mamici on line

De luni eu nu am gatit nimic, si maine sunt pusa pe fapte mari, vreau sa fac mazare cu carnita de purcel, si vinete, ca tare mi-ati facut pofta, si poate imi fac si prajiturica, depinde de stare si de oboseala.
Numai ca eu ma trezesc foarte tarziu, 13-14 si parca mi se duce ziua imediat, dar ma si culc foarte tarziu 5-6 , stau sticlete toata noaptea.
Mie imi vine acum sa ma duc sa fac mancare , ca sunt fres, dar parca ar fi aiurea, mi-am facut si baita si ....
printesa31i
Postat pe 18 Martie 2010 01:29
Tu ai nascut mai repede, nu ai stat sa il astepti si sa il rogi sa vina cum fac eu
Eu acum, percep fiecare simprom, analizez tot ce mi se intampla. Daca apare ceva nou, o durere nou, zic ca gata, asta e semnul ca vine, dar degeaba, mereu dureri noi si el sta toto in burtica .
printesa31i
Postat pe 18 Martie 2010 01:31
mancare la ora asta,nu ar fi rau si eu mai faceam dinastea daca noaptea aveam insomnii si eram mai fresh caziua .

ce prajiturica vrei sa faci?
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 01:32
ironia sortii tu te rogi sa vina odata si eu ma rugam sa mai stea macar 5 zile,repaus total la pat tratamente si injectii ,repaus nu a fost ca am muncit pana in ultima zi
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 01:34
habar nu am acum, nu imi trece nimic prin minte, si nici nuvreau sa stau sa ma gandesc ca...
as manca placinta cu mere... si daca mai ma gandesc 1 min.......
Vad eu maine, in functie de stare
printesa31i
Postat pe 18 Martie 2010 01:35
a deci nu ai nimic planificat asa spune ma gandeam deja imi da o idee de un deser ceva,chiar asa face ceva dar nush ce as manca ceva dulce
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 01:36
Eu m-am dus la servici pana la 3 luni cand am avut nunta (sept 2009), apoi dupa nunta am avut o luna de concediu de odihna, asta fiind in septembrie, in octombrie si noiembrie 2 saptamani eram la servici si 2 acasa, in decembrie am lucrat decat o saptamana si atat, din decembrie mi-am luat bagajul de acolo, asa ca eu am avut repaus destul. Nu faceam mare lucru la servici, dar stateam 9 ore, pe scaun in fata calculatorului si asta ma obosea mult, era lung programul, ca munca era 20%
printesa31i
Postat pe 18 Martie 2010 01:40
nici eu nu faceam nimic stateam pe scaun si cand primeam transporturi ma ridicam si receptionam marfa in rest numai in fata pc eram,dar ma trezeam dimineata veneam aasa la ora 5 mai faceam o mancare o curatenie,era obositor oricum
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 01:42
Cred ca si de aceea nu vine bebe, ca nu il fortez, nu ma obosesc prea tare. Daca ma rasfata sotul, profit si eu .
Sti ca e buna si perioada asta, sa vada si sotii nostri cate treburi face o femeie, care nu se vad si care sunt destul de obositoare. Sotul meu face curat in casa, asistat de mine, eu ii spun ce trebuie sa mai faca si pe unde, si il vad ca uneori il ia nervii, ca trebuie sa buchiseasca atatea...., el intinde rufele, spala vaselel de cela mai mult eori, ma ajuta la mancare... si mai multe. Mereu ii zic, "ti se pare greu?" "Ei , asta facem noi femeile mereu !"
Vreau sa iti zic ca acum ma cearta sa nu fac mizerie in casa, cand face el curat si vede cat de obositor e stie sa si aprecieze
printesa31i
Postat pe 18 Martie 2010 01:45
asta este un lucru bun,si pe mine ma ajutat sotul tare mult dar si inainte si chiar si acum curatenia este responsabilitatea lui si deja stie ca sambata are program de curatenie,ii place sa faca nu ca l-as obliga eu ,dar e binevenit un ajutor
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 01:48
Sotul meu face ca "trebuie" nu ca ii place, dar ma bucur ca face si asa
printesa31i
Postat pe 18 Martie 2010 01:52
pai da ce conteaza daca ii place sau nu fortat de imprejurari rebuie sa faca fie ca vrea sau nu vrea
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 01:53
Ar fi bine, daca s-ar mentine sa si dupa ce o sa nasc ! Bineee, el stie ca trebuie sa ma ajute foarte mult si cand o veni si bebelusul, dar.... sa vedem. Mi0e tare frica de cum o sa fie cand on ave pe "sefu"in casa! Asa ii zicem noi inca depe acum lu bebe "seful casei". Mai glumim uneori zicand, 'vine seful casei si ne pune la respect, sa stam drepti "
printesa31i
Postat pe 18 Martie 2010 01:57
si dupa ce vei naste vei avea nevoie de ajutor,si cu treburile casei si cu copilul nu este chiar asa de usor plus ca vei fi proaspat nascuta o sa ai dureri si altele necesiti ajutor
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 02:03
eu ma bag la somn nicool_s mi-a parut bine ca am mai stat de vorba,te poop si ai grija de tine,somn usor pa pa
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 02:05
Noapte buna si voua!
Vb maine!
printesa31i
Postat pe 18 Martie 2010 02:08
fetelor am citit ce ati scris despre depresie m-ati speriat rau de tot. Eu nu am avut asa ceva. ma mai enerva sotu in perioada cand nu puteam iesi afara pana la botez ca imi facea cumparaturile tot aiurea.
Nicol eu nu m-am umflat deloc nici la picioare nici deloc.
viobregar
Postat pe 18 Martie 2010 09:16
neatza fetelor,cineva on-line la ora asta sau numai eu ca de obicei
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 10:08
neata ana. si noi suntem pe baricade
gaby8101
Postat pe 18 Martie 2010 10:42
neata gaby te laudam ca esti foarte harnicuta ,pe mine ma luat o leneeeeeee de ma doare
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 10:44
eu ieri am fost lenesa.nu am facut nimic.am stat pur si simplu si m-am jucat cu fetita .asa ca era necesar ca azi sa facem si putina treaba.
gaby8101
Postat pe 18 Martie 2010 10:52
eee eu ieri a m fost harnica,am spalat am facut curatenie in toata casa si am facut si 2 feluri de mancare ,asa ca azi imi permit sa stau nu?
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 10:54
poti lua o pauza daca ieri ai fost harnicuta.se justifica.
gaby8101
Postat pe 18 Martie 2010 11:00
as vrea eu dar am de facut curat in camera copilului si am si de spalat am de facut o gramada dar nu este cheful imi lipseste cu desavarsire
anaROBERT
Postat pe 18 Martie 2010 11:02
neatza fetele..ce faceti??noi asteptam sa vina bunica sa mergem la policlinica sa ne dea gaurele in urechi...
Claudia_sonya_nicole
Postat pe 18 Martie 2010 11:16
neata claudia.va puneti cercelusi ce frumos. noi am pus cercelusii inca din maternitate.
gaby8101
Postat pe 18 Martie 2010 11:20
buna mamicilor!!!!!!!!!!!!!!ce mai faceti voi? mai este cineva on-line? ce va mai fac copilasii? noi am avut cercei, dar diana a reusit sa-i rupa si am renuntat la ei pentru moment
diana_maria_kidz
Postat pe 18 Martie 2010 11:32
ooo. cum a reusit sa ii rupa?fetita mea nu pune manuta la ei. in schimb a rupt 2 bratari pana acum.una o avea de la nasica ei o primise pe la 6 luni si tot tragea de ea si pe cea de-a doua bratara acum cateva zile a bagat in betisor dala de la toba si a tras cu batul de ea.
gaby8101
Postat pe 18 Martie 2010 11:35
buna gaby, cerceii erau in forma de cerculet si aveau destul de slaba inchzatoarea,iar ea baga degetelul in gaura si tragea de ei, deci am renuntat,iar acum caut un loc unde sa-i faca cu aparatul,caci la circa a chinuit-o faoarte tare,i-a facut gaura cu un ac de seringa
diana_maria_kidz
Postat pe 18 Martie 2010 11:39
pai se fac gauri cu pistolul la majoritatea magazinelor de bijuterii.cel putin asa este la noi in oras.
gaby8101
Postat pe 18 Martie 2010 11:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cadouri de sarbatori 1 De la: dacris 5 Decembrie 2009 11:21
Vand carucior Quinny Buzz 5 De la: kidz003993 7 Octombrie 2009 14:09
Vand carucior Hauck 3 roti 1 De la: adrica 18 Decembrie 2009 23:01
Alaptarea copilului mic pe timpul verii 36 De la: ameno 24 Iunie 2010 13:00
Vand incaltaminte pentru mari si mici 2 De la: ioyo_kidz 11 Ianuarie 2013 19:00
Setari Cookie-uri