mamici on line

bau, de ca sa suni la directia de sanatate daca-mi permiti sa intreb? despre ce vaccin vorbiti?
vio, facea primii pasi, dar trebuia sa fie cineva langa el...
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:30
multzam aly :) pt raspuns :) si bine v-am gasit dragi mamici .. la mine burtica abia acum incepe sa se vada .... se poate sa incapa sa miste de la 14 saptamanai sau imi inchipui eu ca il simt cand pun mana e burtica ... of ... abia astept sa il vad si sa il pupacesc:X:X:X:X si sa stiu ca am trecut peste toate cu bine ..... eu sunt un pic panicata asa....am avut un avost spontan anul trecut ... apoi vreo 4 luni nu se mai lega nimic... am avut noroc si vad ca pana acum toate au desus ok ... peste 2 saptamani fac si triplutestul ... ecografia am fcaut o dr a zis ca arata bine :) si ca pare a fi baietel ........ stau toata ziua cu mana e burtica si il mangai ... este cea mai frumoasa perioada din viata mea ... dar si cea mai plina de griji.... stiu ca nu ar trebui sa ma streez atat si ca trebuie sa fiu optimista dar orice chestie mi se pare neinregula ma panicheaza .... stau si citesc pe net .. sa vad a mai durut pe cineva? mai e cineva fara gretzuri ..? nu am nici un simptom ... nu am avut nimic nici greata , nici "pofte" desi sunt sigura ca nu exista "poftele" ... sanii m au durut un pic in prinele 3 saptamani dar atat ... cate o data imi doream sa am si eu gretzuri ... stiu sunt nebuna ... si acum ca v am gasit e voi care vad ca m atzi primit asa frumos :) sunt fericita ca mai am unde sa pun intrebari daca ... ma mai panicheaza ceva .....
alexandraleonte
Postat pe 14 Martie 2010 22:30
vaccinul de 6 luni. Al meu bb e mai lenes merge sustinut de numa sau acum intr-o zi impingea rotobilul dar nu singur.
Mony nu te poate obliga sa-l faci, te pune sa semnezi o declaratie ca nu vrei, asa am inteles. ORICUM BOLILE ALEA NU MAI EXISTA. Si nu am inteles faza cu gradinita si cu scoala? Anunti ca nu e vaccinat si nu au treaba. Si daca tot vrei sa-l faci eu iti recomand sa mergi inainte la consult la pediatru, sa nu te lasi pe mana medicului de fam.
viobregar
Postat pe 14 Martie 2010 22:35
SAL ALEXANDRA. lA MINE A MISCAT LA 10 SAPT PRIMA DAT, BURTA S-A vazut abia dupa 20 de sapt. De la 6 sapt am vomat pana am nascut asa ca nu iti dori greturi. Pofte nu am avut nici eu, nici dureri de sani, doar in ultimele 3-4 zile dureri de spate, nu mi s-au umflat picioarele deloc.
viobregar
Postat pe 14 Martie 2010 22:38
bau, dar acest vaccin nu e obligatoriu ca sa zic asa? eu stiu ca aceste vaccinuri au fost testate si retestate, si sunt folosite in lumea intreaga. uite o sa ma interesez aici ce contine acel vaccin sa facem o paralela..
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:42
viobregar vreau sa-l inscriu la doctorul de familie cu specializare in pediatrie,nu la medic de familie generalist.Asa am vrut si prima data,numai ei cum is sot si sotie,mi l-a inscris la ea.

Aly_fab sa sun la directia de sanatate sa intreb daca sunt vaccinuri sau nu sunt,pt ca nu pot intelege cum unii doctori de familie au atat de multe ca si vand (desi ar trebuii sa fie gratuite) si altii spun ca nu au deloc.Am inteles ca o fost probleme cu el inainte,dar acum am inteles ca este la toti medicii mai putin la aceasta doctorita.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:44
pe mine ma oare spatele de acum..... nu zic ca se vedeee adica nu si -ar da nimeni seama dar eu imi dau seama ca am un pic de burtica:) ... ce tare s-a miscat asa devreme hehe :) daaar intepaturi la burtica ai avut ? nu sa te doara tare ... un disconfort de cateva secunde in anumite pozitii sau ...la ridicaru bruste :) aly mi a zis ca ea a avut asa ca oricum m-am mai linistit un picutz:) eu iar acid folic si elevit .... voi ce ati luat?
alexandraleonte
Postat pe 14 Martie 2010 22:45
Aly_Fab nush cum sa fac sa fie bine pt bebe.
bau
fetelor sa va intreb ceva ce folisiti pentru desfundarea nasului la bb? Eu l-am invatat sa sufle nasu si am reusit, dar nu de tot. Am citit despre batista bebelui, dar sincer nu sunt de acord.
viobregar
viobregar daca stie sa sufle nasul,doar picaturi atunci cand are mucusorii uscati.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:48
bau , aly .. am vazut poze cu bebeiii vostrii sunt asa de dragalasi sa va traiascaaa :X cum atzi nascut ? a fost greu? si sper ca nu vva deranjez ... cu atatea intrebari dar...deh asa e la incepput cand o sa fiu si eu la al 2 leea am sa ajut si eu fete noi :)
alexandraleonte
Postat pe 14 Martie 2010 22:48
alex, fiecare femeie are sarcina diferita, si la fel fiecare sarcina poate fi diferita la aceeasi femeie (de ex daca ai mai multe sarcini). Nu asculta povesti inspaimantatoare, nu are sens, trebuie sa fii optimista, bebele tau vrea o mamica fara stress si relaxata. Acid folic in Uk este obligatoriu! Deci foarte bine ca iei asa ceva. Si eu am luat doar acid folic, si se recomanda cat mai multe lichide...si miscare in aer liber!
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:49
i-am mai pus picaturi de ceai de musetel si de ser fiziologic.E prima dat cu nasucul infudat dar i-am arata de vreo 2 ori cum se face si a prins.
viobregar
Postat pe 14 Martie 2010 22:50
viobregar daca o doctorita spune ca fimoza nu face nici un rau ,atunci nu mai pot s-o numesc doctorita.
bau
bau, bine faci!
aly_fab
da ma ... ai dreptate ... asa eu va las noua ne este somn... :* va puupp
alexandraleonte
Postat pe 14 Martie 2010 22:53
pfff...ce exprimari am in seara asta, si ma mai si repet! ma scuzati va rog! vio, eu am folosit apa salina (spray de la firma Calpol) si apoi pompita lui bebe...cred ca aceea se numeste batistutza sugarului....si inainte sa-l alaptez. de asemenea, alaptezi? se spune ca lapticul de mamica desfunda de asemenea nasucul....si mai zicea o mamica, ca daca are infectie la funduletz poti sa-i pui tot laptic..
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:54
alexandraleonte nu ne deranjezi deloc.Asa am fost si noi odata,nu stiam cum este ,imi era f frica de orice simteam.Eu am avut o sarcina mai grea,dar acum am un bebe minunat.Asa ca asteptam sa vina si bebele tau sanatos si la termen.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:54
mai fetelor, m-ati pierdut!! stait mai incet! ca eu ma misc mai greu! vio, eu una sunt impotriva ceaiului de musetel... doctorita pediatra din romania mi-a spus ca ideea cu musetelul sa fie folosit la bebe este expirata, no offence, zic ce mi-a zis doctorita.
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 22:56
Aly_Fab batista bebelusului este un furtun care se prinde la aspirator si se aspira bebelusul in nasuc. Este mai usor fata de pompita ,dar nu e buna folosirea in fiecare zi.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 22:57
alex, esti binevenita sa intrebi orice.
bau, da, normal, nu in fiecare zi...
vio, ce varsta are bebe tau?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 23:01
Tot la ea te refereai si tu? aly_fab
bau
Postat pe 14 Martie 2010 23:02
Aly_fab se gaseste spray ala in Romania?
