bau, e tare greu si obositor cand piticii nu dorm.....e ca picatura chineeasca, si eu am patit asa cu primul baietel... | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:24 |
||
---|---|---|
aly, si eu ma simt la fel azi..... | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:25 |
||
mony azi a fost super frumos, am iesit afara in doua ture, dar pe seara a inceput ploaia e foarte greu sa fii parinte, am un bebe sanatos si cuminte, multumesc lui Dumnezeu, dar...cred ca am cazut in depresie, nu stiu...rutina asta de zi cu zi...offf buna aly_fab, nu am mai vb de mult |
||
|
||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 23:25 |
||
Nush cum e picatura chinezeasca,cum e?sau e doar o vorba Noi ne-am obisnuit sa dormim noptile,de la 3 luni pana la 7 luni mi-a dormit toata noaptea,fara nici o trezire,ne-am obisnuit prost |
||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:27 |
||
aici a fost o zi superba, au ieshit bondarii si mustele...au inflorit copacii...am fost cu bebe prin magazine. astia au locuri speciale pentru mamici sa alapteze in malluri sau supermarketuri... | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:28 |
||
aly_raz cat de curand vine caldura si o sa putem face mai multe lucruri,e greu cu rutina asta,si mai ales vremea asta ne termina. | ||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:29 |
||
ce bine de voi, eu daca inca alaptez nu prea am avut nopti linistite, uneori ma trezea si de 4 ori pe noapte si oricum dorm ca iepurele caci trebuie sa ma ridic sa-l invelesc intruna | ||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 23:29 |
||
picatura chineeasca e ceva care te termina incet, incet bebicul tau e cam nocturn bau...hmm... tu dormeai noptile cand ai fost insarcinata? | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:29 |
||
Aly_Fab mie de muste nu mie dor nici de tzantzari | ||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:30 |
||
aly, cumpara-i sac de dormit. sunt practice. | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:31 |
||
sac pt bebe asa mic? | ||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 23:32 |
||
Aly_Fab nu dormeam noptile din cauza durerilor,inainte sa nasc n-am dormit trei zile absolut deloc ca nu mai imi treceau durerile cu nici o pastila. Acum vad ca o devenit nocturn si cred caci cauza sunt dintii.Pana acum spuneam si eu la toata lumea ca bebele meu doarme de la 3 luni toata noaptea,ce mama fericita sunt eu si hop gata mi s-a terminat bucuria. aly_raz si eu am alaptat pana la 6 luni dar pe la 2 luni jum am observat ca a inceput sa doarma mai mult fara sa se trezeasca ,de pe la 6 dim pana la 13-14,asa ca am incercat sa-i facem un program si la 3 luni am reusit sa-l culcam de la 23-24 pana la 8-9 dim fara nici o trezire.Mie imi placea cand alaptam ca-l culcam cu tztzi si la trezire mai stateam in pat ,ca-l luam si ii dadeam tzitzi. |
||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:36 |
||
aly_fab vreua sa iti multumesc. Am pus ceapa si a dormit bb meu respirand normal. Azi am luat un gel si picaturi si spray cu apa marina. Am luat de toate. Ziua nu am prob doar noaptea. Mony al tau dormea toata noaptea? Ce frumos!! Al meu si acum la 11 lui se trezeste de vreo 4-5 ori bea laptic si adoarme la loc. |
||
viobregar Postat pe 15 Martie 2010 23:36 |
||
da aly, sac pentru bebe asa mic...arata ca un sac de dormit cu maneci chimono.nu se gasesc in romania asa ceva? | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:37 |
||
vio, cu multa placere!! ma bucur sa aud asta! | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:38 |
||
aly_raz sincer si pe mine ma apuca depresia, dar sper sa treaca raceala si vremea urata sa mai putem iesi. Astazi a stat sotu cu bb si eu am iesit la plimbare. Aici cam bate vantul. | ||
viobregar Postat pe 15 Martie 2010 23:39 |
||
aly or fi, nu stiu, nu m-am gandit sa ma uit, oricum avem cald in casa, nu-i bai daca se mai dezveleste dar na,...grija de mama. | ||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 23:39 |
||
Vio ma bucur sa aud ca e mai bine.Ce fel de gel,picaturi ,spay ai luat?au efect sau nu le-ai incercat. Da am fost o fericita,sper sa-si revina la program. Aly_raz este sac de dormit pt bebei nou nascuti .Am si eu acasa,dar nu prea a vrut sa stea in el. |
||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:40 |
||
da, stiu vio, si noi tot noaptea aveam probleme. pune-i perna mai inalta sub caputz, sau pune sub patutz o carte groasa. nu uita sa pui rufe ude si sa nu fie prea cald in camera. febra nu a facut sper? | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:40 |
||
ma uit la stiri acum, ma ingrozesc ce tot zic astia de bebei... | ||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 23:41 |
||
aly_raz pe ce program? | ||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:43 |
||
protv... | ||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 23:43 |
||
bau, se zice ca mamicile care n dorm in timpul sarcinii noaptea si bebicii o sa fie la fel. ce zic de bebei la stiri? | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:44 |
||
Al meu nu prea se dezvelea ca de pe la 3saptamani -o luna doarmea pe burta,altfel daca il pun se trezeste repede. | ||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:44 |
||
eeeeeee tot mai multi bebei bolnavi, cancer...etc etc...de vina ar fi alimentele proaste,...lipsa fructelor...produsele nu mai sunt sanatoase...ti-e groaza. Si...mai nou, tot mai multi tatici intra in prenatal in locul mamei | ||
aly_raz Postat pe 15 Martie 2010 23:47 |
||
nu doarme pe perna se trage jos. Rufe ude pun pe calorifer. Nu fac caldura ca nu putem dormi ca suntem caldurosi. Temperatura azi a avut 36,8 si seara 37 dar o pun pe seama maselutelor ca iasa premolarii. Unul e iesit aproape de tot si celalalt de jumate. | ||
viobregar Postat pe 15 Martie 2010 23:48 |
||
hmmm... te alarmeaza stirile de genul asta... | ||
aly_fab Postat pe 15 Martie 2010 23:49 |
||
Vibrocil picaturi gel si spray. Gelul merge, picaturile la fel spray-ul nu l-am incercat. | ||
viobregar Postat pe 15 Martie 2010 23:49 |
||
buna seara fetelor ce faceti? | ||
anaROBERT Postat pe 15 Martie 2010 23:50 |
||
ma supara kidz-ul asta.Dupa ce am chinui sa scriu romane el nu-mi trimite msjul...offff.... | ||
bau Postat pe 15 Martie 2010 23:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bronsiolita asmatoforma | 2 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:23 |
buna vreau sa stiu cum sa imi fac album astept rasp cat mai repede va rog | 4 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:18 |
Buna caut iubit!! | 13 | De la: garbo342280 8 August 2016 14:14 |
|
||
Vand Aptamil HA1 | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20 |
BIBLIOTECA KIDZ | 85 | De la: GILIOLA 27 Ianuarie 2010 05:58 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural