buna seara mamici. e cineva online? cineva huhurez asa ca mine ?? | ||
aly_fab Postat pe 22 Martie 2010 23:27 |
||
---|---|---|
Uau! Cate pregatiri.. Eu am inceput sa fac curat in noul apt, ca sa vina mai repede. Spalam geamuri, dadeam cu var.. Nicol, daca nasti natural, numa' de telefonul ala iti arde atunci. Abia de mai ai putere sa il tii in brate imediat ce iese, asta daca nu pleci cu manerele alea acasa Nu stiu, mi-am facut si eu un bagaj de credeam ca e mega. Acum, dupa ce "vad" ce a pus Nicol, nu mi se mai pare mega al meu. Si nici nu am folosit tot ce-am pus. Astept sa ne povesteasca Nicol cand iese, cum a fost bagajul Cand o sa nasc a doua oara, merg cu rucsacul |
||
ses Postat pe 22 Martie 2010 23:28 |
||
huhurez! | ||
|
||
ses Postat pe 22 Martie 2010 23:29 |
||
tare asta. Sincer si eu ma mir de cate a luat nicol, eu am luat doar ce era in lista nimic in plus. Eu am trusa cu periuta pasta de dinti, sapun, deastea... | ||
viobregar Postat pe 22 Martie 2010 23:32 |
||
aly_fab esti tare | ||
viobregar Postat pe 22 Martie 2010 23:33 |
||
Pai ce mi-am pus le-am auzit de pe la voi Si fiind la ala mare distanta de casa, sotul nu o sa poata veni decat odata pe zi la mine, asa ca mai bine sa am tot ce imi trebuie, decat s aimi lipseasca ceva. Mai ales ca am auzit ca spitalul e sarac lipit si nu iti da nimic de acolo. Adica mi-am pus si fiole de algocalminin caz ca am nevoie de calmant. |
||
printesa31i Postat pe 22 Martie 2010 23:37 |
||
buna fetelor si eu sunt on-line ce faceti,am vazut lume noua pe aici | ||
anaROBERT Postat pe 22 Martie 2010 23:37 |
||
CA FAC BB? | ||
viobregar Postat pe 22 Martie 2010 23:42 |
||
la al meu i-am datacum tratamentul si l-am culcat sper sa poata dormi bine si sa nu se mai trezeasca. ai vostri bbeii ce fac? |
||
anaROBERT Postat pe 22 Martie 2010 23:43 |
||
Nicol, si eu am nascut la 140 km de casa... si sotul meu, doar dormea acasa, in rest era cu noi. Oricum, tot cred ca ai pus multe lucruri inutile acolo, dar daca te face sa stai mai linistita... (nu uita vecinii sa-i iei cu tine) Glumesc, sper ca nu te superi. Daca da, ma bag la somn de ciuda |
||
ses Postat pe 22 Martie 2010 23:44 |
||
SES ESTI tare si eu am nascut la 100km de casa si sotu zicea ca nu vine in fiecare zi asta inainte de nastere, ca de fapt si-a cam petrecut pastele cu mine in spital, macar atat ca doar deaia i-am facut fecior Am pus bb la somn sper sa nu mai faca ca ieri noapte cand a urlat cam o juma de ora. |
||
viobregar Postat pe 22 Martie 2010 23:46 |
||
Nu ma supar. Dar sincer, ce mi-am pus la bagaj am auzit tot de la voi. Macar sa fiu super bine, sa nu am nicio problema, sa ma intoc cu ele nefolosite acasa, ca nu le car in carca Doamne ajuta, sa nu folosesc nici pompa, nici protezele de silicon, nici calmantele (adica sa nu ma doara nimic), nici glicerina (sa nu am pobleme la sani), nici banii care i-am schimbat |
||
printesa31i Postat pe 22 Martie 2010 23:48 |
||
Macar sa ma intorc cu toate intregi acasa, ca nu ma supar ca le-am carat degeaba | ||
printesa31i Postat pe 22 Martie 2010 23:49 |
||
Daaaa.... asa zicea si viteazul meu inainte sa nasc. Ca vine doar sa ne ia acasa si ca el aranjeaza apt. Ne auzim doar la telefon. Si aproape ca s-a mutat acolo. Nu m-a taiat capu' sa ii zic sa ia o camera la un hotel. Iesea mai bine. Shtrumfu' meu, ieri, la gratar, a pus mana pe gratarul incins si acum are mainile fripte. Are basici si astept sa se sparga alea. O sa ies maine sa iau un spray cu propolis pt cand va fi momentul si in rest... ma bucur ca doarme. Doarme ca un ingeras. La cat a suferit... Vio, de ce ti-a plans ieri? |
||
ses Postat pe 22 Martie 2010 23:51 |
||
Buey, cu banii, iti garantez eu ca nu te mai intorci acasa. | ||
ses Postat pe 22 Martie 2010 23:52 |
||
ce pacat!!! | ||
printesa31i Postat pe 22 Martie 2010 23:53 |
||
Offf, abia astept sa va povestesc! Pe zi ce trece am burta tot mai mare, simt ca imi plezneste Mi-e teama sa nu se faca bb prea mare in burta si sa ma chinui rau |
||
printesa31i Postat pe 22 Martie 2010 23:56 |
||