Aia e batista care zice bau.
Ceai de musetel am folosit ca asa o zis doctorita.
In leg cu fimoza eu ti-am zis ce o zis medicul.Eu nu sunt de acord, mai ales ca si cumantu o patit-o nu l-o decalotat si o ajuns la operatie.
Alexandra eu nu am avut dureri deloc, am nascut cu cezariana si m-am simtit extraordinar si eu am luat elevit o periaoda apoi acid folic si calciu. Fi cum zicea aly_fab fiecare sarcina e unica. Eu dormeam mult in timpul sarcinii, tot radea sotu de mine. Alexandra un sfat ia intravenos vitamina c cu calciu deoarece previne raceala si ajuta.
Pompita nu e buna in fiecare zi?
Mony ce inseamna o sarcina mai grea?
viobregar
Postat pe 14 Martie 2010 23:05
bau, ma refeream la pompitza cred...bebele meu e cam agitat in seara asta...nu stiu ce are, sper sa nu raceasca.
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 23:06
face 11 luni in 17 adica sapt ce vine.
viobregar
Postat pe 14 Martie 2010 23:08
vio, si mie tot o doctoria mi-a zis de ceai de musetel, sa folosesc...si am ajuns la spital cu bebe de doua saptamani, facuse abces perianal de la ceaiul de musetel cu care-l stergeam... asta era in romania. ceaiul de musetel, am aflat si eu dupa, pote irita de cele mai multe ori... grija mare cu musetelul.
viom, nu mi-ai raspuns, sau nu am vazut eu, ce varsta are bebe tau?
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 23:10
buna seara fete mi-ati simtit lipsa

anaROBERT
Postat pe 14 Martie 2010 23:11
Aly_Fab multa sanatate la bebel.Sper sa nu raceasca.

viobregar eu ma refeream la doctorita ca vorbeste aiurea,pt ca, cum ar fi o mamica sa spuna asta,e de inteles,niciuna nu ne nastem invatate.Nici eu nu stiam inainte ce inseamna aia fimoza.Dar o doctorita ar trebuii sa stie.
Calciu in sarcina are un risc,cum ar fi sa determine contractiile sau probleme in travaliu.Doctorul meu ginecolog mi-a spus asta.
Batista bebelusului nu e buna in fiecare zi.
Sarcina mai grea inseamnand cu dureri f mari de la inceput pana la sfarsit,cu pericol de avort,cu cerclaj,internari in spital,stat la pat, nastere la 36 de saptamani.
bau
Postat pe 14 Martie 2010 23:13
multi inainte ..sa-ti traiasca. incearca sa-l pui deasupra unui vas aburind si vio, pune in camera o ceapa taiata in 4. ceapa desfunda caile respiratorii. nu e cel mei placut miros dar crede-ma da rezultate .
aly_fab
Postat pe 14 Martie 2010 23:13
ti-ma spus 11 luni sapt ce vine. Eu sincer cred ca nu ii mai pun ceai de musetel deloc. Aly nu mi-ai spus de spray se gaseste in Romania?
viobregar
Postat pe 14 Martie 2010 23:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Convinge-l pe micut ca exista Mos Craciun ! 1 De la: Lorenamistic 7 Octombrie 2009 10:56
Femeia rac si barbatul sagetator 2 De la: garbo337309 22 Noiembrie 2015 09:24
invitatie la babyexpo pt luna feb 2009 2 De la: ion_cristina 13 Februarie 2009 16:08
VAND SCAUN DE MASA 4 De la: lara 14 Februarie 2009 17:21
Ajutorrrrrrrrr!! 1 De la: garbo159235 2 Iulie 2010 07:22
Setari Cookie-uri