eu nu fac asalata asa nu pun usturoi si vinetele congelate parca nu au acelasi gust ca atunci coape proaspat si mirosul ala yami yami | ||
anaROBERT Postat pe 18 Martie 2010 00:32 |
||
---|---|---|
ooo... bau!!! buna seara! ai culcat bebelul? da, e o idee foarte buna, doar ca mie mi-e atat de greu sa coc vinetele ...nu stiu de ce, ar trebui sa fac si eu asa!! | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 00:33 |
||
da aly si eu am avut stare depresiva dupa nastere si este ceva normal sa nu te sperii dar atentie cere ajutorul celor din jur nu o infrunta singura ptr ca e mai greu | ||
|
||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 00:33 |
||
Aly_Fab sper sa treci cat mai repede peste depresie. anaROBERT femeia aceea ar trebuii sa o vada cat ai repede un psihiatru,ar fi bine pt ea.I-ar prescrie un tratament,ar ajuta-o sa-si revina. Eu la 19 ani am avut o depresie f rea ,dar cu ajutor am reusit sa trec peste.Mi-o trebuit ceva timp ca sa trec peste. |
||
bau Postat pe 18 Martie 2010 00:33 |
||
cory, am musafiri, a venit nasha cu baietelul ei care e si el razgaiat si rasfatat si...mi-e cam greu.... dar va trece si perioada asta... | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 00:35 |
||
fetelor a fost internata in spital ateva luni bune,va dati seama ca a vazut-o un psihiatru sau mai multi habar nu am,cazul ei a fost dat si la tv dar degeaba tot nu vrea copilul. si erau o fam destul de frumoasa si instarita dar....pacat. |
||
anaROBERT Postat pe 18 Martie 2010 00:37 |
||
anaROBERT gustul vinetelor conteaza de cum le coci,pe aragaz is mai bune,in cuptor nu-s asa de bune.Explicatia nu o stiu,dar am aflat eu din propria experienta si au aflat si alte fete. Aly_Fab am culcat si bebelu si sotu,amandoi fac nani,numai eu butonez. Noi inca ne chinuim sa scapam de urticarie,nu aflam de unde face alergie. Am inceput sa-i dau siropel antialergic si crema pe bubite ,sper sa nu-i mai iasa,ca vad ca-l deranjeaza,cred ca il si mananca .Mi-e asa mila de el. |
||
bau Postat pe 18 Martie 2010 00:37 |
||
mony, si eu sper sa trec... la 19 ani toti avem depresii, cel mai adesea cand suntem tradati in dragoste.... doamen ce mai sufeream si eu la vremea respectiva..aveam impresia ca niciodata n-o sa am noroc in dragoste!! si ce prostutza eram!!! credeam ca tot ce zboara se mananca!! | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 00:38 |
||
o sa treaca o sa vezi mai ales ca nu esti la primul bebe ana si cat timp are de la nastere mamica aceea , eu cred ca ar trebui sa o vada un psihiatru, sincer fara rautate asta numai este doar depresie |
||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 00:39 |
||
mony, dar are bubite peste tot, pe tot corpul? si are bubitele tot timpul? sau ii apar si ii dispar? nu mi-ai spus... | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 00:40 |
||
stiu ca vinetele coapte la foc sunt mult mai bune si mai gustoase probat copilasul ei este mai mic decat noi cu 10 zile,pur si simplu nu il vrea este depresiva rau este bolnava grav mai bn spus. aly_fab fi tare,toate vin si trec fi tu nu te agita nu te enerva ca iti faci mai mult rau |
||
anaROBERT Postat pe 18 Martie 2010 00:41 |
||
am citit despre starile depresive de dupa nastere ca sunt f periculoase mai ales ptr femeile mai slabe de inger sa zic asa | ||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 00:41 |
||
cory, pai cum sa mai mearga la psihiatru, daca a decedat? sau n-am inteles eu bine?! ana, nu s-a aruncat de la etaj? | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 00:42 |
||
ce tare, vorbim de vinete, depresie, si urticarie in acelashi timp!! ce tocanita de subiecte am facut!! | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 00:43 |
||
aaa..interesant... hormonii astia iti pot afecta rau psihicul... si mai ales daca mai ai si lipsa de somn te termina psihic asa ceva... | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 00:45 |
