mamici on line

Cu siguranta nu o sa mai vrei sa-l bagi in burtica,ca te vei simtii tu mai lenjer sa mergi

Cum de ti-ai dat seama de faza cu ochii?
bau
Postat pe 20 Martie 2010 01:01
no spa este in general pentru dureri si mai ales recomandat pentru durerile din timpul sarcinii.

eu in superstitii nu cred si m-am interesat pe ''batranul google'' si spune ceva de lipsa de calciu si magneziu dar cred ca ma duc la dr sapt viitoare ca mi se zbate o perioada de 2 sapt sau mai multapoi ma lasa cateva zile si ma ia iarasi ,nu este dureros dar este deranjant
anaROBERT
Postat pe 20 Martie 2010 01:03
Stiu de la bunica mea, si am urmarit in timp, sa vad daca e asa.
La mine a functionat, ori a fost nimereala de fiecare data
printesa31i
Postat pe 20 Martie 2010 01:05
Eu cred sinu cred in superstitii! Am unele de care tin cont, unele care nu ma intereseaza!
printesa31i
Postat pe 20 Martie 2010 01:06
coincidenta

eu fetele cred ca va parasesc ca vrea al meu sot leptopul.
Asa ca ma conformez.Daca veneati si voi putin mai devreme....
VA somnik ushor.
bau
Postat pe 20 Martie 2010 01:08
eu nu cred in superstitii si tind sa cred ca cine crede in ele se intampla cine nu este cazul asa ca eu nu cred in asa ceva .

ok mony mai vb noi
anaROBERT
Postat pe 20 Martie 2010 01:10
Noapte buna!
printesa31i
Postat pe 20 Martie 2010 01:11
Va uitati vreuna la "dansez pt tine"?
printesa31i
Postat pe 20 Martie 2010 01:12
Eu n-am cum ca ar trebuii sa ma uit fara sunet
bau
Postat pe 20 Martie 2010 01:13
Asa sensibil e bb tau? Stiu bebelusi care dorm lejer cu televizorul
printesa31i
Postat pe 20 Martie 2010 01:17
eu nu ma uit decat pe sarite ca este in acelasi timp cu nora pentru mama si urmaresc emisiunea asta imi place
anaROBERT
Postat pe 20 Martie 2010 01:20
Indicatii no-spa: Spasme ale musculaturii netede in afectiuni cu origine biliara: colecistolitiaza, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita. Spasme ale musculaturii tractului urinar: nefrolitiaza, ureterolitiaza, pielita, cistita, tenesme vezicale. Ca adjuvant: in spasme ale musculaturii netede a tractului gastrointestinal (ulcer gastric si duodenal, gastrita, enterita, colita, spasmul cardiei si pilorului, sindromul colonului iritabil, constipatie spastica si meteorism, pancreatita); in boli ginecologice (dismenoree, anexita, dureri atroce in timpul travaliului, contractii tetanice uterine, avort iminent); in dureri de cap de origine vasculara (migrene).
Cereti sfatul medicului inainte de utilizare!
Pentru ca utilizarea drotaverinei in timpul sarcinii cere prudenta!
Lowiny
Postat pe 20 Martie 2010 01:25
nu stiam ca este bun si pentru durerile de cap,inseamna ca trebuie sa il folosesc si eu la cate migrene am.

msik lowiny
anaROBERT
Postat pe 20 Martie 2010 01:29
Pai o fi de dureri de sold, de spate si de coapse, sau nu o fi?!?!?!?!? Ca eu nu prea am inteles
oricum l-am luat, va spun maine daca si-a facut efect si la durerile astea
printesa31i
Postat pe 20 Martie 2010 01:29
este pentru mai multe printre care si durerile enuntate de tine,dar bine ca l-ai luat poate isi face efectul si macar poti dormi
anaROBERT
Postat pe 20 Martie 2010 01:32
Nicol_S ziua nu are treaba,numai ca noaptea ,daca cumva se trezeste cu greu il adorm,asa ca nu ma risc.O sa vezi si tu cand vine bebe

Nu m-am putut abtine sa nu scriu,cat e sotu putin cu treaba
bau
Postat pe 20 Martie 2010 01:36
Daca credeti in superstitii:
...cand ti se zbate ochiul drept, anunta curand o nastere in familie. Cand ti se zbate ochiul stang, anunta deces sau o mare dezamagire.
SAU:
Ochii se zbat cand lipseste calciul din organism, magneziul si potasiul. Lipsuri care provoaca aparitia unor spasme musculare necontrolate. Acestea mai pot fi cauzate si de o oboseala musculara si pot aparea atat la nivelul ochilor, cat si in alte zone ale organismului.
Mergeti la doctor, sau faceti o serie de analize! Sanatate!

Lowiny
Postat pe 20 Martie 2010 01:36
Lowiny dar de unde le scoti????
bau
Postat pe 20 Martie 2010 01:39
ca ma abonez la tine cand nu stiu ceva
bau
Postat pe 20 Martie 2010 01:39
Offf cate schimbari cand o sa vina bb!
Sper sa ma obijnuiesc cu ere repede, sa nu sufar dupa perioada de dinainte de bebe!
printesa31i
Postat pe 20 Martie 2010 01:40
eu in superstitii nu cred si de aia am cautat sa ma interesez din ce cauza se zbat de atata timp o perioada ma lasa si iar o ia de la capat si acelas rezultat l-am gasit si eu ca si tine lowiny .oricum ma voi duce la doctor pentru ca observ ca am dureri de cap cam dese in ultima perioada .

bv mony mai trimitel pe sotu la baie la buc si mai intra si u
anaROBERT
Postat pe 20 Martie 2010 01:40
Al meu sot sforaie de mult , e bine ca nu e foarte procupat de calculator, el intra cand nu e ocupat de mine
printesa31i
Postat pe 20 Martie 2010 01:42
nu vei suferii nicol_s ai sa vezi din contra tev ei bucura atat de prezenta lui,de fiecare etapa de fiecare scancet si zambet cat si de faptul ca ai scapat de un balon in fata ,asa il numeam eu
anaROBERT
Postat pe 20 Martie 2010 01:43
Nicol_S cu timpu o sa te obisnuiesti,la inceput e greu, ca se schimba cam tot in viata ta.

L-as trimite si la buc sa-mi aduca ceva de papa,dar sigur nu-mi face pe plac
bau
Postat pe 20 Martie 2010 01:45
mai fetelor da ce este cu aly_fab si aly_raz cam lipsesc de la apelul de dimineata si la cel de seara,ce o face aly_fab cum so simmtii
anaROBERT
Lowiny dar tu esti gravidutza?
bau
Foarte multe gravide se plang, in timpul sarcinii, chiar din primele luni, de aparitia durerilor de spate, adesea acestea fiind chiar foarte puternice. Si eu de altfel trec prin aceleasi probleme de cateva zile. Va trebui sa merg la mecid sa vad ce-mi recomanda!
Eu nu prea am stare in mine si fac diverse activitati! Medicul mi-a recomandat repaus total la pat, iar eu...
Durerile de spate care apar in timpul celor noua luni de sarcina pot avea trei cauze. Primul si cel mai frecvent motiv care conduce la aparitia unei dureri de spate este reprezentat de contractia uterina, durerea uterina putand fi resimtita ca o durere in spate. Apare in unele cazuri in primul trimestru de sarcina, in saptamanile 20-25 de sarcina, cand uterul creste foarte mult in volum sau in perioada premergatoare nasterii.
Durerea de spate efectiva, adica durerea coloanei vertebrale apare din al doilea trimestru de sarcina, dar cel mai frecvent din ultimul trimestru. Motivul il reprezinta modificarea fortelor si redistribuirea greutatii prin aparitia pozitiei ortostatice a gravidei. Cel mai important este ca femeia insarcinata sa se relaxeze cat mai mult si mai ales sa evite sa faca efort. In egala masura, este recomandat ca gravida sa doarma pe o suprafata dura.
O alta cauza a durerilor de spate este cea provocata de aparitia infectiilor urinare sau a colicilor renale, iar acestea sunt destul de des intalnite in sarcina. Aceasta durere este deseori resimtita in zona lombara, intr-o singura parte, si necesita tratament de specialitate.
Lowiny
Postat pe 20 Martie 2010 01:47
Nush ca intra f rar
Era frumos cand era seara aici cu noi.
bau
Nush ca intra f rar
Era frumos cand era seara aici cu noi.
bau
Da sunt! Am 28 saptamani!
Lowiny

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
mamici-ianuarie 2008 15 De la: office_salinasusesi_ro 3 Februarie 2010 08:05
vand 1 De la: garbo179032 9 Decembrie 2010 17:15
CALENDARE SI AGENDE PERSONALIZATE CU FOTOGRAFIILE DVS. 4 De la: tessy 24 Noiembrie 2008 14:18
De toate pentru cei mici !!!!!!!!!!!Si pentru mamici !!!!!!LA PRETURI FOARTEE MICI ! 1 De la: AndraLulu 6 Noiembrie 2009 19:28
Jocurile copilariei 4 De la: teodor_el 1 Iulie 2010 14:25
Setari Cookie-uri