ses pune infasoara-i manuta in iaurt sa vezi ca trece urgent besicutele. Saracul Pai ii dau fier haussman si s-a constipat si aseara a papat bine si nu putea sa faca si nu stiam ce are si eu i-am mai dat sa pape si sa bea, numai dupa aia mi-am dat seama k trebe supozitoare, dar problema este ca daca incepe nu se mai opreste din plans. |
||
viobregar Postat pe 22 Martie 2010 23:56 |
||
ai implinit 40 de saptamani? Eu nu am avut prob deloc de dureri, numai aia imi mai lipsea pe langa greturi. Da nicol mai ai bani dupa ce ai luat atatea pt bb. sa te intreb cat ai cheltuit? |
||
viobregar Postat pe 22 Martie 2010 23:59 |
||
Da Nicol, sa ne povestesti, ca ai idus sarcian pe forum O sa fac asta cu iaurtul, dar nu stiu daca sta, ca nici cu crema de galbenele nu m-a lasat sa-l dau. Cum e cu iaurtul? Ma gandesc sa fac asta acum, noapte, ca doarme. I se retrag, sau sparg? Saracutu, om mare sa fii constipat si tot o duci greu... |
||
ses Postat pe 23 Martie 2010 00:00 |
||
Joi fac 40 de saptamani. Cat am cheltuit?!?!?! Cu ce, cu sarcina pana acum, sau cu tot ce am luat pentru bb pana acum?!?!? |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 00:01 |
||
iaurtul alina durerile si cred ca se retrag dar depinde cat sunt basicile de mari ca daca sunt mici se retrag. Sa nu se trezeasca. Eu stiu asta ca am dat cu palma pe mamliga fierbinte. Nicol cu ce ai luat acum pt spital si pt bb patut hainute etc |
||
viobregar Postat pe 23 Martie 2010 00:04 |
||
Oricum, e clar, daca o zi, de dimineata pana noaptea, nu vedeti nimic scris de mine, nici un mesaj, inseaman ca sunt acolo, sa il aduc pe bb pe lume Cand o sa revin acasa, promit sa intru, macar pentru cateva minute, daca nu voi avea timp si dispozitie de mai mult, sa va spun ce am facut si cum ma simt |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 00:04 |
||
fetelor nb ca dimineata la 7 ne trezim, chiar daca mami mai are kef sa doarma... | ||
viobregar Postat pe 23 Martie 2010 00:07 |
||
Sincer, nu as sti sa iti spun cu exactitate cat am cheltuit, ca de 2 luni ma tot aprovizionez mereu cu cate ceva . Nu m-am dus odata sa iau tot ce imi trebuie, eu cand ies din casa imi mai aduc aminte ceva, si niciodata nu vin cu mana goala acasa Chiar nu am nici cea mai mica idee. Hainute, spre exemplu, i-am luat in 20 de randuri pana acum, cadita alta data, termometrul de apa, termometru de piele, lapte , servetele si pampers alta data, ti-am zis, mereu cate ceva. SI cand iei cate putin mereu, nu ti o socoteala, dar atunci se duc cei mai multi bani, putin si des | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 00:10 |
||
Mersi fain vio de info. Are intreg podul palmei impartit in 2 basici mari. Nu cred ca merge faza cu iaurtul in cazul asta. O sa incerc usor. Daca simt ca se agita prea tare, renunt. Uff.. Nicol, sper sa nasti repede. Noapte buna Vio! Noapte buna fetelor! Va Merg sa incerc sa bandajez manutele si apoi la somn si eu. Sa aveti noapte faina! |
||
ses Postat pe 23 Martie 2010 00:11 |
||
Va spun si eu noapte buna si somn usor pentru voi si puii vostri! Ne "auzim" maine pe baricade! La mine inca nu avenit ora de somn ! |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 00:14 |
||
Profita ! Fa-ti de cap | ||
ses Postat pe 23 Martie 2010 00:15 |
||
Ok, ma duc sa imi fac baie pe cap!!! Glumeam! Sunt ca o batrana de 90 ani, cum sa imi mai fac de cap!! |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 00:18 |
||
Esti nerabdatoare acum. Dar nu stii ca asta e o etapa care tocmai te grabesti sa o inchei si cu care nu te mai intalnesti. Nu vei mai stii cum e sa stai la un suc, fara sa te gandesti "oare copilul meu ce face acum?" Nu vei mai stii cum e sa iesi undeva fara griji. Chit ca il stii pe maini bune. Ai sa-ntelegi mai tarziu... Asa ca... profita! |
||
ses Postat pe 23 Martie 2010 00:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu ratati sansa asta...........merita sa incercati | 1 | De la: crys_1976 25 Ianuarie 2010 19:31 |
Hainute copii noi sau folosite dar in stare foarte buna | 1 | De la: elushk 8 August 2009 02:01 |
Sfaturi | 10 | De la: garbo_418726 13 Decembrie 2015 19:45 |
|
||
hainute baietel pana in 85cm | 6 | De la: garbo222182 6 Septembrie 2011 13:47 |
doct hemeopat din iasi | 5 | De la: zambil 23 Iulie 2010 15:57 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural