mamici on line

si eu il iau peste tot cu mine, daca ma vede nu-i trebe neaparat in brate, dar daca merg la baie il iau cu premergatorul in hol si las usa deschisa. Dimineata cand merge tatsu la baie trebe sa mergem dupa el si daca fumeaza in bucatarie noi stam la usa si batem in usa ca nu vreau sa il las in fum. Asa e cu rpimul...
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 11:56
si noi la fel el e mai mult tatos decat mamos cu mine nu prea are treaba pot sa ma duc la baie sau la buc nu vine dupa mine tot timpul dar cand vine tasu de la munca e teroare incepe si se alinta si se maraie ca stie ca ii sufla in fund,cu mine nu prea ii merge
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 12:01
rsi silviutz e tatos dar si eu ii fac pe plac. Dar e smecher daca vine cineva la noi in vizita si nu-i place de persoana respectiva ii face tai tai cand pleaca, dar incepe chiar sa-i faca dinainte sa plece, dar daca ii place de cineva cand pleaca se mataie. Daca vine cumnatu la noi se apuca de plans cand il vede ca se imbraca ca sa plece, asa de fain se distreaza cu unchiusu
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 12:13
buna fetelor am venit si eu un picut ca doarme bebica mea si daca se trezeste iesim un pic ca-i vreme buna
Szilvia_kidz
Postat pe 17 Martie 2010 13:14
Va spun si eu buna dimineata, ca acum m-am trezit , nu va ganditi ca m-am umflat de somn, ca m-am culcat pe la 5
Sa aveti o zi frumoasa!
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 13:25
buna nicole ce-ai lucrat pana la 5?
Szilvia_kidz
Postat pe 17 Martie 2010 13:32
Nicol mai poti? Eu ma nascut la 39 de saptamani, dar nu m-am simtit naspa, nici glezne umflate, doar un pic dureri de spate
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 13:53
Am stat pe net pana pe la 3, apoi m-am utat la tv.
Nu mai pot, ma dor toate oasele, spatele, abia ma mai misc Abia astept sa il am pe bebelus acasa, sa scap si de spitalul ala si sa stam noi linistiti acasa.
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 14:04
Pe la 15:30 ma duc la control, sa vedem ce mai zice doctora mea
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 14:05
asa eram si eu nicole ma durea spatele,aveam picioarele f. umflate,era cald(am nascut in iulie),abia am asteptat sa nasc,am nascut cu cezariana dar mai mare frica mi-a fost ca tre sa raman cateva zile in spital,dar in 3 zile am fost acasa,speram ca primesti vesti bune de la doctorita
Szilvia_kidz
Postat pe 17 Martie 2010 14:14
De vreo 2 luni nu mi-am mai vazut picioarele desumflate , si pana acum, in momentul sarcinii nu stiam cum arata picioare umflate la mine, pe timpul sarcinii sunt multe schimbari la care nu te astepti.
de vreo 2-3 saptamani ma si dor
Pe scurt, simt ca nu mai pot
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 14:18
mie de la trei luni mi se umflau picioarele nu ma puteam nici incalta,de multe ori plangeam de durere,sa vezi dupa ce nasti ti se dezumfla de nu o sa-ti mai recunosti picioarele,dar tu cat mai ai pana nasti?nici eu nu le aveam umflate inainte mie mi s-a spus ca poate fi ori de la apa,ori de la tensiune
Szilvia_kidz
Postat pe 17 Martie 2010 14:22
Pai tot astept sa nasc, cand vrea el sa vina, astept simptome ca sa pot pleca la spital
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 14:24
nici eu nu mai aveam rabdare cu vreo 2 saptamni inainte sda nasc,iar cand au inceput contractiile in loc sa fiu speriata eram mai degraba usurata ca scap de burta care se facea pe zi ce trece mai mare
ionela_miruna
Postat pe 17 Martie 2010 14:27
iti doresc nastere usoara!
Szilvia_kidz
Postat pe 17 Martie 2010 14:27
sa ne aduci vesti bune de la doctor.nu te-am intrebat ce e fetita sau baiat?
ionela_miruna
Postat pe 17 Martie 2010 14:28
