mamici on line

ionela_miruna la multi ani ! inca o data,ma bucur sa aud ca v-ati distrat.

Nicol cand am vazut ca esti absenta am zis ca ne dai marea veste,ma gandeam ca daca luam nr tau de telefon nasteai in direct (cum o mai facut fete de pe alt site,trimiteau msje la fiecare cm de dilatatie si apoi...am nascut ,super tare a fost )

pinicuta nu este gradina zoologica in tulcea intradevar te surprinde cate auzi. Deci stau intr-un oras relativ f mic si avem si gradina zoologica si de toate .
bau
Postat pe 22 Martie 2010 12:35

Oi mai avea eu chef de telefon atunci, cu durerile pe mine!?!?!?!?!?
Deocamdata sunt acasa, il plimb pe bebe in burta.
Ma gandesc ca nu vrea sa vina, ca nu i-am luat carucior, si poate se gandeste, nu vin ca astia nu are cu ce ma plimba daca ies din burta
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 12:53
Pana acum cateva zile ma gandeam ca nu iese ca i se pare prea frig afara,
Acum zicem ca nu iese ca nu are carucior
Ii gasim noi scuze mereu!
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 12:56
Al meu se grabea sa iese din burtica si nu-i luasem absolut nimic
Pai pe timpul travaliului o sa vrei sa faci cate ceva,ca sa treaca timpul ,mie imi placea sa trimit msje,dar numi placea sa vorbesc la telefon,pt ca acum spuneam ceva si dintro data liniste numai puteam sa vorbesc pana trecea contractia, si cine era la caputul celalalt al telefonului iti dai seama ca nushtia ce se intampla
bau
Postat pe 22 Martie 2010 12:59
Dar cand ai nascut, ce ai facut cu telefonul?
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 13:08
l-am lasat in camera ca mi-a fost nush cum fata de doctori sa merg cu telefonul in sala de nasteri chiar dc as fi vrut sa ii fac poza cand a iesit
bau
Postat pe 22 Martie 2010 13:12
Pai cat ai avut travaliu, nu ai stat in sala de travaliu? Sau ai stat in salonul unde te intorceai dupa ce nasteai. Eu nu stiu daca sa imi iau tel cu mine inainte sa nasc, ma gandesc ca nu am ce sa fac cu el cand enasterea propriuzisa si sa nu raman fara
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 13:15
eu i-am luat apropae toto lui bebe al meu, hainutele sunt in sifonier, pampers, patut, sampon, unguente, servetele......toto ce am vazut pe la sora mea ca trebuie la un bebelus. Tre sa ii mai iau picaturi de colici
Carut au zis nasi ca ne ia si de aceea nu i-am luat pana acum
Hai ca mi-am adus aminte sa ii sterilizez biberoanele, ca poate deaia nu vine
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 13:18
ce tare esti nicol!
gaby8101
Postat pe 22 Martie 2010 13:20
nicol nu ii lua picaturi de colici k poate nu ai nevoie. Ia mai bine ceai de colici si pt tine de stimulare a lactatiei. Vreau sa zic ca ceaiul de stimulare a lactatiei pe care il beam eu l-a ajutat sa-i treaca colicii.
viobregar
Postat pe 22 Martie 2010 13:21
nicol vezi ca sunt tampoane speciale nu iti lua vata.
viobregar
Postat pe 22 Martie 2010 13:22
Nicol am stat in sala de travaliu si era sa nasc in sala de travaliu,dar cand or vazut capu copilului m-or transferat in sala de nasteri.
Nush cum e la voi in spital ,dar la asta era sala de travaliu,iar sala de nasteri era separat.
Iar in salon vroiau sa ma duca a doua zi,dar eu am vrut sa merg mai repede,ca vroiam sa-mi vad si bebele.Problema a fost ca salonul era la etajul doi si eu nu prea puteam sa merg,dar ajutata de asistenta ,am ajuns.Si acum imi vine sa rad,ca saraca asistenta era asa speriata si de cand am plecat din sala de travaliu pana am ajuns in salon,tot ma intreba sa ma auda vorbind,era frica sa nu mi se faca rau. Asa tare o fost si cand sa ma dau jos de pe masa dupa ce am nascut,ma intreaba poti sa te ti pe picioare,eu zic "da cum sa nu " ,cand am ajuns jos mi-am dat seama ca nu pot sa ma tin pe picioare si m-a dus ea in salon,o fost comic.Asa mi se pare acum

Vai Nicol dar tu i-ai facut toate pregatirile. Nu steriliza biberoanele de acum,ca tre sa le sterilizezi din nou cand vi acasa s probabil o sa-i dai lapte de la piept si nu o sa ai nevoie de biberoane
bau
Postat pe 22 Martie 2010 13:31
Nu am gasit tampane dealea speciale , mi-am pus vata si fas sterile. Am cautat in carfur.
Am luat ceai de colici si ceai pentru lactatie , dar sicer eu nu am mai auzit bb fara colici. oricum cu picaturile cred ca mai stau pana ajung acasa cu el si o sa trimit sotul. Sa vedem cand o veni pediatra la mine, ea ce zice.
I-am luat si lapte praf, in caz ca nu s-o satura de la mine , i-am luat detoate, numai acasa sa vina
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 13:33
am pus decat 2 biberoane in oala la fiert, restul le sterilizez mai tarziu, dupa ce venim acasa. le-am pus si pe alea, ca trebuia sa imi sterilizez protezele mamare sa le iau cumine la spital, m-am pregatit si cu dealea , in caz ca imi face rani.
Si i-am pus is "minciunelele" la sterilizat, poate am nevoie cand ies din spital
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 13:37
Te rog, spune simie cum e cu sterilizatul asta!
Ziec ca sa le sterilizez 5 min, ce inseamna 5 min, de cand incepe apa sa dea in clocot?
Mie mi-e sa nu se topeasca
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 13:40
Dar ceai de colici, la cat timp i-ai dat, de la nastere?
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 13:42
ceai de la nastere. Al meu nu a prea avut colici decat de la 5 sapt la 7 sapt.
Tampoanele cred ca se gasesc si in sesnsi blu seni lady le zice.
este aparat de sterilizat biberoane.
Eu sincer iti recomand sa nu il inveti cu suzeta.
viobregar
Postat pe 22 Martie 2010 14:06
Nu am sesi blu lamine in oras.
De aparat stiu ca exista, are sora mea, dar nu mi-am luat pana acum, urmeaza
De ce zici tu sa nu il invat cu sezeta, mie mi s epare comod asa, cum se maraie, ii bagi aia si in 90% din cazuri il linisteste. Asta am vazut si eu la multi copii, si mai ales la sora mea, are are un bb de 3 luni
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 14:11
Nicol sora ta alapteaza?
Este sterizator si la carrfour.
5min dupa ce da apa in clocot.
Picaturile pt colici difera de la un bb la atltul,la unii isi face efectul anumite picaturi,la altii altele.
bau
Postat pe 22 Martie 2010 14:15
Da, alapteaza sora mea.
Stiu de strilizator, ca de acolo a luat si ea, dar la ala nu m-am gandit pana acum sa iau
Asa e, cu picaturile, si ea a incercat mai multe pana acum si a ramas la sab simplex, i s-au parut cele mai bune.
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 14:23
si eu tot sabsimplex am folosit.depinde acum si de copil.
La suzete o trebuit sa incerc mai multe ca sa gasesc una care sa-i placa.Iar acum nu mai vrea niciuna.
Pompa de care ti-ai luat?Sau mai bine zis,ti-ai luat?
bau
Postat pe 22 Martie 2010 14:43
buna fetelor ce faceti

azi am alergat toata ziua nu am am intrat si v-ati facut de cp pe aici ,mi-ati dat de munca
anaROBERT
Postat pe 22 Martie 2010 17:57
nicol al meu a facut laringita de la suzeta. Oricat o sterilizezi tot are microbi, eu l-am dezvatat la 5 lumi jumate.
viobregar
Postat pe 22 Martie 2010 17:58
sal ana
eu las calculatorl deschis si umblu prin casa adik imi fac treaba
viobregar
Postat pe 22 Martie 2010 17:59
aaaa tu esti harnicuta ,dar restul fetelor ce faceti unde sunteti
anaROBERT
Postat pe 22 Martie 2010 18:03
poate intra mai tarziu.
viobregar
Postat pe 22 Martie 2010 18:38
Mi-am luat si pompa pentru muls, manuala, dar nu mai stiu acum de la ce firma, si e la fundul bagajului , ca am pus-o sa o iau la spital, nu se stie daca oi avea nevoie pe acolo.
Cred ca se apropie ziua, ca azi m-a durut mai toata ziua burtica pe jos, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum. Sper sa nu ma ia in nopatea asta, de fapt nu imi place sa ma ia noaptea, prefer spre dimineata
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 21:07
glicerina boraxatat nicol ajuta daca te dor sanii ii beton
viobregar
Postat pe 22 Martie 2010 21:19
a nicol era sa uit tampoane pt sani k la mine a tasnit laptele, am avut amre noroc cu ele.
viobregar
Postat pe 22 Martie 2010 21:20
Am pus is glicerina boraxata si vitamina a, si am pus si tampoane pentru sani
printesa31i
Postat pe 22 Martie 2010 22:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
TAIATUL MOTULUI-traditii,obiceiuri, 11 De la: YZA79 25 August 2016 19:52
concurs foto copii 1 De la: i_love_lexa 24 Februarie 2009 19:23
Vand Fisher Price Laugh & Learn Home - 380 ron 1 De la: im2008 5 Ianuarie 2010 21:42
Vitalact 1 De la: kidz006457 21 Ianuarie 2010 09:11
vand cordelute si agrafe cu Mickey mouse foarte frumoase 1 De la: kidz000259 20 Martie 2009 00:42
Setari Cookie-uri