mamici on line

alexandraleonte la primul bebe?
bau
Postat pe 14 Martie 2010 20:27
daaaaaaa
alexandraleonte
Postat pe 14 Martie 2010 20:29
intrebare ...eu am unele dureri ...in partea stanga jos ....in zona ovarului ...
ma doare doar cand stranut ... nu rau ... si doar daca nu ma aplec cand stranut ...daca ma aplec nu ma doare ... si ma mai doare cand ma ridic brusc... e normal? atzi patzit asta?...

si alta chestie .. am gadnerella vaginalis... daca stiti ce e ... bacteriile bune -lipsa .. bacterii rele .. "la greu"... doctoritza mi a dat tantum rosa ... 10 zile.. si a zis ca momentan nu avem ce face... stie cineva a mai avut cineva? asa ceva? secretie alba cu miros usor urat ,...
aaaa.... si va mai intreb pe parcurs ca nu vreau sa va bombardez :) eu am o burtica de 14 saptamani ..:) VA PUP
alexandraleonte
Postat pe 14 Martie 2010 20:39
bau, a mancat pizza bebe sau se uita doar dupa gagici?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 21:50
alexandra, e ok, si eu am patit asa ceva, se intibd ligamentele din cauza sarcinii.
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 21:52
alexandra felicitari si bine ai venit printre mamicile online
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 21:53
bau, ana, unde sunteti? pe unde va destrabalati?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 21:54
Aly_Fab bebe se uita la noi cum papam pizza si era f suparat ca nu avea gagici dupa care sa se uite
bau
Postat pe 14 Martie 2010 21:58
mai fetelor, mie imi cade parul, ceva de speriat, voi ati patit asa ceva? daca continui in felul acesta o sa raman curand fara podoaba capilara. am Gerovital, adus din Ro, dar miroase tare ciudat....hmm.. Voua v-a cazut parul asa mult dupa ce ati nascut? eu nu-mi aduc aminte sa-mi fi cazut asa mult la prima sarcina...
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 21:58
Aly_Fab mie mi-a cazut f rau parul timp de 6 luni dupa ce am nascut,efectiv umpleam totul de par.O fost groaznic.M-am si tuns crezand ca nu o sa-mi mai cada si surpriza,tot imi cadea si acum punte si aduna fire de par mici .Si la 6 luni dintr-o data numai mi-a cazut deloc.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:02
si noi am vrut sa ieshim la o pizza sau ceva, dar nu am mai ieshit nicaieri, aveam o lene masiva...
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:03
bau, 6 luni avea bebe? hmmm... deci mai trebuie sa astept inca trei luni?! gasesti par de-al meu peste tot, azi am gasit par de-al meu in pampers la bebe ...sa nu mai zic ca a inceput sa agate, si ma prinde de par si ramane cu "floacele" mele in manutza...
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:05
Si noi avem o criza masiva,dar azi am zis sa ne scapam de maruntish
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:05
Aly_Fab te inteleg perfect,am trecut si eu prin asta.Sotul meu era disperat,zicea ca ma tunde periuta ca nu mai suporta
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:08
si te-a tuns?!
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:10
M-am tuns ,nu f scurt,dar destul de scurt.Si acum astept sa creasca Nu m-a ajutat cu nimic,din contra mi-a facut munca mai grea.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:12
Vai cata energie are fiumiu,incredibil,nu sta un minut.Sper sa aibe un cap tare ca azi s-a lovit iar de vreo doua ori.Si nu ii este frica deloc,atata se cocotzeaza pe sus ,cred ca se face alpinist
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:16
sper sa treaca, e plina casa de fire de par de la mine.....le strang si apar altele. ce planuri aveti saptamana asta? noi avem botezul sambata
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:17
Aly_Fab ce mai fac baietzeii tai? La tine al mare la ce varsta a mers?
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:17
bau, nu doarme? la ce ora se culca de obicei ?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:18
pe la 11 luni... cam asa, facea primii pasi. era ca un pinguin...doamne ce draguti sunt cand merg asa!! mony, al tau are 7 luni?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:19
SAL FETELOR. aM VAZUT CA SCRIETI DE ZOR. Mi-a spus medicul in legatura cu decalotarea ca mai bine sa-l las in pace ca fimoza e specifica pana la 3 ani, cica daca il mai decalotez poate face nush ce inflamari ale uretei.
Fetelor si mie imi cade parul de numa si inca nu mi-a trecut. Am folosit in timpul sarcinii un sampon Klorane sau ceva de genu si nu mi-a mai cazut, dar faceam matreata.
viobregar
Postat pe 14 Martie 2010 22:20
Inseamna ca o sa aveti f mult de lucru.Faceti petrecere mare?

Noi o sa avem mult de umblat.Maine tre sa iau de la posta cartea "Copilul vegetarian",daca n-o trimis-o inapoi,ca n-am apucat s-o iau pana acum.Mai tre sa ajung la o prietena.Tre apoi sa sun la Directia de sanatate si sa rezolv si cu doctorul de familie.Sper sa le rezolv repede pe toate.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:21
da, stiu, si al meu era la fel, plin de energie, erau si parintii mei cand a inceput sa mearga si tot nu faceam fata.
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:21
ceau viobregar!! n-am auzit de samponul asta, dar ma uit.
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:24
Ali_fab la 11 luni a mers singur? Al meu acum are 11 luni si merge de numa daca il tin de subsiori, dar nu merge de-a busilea decat in spate se trage pe fund in spate ca racu.
Mony eu sincer iti recomand sa nu-i mai faci vaccinul. Eu nu-l mai fac ala de un an mi-a ajuns ce am patit la 6 luni nu mai vreau sa se repete.
viobregar
viobregar mie in timpul sarcinii nu mi-a cazut deloc parul.Fimoza se face daca nu-l decalotezi,iar copii decalotati n-am auzit sa aiba nici o problema.Mai multe nush.

Aly_Fab pe la 23 se culca de obicei.Mai nou se trezeste la 3-4 noaptea are o ora-doua de joaca,se culca si se trezeste la opt.Nu inteleg ce-i cu programul asta,dar o fi cauza dintilor.Are 7 luni doua saptamani acum.
bau
samponul e frantuzesc se gaseste in sensi blu si costa cam 60-70 lei. Dar cred ca trebuie sa-l gasesti si la tine.
viobregar
Postat pe 14 Martie 2010 22:26
viobregar este vaccin obligatoriu si ar exista riscul sa nu-l primeasca la gradinita sau la scoala.Asa am inteles.

Aly_Fab sampoanele care fac matreata nu-s bune pt ca din cauza matretzei iti pica parul si mai rau.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:27
Asa stiam si eu de fimoza ca mie mi l-a decalotat prima data in spital la5 luni jumate cand am fost internata. Si mi-a zis chirurgul sa ii fac asa la baitza, la inceput i-a facut cumnatul ca mie mie mi-a fost frica si acum ii fac eu. Pediatru de la cj a zis cand am fost sa nu-i mai fac ca o gramada de copii fac nush ce inflamari ale uretei si ajung la chirurgie cu ei si ca fimoza nu face nici un rau.
viobregar
Postat pe 14 Martie 2010 22:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
constipata:(((((ajutor!! 5 De la: ubita 24 Octombrie 2009 22:16
Pandantive argint cu cristale tip Swarovski 1 De la: dacris 30 Ianuarie 2010 19:31
vand haine gravida 38-42 si haine bebe 0-6 luni - preturi modice 1 De la: kidz006845 24 Februarie 2010 09:14
Cadou de luna Decembrie ! 1 De la: Lorenamistic 5 Decembrie 2009 12:57
Concurs carte- prima zi din viata copilului tau 10 De la: m3gaira 7 Decembrie 2008 19:35
Setari Cookie-uri