mamici on line

are 1 an si o luna
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:02
multi inainte!!
aly_fab
Postat pe 11 Martie 2010 19:06
multumesc la fel
ce mai faceti azi? aici ploua de ceva timp, cred ca nu mai iesim afara in seara asta
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:07
am vazut la stiri, luunga iarna... si aici a fost frig, vant, urat pe bebe nu l-am scos afara...iar darian (cel mare) doar l-am luat de la gradinitza...n-am stat afara. acum se uita la desene si a pus monopol pe tv. eu nu stiu ce am avut azi, n-am avut stare... si nici chef de nimic aproape.
aly_fab
Postat pe 11 Martie 2010 19:18
zile si zile, mai patesc si eu asa de multe ori fara motiv
in tara pe cand vii?
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:21
e tare greu cand nu poti ieshi cu piticii afara la aer curat... eu una urasc iarna, tare nu-mi place frigul si vantul. aici sunt multe parcuri pentru copilashi, am doua pe langa mine..dar daca e frig nu mergem...
aly_fab
Postat pe 11 Martie 2010 19:21
planuiam ca la vara. si mama mea vrea sa faca tabara la mare, dar la costinesti!! de abia astept! poate va facem o vizita! o sa fie tare ciudat, inainte cand mergeam la mare cu tabara eram tanara si libera, libera la mare mergeam prin discoteci cu gasca de fete si petreceam... offofooff ce vremuri
aly_fab
Postat pe 11 Martie 2010 19:24
mie imi place iarna, bine mai putin cand e prea ger, sunt mai impotriva verii mai degraba, cam am probleme cu soarele...
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:24
ba nu , mint am mai fost o data la mare in romania cand eram insarcinata in luna a 8-a. eram singura cu burtoiul mare pe plaja...eu nu stiu unde se ascund mamicile din romania vara!
aly_fab
Postat pe 11 Martie 2010 19:25
tin minte toata lumea se uita la mine ca la un extraterestru....era asa mare burtoiul...si nu mai stiam cu ce sa ma imbrac hihihi...eram invidioasa pe fetele care mergeau la distractie...pe burlacitze ! da, na, am petrecut si eu la viata mea!!
aly_fab
Postat pe 11 Martie 2010 19:28
aly, cu ce te-a suparat d-nul soare?
aly_fab
Postat pe 11 Martie 2010 19:29
eeeeee or fi mai pudice
dar las ca mai sunt si unele, dupa ce arata ca un butoias cu spumele pe afara, se mai lasa si la buricul gol cu burta la gura mai bine nu le vad...
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:30
pai de mica am avut probleme cu el ma doare capul daca stau prea mult expusa, fara sa am ochelari sau palarie si nu prea imi place sa port, de aia ma oftic uneori...
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:31
eu la matematica am fost cam paralela, si-mi aduc aminte in liceu aveam o profesoara de matematica pe care o chema numele de familie Soare, tare mare alergie aveam cand o vedeam, si eu eram alergica la soare , la soarele matematicii...doamne ce urata mi-a fost matematica in liceu
aly_fab
Postat pe 11 Martie 2010 19:32
hihiihi eu am fost la olimpiada la matematica ce chestie, dar acum daca ma intrebi ceva sunt paralela, nu stiu ce m-oi face cand va creste fii-miu, cred ca iau cateva ore de meditatii
da aly fab, au fost vremuri frumoase si cat de repede s-au dus...
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:37
Buna fetele.Am si o intrebare,ce se intampla daca nu-i mai fac vaccinul de 6 luni lu bebe?
bau
Postat pe 11 Martie 2010 19:38
buna mony, de ce sa nu il faci? nu stiu ce se intampla, noi le-am facut pe toate!
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:39
ceau bau!! ce contine acest vaccin? impotriva caror boli se face?
aly_fab
Postat pe 11 Martie 2010 19:39
antidifterica,antitetanica,antipertussis,antipoliomielica,antihepatica , aproape acelasi vaccinuri ca la 2 luni si 4 luni.
bau
Postat pe 11 Martie 2010 19:42
aly_raz pt ca doctorita mea de familie spune ca nu a venit nici pana acum si bebele meu are aproape 7luni jum,si unul cumparat am auzit ca e undeva la 400ron.
bau
Postat pe 11 Martie 2010 19:43
niste iresponsabili medicii astia de familie, asa am patit si noi la primul, l-am platit, 170 ron ca sa nu intarzii prea mult cu el
nu stiu ce sa zic...intreaba si tu alt medic, e cel mai in masura sa iti raspunda
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:46
fetele vreau o reteta urgenta de clatite, vrea sotul meu cum nu iesim afara...
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:47
Alti medici l-au luat pt copii inscrisi la ei,dar mie cine sa-l mi-l faca si sa mi-l dea.Is asa suparata.
bau
Postat pe 11 Martie 2010 19:48
http ://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/aperitive/clatite_simple_pas_cu_pas-3613/ , am pus pauza dupa http
bau
Postat pe 11 Martie 2010 19:52
aly, incearca aluatul de clatite cu nutela (crema de ciocolata) si cu bucatele de ananas. Sunt o bunatate, reteta frantuzeasca cica, foarte simpla si gustoasa, dar ingrasa fetelor va las, ma duc sa-i fac baia lui bebe!!!
aly_fab
Postat pe 11 Martie 2010 19:53
mai nu e normal ce se intampla, ei sunt datori sa dea necesarul in fiecare luna cu ceea ce le trebuie pt luna urmatoare, asa am patit si noi, nu au comandat ele, nu ca nu a venit, nu-i adevarat, el e inregitrat la ele, e normal sa ii vina vaccinul, iti zic eu sigur, neglijenta lor e la mijloc
aly_raz
annasul poate fi cel din conserva, nu-i bai!
aly_fab
aly fab pe curand, ies si eu imediat
mmmmmmm, ce buna pare reteta, sa vedem daca avem in casa ingredientele, ca piata la ora asta...ioc

merci mony
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 19:55
aly_fab baita placuta la puisor

aly_raz vreau sa ma duc maine la cei care distribuie vaccinuri si sa-i intreb.Dar tre sa stiu unde ii gasesc si cine sunt aia ca nu ma pricep.
bau
Postat pe 11 Martie 2010 19:56
nu stiu unde il comanda ele, ai putea sa o intrebi pe doctorita unde dau ei comanda, ii zici si tu ca vrei sa il cumperi de a o ursa sigura si nu din farmacie, astfel afli cu cine colaboreaza si apoi verifici...cred ca poate fi asta o solutie. Mai vorbim, ma duc sa pun de clatite, imi pare rau ca se intampla din astea...

lavi_dj, saru-mana mult, esti o dulcica
aly_raz
Postat pe 11 Martie 2010 20:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
soacrele astea.... 2567 De la: ses 11 Ianuarie 2013 18:51
Vand premergator 1 De la: 29 Ianuarie 2009 10:57
Alex are nevoie de ajutorul nostru, urgent! 1 De la: amimami 31 Iulie 2009 13:19
BIBLIOTECA KIDZ 85 De la: GILIOLA 27 Ianuarie 2010 05:58
CUMPAR INALTATOR SCAUN PT SERVITUL MESEI 3 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:07
Setari Cookie-uri