||
super nu ? tare tocanita nu nu a murit e in scaun cu rotile! |
||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 00:46 |
||
fetelor, iubitelor, va multumesc ca existati!! ma duc la somnic!! v-am pupacit si santate la bebicii vostri! sa fiti iubite!! | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 00:46 |
||
anaROBERT inseamna ca ai incercat si tu faza asta. aly_fab la mine la 19 ani chiar s-au adunat f multe, prietenul de pe vremea aceea, scoala si mai era inca o problema care mie mi-a pus capac atunci.Dar ma bucur ca am reusit sa trec peste.Este adevarat am avut nevoie de ajutor ,de aceea eu nu consider nebune persoanele care au nevoie de ajutor,e ceva normal si f bun ca sa nu ajungi la alte extreme. |
||
bau Postat pe 18 Martie 2010 00:46 |
||
sa aruncat de la etajul 3 dar nu a decedat,la parter era un magazin alimentar cu o copertina galbena mare si ia amortizat cazatura dar si un copac lovindu-se in crengile copacului a avut fractura de bazin picioarele si o mana in ghips si capul spart dar nu a decedat.a avut zile si noroc. mai fetelor axati-va pe un sub ca m-ati pierdut sunt in pom si pomul in aer. depresiile post natale sunt foarte urate si daca nu esti tare de caracter si nu esti ajutat de nimeni poti face lucruri urate,ca in momentele alea nu judeci |
||
anaROBERT Postat pe 18 Martie 2010 00:46 |
||
Aly_Fab apar si cand trec unlele,apar altele. | ||
bau Postat pe 18 Martie 2010 00:47 |
||
mony, dar are bubite peste tot, pe tot corpul? si are bubitele tot timpul? sau ii apar si ii dispar? nu mi-ai spus... | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 00:48 |
||
anaROBERT depresiile sunt urate. aly_fab imi pare rau ca ne parasesti.Ne auzim maine. Somnic ushor. |
||
bau Postat pe 18 Martie 2010 00:49 |
||
da mony am incercat dar sincer a fost o greseala si nu mi-a placut mult mai bune sunt coapte pe foc,au alt miros si alta aroma | ||
anaROBERT Postat pe 18 Martie 2010 00:49 |
||
asa, scuze! si ii ies doar cand iesitit afara cumva? | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 00:49 |
||
la inceput a avut pe maini si 2pe fata,cand aproape sa dispara i-au apartut pe gat si pe cap,i-au disparut alea de pe maini si acum is gata sa dispara si alea de pe cap,i-au aparut pe picioare | ||
bau Postat pe 18 Martie 2010 00:50 |
||
asa este ana totul depinde de noi cat de tari suntem ptr a trece peste toate atat in perioada asta post natala cat si in alte imprejurari caci din pacate viata iti mai ofera si surprize neplacute daaaaaaaar forta si mergem inainte |
||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 00:50 |
||
Nush daca ii ies numa cand iese afara.N-am putut sa-mi dau seama,dar in ambele cazuri cand i-au iesit din nou,am iesit afara. | ||
bau Postat pe 18 Martie 2010 00:51 |
||
da cory_emy ai dreptate este greu ca viata e si asa destul de cruda mai sunt si problemele de care te lovesti zilnic,cu un copil este si mai greu. aly_fab papa noapte buna |
||
anaROBERT Postat pe 18 Martie 2010 00:52 |
||
fetelor va pupic ca s-a trezit printesa ! somnic usor si placut!!pupici | ||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 00:52 |
||
Aly_Fab zimi ce sti ca ma i in suspans | ||
bau Postat pe 18 Martie 2010 00:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand balansoar graco electric, scaun masina Inglesinia 0-18 kg, patut lemn + saltea cocos, premergator, carucior landou + sport | 6 | De la: iasomia 25 August 2010 08:58 |
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA | 1 | De la: kidz001127 30 Mai 2009 08:24 |
hainute si incaltaminte de firma | 1 | De la: amy26 28 Noiembrie 2009 01:31 |
|
||
Hainute si jucarii pentru copii | 1 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:26 |
ceva frumos | 7 | De la: felideni 11 Ianuarie 2013 19:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural