gata fetelor am revenit,am facut o supita de galuste,acum sa trezit si fimiu si sa se raceasca sa ii dau sa pape.voi ce faceti? | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 13:59 |
||
---|---|---|
eu n-am facut nimic, dar nimic nimic...e urat afara n-am chef de nimic. e frig si sta sa ploua. si eu vreau supita de galuste! | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 14:02 |
||
vino ca te servesc cu mare placere,e fierbinte acum am terminat-o . si la noi este innorat si bbate vantul si este frig cred ca o sa ploua |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 14:03 |
||
aly raz, nici eu nu te-as sfatui sa-i dai ton la conserva... mai bine cumpara peste proaspat de undeva...nu prea am incredere in conserve, mai ales cand e vorba de peste, poti face o intoxicatie urata de tot. | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 14:03 |
||
cum faci pireul cu sfecla rosie si cartofi? | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 14:04 |
||
ana, multumesc | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 14:05 |
||
pireul de sfecla rosie este foarte bun pt anemici l-am folosit s ieu de cateva ori si la analize tot ne-a iesit o anemie | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 14:05 |
||
tusi_Oli multumesc pt sfat.Eu in prima data m-am gandit la chiuaua , dar ala cu par scurt,ca-s 2 feluri.Mai astept oricum sa creasca al mic. | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 14:06 |
||
Am inteles ca ssi sucul e f bun pt noi.Merge bagat mar cu sfecla si cu ce mai doresti sa pui.Diferite combinatii si iese un suc f bun si f sanatos. | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 14:07 |
||
oo mony esti on ce faci ,ce ametita de cap sunt nici nu am vazut ,ce faci? | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 14:07 |
||
Uite am intrat si eu putin pe net.Azi am fost o fericita.M-a lasat sotu sa dorm mai mult,ca o zis ca-s obosita,saraca de mine,de la atata stat pe net. Si s-a trezit el,cand a ddat al mic trezirea,l-a schimbat,i-a dat sa manance,s-a jucat cu el.O fost super.Acum este plecat.Astept s vina sa ma pun sa fac baie si apoi la o ieseala in trei pe afara. | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 14:10 |
||
oo o puneti de-o ieseala,super la noi este cam frig si innorat nu iesim nicaieri astazi stam in casa . ai fost o norocoasa stai pe net noaptea si ziua dormi ,halal mama |
||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 14:11 |
||
ana, nu mai gasesc unde ai postat reteta cu pureul... | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 14:12 |
||
Eu stiu ca spanacul si sfecla sunt f bune pt anemici.Daca se consuma de mai multe ori pe saptamana te scapa de anemie.Eu asa stiu ,dar e bine sa mananci in acelasi timp si alimente cu vitamina C.Un suc cu sfecla rosie si portocala suna bine O sa iau retete de la o fata care face sucuri dinastea si pt ei si pt bebe. | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 14:12 |
||
500 g sfecla rosie, 250 g cartofi, 50 g unt, 100 ml lapteCurata sfecla si cartofii, taie-i in felii subtiri sau in cubulete. Pune intr-o cratita putin unt si legumele. Adauga apa, cat sa se acopere legumele si fierbe la foc potrivit. Dupa ce legumele s-au inmuiat , paseaza-le trecandu-le prin sita sau marunteste-le cu ajutorul unui mixer. Pune apoi laptele cald, restul de unt si amesteca bine piureul cu o lingura de lemn. |
||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 14:14 |
||
eu asa il fac,mai stiu si o alta reteta cu seminte de chimen dar cu siguranta nu o va manca nici un copil semintele de chimion au un gust si un miros mai dur,al meu cel putin nu ia placut cu seminte | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 14:16 |
||
thanks ana. ziceai ceva de seminte de chimen? nu am asa ceva oricum, dar cred ca e foarte gustos, | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 14:17 |
||
Si la noi e frig , dar il scoatem si pe zapada Imi amintesc acum ce greu era cand alaptam,nu ma putea inlocuii sotu ca sa mai poy eu dormii un pic.Si ma gandesc aly_fab ce greu iti este. |
||
bau Postat pe 11 Martie 2010 14:18 |
||
mie nu imi plac si nici lui fimiu eu ii mai dadeam ceai fortat de chimion si anason | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 14:19 |
||
eu beam ceai de chimen sa-mi mentin lactatia si nu-mi placea de nici o culoare. | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 14:20 |
||
fetelor va las . revin mai incolo! | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 14:22 |
||
eu nici mirosul nu il suport il dadeam la copil pentru colici il bea saracutu fortat dar era oibil | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 14:22 |
||
Aly_Fab tu ai intrebat de suc la bebe. Eu i-am dat prima lingurita de suc la 5 luni.Si pireu la 6 luni.Dar la urmatorul as incepe de la 6 luni si cu sucul,ca am citit multe si doctorul mi-a spus ca stomacelul lu bebe nu e format sa-i dau asa devreme. | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 14:23 |
||
ok aly pa pa vb | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 14:23 |
||
Aly_Fab | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 14:23 |
||
Ana fug si eu sa pap ceva, ca nu m-am trezit cand o vrut sotu sa ma serveasca si acum m-a apucat foamea.Te . Vorbim mai tarziu. | ||
bau Postat pe 11 Martie 2010 14:28 |
||
ok mony pa pa sa ai pofta ma duc su eu sa pap vb mai incolo | ||
anaROBERT Postat pe 11 Martie 2010 14:32 |
||
aly fab, buna din nou nu i-am dat decat sa guste, sa nu credeti acum ca ii dau sa se sature. astazi i-am facut spanac cu pui si a manat tare bine |
||
aly_raz Postat pe 11 Martie 2010 18:42 |
||
fetelor, piticul meu de 3 luni a inceput de cateva zile sa zambeasca, este tare dragalash cand isi arata guritza stirba si pedaleaza in continuu, nu plange decat daca are o problema... Mult sanatate la toti bebicii si la mamici. | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 18:44 |
||
aly raz, cat timp are puiu` tau? am uitat eu sunt cam senila... | ||
aly_fab Postat pe 11 Martie 2010 18:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
carticica de retete a lui bebe | 81 | De la: mihasa 16 Mai 2013 09:49 |
Vand telefon Sony Ericsson G900 Dark Brown + car kit | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07 |
Balansoar graco elecric | 5 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19 |
|
||
Cumpar patut tip tarc cu vibratii | 2 | De la: kidz1010 15 Decembrie 2009 09:26 |
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural