mamici on line

Cu placere Bau sper ca te-a ajutat cu ceva ce ti-am scris. Din cate am vazut sunt aceleasi vaccinuri doar ca nu sunt trecute denumirile comerciale probabil (hepavax, tetraxim). Nu esti multumita de doctorul copilului? Nici eu nu am fost si l-am schimbat.
Pitu
Postat pe 13 Martie 2010 12:22
lorena05 nu sunt multumita deloc.Nici nu stiu cum am ajuns sa am copilul la ea,ca eu am vrut sa-l trec la sotul ei.E greu de gasit un alt doctor pt ca toti sunt plini de copii si majoritatea iau copii de la nastere.Sper sa rezolvam problema cat mai repede.
Chiar m-a ajutat ce mi-ai spus.Din pacate desi aceasta doctorita e prietena de familie de cand m-am nascut eu,nu mi-a explicat niciodata cum stau lucrurile.Chiar mi-a vorbit destul de urat cand am intrebat-o de ce nu a venit vaccinul si i-am spus ca la alte doctorite de familie a venit,mi-a spus ca atunci sa ma mut la alt doctor care are vaccinul.N-am avut nici o intentie sa o acuz de ceva,doar vroiam sa vedem impreuna cum sa vorbim cu cei de la directia de sanatate de ce ei nu i-a dat.Ma deranjeaza persoanele carora le vorbesc frumos si ele se comporta f urat. Nu m-am mutat pana acum de la ea din respect fata de parintii mei ca se cunosc de atatia ani,dar acum mi-am dat seama caci cu respectul meu ii fac rau copilului meu.
Am aflat ca a fost problema cu vaccinul dar ca de la inceputul lu martie s-au adus vaccinurile.
M-am gandit si eu ce ar avea de castigat doct. de familie daca nu dau vaccinul gratuit si ii pun pe oameni sa il cumpere si am aflat.Multi parinti cumpara in ziua de azi vaccinul crezand ca este mai bun cel cumparat.Iar doctorii iau vaccinul gratuit si-l vand la preturi mai mici decat cele gasite in farmacie.
bau
Postat pe 13 Martie 2010 16:29
Ana cand imi duci dorul dai un beep
bau
Postat pe 13 Martie 2010 16:30
asa am patit si noi mony, am platit de fapt vaccinul de la stat, pt ca i-am cerut chitanta pe el si a dat in balbaiala, ba ca nu are, apoi ca nu mai stie unde a pus-o...in fine, am luat teapa clar.
eu nu stiu cum pot dormi noaptea astfel de persoane..
aly_raz
Postat pe 13 Martie 2010 16:46
aly_raz din pacate dorm linistite.Multi doctori incep meseria pe criteriul asta "sa fac multi bani". Din pacate is tot mai putini doctori care incep meseria spunand "vreau sa salvez cat ma multe vieti,sa ajut cati mai multi oameni". Desi doctorii de familie mananca din banii nostri ,multi dintre ei tot asteapta sa le dai cati mai multi bani.
bau
Postat pe 13 Martie 2010 17:03
or avea si ei "saracii" scuze, nu zic nu, au salarii mici, de multe ori ii inteleg, dar sa faci greseli aiurea, doar ca sa-si umple buzunarele, mi se pare o marsavie urata tare...
stai ca acum cica se baga si coplata...de parca nu era suficient ca-i bagam in buzunar...acum le dam bani si cu chitanta
aly_raz
Postat pe 13 Martie 2010 17:11
aly_raz nu cred ca ar putea fi scuza ca au salariile mici.Pt ca majoritatea oamenilor din Romania au salariile mici si lucreaza in conditii mizere.
N-am auzit de coplata,cum vine aia?Cine a spus ca s-ar baga?
Pai daca se baga si coplata ,o sa incerc sa ma pasaportez in alta tzara. Dincolo totul e gratis,nici-un ban in buzunar,nici-o coplata.Acolo stiu sa te respecte.
bau
Postat pe 13 Martie 2010 17:18
buna fetele... vreti sa spuneti ca voi ati platit vaccinele? noi chiar ieri am fost la vaccin, i-a facut in manutza, nu mai stiu cum ii spune exact ca am si eu o doctorita ca mai bine nu as aveao... dar eu nu am platit nimic si vreau sa va intreb ceva total pe langa subiect, capsuni sau afine ati dat la copii? am si eu o fantezie si na, eram curioasa
Laura_M
Postat pe 13 Martie 2010 17:23
Cartile personalizate pentru copii sunt un produs emotional.Noi, de fapt, nu vindem carti, ci dorinta omului de a fi important, de a-si vedea numele inscris intr-o carte.Si ca sa vedeti ca am dreptate, faceti un experiment.Dupa ce duceti un film la developat, in momentul in care sunt gata pozele, care este prima persoana pe care o cautati sa o vedeti cum a iesit- evident DUMNEAVOASTRA .
