai dat de atunci | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:41 |
||
aly raz te lasam pe tine sa incerci, sa ne spui daca a mancat copilul si daca a avut vreo reactie. Mai ales eu care inca nu i-am dat peste copilului meu. Sunt mai speriata cand vine vorba de alimente interzise si alergii. | ||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:42 |
||
Sincer, ascult de pediatra in proportie de 80%, restul plec urechea si la mamici. | ||
nicoleta26 Postat pe 11 Martie 2010 11:44 |
||
nu trebuie sa te gandesti la asta nicoleta da-i copilului sa pape orice dar gatit de tine in casa cat mai sanatos posibil,si asa il inveti cu toate gusturile eu asa am facut si acum mananca de toate | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:44 |
||
si eu ies ma duc sa ii dau la copil sa pape si apoi sa facem nani si intru inapoi dupaia,mai vb nicoleta daca mai esti. pa pa |
||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 11:57 |
||
Aly_fab ai gasit? | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 13:52 |
||
buna dimineatza din nou!! m-am adunat si eu! vaii..nu pot sa cred cat e ceasul, ce repede trece timpul asta.... cum pisici masii..e deja amiaza....n-am facut nimic...doar oridine...si nimic mai mult...nici n-am mancat. | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 13:55 |
||
ana, unde fugi? am citit reteta pentru copii anemici,Piure de cartofi cu sfecla : foarte potrivit pentru copii anemici :) asta cred ca-i fac celui mare azi! | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 13:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Marsupiu bebe | 1 | De la: adelinaa 24 August 2008 17:06 |
ce stiti de raceala la "ovare "exista asa ceva??????????? | 14 | De la: funny_lucky 29 Noiembrie 2010 20:06 |
Vand papusi Cleopatra Stratan | 1 | De la: PiticulVesel 7 Septembrie 2008 22:19 |
|
||
lapte praf novalac formula antidiareica | 2 | De la: zambil 8 Iulie 2010 09:31 |
este cineva din targoviste??? | 1 | De la: didi_micutza 1 Mai 2009 22:38 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural