mamici on line

este posibil. Sotu a avut la nastere 2,600kile si eu 2,400kile si bebele a avut 2,550kile, dar la 2 luni i-a ajuns pe aia care s-au nascut cu 4kile. A avut la 2 luni 5,650kile si acum la 11 luni are 10,500kile si 80cm.
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 21:52
Sa iti ajute d-zeu sa nasti cu bine si sa fiti sanatosi.
viobregar
Postat pe 17 Martie 2010 21:52
Multumesc!
Mie doctora mi-a zis ca se mosteneste la nastere greutatea parintilor (de la nastere)
printesa31i
Postat pe 17 Martie 2010 21:59
buna seara fetelor ce faceti dormiti?eu mi-am culcat baietii si acum sunt forumista .

da ionela_miruna sotul meu joaca poker non stop ,de aia intru asa tarziu seara ca sunt turnee, habar nu am.de mancare am facut evident salata de vinete cu multa maioneza si o tocanita de cartofi pt fimiu si cateva gogosi atat.

da aly_raz a inghitit un nasture si dupa 2 zile la scos pe partea cealalata da am stat cu frica si cu stres,da am scapat
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 23:41
buna seara mamici online.
aly_fab
Postat pe 17 Martie 2010 23:52
ce faceti iubite mamici?? ce fac copilasii vostrii?
aly_fab
Postat pe 17 Martie 2010 23:53
aly_fab esti aici cu mine ce bine chiar ma plictiseam .

bebelul meu doarme si eu sunt forumista

ai tai copilasi ce fac?
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 23:54
buna ana, hmmm...yamiii ce mancare buna ai facut tu acolo...si eu vreau ...
aly_fab
Postat pe 17 Martie 2010 23:55
te servesc cu cea mai mare placere ,am facut o salata de vinete buna cu multa maioneza cum imi place mie da am frecat la ea pana am obosit ..... e clar ca nu mai fac tot anu
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 23:57
ana, ai mei sunt semi adormiti... la noi a fost aglomeratie mare a venit nasha azi..... a fost nebunie, sambata avem botezul. ia zi-mi te mai dor ovarele?
aly_fab
Postat pe 17 Martie 2010 23:57
da, imi place la nebunie salata de vinete...dar fac foarte rar, e multa munca la ea.... azi am facut ciorba de pui si friptura de porc la cuptor..
aly_fab
Postat pe 17 Martie 2010 23:58
aseara ce-ai facut? ca nu erai pe aici... te-a fugarit sotiorul?
aly_fab
Postat pe 17 Martie 2010 23:59
a stai ca voi cu musafirii si sambata chindie wow se papa tort virtual imi arunci si mie cu prasia o felie .

tu cum te mai simti ca am citit de o mica depresie ce ai patit cum esti?

nu ma mai dor mi-a venit cm fara sa ma anunte trebuie sa imi fac un control pentru tiroida din cauza asta sunt dereglata hormonal
anaROBERT
Postat pe 17 Martie 2010 23:59
da, nici azi nu stau prea bine cu depresia respectiva...dar n-am ce face...mergem inainte... ma bucur ca a venit cm la tine... eu scriu mai greu, sunt cu una bucata bebe in brate. sigur ca va invit la o felie de tort, cu multa placere.
aly_fab
Postat pe 18 Martie 2010 00:04
aseara am intrat tarziu si am iesit tarziu a jucat sotul poker pana tarziu si m-am conformat .

cand papati tort va ganditi si la moa .

tu esti cu una bucata copil in brate si mony incearca sa culce una bucata copil
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 00:06
da care este faza cu depresia de fapt de ce,de unde ti se trage?

si eu am avut o depresie post natala janica
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 00:07
chiar vroiam sa intreb pe unde umbla bau... ana, pokerul e boala grea, devine dependenta la un moment dat... mai, cu depresia nu stui, cred ca m-am agitat prea mult cu musafirii...asa sunt eu, ma agit si sunt ametita, ma enervez si vreau sa fie totul bine... m-am mai certat si cu sotul, care ma enerveaza uneori..
aly_fab
Postat pe 18 Martie 2010 00:10
la tine de unde s-a tras depresia respectiva ? cat a durat?
aly_fab
Postat pe 18 Martie 2010 00:11
da stiu ca e boala grea se joaca on-line cu baietii din toate tarile si uneori ne certam ca se enerveaza ca un copil

depresia mea sa tras de la copil imediat dupa ce am nascut la o luna de zile,a avut colici plangea foarte mult ziua dormea 20 de minute si noaptea plangea mult se facea mov la fata si nu am mai putut,am cazut intr-o depresie grava.
atipeam noaptea si ma trezeam speriata,imi leganam bratele credeam ca am copilul in brate dar el era pe perna dormea,vorbeam singura ca o nebuna,nu am mancat nimic timp de 5 zile,aiuram si doar fumam si beam apa,a fost tragic
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 00:19
mergeam pe strada fara sa imi dau seama ca vin masini sau ca lumea ma saluta nu vedeam nimic in fata ochilor,eram foarte nervoasa am avut momente cand sotului si familiei le era frica sa imi spuna ceva,mi-a fost foarte greu si culmea ironiei sti cum mi-am revenit?

o vecina din cartier a nascut dupa mine cam la 10 zile diferenta si a cazut tot in depresia post natala ea nu a fost asa tare de caracter si sa aruncat de la etajul 3,asa mi-am revenit eu ca alfel cred ca ii luam locul,efectiv nu judecam nu puteam sa judec nu ca nu as fi vrut
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 00:22
buna seara mamici dragute ce bine ca nu sunt singurica care nu are somn
cory_emy
Postat pe 18 Martie 2010 00:24
offf....colicie astea, boala greau.... intr-adevar te poate duce la o depresie puternica lipsa de somn si tipatul bebelushului neajutorat...
aly_fab
Postat pe 18 Martie 2010 00:25
buna cory. ce faci?
aly_fab
Postat pe 18 Martie 2010 00:25
ana imi pare rau de ceea ce ai patit cu depresia ,cred ca toate trecem prin asta dupa nastere depinde doar de fiecare cat de rezistenta este
cory_emy
Postat pe 18 Martie 2010 00:27
vaii,,,saraca de ea.....si bebelusul ce face acum??? offffff....
aly_fab
Postat pe 18 Martie 2010 00:27
cory, si tu ai avut?? eu sufar de asta de doua zile...imi doresc liniste...si parca-mi vine sa-mi iau lumea in cap!
aly_fab
Postat pe 18 Martie 2010 00:28
si eu am tras vreo doua saptamani cu o depresie dar nu chiar asa eu doar plingeam fara motiv parca eram bagata in priza sa pling non stop
cory_emy
Postat pe 18 Martie 2010 00:29
Buna fetele,am adormit una bucata copil

aly_fab eu sti cum fac salata de vinete si o fac ushor..... deci cand am timp ma pun la copt vinete,si vinete cat mai multe posibile,le decojesc si le pun in pungi la congelator. Apoi cand am chef de salata,scot dimineata sau seara o punga,o las sa se descongeleze si apoi o pun in robot,in timp ce merge robotul pun un ou,pun sare ,pun piper,pun ulei ,pun ceapa intreaga ,pun usturoi si apoi opresc robotul si papam.Dureaza cel mult 15 min
bau
Postat pe 18 Martie 2010 00:29
buna cory_emy

da este destul de greu si multumesc lui dumnezeu ca am fost destul de tare si am trecut peste.

mamica face bine este in scaun cu rotile,fractura de bazin iar copilul este aproape cat al meu frumusel foc dar partea rea este ca ea nu vrea sa stie nimic de el nici la ora actuala ,ea este la tara la parintii ei si copilul acasa cu tatal lui
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 00:30
hormonii astia...eu tin minte la prima sarcina, plangeam si la desene animate (vazusem ice age 1) doamne ce de-a lacrimi am mai varsat cand s-a despartit bebelushul de mamut si prietenii lui...eram in situatie lui ale_micutza, sotul in strainate, foarte greu a fost...
aly_fab
Postat pe 18 Martie 2010 00:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mamici din iasi cine stie doct hemopat 2 De la: garbo224602 21 Septembrie 2011 18:32
Clubul baietilor nascuti in Septembrie 2 De la: new_mary_2007 7 Iulie 2009 17:09
TOMAPAN 109 De la: simo_sefa 7 Iulie 2010 22:02
Mana admortita... 3 De la: pinicuta 8 Iulie 2009 14:02
Vand tricicleta 2 De la: Krisstall 23 Iulie 2009 13:49
Setari Cookie-uri