mamici on line

Nicol_S noapte buna ,somn usor.
bau
Postat pe 12 Martie 2010 00:53
eu sunt o fire foarte pofticioasa dar am devenit asa dupa nastere nici inainte si nici in timpul sarcinii nu am avut treaba,dar de cand am nascut pfff imi este pofta si daca aud doar si nu imi place senzatia
anaROBERT
Postat pe 12 Martie 2010 00:55
Na Ana ca tot ai vorbit de pofte mie mi s-a facut foame.Asa ca fug la bucatarie sa vad ce a-si putea manca.

bau
Postat pe 12 Martie 2010 00:58
iar mananci la ora asta pfff ma duc si eu sa si imi trec poftele
anaROBERT
Postat pe 12 Martie 2010 00:59
bau vaccinurile la medici vin de la casa da asgurari de sanatate CAS. In ultimul timp au fost probleme cu ele deoarece nu au bani. Unul dintre ele cel despre care vorbesti tu lipseste, daca nu ma insel nu se gaseste in toata tara. Si noi cand a avut pitica mea 6 luni am avut probleme de genl De cumoparat ar fi Infanrix Hexa si este in jur la 4 mil. Dupa schema nationala acum ar trebui sa ia 2 vaccinuri - Hepavax (pt hepatita B) si Tetraxim pt cele spuse de tine. Din cate stiu eu Tetraximul nu se gaseste in toata tara. Ceea ce se recomanda sa cumperi este un singur vaccin care contine toate tulpinele continute de cele doua vaccinuri dar mai are o tulpina in plus. Sfatul meu ar fi sa nu il cumperi pe asta deoarece avind o tulpina in plus ar fi ca si cum ai incepe o noua vaccinare si ar trebui si sa continui cu dozele de rapel. Ar fi varianta sa cumperi din farmacie Engerix B pt copii - acelasi lucru ca si Hepavaxul pt hepatita B deoarece este cea de a 3 doza si sa mai astepti cu Tetraximul poate il primeste. Te rog sa verifici in carnetul de vaccinari al copilului sa fie asa cum am zis ca poate nu e asa. In mod normal ar trebui sa iti apara in carnetul de vaccinari Hepavax sau Engerix B de doua ori pana acum : la nastere si la 2 luni, apoi mai ar fi unul tot in maternitate facut BCG-ul si apoi la 2 si la 4 luni Tetraxim. Noi am facut vaccinutile dupa schema nationala deci tot asa ar trebui sa ai si tu. La 6 luni urmeaza ultima doza de Engerix B si Tetraxim. Sper ca ai inteles ceva din ce am scris.
Oricum poti sa suni la CAS sa intrebi de vaccinuri. Ei sunt cei mai in masura sa iti spuna daca vor fi sau nu.
Pitu
Postat pe 12 Martie 2010 08:49
mamaaaaaaaa BAU sper ca ai inteles ceva din ce am scris ca e cam dimi si ma incurc in explicatii
Gasesti si pe net schema nationala de vaccinare. Acolo iti apar ca ar fi 3 vaccinuri dar sa sti ca DTO + VPO se face unul singur adica 2 in 1. Sa imi zici daca asa ai si tu cum am zis eu in carnetul de vaccinari.
Pitu
Postat pe 12 Martie 2010 08:55
Ar mai fi ceva Bau : ar trebui sa il intrebi pe doctorul copilului daca ii lipsesc ambele vaccinuri sau numai unul. Daca are cel pt Hepatita B (Hepavaxul sau Engerix B) atunci fa-l si asteapta sa il primeasca pe celalalt. Sau cumpara din farmacie Engerix B pt copii este cam 50 - 60 lei si asteapta sa vezi daca nu il primeste pe celalalt. Noi am avut noroc ca doctoria de familie la care era inscrisa Alisa la 6 luni a zis sa nu ii cumpar vaccinul asta scump, mi-a explicat ce ti-am zis si tie mai devreme cu tulpinele si sa asteptam. Din cate am inteles ei primesc de la CAS in functie de cati copii au si de varstele lor. Ea a primit pt bebelusi de 4 luni dar pt cei de 6 nu. "Norocul" nostru a fost ca unul dintre bebei de 4 luni a fost bolnav si nu a putut sa il vaccineze si i la facut lui Alisa.
Dar nu este o problema sa mai astepti cu Tetraximul. Eu zic ca cel pt Hepatita B ar trebui sa il faci si daca il cumperi.
Copilul unei prietene a facut vaccinul la 7 luni tot din aceleasi motive si nu au fost probleme.
Pitu
Postat pe 12 Martie 2010 09:23
buna dimineata mamici on-line noi ne-am trezit voi cand aveti de gand sa va treziti
anaROBERT
Postat pe 12 Martie 2010 11:28
buna dimineata anaROBERT. ai baut cafeluta? eu chiar am fost matinala. :)
Pitu
Postat pe 12 Martie 2010 11:45
da am obs ca astazi ai fost matinala ,eu cafeluta nu beau dar am aici o cioco care sa racit ca am uitat de ea
anaROBERT
Postat pe 12 Martie 2010 11:53
iti trebuie si putina vointa.ai incercat sa iei plasture si guma nicorete?sa stii ca functioneaza.dar parca ,cafeaua nu are gust fara tigara.nu?
kidz007151
Postat pe 12 Martie 2010 12:03
eu cafea nu beau nu o agreez nici macar mirosul nu imi place dar de fumat fumez si nu ma pot abtine ,am incercat totul si nici o sansa asa ca voi continua pana ma lasa ele pe mine
anaROBERT
Postat pe 12 Martie 2010 12:04
pai incalzeste-o si pune mana ia o si bea ciocolata.
Pitu
Postat pe 12 Martie 2010 12:18
nuuuu,nu imi mai trebuie imi provoaca foame ,ce ciudata sunt merge tigara si pe uscat foarte bine
anaROBERT
Postat pe 12 Martie 2010 12:21
'neata fetele, am mancat si clatite, (va invitam si pt voi la una virtuala ) n-am vrut sa va facem pofta
va pup

aly fab sper k nu ai mancat inghetata aseara
aly_raz
Postat pe 12 Martie 2010 12:41
Buna dimineata fetelor. aly raz, ba da, am mancat inghetata, tu esti de vina sau divina . fetelor o intrebare rapida, voua va merge yahoo-ul? la mine merge totul perfect si rapid in afara de yahoo...
aly_fab
Postat pe 12 Martie 2010 12:49
hey, ce-i cu linistea asta pe aici? hmmm...? pe unde umbla mamicile cu bebicii la ora asta?? sau e linistea inaintea "furtunii"?? hmmm...
aly_fab
Postat pe 12 Martie 2010 15:21
buna fetelor,acum ne-am trezit si noi si am papat si suntem on
anaROBERT
Postat pe 12 Martie 2010 15:33
lorena05 multumesc pt informatii.Luni o sa sun la directia de sanatate sa intreb. Pana atunci imi caut alt doctor pt baietelul meu.

La 1 zi a facut HepB
la 5 zile a facut bcg
la 2 luni -DTPa+VPI+HepB
la 4luni-DTPa+VPI
la 6 luni trebuia sa faca DTPa+VPI+HepB
bau
Postat pe 12 Martie 2010 16:06
ce faci mony>?ce ai facut pana la ora asta?ce face pilu?
anaROBERT
Postat pe 12 Martie 2010 16:12
Buna fetele

Aly_Fab Si la mine yahoo merge mai greu,nush de ce.

Ana ce sa facem,am fost la plimbarica azi,am fost si in vizite.Pilu doarme,dar cred ca o sa se trezeasca cat de curand sa manance.
bau
Postat pe 12 Martie 2010 16:20
buna ziua mamici, ma bucur sa vad ca ati lasat rautatile la o parte. Va doresc o zi cat mai placuta alaturi de familia voastra!
roberta_kidz
Postat pe 12 Martie 2010 17:21
Buna roberta.Multumim .O zi frumoasa si tie
bau
Postat pe 12 Martie 2010 17:24
buna seara. cica : Tanara,blonda,draguta,bogata,sexy,fara
> obligatii,90-60-90,picioare 1.50,plina de
> viata,patimasa,exotica, salbatica in pat VAND CAMION. asa da reclama sa-ti vinzi camionul
aly_fab
Postat pe 12 Martie 2010 21:16
Aly_Fab frumos anunt
Ce mai faceti fetele?
bau
Postat pe 12 Martie 2010 22:38
n'seara. eu sunt cu bebe in brate. e la ora de supt. salut bau
aly_fab
Postat pe 12 Martie 2010 23:56
tu ce faci bau? ce-ai facut azi? ce face puiutul tau?
aly_fab
Postat pe 12 Martie 2010 23:59
buna seara fetele ce faceti eu nu am avut probleme dooar cu yahoo mie mi-a cazut netu cu totu si am asteptat si am tot asteptat degeaba

ce fac fetele dormiti?rusinica
anaROBERT
Postat pe 13 Martie 2010 00:44
Aly_Fab n-am mai intrat aseara ca incercam sa schimbam programu de somn la bebe.Din pacate o cam dat gres , acum se culca mai devreme dar se trezeste noaptea.Mai incercam,dar pana reusim eu sunt rupta de somn.O cafea fetele,care doreste?
bau
Postat pe 13 Martie 2010 09:08
neatza fetelor,nimeni on-line ?mony mi-ai lipsit aseara n uam avut cu cine discuta mi-a tinut companie nicol_s
anaROBERT
Postat pe 13 Martie 2010 11:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bluze copii 1-2 ani la 5 lei buc 1 De la: pinky 16 Februarie 2010 06:34
Sunt confuza ! 6 De la: garbo_421273 6 Decembrie 2015 14:40
Vand haine noi pentru bebelusi si copii 6 De la: kidz004030 13 Octombrie 2009 09:29
Fundul sau sanii 6 De la: garbo_420653 21 Noiembrie 2015 19:20
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe 6 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25
Setari Cookie-uri