Tinand cont de impactul acesta foarte puternic, oamenii vorbesc despre acest lucru cu entuziasm.Pur si simplu n-o sa va vina sa credeti cat de repede se duce zvonul despre un produs bun, emotional.
CA EROU AL POVESTII, COPILUL TAU VA DORI SA CITEASCA O DATA...SI INCA O DATA DESPRE SUCCESUL SAU.
COPILUL TAU ESTE EROUL POVESTII!
UN CADOU CARE VA FI PRETUIT TOATA VIATA!
(O carte personalizata contine 36-38 de pagini, din care jumatate full color. Coperta este cartonata, cartea fiind legata printr-un sistem care ii asigura durabilitate.
Povestirea include : numele copilului, varsta, numele prietenilor, al invatatoarei/educatoarei, localitatea, etc)
isa_zavaliche
Postat pe 13 Martie 2010 17:24
asa au dat la stiri, se va platit o taxa de minim 5 lei parca, atunci cand mergi la consultatie, si parca si la spital la urgente se va plati o taxa putin mai mare, pt a indruma oamenii sa ceara sfatul medicilor de familie inainte de a se prezenta acolo, prevenind astfel aglomeratiile, deoarece o mare parte din probleme se pot rezolva cu ajutorul med ce familie.
aly_raz
Postat pe 13 Martie 2010 17:26
Laura27 cat are micutzul tau?
Mie doctorita intradevar mi-a zis sa-mi cumpar vaccinul desii vaccinul ar trebuii sa fie gratuit.
Din cate am citit eu am aflat ca afinele se dau de pe la 8 luni ca pireu sau suc deoarece exista risc de inec,iar capsunile pe la un an deoarece sunt alergene. dar am auzit fete care au dat si la 8 luni.
bau
Postat pe 13 Martie 2010 17:29
laura, nu i-am dat inca capsuni, dar stiu ca se pot da dupa 1 an. La ce capsuni avem noi in magazine cred ca nici nu-i dau pana nu apar la tarani iar afine nu prea se gasesc pe la noi
aly_raz
Postat pe 13 Martie 2010 17:31
aly_raz sunt nebuni astia.O sa iasa pana la urma oamenii in strada daca continua sa-si bata joc de oameni in asa hal.Pai daca mie imi vine rau noaptea ce fac chem doctorul de familie noapte.Daca am o urgenta ,merg la doctorul de familie si astept la coada.Daca n-am bani mor acasa ,ca n-am bani sa platesc taxa de urgenta.
bau
Postat pe 13 Martie 2010 17:32
1 an si doua luni, am citit si eu ca sunt alergice din cauza la seminte dar ma gandeam ca poate de la 1 an merge sa-i dau
Laura_M
Postat pe 13 Martie 2010 17:32
Da poti sa-i dai in cantitati mici la inceput,iar daca nu face alergie poti sa stai linistita.
bau
Postat pe 13 Martie 2010 17:34
Laura27 multi inainte.
Uite aici ai mai multe grafice http ://retetebebelusi.ro/grafice-lunare-alimentatie-bebelusi/ am pus pauza dupa http
bau
Postat pe 13 Martie 2010 17:36
o sa fie din ce in ce mai greu, ce naiba sa facem, daca bugetul la sanatate e unul foarte mic? tot de pe urma noastra isi vor plati si ei darile...te apuca toti nervii dar n-ai ce sa-i faci, asta e viata de roman
eu cu copilul oricum am mers in paralel la pediatru, la cel de familie am mers la vaccin si atat, iti poti face o idee de ce medic am, doar daca iti zic ca imi canterea copilul punandu-ma pe mine pe cantarul mare cu el si fara el in brate...deci cu asta am spus tot
aly_raz
Postat pe 13 Martie 2010 17:37
mersi la fel si voua... ia sa vedem
Laura_M
Postat pe 13 Martie 2010 17:38
asa il cantaresc eu acasa stai linistita ca nu esti singura cu o asa doctorita si tot de la noi se vor lua bani pentru toate, nu degeaba se maresc unele chestii si pune taxe
Laura_M
Postat pe 13 Martie 2010 17:41
sunt faine retetele, mai ales mamliguta cu cascaval la cuptor, yamiiiii un deliciu
aly_raz
Postat pe 13 Martie 2010 17:41
aly_raz nu pot intelege de ce bugetul sanatatii este mic cand noi platim atatia bani la el lunar.
Stai linistita ca la mine nici macar nu-l cantareste ,ma intreaba pe mine cat avea cand l-am cantarit ultima oara.Si eu m-am dus numai la vaccin la ea.Cand a fosst baietelul meu racit,mi-a spus ca nush ce boli are si repede mi-a dat antibiotic,o trebuit sa ma duc la alt doctor,fara trimitere ,sa-mi zica ca este doar racit si nu tre s-ai dau antibiotic.Si ca are probleme cu nasucul din cauza deviatiei de sept( care am aflat de abia atunci ca o are).Si am fost de vreo 3 ori la acel doctor de i-o curatat nasucul,i-am mai dat eurespal 2 zile si picaturi nazomer si s-a facut bine puiul meu.
bau
Postat pe 13 Martie 2010 17:44
laura, acasa e normal, logic daca el nu poate sta singurel, dar cum sa faci asa ceva la un cabinet medical? e de tot rasul ....aaa si med de fam. e pediatru da? mai intelegem daca era generalist...dar asa...
aly_raz
Postat pe 13 Martie 2010 17:44
si eu l-am dus ca facuse febra si mi-a zis ca are rosu in gat si mi-a dat augumentin, am apucat sa-i dau o zi, copilul era tot rau, am fugit la pediatru si saracul avea pojarel, nici vorba de rosu in gat si imi facuse si alergie de la antibiotic, am zis ca merg peste ea sa ii zic cateva , insa m-am calmat pe drum si m-am lecuit sa-i mai cer sfatul...in rest am mers mereu pe homeopate.
aly_raz
Postat pe 13 Martie 2010 17:49
si pe mine m-a intrebat ieri cate kg are, cand i-a facut vaccinul a luat si tetoscopul sa-i auda inimioara, plangea andrei de numa si ea vroia sa auda inima, ;a cat de agitat era normal ca-i batea si ii era o frica de ea
Laura_M
Postat pe 13 Martie 2010 17:49
sunt de tot rasul, unii medici, eu nu stiu de ce mai merg la munca
fetele, va pup, s-a trezit piticul, papam si ne pregatim de o ieseala mai vorbim
aly_raz
Postat pe 13 Martie 2010 17:52
aly_raz ieseala placuta Poate reusesti sa-l inscrii la alt doctor.
bau
Postat pe 13 Martie 2010 17:53
pa pa si pofta buna
Laura_M
Postat pe 13 Martie 2010 17:54
Laura27 ies si eu ,ca trebuie sa papa ceva si sa vad cum facem si noi o ieseala,desii e urat afara dar trebe sa iesim putin.
O zi frumoasa in continuare
bau
Postat pe 13 Martie 2010 17:57
fetelor, credeam ca doar a medicul meu e mai ciudat dar vad ca mai sunt.. niciasta nu a cantarit-o pe fata nici o data.. si asitenta mi-a zis sa cumpar vaccinul.. ala..2,4,6 luni ca mai are ceva in plus fatza de cel al lor.. dar l-am cumparat din farmacie nu de la ele..
adryaana
Postat pe 13 Martie 2010 18:05
Buna seara mamici si pitici....am o intrebare....i-am dat la vero ieri vaccinu de 1 an si azi am observat ca i s-a inrosit un pic si ii cam tare....i-am pus compresa si azi am inceput sa o masez cu crema de galbenele....ati patit careva la fel? si ce ati facut?
ralucimp
Postat pe 13 Martie 2010 21:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa dam o mana de ajutor sinistratilor! 10 De la: yyoana_62 31 Iulie 2010 23:19
vaccin rh negativ 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26
Buna mamicilor 9 De la: yaya2 8 Iulie 2010 01:46
Vand Carucior landou Bertoni Rock''n Roll 1 De la: ahsoka 16 Ianuarie 2010 14:46
Vand carucior Hauck 3 roti 1 De la: adrica 18 Decembrie 2009 23:01
Setari Cookie-uri