bweiiiiiiii fetelor ce aveti astazi m-ati pierdut pe traseu tuta=mai prostuta,nestiutoare aly_fab trage de puta pe cine vrei ce mai amuzat ai fost draguta si tare de tot |
||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 00:34 |
||
---|---|---|
Pai si eu ii trag asa la fiecare baita.Vroiam sa stiu daca si voi procedati tot la fel. La inceput i-a facut sotu,ca mie imi era frica si intr-o saptamana i s-a desprins pielita,numai ca o mica particica langa preput('ata') este prinsa si nu vrea deloc sa se desprinda si e alb sub.Nush ce sa fac. Aly_fab dar tu cum ai procedat? |
||
bau Postat pe 14 Martie 2010 00:35 |
||
ana, glumesc, stiu ce vreti sa spuneti...la mine la baietelul cel mare i-a facut doctorita ceva, l-a curatat, bietul baietel il ustura cand facea pipi si plangea...totusi aveti mare grija, stati putin, urla bebe... | ||
|
||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 00:36 |
||
se lua ceva pt memorie cred ca lecitina se cheama la farmacie cu voi fetelor ati imbatranit aly_fab tragi de puta copilului ca sa nu faca fimoza si mai tarziu sa trebuiasca sa il operezi adica ii tragi de pielea putei pana ii iese capul afara ca la un barbat stiti voi ,hai fetelor ce ma puneti sa scriu |
||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 00:37 |
||
aaaaaaaaaaa stati ca acum am ramas eu in transa va tineti de glume fetelor si eu ma chinui aici cum sa fac sa explic sa nu intru prea in amanunte deocheate | ||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 00:38 |
||
ana, esti mortala. ma scuzati ca scriu cu incetinitorul, bebe iar suge... nu stiu unde citeam ca normal decalotarea se face de la sine, nnu trebuie sa traga nimeni de puta lui bebe, insa sunt de acord cu voi...decat fimoza... | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 00:41 |
||
Pe mine m-a facut sa rad o fata care cand i-am povestit una alta de lucrul asta,ma intreaba si unde e ata Pana nu trecem prin anumite experiente e normal sa nu stim. Ana tare explicatia,mai vrem explicatii de acest gen Lecitina Ana,sa sti ca am nevoie urgent. Atata am ras aly_fab la ce ai spus ca o trebuit sa-i citesc si sotului ce ai scris f tareee |
||
bau Postat pe 14 Martie 2010 00:42 |
||
a deci se face de la sine?asta nu mai stiam e bn ca mai aflu cate ceva. dar oare mamele sotilor nostri i-au tras de puta ,ce curioasa sunt |
||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 00:45 |
||
stiu ca l-a curatat doctorita, ca atfel facea fimoza cel mare, cand era mic...pe mine ma distreaza ca eu nu stiu cum sa-i asez cucul si ma tot cearta...zice, mami, nu asa se pune | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 00:46 |
||
ana robert, ia intreaba-ti soacra daca l-a tras de puta pe sot, sa vezi ce zice si zi-ne si noua ce a zis | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 00:48 |
||
soacra mea niciodata,mai bine opresc o femeie pe strada si o intreb | ||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 00:49 |
||
ana, opresti o femeie pe strada si o intrebi: dvs l-ati tras pe sotul meu de puta ???? | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 00:55 |
||
sunteti mortale fetelor. ma duc sa-mi intind oasele in pat. va pupacesc mult. somn ushor. | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 00:56 |
||
nuu o intreb asa....doamna nu va suparati dumneavoastra v-ati tras copilul de puta?cam asa o sa sune doamne feri cum sa fac asa ceva. ok aly_fab somnik usor te pupic pa pa |
||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 00:58 |
||
Aly_Fab somn usor .Ma pun si eu sa dorm cu zambetul pe buze.Am inceput sa rad singurica | ||
bau Postat pe 14 Martie 2010 00:59 |
||
tu bau unde fugi,iar ma parasiti toate....eu nu am somn fac aici monolog pana maine aveti ce citi | ||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 01:06 |
||
Ana scrie-ne o carte Eu inca ma chinui la filmulete. Sper sa reusesc sa le incarc cat mai repede. | ||
bau Postat pe 14 Martie 2010 01:14 |
||
va scri o compunere aici dar probabil nu am sa scriu corect cu anagramtele e mai dificil ,dar ma intelegeti voi . ce filmulete tot faci? |
||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 01:17 |
||
Am uitat sa va zic marea veste.I-a iesit printisorului meu primu dinte,este in partea de jos si deocamdata e un coltisor mic care zgaraie.Asa de bucuroasa am fost cand am vazut.Daca tot ne-am chinuit atata,macar sa-i iasa dintisorii. | ||
bau Postat pe 14 Martie 2010 01:19 |
||
Incarc 3 filmulete de-a lu fiumiu pe net. | ||
bau Postat pe 14 Martie 2010 01:20 |
||
aaaa wow sa va fie de bine si multi inainte cine ia vazut primul dintisorul sa ii cumpere ceva nou copilului asa se spune hi hi hi la cumparaturi cu voi | ||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 01:22 |
||
Deci ma duc maine atunci sa-i iau lapte | ||
bau Postat pe 14 Martie 2010 01:27 |
||
ce tare esti,ma refeream alceva nu pampersi si lapte o jucarie o hainuta ceva nou | ||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 01:31 |
||
E criza acum merge si lapte Doar e ceva nou,nu e folosit | ||
bau Postat pe 14 Martie 2010 01:34 |
||
m-ai lamurit e bine si asa e o necesitate si vorba ta e nou nu e folosit | ||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 01:36 |
||
ma duc si eu la somn nu mai vad bine tastatura pa pa noapte buna | ||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 02:01 |
||
Ce haioase sunteti ! e prima oara cand intru pe acest topic, daca stiam ca este atata veselie intram mai demult si eu, numai ca eu am fetita si nu am de ce sa o trag hihihi. supeeeer bv fetelor fiti vesele !!! | ||
cory_emy Postat pe 14 Martie 2010 18:08 |
||
Buna seara Ce fac fetele si bebicii? | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 19:59 |
||
Aly_Fab uite pe acasa.Azi am fost la pizza cu bebele Bebele a fost suparat ca nu era nici-o bebelusa pe acolo. Acu face genoflexiuni ca sa poata pleca mai repede la intalniri Voi ce a-ti mai facut? cory_emy bine ai venit pe la noi.Am inteles ca ai o fetita de 10 luni.Prin ce parte a lumii stati? |
||
bau Postat pe 14 Martie 2010 20:11 |
||
buna ... mamicilor ....ios o viitoare mamica si ma alatur voua .... ca deh e bbine sa ai pe cine sa mai intreb una alta din cand in cand :) burtica mea are 14 saptamani .... e la inceput ...... sper din tot sufletuul sa fie bine ....pana la capat .. va pup | ||
alexandraleonte Postat pe 14 Martie 2010 20:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Bratari fine din argint | 1 | De la: dacris 18 Octombrie 2009 04:02 |
Vand balansoar Baby Einstein | 1 | De la: BebeicaShop 5 Noiembrie 2009 21:07 |
set sterilizator IQ24 Avent @ pompa san ISIS manuala Avent | 1 | De la: danielas999 20 August 2009 22:44 |
|
||
Vand scoica auto Primii pasi ieftin | 1 | De la: kidz008410 10 Iunie 2010 12:26 |
Am nevoie de sustinerea voastra ! | 1 | De la: creatza 11 Noiembrie 2008 19:16 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural