O sa fac la 6 saptamani botezul, cum se obijnuieste, ca nu mai prind posturi | ||
printesa31i Postat pe 15 Martie 2010 12:37 |
||
---|---|---|
Iti tinem pumnii sa scapi cat mai usor si mai repede | ||
adelafistis Postat pe 15 Martie 2010 12:39 |
||
Nicol si eu eram obisnuita sa ie tot timpul afara. Eu am nascut pe 17 aprilie anul trecut adica in vinerea mare asa ca pastele l-am facut in spital. Pe silviutz l-am botezat la 5 sapt si nu am iesit deloc cu el inainte de botez ca a cam fost vreme urata si cand s-a incalzit un pic a implinit 5 saptamani si l-am botezat. Perioada de stat in casa a fost oribila pentru mine. | ||
|
||
viobregar Postat pe 15 Martie 2010 12:47 |
||
nici eu pana la botez nu am iesit deloc doar o data cand m-am dus la biserica la 40 de zile sa ne citeasca si pe el de la bagat in altar atat in rest am iesit dupa botez dar pentru ca a fost iarna si a nins si foarte frig afara ca altfel si eu ieseam | ||
anaROBERT Postat pe 15 Martie 2010 15:36 |
||
Sper sa se incalzeasca de acum in colo! M-am saturat de iarna asta lunga! Cred ca cu totii ne-am saturat! | ||
printesa31i Postat pe 15 Martie 2010 15:39 |
||
daaaaaa eu deja nu mai pot ies afara cum o fi e prea mult,sa vina odata caldura cica de la jumatatea lunii de acum se va incalzi dar....nu se stie niciodata | ||
anaROBERT Postat pe 15 Martie 2010 15:41 |
||
Buna fetele.Uite am revenit si noi. Botezul noi l-am facut la fix 3 luni si pana atunci am iesit de f multe ori afara. |
||
bau Postat pe 15 Martie 2010 15:48 |
||
buna bau,ce faceti pe unde ati umblat azi sau a fost sotu pe felie | ||
anaROBERT Postat pe 15 Martie 2010 15:50 |
||
Sotu o fost azi pe net si eu la plimbare cu bebele.Am fost pe la o prietena cu bebele. Am fost la posta de mi-am luat cartea "copilul vegetarian" . Si in rest activitatea zilnica. Voi ce a-ti mai facut? |
||
bau Postat pe 15 Martie 2010 16:00 |
||
si noi la fel aceiasi activitate am iesit si noi afara cu o vecina dar cam bate vantul la noi si nu am stat mult,si acum el doarme eu ma pensez si vb cu voi | ||
anaROBERT Postat pe 15 Martie 2010 16:06 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 19:54 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 20:24 |
||
buna seara, ce fac mamicile si bebeii? eu ma simt asa de obosita, nu stiu, cred ca am o perioada mai proasta... | ||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 21:34 |
||
sal nu stiu ce se intampla tot apar anunturile astea si te deruteaza |
||
viobregar Postat pe 15 Martie 2010 21:38 |
||
bayyyyyyyy da lasa-ne am retinut, e obositor deja, reclama, reclama si iar reclana, salina 2 cumva? | ||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 21:39 |
||
ai dreptate aly | ||
viobregar Postat pe 15 Martie 2010 21:46 |
||
la ce stare am acum cred ca ii zic cateva de dulce... dar oricum nu cred ca are timp sa citeasca, e disperata de a posta cat mai multe mesaje, reclama, reclama, reclama,... eu una nu-s interesata de lucrurile altora n-as lua copilului meu nimic din ce au acolo si niciunde, noi frate sau lasa-ma... (doar daca as cunoaste persoanele, ar fi loc de...si poate nici atunci, scuze...) | ||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 21:49 |
||
nici eu nu as lua. Mai bine din magazin nici cu secondurile nu sunt de acord. | ||
viobregar Postat pe 15 Martie 2010 21:54 |
||
da tot baga intruna...a ramas setata pe copy/paste... in fine, nu-i treaba mea, dar e enervanta... criza criza, dar totusi... |
||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 21:57 |
||
Fetele ce mai faceti? Hai ca s-au terminat reclamele pe ziua de azi,cel putin asa cred | ||
bau Postat pe 15 Martie 2010 22:52 |
||
mony nu mai ai poze, de ce? | ||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 23:04 |
||
Am poze multe dar pe un site de poze Ce mai faci aly_raz ? |
||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:08 |
||
Apropo am poza la avatar ,sper ca vezi ce baiat mare am | ||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:08 |
||
am inteles am vazut la avatar, a crescut piticul tau eu ce sa fac, nervi nervi si iar nervi...nu ma mai inteleg cu piticotul meu, nu mai are stare, eu nu mai am rabdare, vreau sa ma odihnesc, nu pot...din astea... |
||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 23:10 |
||
N-ai pe nimeni sa te ajute? | ||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:14 |
||
nu, doar eu si sotul, iar el munceste in ture si cand e dupa masa e de groaza, uneori simt ca innebunesc...dar n-am incotro...acum de exemplu sta peste program ca au inventar voi ce faceti? |
||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 23:16 |
||
Si pe mine ma ajuta doar sotu,dar ce sa facem incercam sa ne descurcam. Piticul acuma doarme,probabil la noapte o sa am iar show,sper sa treaca si perioada asta,ca mie dor de noptile dormite . Noi inca cautam un doctor bun,sper sa gasim. La voi cum mai e vremea? |
||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:19 |
||
Buna seara fetelor | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:20 |
||
ce frumosi sunt piticii din pozele noi ...ce fac piticii vostri? viobregar ai taiat ceapa ieri?? | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:22 |
||
Aly_Fab buna seara. Ce ai mai facut azi? Piticul meu ne da bataie de cap acum noptile,,dar imi asa drag de primul lui dintisor ca ma laud la toata lumea ca baietelul meu are un dintisor,si ma uit f des la el |
||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carut bertoni star roz nou | 1 | De la: margeo99 6 Septembrie 2009 10:13 |
mamici nascute in iunie | 14 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50 |
Vand carucior Cosatto Cabi Pitch 2 in 1 NOU cu garantie si ieftin | 1 | De la: neagum 10 Februarie 2011 11:06 |
|
||
Produse fara gluten, intoleranta la gluten | 2 | De la: felideni 23 Septembrie 2008 00:11 |
Viitoare mamica | 3 | De la: lidia2 27 Aprilie 2009 08:47 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural