ce face bebele tau bau la ora asta? doarme? si oare pe unde umbla ana?!? | ||
aly_fab Postat pe 17 Martie 2010 00:17 |
||
---|---|---|
Doarme in sfarsit,numai ca nush cat timp. Dar baitzei tai ce fac? Pe Ana creca nu o mai lasat-o sotioru azi pe net,ii ajunge !! Pai ce ...in fiecare zi. |
||
bau Postat pe 17 Martie 2010 00:20 |
||
eu cred c-o alearga sotiorul prin pat Mony, nu mi-ai zis ce face bebe tau? doarme? ai mei dorm si ei, ma bag si eu in pat imediat. | ||
|
||
aly_fab Postat pe 17 Martie 2010 00:24 |
||
Am scris mai sus ca doarme dar nush pt cat timp. Pune-te si odihneste-te putin ca cine stie cat doarme bebele tau. Apropo doarme noaptea sau face treziri? Cat de des ii dai sa pape? |
||
bau Postat pe 17 Martie 2010 00:27 |
||
bau, du-te si tu si pune capul pe perna, e asa bine sa dormi... ... pacat ca bebe tau doarme in reprize, si cel mare al meu tot la fel era ca bebe tau..cand era el bebe mic. Bau iubita, ma duc in pat...te pup ai grija de tine!! | ||
aly_fab Postat pe 17 Martie 2010 00:27 |
||
ce tare! scriem amandoua in acelasi timp aceleasi lucruri!!! | ||
aly_fab Postat pe 17 Martie 2010 00:28 |
||
Da super tare. Te pup si eu .Ne auzim maine Somnik ushor | ||
bau Postat pe 17 Martie 2010 00:30 |
||
bebe meu doarme bine noapte, se trezeste doar o data slava domnului, asta pe la 5 -6 dar adoarme repede la piept. in schimb cu darian, cel mare a fost mai greu, nu stiu, probabil pe bebe mic il obosim noi ziua si de aceea doarme noaptea, cand e liniste. ziua nu prea e liniste, iar dimineata cand e cel mare plecat la gradinita dau oricum drumul la televizor. Bau hai ca ma duc in pat! ai grija de tine, si somnik ushor!! | ||
aly_fab Postat pe 17 Martie 2010 00:31 |
||
buna seara fetelor,cineva online | ||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 00:43 |
||
Cei care nu pot dormi noaptea sunt on , ma refer lamine, ca nu mai pot dormi deloc nopatea | ||
printesa31i Postat pe 17 Martie 2010 00:46 |
||
tu macar ai un motiv dar eu am insomnii | ||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 00:48 |
||
si eu | ||
chanty Postat pe 17 Martie 2010 00:55 |
||
buna chanty ce mai faci nu ai mai postat de mult pe nici un topic,ai fost ocupata?ce face chantal? | ||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 00:57 |
||
Buna Ana.Da am fost absenta,suntem toti trei bolnavi...de abia ma tin si tre sa am grija si de ei.Chantal tuseste.......de-mi vine sa ma duc in lume ,nu-i trece orice as face,si sotul meu e teriorist cand e bolnav...daca-i curge nasu si stranuta ai zice ca e pe moarte...Doamne pazeste! | ||
chanty Postat pe 17 Martie 2010 01:01 |
||
Am adormit cu ea acum 2 ore si m-am trezit asa brusc...ma duc la o tigara si revin | ||
chanty Postat pe 17 Martie 2010 01:02 |
||
doamne feri ce ati patit ati racit,cum ati reusit de la munte vi se trage pai si tratament,ceai ceva siropuri ma refer la chantal ca e micuta | ||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 01:02 |
||
pai ea a fost bolnava inainte de a pleca la munte.Asta a fost si ideea mea..sa plecam,sa schimbam aerul;doar ca acolo a luat alt virus si ne-am inors mai rau decat am plecat.Am terminat si tratamentul,acum inhalam si peste zi ii mai dau sirop de ridichie neagra cu miere,Iar eu daca nu as mai fuma poate mi-ar trece,dar nha! | ||
chanty Postat pe 17 Martie 2010 01:09 |
||
iar ceai?!Am baut toti trei,,tonee"deja .Ne-a iesit pe ochi | ||
chanty Postat pe 17 Martie 2010 01:10 |
||
aaa sa inteleg ca la tine este si tigara de vina,te inteleg perfect stiu cum este ,sotul este o fire mai sensibila si aici te inteleg am si eu unu identic acasa iar chantal chiar este bolnavioara . siropul de la ridichia neagra cu zahar sau miere este foarte bun pentru tuse si eu cand tusesc folosesc acelasi remediu si face minuni |
||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 01:13 |
||
da,al naibii fumatul asta.In seara asta am primit o carte de la o prietena...prin email.Zice ca a lecuit de fumat o multime de oameni.Acu" stau pe ganduri oare s-o citesc,sau sa raman asa? | ||
chanty Postat pe 17 Martie 2010 01:18 |
||
crezi ca este asa usor eu pot citi 10 carti si pot folosi 10 plasturi de nicorette si tot nu am sa ma las de fumat eu nu cred ca se poate daca nu ai vointa siambitie nici o sansa,am avut si eu perioade in care am vrut sa ma las dar sincer simteam nevoia sa mananc intruna si unde ajungeam ma faceam cat casa poporului /mai bn mai trag cate o pipa |
||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 01:20 |
||
hmmm crezi?am citit o pagina,are un inceput haios,ti-o trim maine prin email daca vrei si mai vorbim dupa aceea.Mai sti?poate,poate....Acum imi iau o carte si ma pun in pat sa citesc pana adorm.Dimineata la cel tarziu6 se trezeste minunea si trebuie sa fiu fit!te ,somn usor.Intai cred ca mai fumez una... | ||
chanty Postat pe 17 Martie 2010 01:25 |
||
ce tare esti,ok somnic usor si lectura placuta o astept si eu prin email cine stie de unde sare iepurele,pupici si sa va faceti bine mai ales chantal ca voi sunteti mari ,glumesc | ||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 01:27 |
||
nicol_s te vad on-line ce faci nu ai somn?te bantuie gandurile,emotiile si frica? | ||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 02:23 |
||
Ma uitam pe pozele lui chanty. Am vazut cat de mica a fost fetita ei si ce domnisoara frumoasa e acum, sunt foarte impresionata!1 Sti cumva la cate saptamania fost nascuta? |
||
printesa31i Postat pe 17 Martie 2010 02:26 |
||
Nu mai pot sa dorm deloc! Noaptea trecuta a fost de cosmar, ma dor foarte tare sldurile, mijlocul, coapsele, aseara m-a mai durea si burtica uneori, nu mai pot sa ma intorc deloc, nu mai pot sa fac nimic, sunt ca un "hopa mitica" |
||
printesa31i Postat pe 17 Martie 2010 02:30 |
||
Abia astept sa ma eliberez ca nu mai pot! Mi-e frica si de nastere, dar si asa tare greu imi e! SI abia asteptam sa il vedem acasa, sa trecem de botez! Simt ca dupa botez o sa ma linistesc | ||
printesa31i Postat pe 17 Martie 2010 02:32 |
||
nu mai stiu exact la cat a nascut-o dar era foarte micuta si sa chinuit foarte tare cu ea,si acum ai vazut pozele este frumusica foc si eu am ramas impresionata si o felicit ca a avut atata putere si ca a mers mai departe. te cred stiu ca este rau si dificil,cand te duci la control sa vezi ce spune dr? |
||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 02:34 |
||
Cred ca nu a nascut la noi in tara, ca la noi nu ar fi fost posibil.... | ||
printesa31i Postat pe 17 Martie 2010 02:37 |
||
o sa fie greu o perioada pana va obisnuiti cu copilul in casa si el cu voi dar dupa prima luna si mai ales dupa botez unde se spune ca bebelul se linisteste mult dupa botez o sa va reveniti,trebuie sa ai rabdare o sa fie bine. sa nasti odata ca este incomod cu o burta mare te misti greu,e dificil desi nu am avut burta mare nici eu nu ma simteam in largul meu,si mai ales cand incep si te dor toate mai ales mijlocul |
||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 02:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pandantive argint cu cristale tip Swarovski | 1 | De la: dacris 30 Ianuarie 2010 19:31 |
vand patut copil din lemn, cu 2 nivele, sertar,stare impecabila (nefolosit),300 ron, pitesti, arges, id. mess. eny333, [email protected] | 1 | De la: eny333_yahoo_com 29 Ianuarie 2010 12:52 |
Vand carucior VarioSport by Haberkor | 1 | De la: loredanabeuca 11 Iulie 2009 23:18 |
|
||
vand produse brodate deosebite -merita vazute | 1 | De la: kidz006104margaretao 28 Decembrie 2009 17:58 |
carut de vanzare | 1 | De la: DACIANAIBRIAN 8 Mai 2008 13:33 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural