ceau ana! daaa ! | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 23:15 |
||
---|---|---|
Vio multe lunite inainte. Ana bine ai revenit Si mie mi s-a spus de crema de galbenele ca face minuni la bebe si a facut o minune si la bebele meu,de s-a iritat din fata pana in spate ,tot rosu saracutu. De atunci am grija ce folosesc. |
||
bau Postat pe 14 Martie 2010 23:16 |
||
Bau sincer cat am fost insarcinata ma gandeam cum sa scap de greturile interminabile, dar vad ca sunt prob mai mari. Ma bucur ca ai nascut bb sanatos. Asta conteaza cel mai mult. Eu am nascut la 39 de sapt ca sa nu ma apuce durerile nasterii ca oricum nu se mai intorcea. Aly o sa incerc cu ceapa. SALL ANAROBERT |
||
|
||
viobregar Postat pe 14 Martie 2010 23:19 |
||
vio, spray cu apa salina de la firma calpol, nu stiu daca se gaseste, sincer, dar trebuie sa se gaseasca apa salina cu spray!! calpol este doar o firma... | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 23:19 |
||
intreb maine la farmacia de jos de sub mine. Ca sufla el nasucu dar parca tot e infundat. Multi ani si voua inainte si sanatate ca aia e cea mai importanta. Eu folosesc pasta petrini si sncer nu am avut prob doar cand am folosit alta marca de pampers. |
||
viobregar Postat pe 14 Martie 2010 23:22 |
||
si eu am folosit crema de galbenele si nu a am avut probleme, era o cutie mare, galbena si scria in germana. | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 23:23 |
||
ce faceti fetelor,cum v-ati petrcut ziua vad ca sunteti aici prezente la datorie cu forte noi....eu am ramas in urma m-ati pierdut pe traseu | ||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 23:24 |
||
vio, contraindicatie la sprayul respectiv. nu-l folosi mult, poate usca mucoasa nasala..si creea dependenta..acest spray doar inmoaie secretiile din nasuc. | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 23:26 |
||
da, suntem prezente pe baricade la datorie! | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 23:27 |
||
As vrea sa ii dau seara numai, inainte sa doarma ca ziua suflam nasu cand doarme se infunda. | ||
viobregar Postat pe 14 Martie 2010 23:28 |
||
Da asa e ,e bine cand totul se termina cu bine. Vio eu pana acum am folosit Nazomer extra cu apa de mare,prescris de orl-ist,dar o sa ma interesez si de acest spray. Eu folosesc crema doar cand se irita,si atunci dau odata cu triderm. Ana ai de recuperat ceva. Aly_fab ma bucur ca la puiul tau a fost buna. |
||
bau Postat pe 14 Martie 2010 23:29 |
||
nuuuuu nici nu ma uit inapoi e prea mult pentru mine si am o durere de cap de m-am legat cu fularul lui fimiu ,toata ziua am umblat creanga si sunt terminata,recuperez altadata | ||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 23:31 |
||
fetelor, ma duc, v-am pupat ne vedem maine l O CAFEA | ||
aly_fab Postat pe 14 Martie 2010 23:33 |
||
Aly_Fab noapte buna | ||
bau Postat pe 14 Martie 2010 23:34 |
||
noapte buna aly | ||
anaROBERT Postat pe 14 Martie 2010 23:35 |
||
Noapte bua. Nazorem e spray? |
||
viobregar Postat pe 14 Martie 2010 23:35 |
||
este si Nazomer spray si nazomer picaturi. Eu am ambele,numai cu spray-ul imi este mai usor,la picaturi nu vad cate pun si nici nu sta bebe. | ||
bau Postat pe 14 Martie 2010 23:39 |
||
ai dreptate mai bine spray. Ma duc maine la farmacie sa vad. Acu am pus ceapa sa vad. | ||
viobregar Postat pe 14 Martie 2010 23:54 |
||
Mie mi-a prescris orl-istul si karvol,sa pun in aprpierea lu bebe o pastiluta noaptea,dar n-am mai gasit Si acum caut pulmex ca am auzit ca e f bun. | ||
bau Postat pe 15 Martie 2010 00:00 |
||
ma duc maine la farmacie sa intreb. Va las si eu nb. | ||
viobregar Postat pe 15 Martie 2010 00:01 |
||
nb vio | ||
anaROBERT Postat pe 15 Martie 2010 00:02 |
||
vio nb somnik usor. | ||
bau Postat pe 15 Martie 2010 00:04 |
||
neatza fetelor,nimeni on-line eu acum m-am trezit si sunt in forma maxima fara dureri de cap | ||
anaROBERT Postat pe 15 Martie 2010 11:12 |
||
Buna dimineata! Acum m-am trezit si eu, a mai trecut o noapte si bebe nu a venit, spun noapte, pentru ca de cele mai multe ori pe bb nostri ii apuca noaptea venitul pe lume E soare si frumos afara, asa ca azi, iar o sa mai profit de faptul ca pot pleca cand vreu, unde vreau si sa stau cat vreau |
||
printesa31i Postat pe 15 Martie 2010 11:58 |
||
buna nicol_s ce tare esti tu acum sa inteleg ca profiti de libertate foarte bine procedezi ca vine bebele si ai sa te saturi o perioada de stat in casa | ||
anaROBERT Postat pe 15 Martie 2010 12:09 |
||
Sunt constienta de asta | ||
printesa31i Postat pe 15 Martie 2010 12:10 |
||
dar la vara cand or veni caldurile banuiesc ca ai sa iesi ii vei face botezul pana atunci nu?sau nu ti contul daca este sau nu botezat tu tot il scoti afara? | ||
anaROBERT Postat pe 15 Martie 2010 12:12 |
||
Aaaaaa, nu o sa stau numai in casa pana la botez! Probabil o sa stau 2 saptamani, pana ma mai obijnuiesc si eu cu el, pana se mai incalzeste si afara! Sunt obijnuita sa ies zilnic din casa si ma gandesc ca si asa o sa ma deprime statul numai in apartament, asa ca nu cred ca o sa rezist mai mult de 2 saptamani, decat daca ne impiedica ceva sa iesim | ||
printesa31i Postat pe 15 Martie 2010 12:28 |
||
Si noi am iesit la 2 saptamani dupa nastere .Numai sa ai grija sa nu fie vant.Darius a prins curent la prima iesire si ne-a luat ceva vreme sa scape de el.L-am nascut in aprilie , iar in mai deja eram la examene cu el .Tati se plimba prin parc cu el si mami scria de cu zori ca-i explodau sanii | ||
adelafistis Postat pe 15 Martie 2010 12:34 |
||
Pe cand am facut botezul Darius avea ceva km la bord | ||
adelafistis Postat pe 15 Martie 2010 12:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
lapte praf novalac formula antidiareica | 2 | De la: zambil 8 Iulie 2010 09:31 |
Portret in creion | 1 | De la: spirala 22 Ianuarie 2010 14:15 |
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe | 6 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
|
||
surubeste, mestereste si pe mami inebuneste! | 2 | De la: pinicuta 3 Aprilie 2009 14:34 |
cazare in iasi | 1 | De la: nicoll 8 Noiembrie 2009 14:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural