Si eu tot imi promit sa ajung la medic de cand am nascut nu am mai fost la control nici la gine niciunde si sincer mai ales in ultima vreme ma simt tot mai obosita si imi cade parul mult desi am luat elevit in continuare dar asta e cum a mai zis o mamica noi femeile facem greseala sa ne lasam pe locul doi ne preocupam mai mult de bebei | ||
cory_emy Postat pe 16 Martie 2010 20:10 |
||
---|---|---|
aly daca vrei trimite-mi tu invitatie ca poate eu nu ma pricep!mersi anticipat | ||
cory_emy Postat pe 16 Martie 2010 20:11 |
||
seara bune fetele!bine,sanatoase?Am,,dat"si eu pe la voi sa nu credeti c-am fugit in lume .Eu bolnava,iubita mea mica bolnava,sotul meu bolnav.Desi de abia ma tin,trebuie sa am grija si de ei. .Va pe toate,am fugit...fierbe ceaiul,fata plangeeeee | ||
|
||
chanty Postat pe 16 Martie 2010 20:12 |
||
mamicutelor care alaptati voi cum stati cu menstruatia ? la mine e revenit ptr prima data la 8 luni de la nastere adik in ianuarie si apoi nimik oricum nu imi fac prb ptr o noua sarcina ptr ca am avut grija | ||
cory_emy Postat pe 16 Martie 2010 20:13 |
||
gata cory, trebuia sa intri la adauga ca prietena mai deja piticul meu ma enerveaza, a inceput sa traga de mine sa-i dau titi e disperat, il pun pe mine si imi ridica tricoul in sus, e haios tare cam evit sa-i dau la ora asta ca apoi nu-mi mai bea lapticul formula offff... fracis, multa sanatate tie si familiei tale, sa va faceti bine repejor, pupici |
||
aly_raz Postat pe 16 Martie 2010 20:16 |
||
la mine a revenit dupa 4 luni era asa bine fara si e la fel ca si inainte, regulata si fara dureri |
||
aly_raz Postat pe 16 Martie 2010 20:18 |
||
mersi am primit si eu ies ca si a mea e maraita poate reusesc sa intru mai tz . pupici | ||
cory_emy Postat pe 16 Martie 2010 20:19 |
||
super!!! eu mai astept poate se regleaza si la mine desi recunosc ca imi place mai mult fara | ||
cory_emy Postat pe 16 Martie 2010 20:21 |
||
eu deja l-am bagat la sursa, nu ma mai intelegeam cu el o seara buna cory |
||
aly_raz Postat pe 16 Martie 2010 20:22 |
||
ne auzim mai tz | ||
cory_emy Postat pe 16 Martie 2010 20:25 |
||
blondy_made_to_love Postat pe 16 Martie 2010 20:39 |
||
am reusit sa mai intru si eu un pic ....mai este cineva ?? | ||
cory_emy Postat pe 16 Martie 2010 23:12 |
||
chanty sanatate tie si intregii familii cory_emy eu sunt prin zona Am fost la doctor,are urticarie bebelu meu,acum sunt linistita,mi-am gasit si un nou pediatru.M-am dus la ea azi si mi-a zis ca saptamana viit facem vaccinul. |
||
bau Postat pe 16 Martie 2010 23:35 |
||
Buna seara fetelor...ce faceti? chanty imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavi. eu am picat in depresie post natala.... | ||
aly_fab Postat pe 16 Martie 2010 23:41 |
||
ce faci bau? urticarie de la ce ? stii? unde are bubite? | ||
aly_fab Postat pe 16 Martie 2010 23:43 |
||
aly, incerci sa-l intarci pe raz? | ||
aly_fab Postat pe 16 Martie 2010 23:44 |
||
hmmm... merge super greu internetul..... nu vad ce scrieti... | ||
aly_fab Postat pe 16 Martie 2010 23:46 |
||
Pai cum in depresie postnatala?atat de rau e? Nu te lasam sa cazi in nici o depresie Nu stim la ce,dar doctorita asta o zis ca e si ne-a prescris un sirop pt alergii. |
||
bau Postat pe 16 Martie 2010 23:47 |
||
Aly_Fab scriem noi greu | ||
bau Postat pe 16 Martie 2010 23:48 |
||
da?? si eu care credeam ca eu scriu incet... voi ati avut depresie post natala?? |
||
aly_fab Postat pe 16 Martie 2010 23:50 |
||
Nu mai stiu probabil,stiu ca eream intr-o perioada cand plangeam din orice , mai devin si acum depresiva din cand in cand,dar incerc sa-mi revin,o gura de aer singurica imi prieste macar odata la o luna sau la doua. Sa ai grija sa nu pierzi lapticul din cauza depresiei. |
||
bau Postat pe 16 Martie 2010 23:54 |
||
bau, cartea e buna, are sfaturi bune, doar ca e greu uneori se te conformezi unui singur tipar....vad multe subiecte triste azi..ce se intampla mamici?? e astenia de primavara? | ||
aly_fab Postat pe 16 Martie 2010 23:55 |
||
Cred ca Si pe mine m-a luat valul zilele trecute,cum aveam numa probleme pe cap si nu le gaseam rezolvare,ma gandeam numa la prostii,dar acum incerc sa fiu din nou optimista. Tu ce ai mai facut? |
||
bau Postat pe 16 Martie 2010 23:58 |
||
Ma bucur ca iti place cartea,sper sa iti si foloseasca.Eu acum m-am apucat sa citesc o alta carte , "copilul vegetarian" si scrie multe lucruri interesante. Despre tot ce are nevoie corpul,in ce se gaseste,fiecare leguma cat timp se fierbe,e f faina.Am comandat-o zilele astea si mi-a venit f repede. | ||
bau Postat pe 17 Martie 2010 00:00 |
||
bau, iubita mai nimic...adica de toate si nimic....azi am facut curatenie de mi-au sarit capacele..ma dor toate...am umblat sa cumpar cadou nasei ..(i-am luat un sacou fain)... si crede-ma sunt terminata si fizic si psihic... vreau o vacanta, cu soare, vreau liniste, nu vreau sa ma bata nimeni la cap..suna cam egoist probabil dar asta imi doresc in clipa asta. probabil ca daca as avea liniste, mi-as dori din nou galagia de care am parte in fiecare dupa-amiaza, cel mare care sare si tipa si cel mic care miontzaie cand i se pune pata..... | ||
aly_fab Postat pe 17 Martie 2010 00:02 |
||
bau, tu esti vegetariana? | ||
aly_fab Postat pe 17 Martie 2010 00:03 |
||
Aly_Fab dar nu ai pe nimeni prin preajma care sa te ajute pt o zi cu copii si tu sa-ti iei liber,te-ar ajuta f mult.Eu stiu cand a venit mamamea la mine de a stat cu al mic o zi intreaga si eu sotul ne-am plimbat toata ziua,o fost super.Imi era dor de-al mic dar asa de bine m-am simtit. Nu sunt vegetariana,dar mananc f putina carne si aia de pui sau de peste.Sunt semivegetariana |
||
bau Postat pe 17 Martie 2010 00:07 |
||
pe bebe nu prea l-as lasa cu nimeni pentru ca il alaptez, iar cel mare merge la gradinita dimineata, dar dupa amiaza eu stau cu el..si de maine am si musafiri... eu nu sunt gazda perfecta, sunt neatenta si aiurita. probabil de aici provine depresia asta... | ||
aly_fab Postat pe 17 Martie 2010 00:10 |
||
bau si eu la fel, nici eu nu mananc prea multa carne...doar de pui, curcan sau vita...uneori..dar e bine ca copilasului sa-i dai si carnita din cand in cand. imi place acel motto: suntem ceea ce mancam.... | ||
aly_fab Postat pe 17 Martie 2010 00:12 |
||
frumos motto,nu l-am mai auzit. Eu dadeam la pompa si ii lasam laptic,asa ca puteam sa plec.Dar am iesit f rar cat am alaptat. Stai linistita nimeni nu e erfect si nu trebuie sa fi o gazda perfecta.Atata timp cat tu te vei simtii bine,totul o sa fi bine.E f imoprtant sa nu te stresezi . |
||
bau Postat pe 17 Martie 2010 00:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent | 1 | De la: alexandra 23 Octombrie 2009 22:10 |
vand produse brodate deosebite -merita vazute | 1 | De la: kidz006104margaretao 28 Decembrie 2009 17:58 |
Jucarii pentru copii | 1 | De la: kidz000259 12 Martie 2009 23:09 |
|
||
dk puteti sa ne ajutati!!!! | 5 | De la: ruschita 14 Noiembrie 2008 22:52 |
Vand hainute fetite | 1 | De la: Morena05 2 Iunie 2010 11:47 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural