mamici on line

buna seara, nu prea ai ce sa-i faci daca nu o doare e bine. Si Razvan a facut ca o g�lmuta si a tinut timp de cateva zile, dar i-a trecut de la sine, mie imi era teama sa ii ating zona prea mult, doar la baita il masam. Noi dupa fiecare vaccin punem compres cu cartof, e foarte bun. pupici
aly_raz
Postat pe 13 Martie 2010 21:22
`nseara.
aly_fab
Postat pe 13 Martie 2010 23:46
buna seara aly_fab ce faci?
anaROBERT
Postat pe 13 Martie 2010 23:48
eu dupa vaccin am grija sa am varza. de cartof nu stiam. ce faceti fetelor?
aly_fab
Postat pe 13 Martie 2010 23:48
eu acum mi-am culcat copilul si am intrat sa vad care mai este treaba pe aici.

bau pe unde mi-ai umblat ti-am simtit lipsa
anaROBERT
Postat pe 13 Martie 2010 23:50
ceau ana am fost la o cina la un vecin aici, si acum ii dau laptic lui bebe. tu esti ok?
aly_fab
Postat pe 13 Martie 2010 23:51
unde-i bau? e online?
aly_fab
Postat pe 13 Martie 2010 23:52
ati fost la cina pff ce va respectati,imi place asa ce ati papat bun

da sunt ok ma cam doare jos sub burta dar e trecator.

imi arata ca este on -line bau
anaROBERT
Postat pe 13 Martie 2010 23:54
tare smekeras e puiu tau cu ochelari ....al meu a rupt o gramada de ochelari de-ai mei.......
aly_fab
Postat pe 13 Martie 2010 23:54
musaka si salara de fructe. ana, adica ovarele?
aly_fab
Postat pe 13 Martie 2010 23:55
mmm buna mancarica chiar mi=-ai facut pofta de salata de fructe ca musaca nu pap eu nu imi place .

mai nu stiu ca eu nu am ciclu regulat eu de cand am nascut mi-a venit doar de 4 ori intr-un an si 4 luni si ieri mi-a venit a cincea oara da asa fara sa anunte si este prima oara cand ma dor ovarele,ma inteapa ,e ceva ciudata
anaROBERT
Postat pe 13 Martie 2010 23:58
Buna fetele.Eu sunt prin zona.Ma chinui sa incarc doua filmuletze cu puiul meu. Le-am profis la fetele de pe un alt forum ca le arat ce face baietzelul meu.
Ana poate ai vre-un bb Azi pe unde mi-ai umblat

Aly_fab ce ai mai facut?Papa bine baietelul?A-ti fost la plimbari.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 00:02
da bau am un bebe dar nu stiu nici unde este si nici ce face ,mama denaturata sunt .

azi am fost in vizite si pe afara la plimbare,dar bine ai venit
anaROBERT
Postat pe 14 Martie 2010 00:06
bau, am mancat muly azi...... voi ce ati facut azi?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:06
asa, l-am ps pe bebe pe patutz. ana, poate ai racit acolo? ai umblat desculta?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:09
bau, hai ca esti tare , repede te-ai gandit tu la prostioare hihihih ana, e posibil sa vina barza din nou?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:10
bau, ne inseli prin ate forumuri? sunt geloasa! sa nu care cumva sa ne pararesti ca fac urat!
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:11
nuuuuuuuuuu,sper ca nu doamne fereste nuuuuuu dar sunt pe stop cum sa vina probabil ca am racit prefer varianta asta mai mereu sunt desculta ,dar oricum sunt dereglata hormonal asa mi sa spus m-au etichetat astia
anaROBERT
Postat pe 14 Martie 2010 00:12
pai nu mai umbla desculta, nu stii ca noi suntem niste flori gingase si sensibile? eu am tot timpul papuci de casa,nu ma desprat de ei decat cand ma bag in pat. vezi sa nu dai in cistita...apropo de dereglata hormonal, ana mai alaptezi?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:16
nu va insel f tare,oricum daca ma mut va iau cu mine
aly_fab ce anume sa mananc?ce e aia muly? :
Ana eu zic sa vezi din timp ,poate ai vreo surpriza
bau
Postat pe 14 Martie 2010 00:17
eu nu am avut lapte decat in primele 2 sapt si abea curgea ,din cauza problemelor si a stresului l-am pierdut .

sotul meu mereu ma cearta ca umblu desculta dar eu nu suport papucii de casa si in viata mea nu am pus in picioare 2 perechi de sosete
anaROBERT
Postat pe 14 Martie 2010 00:19
bau , muly = mult, scuze scriu cu greseli de tipar cand ma grabesc si fac mai multe lucruri de-odata.
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:20
ana, scuze, mi-ai mai zis, dar am uitat. pai atunci ar trebui sa incepi un tratament ceva, sau sa incepi sa iei anticonceptionale?! zic si eu... nu stiu
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:21
sa nu credeti ca sunt o tuta dar habar nu am nici cum se cheama anticonceptionelele ,nu am luat in viata mea de frica sa nu ma ingras iar la control am fost pfff de nu stiu cte ori si mereu aceleasi tratamente.....no spa si duphaston luni intregi de tratamente fara rezultat.

am cerut parerea unui alt dr si mi sa spu ca as avea probleme cu tiroida doar ca trebuie sa ma duc la niste analize amanuntite
anaROBERT
Postat pe 14 Martie 2010 00:25
eu nu pot trai fara papuci de casa, mai ales de cand am facut o usoara cistita, stii ce aiurea este??? este foarte dureros, si nu mi-a trecut decat cu antibiotice, si crede-ma am stat desculta doar 5 minute pe gresie in baie. eu sunt legata ombilical de papucii de casa!!! adica nu chiar ombilica, ...hihihi intelegeti voi ce vreau sa zic.
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:25
Nici eu nu ma despart de papucii de casa.
Fetele voi cum a-ti procedat cu decalotarea lu bebe.Nush daca a-ti mai spus ,dar eu am probleme perioada asta cu memoria
bau
Postat pe 14 Martie 2010 00:26
ana, fac sie eu ca bau, ce-i aia tuta ?? bau, tradu-mi cu decalotarea please, ca mie una mi0e lene sa ma uit in dex...
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:28
pai mony la fiecare baita ii tragi putin cate putin de puta nu stiu cum sa ma exprim dar intelegi tu ii tragi de pielea aia in sus dar putin cate putin pana ii iese capul afara dar fi atenta numai la baita ca sunt foarte sensibili in zona inghinala micutii .

eu asa am procedat si inca procedez
anaROBERT
Postat pe 14 Martie 2010 00:29
bau, join za clab. si eu am probleme cu memoria, mai ales cand eram insarcinata...si nici acum nu stau prea bine. dar eu traiesc cu sperantza ca totu-i trecator
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:31
pe bebe-l tragi de puta? sau pe cine? fetelor m-ati pierdut de ce sa-l tragi de puta pe bebe? cu ce-a gresit bietul bebe?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 00:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand carucior solid cu 3 roti, marca Hauck 4 De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54
Vand lapte praf Vitalact 5 De la: adrica 30 Decembrie 2009 21:15
You want a long life? 1 De la: sorinheisu 20 Iulie 2009 15:55
SUPER OFERTA Vand sistem supraveghere Philips Avent 1 De la: danielas999 6 August 2009 20:18
vand patut copi 7 De la: chelsaug 14 Februarie 2009 13:26
Setari Cookie-uri