mamici on line

Sunt constienta ca o sa fie super greu in prima luna, si pana la botez! Dar ce sa fac, nu am decat sa sper ca ma voi descurca! Mai ales ca va trebui sa ne descurcam numai noi 2, nu am ajutoare
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 02:42
stiu ca avea cam 500 de grame cand a nascut-o si nu in romania aici te lasu balta,isi spuneau parerile de rau si cu asta gata au terminat ce era de facut nu mai stiu exact unde a nascut am uitat dar sa chinuit mult cu ea,eu am spus ca nu cred ca aveam forta si puterea ei nici fizica si nici psihica dar e bine ca sunt bine sanatoase si frumoase restul nu mai conteaza a ramas acolo undeva
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 02:43
stai linistita ca nici eu nu am avut,mama mea munceste si sta la distanta de mine,locuiesc in casa cu soacra dar nici o sansa de ajutor si ne-am descurcat singuri sotul a muncit si inca munceste deci tot singura si uite am crescut mari avem 1 an si 5 luni am facut astazi
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 02:44
Multi inainte!
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 02:47
Maine ma duc la control, abia astept sa vad ce imi mai spune!
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 02:48
msik la fel o sa ajungeti si voi si nici nu o sa va dati seama cand a trecut timpul
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 02:48
aaaaaaa maine teduci,pfff cred ca nu mai ai rabdare.pai daca bebele nu vrea sa iasa prea repede o sa fie nevoie de cezariana ca nici sa stea prea mult nu e bine
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 02:50
A zis ca nu il scoate decat daca ajungem la 42 de saptamani, abia am 39
Eu sper sa vina el singurel, sa nu il fosrtam, ca pe zi ce trece mi se intensifica durerile si apare cate un semn nou ca ar veni
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 02:53
aaaaaaaa mai e putin cred ca o sa nasti in curand pfff 39 de saptamani eu la 28 am nascut habar nu am cum e sa ajungi la perioada asta ,oricum mult succes sper sa se hotarasca sa iasa mai repede ca mami si tati sunt nerabdatori .

eu ma bag la somn mai vorbim maine la ocoffa te pup,somn usor ai grija de tine papa
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 02:57
Noapte buna si tie !
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 03:02
buna fetele, ati prestat ceva pe aici, eu nu reusesc niciodata sa tin pasul cu voi, nu ma lasa bebe o zi placuta!
aly_raz
Postat pe 17 Martie 2010 10:24
Buna dimineata aly_raz ce face-ti dragilor totul este ok?
O zi frumoasa si cu mult soare. Pupici lui bebe
tusi_Oli
Postat pe 17 Martie 2010 10:30
buna tusi, suntem bine, multumim. Pregatesc micul dejun si apoi afara chiar daca e tot racoare. O zi usoara si frumoasa!
aly_raz
Postat pe 17 Martie 2010 10:31
neatza fetele...nu mai potttt...sunt franta...asa greu e cand le da dintisorii??
Claudia_sonya_nicole
Postat pe 17 Martie 2010 10:35
sal claudia al meu nu a facut prob la ditisori dar face acum la maselute ca iasa premolarii de vreo 2 sapt si vreo 3 ziel a cam fost marait dar depinde de bb.
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 11:17
vad ca aveti activitate noaptea. Am vazut ca ziceati de ajutor ca nu aveti ajutor cand e bb mic, dar sincer nush la ce trebuie ajutor eu nu am lasat pe nimeni sa puna mana pe silviutz pana la 6 sapt. La tatsu i-a fost frica sa-l ia in brate, nu l-a luat pana la 6 luni si soacra a stat pe aici ca a crezut ca am nevoie de ajutor dar eu le-am tot spus ca in momentul in care te decizi sa faci un bb il faci constient ca te descurci. Si nush ce sa zic da mie la inceput nici nu-mi placeau cum il luau in brate si la tata am tipat ca l-a tras de picioruse.
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 11:22
viobregar....daaaa...a mea e si mai matzaita si mai rasfatzata....cum se loveste putin sau se zgarie imediat trebuie luata in brate,alintata etc ca altfel plange pana lesina...ma gandesc cum trebuie sa fie la durerea asta de dintisori
Claudia_sonya_nicole
Postat pe 17 Martie 2010 11:24
neata fetelor,am avut activitate azinoapte nu am avut somn am dormit dupa masa cu fimiu vreo 2 ore si noaptea tralala .

ce faceti fetelor aveti probleme cu bebeii cu dintisorii,ii dati cu calma gel sau siropelul calma baby?e foarte bun eu vi-l recomand
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 11:28
anarobert...asa am inteles si eu..ca astea ar fi cele mai bune...o sa merg la farmacie si o sa ii cumpar si daca nu o sa aibe nici un efect o sa sun doctora sa vad ce mai mi recomanda
Claudia_sonya_nicole
Postat pe 17 Martie 2010 11:33
o sa aibe efect ai sa vezi sunt calmante si sunt foarte bune cu gelul il ungi pe gingiuta iar siropelul este foarte bun il calmeaza foarte repede si este si un bun somnifer
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 11:35
da claudia foloseste calma baby. Si al meu face scandal nu pot sa dispar din raza lui vizuala si dimineata sta cu mine in bucatarie pana fac mancarea si cand pleaca tatsu plange, ca sa nu mai spun ca nu adoarme numai in brate si daca il legan sii ii cant.
Dar pentru dinti i-am dat calma baby si a fost super si dentinox gel care mi se pare mai bun decat calgelul.
Ana de calma gel nu am stiut o sa-i cumpar si eu.
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 11:35
Claudia poti sa-i dai 3ml de sirop pe zi. Eu siropul acesta l-am gasit aici in alba-iulia numai la farmacia helpnet. Asa ca daca este farmacie helpnet mergi direct acolo.
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 11:37
este foarte bun si calma gelul si siropelul l-am folosit si ma ajutat eu am avut probl cu el doar la primii 2 dintisori in rest habar nu am cand i-au iesit restul si are gurita plina nu ii lipseste nici unu
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 11:38
al meu abia acum a fost un pic matait la premolari ca iasa amandoi odata, dar acum sunt iesiti aproape de tot. Cu primii dintisori numa m-am trezit ca ma musca.
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 11:39
cam asa am patit si eu vio
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 11:41
cu premolarii astia 2 are 10 dintisori. Sper sa nu faca figuri nici la canini sau la maselute. I-au iesit dintisorii cam ciudat nu are caninii dar in schimb ii iasa premolarii
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 11:43
viobregar...vaiiii lasa-ma tu ca de asta nici nu mai aduc discutia...daca am iesit putin din raza ei vizuala,o stie tot blocul..orice treaba fac trebuie sa o pun in premergator si sa o iau dupa mine...iar cu adormitul..a invatat-o mama leganata pe picioare si nu stiu cum sa o dezvat
Claudia_sonya_nicole
Postat pe 17 Martie 2010 11:45
nu mai este de mult o regula cu dintii care cum sa iasa acum ies fiecare in legea lor ce mai conteaza,important e sa nu faca temp,sa iasa moale si altele dar depinde de la copil la copil
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 11:46
fetelor trebuie sa va las momentan...s-a trezit mataita si trebuie bagata in seama
Claudia_sonya_nicole
Postat pe 17 Martie 2010 11:47
ok claudia ,mai vb noi
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 11:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand carucior chicco enjoy fun sport+scaun masina si pompa san electrica Avent 3 De la: nic_ol2000 23 Octombrie 2010 09:46
aveti grija de voi si de bebici vostri 60 De la: cimuca_lumi 23 Martie 2010 16:43
Vand carucior VarioSport by Haberkor 1 De la: loredanabeuca 11 Iulie 2009 23:18
Vand hainute de copii la preturi bune 1 De la: miky_m 2 Septembrie 2009 15:51
vaccin pentru rh nrgativ 2 De la: kidz004224 24 Noiembrie 2009 22:36
Setari Cookie-uri