buna fetele!Nicole,eu am nascut in saptamana 23 de sarcina....m-ai depasit de mult .Da,acum pot zambi...Ai dreptate,nu am nascut la noi in tara ci in Germania.Iti doresc sanatate si o nastere usoara .Am iesit,ma cheama datoria
chanty
Postat pe 17 Martie 2010 14:30
Va multumesc! Si eu sper sa nasc usor, ca mi-e si teama, dar dorinta de a-l avea aproape e mai mare!
Este baietel!
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 14:34
sa-ti traiasca si sa fie sanatos. o sa nasti natural sau faci cezariana?
ionela_miruna
Postat pe 17 Martie 2010 14:35
asa eram si eu ionela miruna in data de 20 iulie m-am dus la medic mi-a zis sa ma duc in 21 sa-mi faca cezariana,eram fericita ca in sfarsit scap,cand m-am dus eram curajoasa dar daca stiam ce dureri urmeaza dupa operatie...........in fine a trecut acum avem deja 8 luni
Szilvia_kidz
Postat pe 17 Martie 2010 14:36
eu am nascut normal si nu a fost atat de greu pe cat imi ziceau apropiatii,probabil ca difera de la persoana la persoana.eu pot sa spun ca am fost si sunt o fericita
ionela_miruna
Postat pe 17 Martie 2010 14:37
chanty asa repede. Ce noroc pe tine ca e fetita sanatoasa. Cat timp te-a tinut in spital 2-3 luni?
Nicol tu abia astepti sa nasti. Eu cand m-am dus la control in joia mare si mi-a zis sa ma duc vinerea la cezariana am insistat sa ma lase pana dupa pasti, ca aveam numai 39 de saptamani dar medicul a zis ca nu o sa vrea bb sa stea pana dupa pasti.
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 14:39
O sa nasc normal! Adica asa as vrea, sa dea dumnezeu sa nu fie nici o problema!
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 14:45
4 luni la terapie intensiva .As fi dat tot si as fi facut tot ce-mi statea in putiinta,macar pentru cateva zile in plus.Sunteti foarte norocoase,e minunat sa ai o sarcina frumoasa si dusa la termen.Ce poate fi mai frumos,decat venirea pe lume a copilului!?Sa-l poti tine la piept,sa fie sanatos....cel mai frumos moment din viata unei femei!Si la urma si durerile sunt suportabile....oricum le uiti imediat,la secunda in momentul cand iti vezi odorul.Eu am nascut normal,dupa 26 de ore de dureri(fiind nastere contra naturii,nu puteau sa-mi dea nimic)..am tipat de-am ragusit dar daca ar fi sa mai nasc o data tot asa prefer sa nasc.Natural .Va pup,sanatate
chanty
Postat pe 17 Martie 2010 14:47
cate kg are bebele? si ce nume o sa ii puneti?
ionela_miruna
Postat pe 17 Martie 2010 14:47
si fetita e bine acum ,e sanatoasa?
ionela_miruna
Postat pe 17 Martie 2010 14:48
chanty..ai nascut normal la 23 de saptamani? cum asa??adica eu am nascut la 28 de saptamani pentru ca mi s-a dezlipit placenta dar tot am avut anestezie generala si mi s-a facut cezariana....altfel muream si eu si bebe..
Claudia_sonya_nicole
Postat pe 17 Martie 2010 14:54
chanty a nascut in Germania,probabil e o diferenta de a naste acolo sau aici
Szilvia_kidz
Postat pe 17 Martie 2010 15:01
buna fetelor am revenit si noi,am facut nani si mami a facut curatenie si mancare .

voi ce faceti?
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 15:11
Claudia_sonya_nicole nasterea rematura poate a fie din mai multe motive. De exemplu era si eu sa nasc prea devreme,aveam colul deschis si la 21 de saptamani mi-a cerclaj.Asa ca am reusit sa duc sarcina pana la 36 de saptamani. Deci se poate naste prematur si natural.

Chanty dar la tine care o fost cauza?

Buna Ana,eu ma lupt cu bebele ca nu are stare
bau
Postat pe 17 Martie 2010 15:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand pompa san electronica PHILIPS AVENT ISIS iQ UNO 5 De la: Foxy30 8 Decembrie 2010 06:10
concurs pt. casa 1 De la: rose 25 Mai 2009 11:43
Imbracaminte copii fabricata in Romania marca Pifou 1 De la: Pifou__hainute_pt_copii_fabricate_in_Romania_ 30 Ianuarie 2010 03:18
Cadouri personalizate 1 De la: Calendarul_Tau 14 Decembrie 2009 13:54
Concurs Scrie-i lui Mos Craciun. 3 De la: kidz005304 14 Noiembrie 2009 14:16
Setari Cookie-uri