asa am auzit si eu, dar in Sibiu de unde suntem noi nu am gasit inca nici un magazin,or fi ... dar eu nu am gasit nici unul,pentru sa stiu ca este mai putin dureros cu pistolul | ||
diana_maria_kidz Postat pe 18 Martie 2010 11:55 |
||
---|---|---|
va spun si eu BUNA DIMINEATA si sa aveti o zii frumoasa! | ||
printesa31i Postat pe 18 Martie 2010 12:47 |
||
eu va spun vuna ziua pt ca nu m-am trezit acum,noi ne0am trezit devreme pe la 8,dar am fost la plimabare cu printesica,i-am luat cadouri pt ca duminica e ziua ei,face 1 anisor | ||
|
||
ionela_miruna Postat pe 18 Martie 2010 13:08 |
||
la multi ani ionela_miruna si multa sanatate | ||
viobregar Postat pe 18 Martie 2010 13:19 |
||
multumesc la fel si voua | ||
ionela_miruna Postat pe 18 Martie 2010 13:20 |
||
multumim si noi si noi facem un anisor peste o luna | ||
viobregar Postat pe 18 Martie 2010 13:55 |
||
ionela_miruna La multi ani pt duminica,asteptam tortuletz | ||
bau Postat pe 18 Martie 2010 13:59 |
||
facem,facem | ||
ionela_miruna Postat pe 18 Martie 2010 14:01 |
||
Aly_Fab te referi la bubite? are afte in guritza? | ||
bau Postat pe 18 Martie 2010 14:06 |
||
nu, are afte in gurita..cred ca de cand s-a iritat la funduletz acum o luna. bebe tau ce face? i-au mai trecut bubitele? | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 14:08 |
||
I-au mai trecut putin.Sper sa-i treaca de tot. Glicerina boraxata care folosim noi daca ies afte contine glicerina si borax. |
||
bau Postat pe 18 Martie 2010 14:16 |
||
Aly_Fab ce ai mai facut?Eu scriu in graba ca am un baietel nestatornic. Incerc sa fiu calma si sa am rabdare |
||
bau Postat pe 18 Martie 2010 14:22 |
||
La multi ani ionela_miruna sa va traiasca printesica !!! pot sa te intreb si eu daca i-ati rupt turta sau daca o veti face acum la aniversarea de un an , te intreb ptr ca si noi vom face un anisor in mai si nu putem face turta acum , voiam sa aud si alte pareri, pupicei ptr duminica | ||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 14:33 |
||
La multi ani si ,sa cresteti mari si voinici. | ||
anacs Postat pe 18 Martie 2010 14:39 |
||
nu o sa fac nici o turta pt ca eu nu am auzit la noi in dobrogea de asa c eva. o sa ii taiem motul,dar de paste,acum o sa facem o mica petrecere in familie,cu tortulet si njiste prajiturele | ||
ionela_miruna Postat pe 18 Martie 2010 14:50 |
||
ionela miruna...n partea de unde suntem noi,la fetite se rupe turta la varsta de un an iar la baietei se taie motul pana la varsta de 3 ani...si noi facem peste 2 luni 1 anisor si trebuie sa rupem turta | ||
Claudia_sonya_nicole Postat pe 18 Martie 2010 14:53 |
||
claudia sa inteleg ca si voi sunteti nascute tot in mai ca si noi ? crezi ca este obligatoriu sa ii rup turta acum cand implineste un an ?sau pot sa o aman pana in august ? | ||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 14:58 |
||
cory emy noi suntem pe 15 nu e o tragedie daca il amani putin..adica stiu de la verisorul meu..au amanat ruperea turtei cu 3 luni ca sa vina bunicul lui bebitza din germania...nu e o kestie asa importanta cum e botezul,crestinarea copilului..in unele zone nici nu se practica taierea turtei | ||
Claudia_sonya_nicole Postat pe 18 Martie 2010 15:03 |
||
Turta sau motul nu e tot una?!? Stiu ca la noi se taie motul la baieti si turta la fete. | ||
Lowiny Postat pe 18 Martie 2010 15:04 |
||
am inteles , mersi mult de raspuns, oricum noi atunci vom putea face ca sa respectam doliu ,na asta e ! | ||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 15:06 |
||
lowiny...ba e cam acelasi lucru..numai ca la noi difera varsta..la fetite se rupe turta la 1 an iar la baieti se taie motul in jurul varstei de 3 ani.. cory_emy am inteles acum situatia...nu cred sa fie o tragedie stai linistita |
||
Claudia_sonya_nicole Postat pe 18 Martie 2010 15:09 |
||
Iarta-ma ca te intreb cory_emy, dar daca aveai botezul de facut mai respectai doliul? Asta sa stiu cum treb sa procedez. Mersi! | ||
Lowiny Postat pe 18 Martie 2010 15:10 |
||
fetele va las ptr scurt timp..a atipit buburuza mea si ma bag si eu putin in pat langa ea ne auzim mai incolo | ||
Claudia_sonya_nicole Postat pe 18 Martie 2010 15:12 |
||
Claudia, la noi se taie turta la fete la 1 an, iar motul la baieti dupa ce implinesc 2 ani, dar nu mai tarziu de 3 ani. Eu nu mai inteleg nimic din obiceiurile astea. | ||
Lowiny Postat pe 18 Martie 2010 15:12 |
||
sincer daca era vb de botez mergeam inainte dar ptr turta mi se pare mai putin important si cred ca putem amana ca sa simta toate lumea bine | ||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 15:13 |
||
eu chiar inainte de botezul fetitei mijlocii am avut inainte cu trei saptamani un deces si am mers inainte cu parere de rau dar nu am avut ce face ..acum depinde si de ce grad de rudenie este cel decedat ....hai sa schimbam subiectul sa nu mai vb de lucruri triste | ||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 15:15 |
||
inca un msg si ma bag la nany...:P lowiny si la noi e la fel...la fete la un an iar la baieti sa nu depaseasca 3 ani... si am vazut copii botezati si la 6-7 luni din diferite motive:doliu,lipsa unuia din parinti etc..dar parerea mea personala e ca nu e bine sa tii un copil necrestinat atata timp..el trebuie impartasit,dus pe la biserica,scos din casa,asta daca vrei sa fie sanatos...iar nebotezat nu ai voie sa il bagi in biserica | ||
Claudia_sonya_nicole Postat pe 18 Martie 2010 15:19 |
||
De acord. Asa este cel mai bine. Este mai important copilul. Somnic usor! |
||
Lowiny Postat pe 18 Martie 2010 15:23 |
||
bau, a fost ca la nebuni ieri., tipete, urlete ca si nasha are un baietel, zici ca au navalit tatarii si turcii la un loc la mine in casa..azi am zis ca-mi bag cracii nu ma mai agit cu nimic ca ma obosesc degeaba. nu ma mai enervez pentru toate fleacurile si incerc s-o iau mai ushor. | ||
aly_fab Postat pe 18 Martie 2010 15:33 |
||
bine faci aly fii un picut mai nepasatoare . eu va las ca plecam un picut pe afara ......vb mai pe seara | ||
cory_emy Postat pe 18 Martie 2010 15:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand carucior primii pasi | 6 | De la: fleurdelis 7 Iulie 2010 22:50 |
cumpar aparat pentru aerosol | 1 | De la: cory_emy 10 Aprilie 2010 20:48 |
Vand premergator Chicco Dj Baby | 4 | De la: kidz001370 6 Iulie 2009 22:49 |
|
||
Cumpar scaun masa bebe | 7 | De la: flotud 8 Septembrie 2010 08:54 |
iritatii la fundulet | 6 | De la: Lali__Mete 28 Ianuarie 2010 11:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural