ce faci mony,ai lipsit de la apel azinoaptea am stat pana la 3 i-am tinut companie lui nicol_s ca nu putea dormi si nici eu nu am avut somn . am vazut ca mi-ai simtit lipsa azinoapte cu aly_fab,ma alerga sotul prin pat a ,nu am intrat ca se juca poker era in turneu . voi ce faceti,ce face pilu? |
||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 15:22 |
||
---|---|---|
Da te alerga sotu prin pat Pilu nu are stare deloc,de cand se ridica singur in picioare vrea sa mearga domle , deci ii baiat mare deja,ce sa mai stea el in patru labe,ma surprinde pe zi ce trece tot mai mult. Uite ne luptam cu urticaria asta ca nu stim de la ce face alergie Sper sa trecem si peste asta. Voi ce a-ti mai facut? |
||
bau Postat pe 17 Martie 2010 15:42 |
||
ce sa facem azi am facut multe si curatenie si mancare si niste gogosele ,am fost baiat cuminte astazi. da am vazut ca ai fost la dr cu el si are urticarie dar de la ce o are la ce face?trebuie sa ii faci analize ceva? vreau sa te anunt ca a scos fimiu nasturele si eu il intrebam unde e mami nasturele el imi arata in gura si acum ii spun nu mami e in pampers l-ai scos.da ce bn ca nu mai puteam stateam intr-un stres bine ca am scapat pfff |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 15:45 |
||
Nu-mi vine sa cred ca o reusit saracutul sa scoata nasturele. dar ma bucur sa aud asta. Nush de la ce si analize e cam greu sa-i fac atat de mic. |
||
bau Postat pe 17 Martie 2010 15:50 |
||
da am scapat era un stres pt mine chiar ajunsesem sa imi ie frica nu mai puteam dormi linistita dar am scapat. cum mai sa fie prea micut de ce nu ai intrebat,nu cred ca este prea micut asta este daca este necesar sa ii faci i le poti face cum sa nu de ce nu ai intrebat medicul?trebuie sa le faci sa sti de ce face urticarie,ce nu ii prieste sa sti pe viitor,mititelul. si cum este bine,se joaca e vioi sau e marait saracutu? |
||
anaROBERT Postat pe 17 Martie 2010 15:53 |
||
si sotul tau se joaca la poker anaROBERT? si al meu la fel | ||
ionela_miruna Postat pe 17 Martie 2010 16:26 |
||
hy mamici, doar ce am ajuns si noi de pe afara, ne-a cam inghetat nasucul ana si al meu are la activ chestii inghitite, rotita de cauciuc de la un peste mergator inelusul de la balon, ciolofan |
||
aly_raz Postat pe 17 Martie 2010 16:28 |
||
ce mancare ai facut anaROBERT? | ||
ionela_miruna Postat pe 17 Martie 2010 16:33 |
||
aly_raz si cum te-ai descurcat,ce ai facut,cum ai reactionat?ca mie de asta mi-e cel mai frica. | ||
bau Postat pe 17 Martie 2010 16:40 |
||
mai sincer prima data nici nu am stiut, m-am speriat foarte tare cand am gasit-o in pampers, a fost un soc nu-mi venea sa cred, cum mereu eram cu ochii pe el, nu stiu cum ne-a scapat. Am scos apoi toate rotitele de la orice masinuta si alea alea...apoi cu baloanele, le roadea inelusul, si la fel, fara se vad, mi se parea mie suspect ca prea sta cuminte cand mai eram la bucatarie, dar nici prin cap nu-mi trecea ca el roade alea si uite asa, nu l-am mai scapat din ochi, mai nou cand molfaie ceva, vine si imi arata, abia ma inteleg cu el sa ii scot din gurita |
||
aly_raz Postat pe 17 Martie 2010 16:52 |
||
buna fetelor am revenit si eu,am fost un pic afara,dar sufla un vant voi ce mai faceti? | ||
Szilvia_kidz Postat pe 17 Martie 2010 16:53 |
||
szilvia, de unde esti tu?,.. si noi am fost mai devreme afara dar repede am venit in casa.. ca si la noi bate vantul.. nu mai vine o data primavara asta/?.. poate vine direct vara cand o sa ne coacem ca si in anii trecuti | ||
adryaana Postat pe 17 Martie 2010 17:13 |
||
noi suntem din zalau,voi de unde sunteti?abia astept sa vina vara sa ies cu printesa mea la plimbare | ||
Szilvia_kidz Postat pe 17 Martie 2010 17:26 |
||
buna fetele.Acum ne-am trezit amandoua .Am vazut ca ati mai discutat pe tema nasterii premature.Si ca sa rspund intrebarilor...Da,este sanatoasa TUN fetita mea.Am nascut natural fiindca la 12 ore de la inceperea contractiilor i se simteau deja piciorusele.(alunecase in jos)Stiu ca e neobisnuit sa nasti normal,se intampla foarte rar;Intr-un fel as fi preferat o anestezie toatala,ca sa nu trec prin toata drama de la inceput .Au fost o multime de medici,s-a vorbit f deschis.ce vor face in cazul unui deces...etc.cei de la spit de copiii terapie intensiva asteptau deja la usa de la sala de nasteri cu incubatorul,asa ca in filme,cu masca pe fata,manusi,imbracati in verde...Erau foarte multi si nu le prea pricepeam rostu la toti.Se vorbea in germana,nu-i prea intelegeam la vremea aia...of!6 ore a trecut de la nastere pana cand a venit medicul sa-mi spuna...Avem vesti bine,traieste!Iar cauzele nasterii nu o stiu nici medicii.Stiu ca a fost si o infectie in uter,fiindca si eu si ea am luat antibiotic intravenos 2 saptamani. e greu parca sa-mi aduc si aminte...va pup | ||
chanty Postat pe 17 Martie 2010 17:45 |
||
noi suntem din judetul arad... astept cu nerabdare vara si eu.. | ||
adryaana Postat pe 17 Martie 2010 17:49 |
||
am iesit la plimbare avem putin soare,fugim sa-l mai prindem | ||
chanty Postat pe 17 Martie 2010 17:58 |
||
chanty.. ce complicat a foast.. bine ca a trecut.. eu am nasuct cu cezariana.. dar pentru ca a trebuit.. imi doream cu ardoare natural sa nasc.. cand au azut ca am tensiune si contractii nu prea mi-au zis sa ma gandesc serios la cezariana.. cand am auzit de cezariana mai rau a crescut tensiunea, cu tableta cu tot... dar bine ca mi sa facut cezariana.. ca si asa imi era dezlipita placenta de la tensiune.. si fata mea desi a respirat bine la nastere si a luat nota 9.. a stat vreo12 zile in incubator.. recuperarea dupa cezariana.. de care imi era asa groaza a decurs bine.. poate pentru ca ma gandeam eu la tot ce e mai rau... dar la fel ca si tine zic si eu.. bine ca a trecut... stand 2 saptamani in spital am vazut cazuri si cazuri.. mamici salvate de la moarte cu cezariana...dar si mamici puternice ce au nascut normal care nu mai puteau de durere pentur ca desi au fost taiate de rupt tot s-au rupt.... groaznic.. dar copii nostr merita osteneala | ||
adryaana Postat pe 17 Martie 2010 18:02 |
||
Am revenit si eu de la control si de la plimare! bebe nu vrea sa vina , colul e inchis si doctora zicea ca saptamana asta nu vine Am inteles ca sambata-duminica o sa fie foarte cald afara, si cand o vedea bebele meu asa cald, poate se hotaraste sa iasa ca sunt asa neputincioasa de cateva zile, nu mai am putere sa fac nimic. |
||
printesa31i Postat pe 17 Martie 2010 19:00 |
||
Oricum, m-a incurajat, mi-a zis ca am bazinul foarte bun pentru a naste normal, ca bebe e super ok, ca nu o sa avem probleme, numai ca tre sa asteptam sa vina el cand vrea. A zis ca o sa fac un baietel la 3,800 kg, "tocmai bun" a zis dr | ||
printesa31i Postat pe 17 Martie 2010 19:04 |
||
dci astazi fata mea a invatat sa isi aranjeze parul daca o vedeti cum isi baga mana prin par si il aranjeaza si scutura din cap...da din el asa intr-o parte ca sa isi bage degetele prin par... | ||
Claudia_sonya_nicole Postat pe 17 Martie 2010 19:52 |
||
Nicol ma bucur ca totul e bine,acum trebuie doar sa aveti rabdare pana ce printisorul vostru va dori sa iasa oricum pt tine aceasta perioada va fi cea mai lunga din timpul sarcinii | ||
Szilvia_kidz Postat pe 17 Martie 2010 20:00 |
||
Nicol daca iti zice ca re 3,800 sa te astepti sa aiba peste 4,000 Fetelor si al meu bb are tendinta sa ingita tot. Are ce are cu servetelele umede. Statea intr-o zi super linistit in premergator si cand vin la el din baie ma zic de ce sta asa cu gurita umflata si cand deschid ce gasesc un servetel umed. Le-am uitat pe scaun langa el. Adryaana si eu tot cu cezariana am nascut dar m-am simtit beton, nu am avut dureri dupa chiar am cerut la cateva zile sa nu-mi mai faca calmante si bb a fost sanatos. Si eu am vrut sa nasc normal dar sarcina a fost pelviana adica bb nu a vrut sa se intoarca, a stat cu capul in sus. |
||
viobregar Postat pe 17 Martie 2010 20:12 |
||
si mie mi s-a spus ca o sa aiba 3.800 si s-a nascut cu 4.040 si 54 de cm ,tot cu cezariana am nascut si eu ,ca a zis doctora ca-i prea mare sa nasc natural | ||
Szilvia_kidz Postat pe 17 Martie 2010 20:18 |
||
acu depinde si de tine ca sunt care au nascut copil de 4,800 normal. | ||
viobregar Postat pe 17 Martie 2010 20:19 |
||
Al meu a fost micut numai 2,550 | ||
viobregar Postat pe 17 Martie 2010 20:19 |
||
din cauza bazinului nu am putut naste natural sunt micuta de inaltime | ||
Szilvia_kidz Postat pe 17 Martie 2010 20:21 |
||
si eu sunt mica 1,62 m | ||
viobregar Postat pe 17 Martie 2010 20:41 |
||
Sotul meu a avut la nastere 5kg iar eu 4,200 kg, si zice ca se mosteneste greutatea parintilor. Sper sa nu iasa si al meu asa mare | ||
printesa31i Postat pe 17 Martie 2010 21:32 |
||
nastere usoara si ai grija de tine |
||
tusi_Oli Postat pe 17 Martie 2010 21:38 |
||
Multumesc! | ||
printesa31i Postat pe 17 Martie 2010 21:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand hainute de copii la preturi bune | 1 | De la: miky_m 2 Septembrie 2009 15:51 |
sugestie de rotunjire a veniturilor | 4 | De la: eu_geminy 3 August 2011 22:43 |
reprezentant zonal pentru 4LIFE RESEARCH USA!! | 6 | De la: silviu_m74 9 Februarie 2009 15:23 |
|
||
vand carucior bebe | 9 | De la: elly_sv 25 Noiembrie 2009 16:43 |
Caut sot/soata! | 31 | De la: Axl_R 29 Septembrie 2015 21:10 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural