Buna fetele !!! Am revenit si eu cu un copil nocturn Aly_fab ce mai faci?pe unde mai esti?Nu mai dai pe la noi?sau nu ne sincronizam bine? anunta-ne cand papa bebe sa fim pe faza Nicol las ca e bine sa ai de toate decat sa-ti lipseasca ceva. |
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 00:43 |
||
---|---|---|
Sunt constienta de toate care vor veni si stiu ca imi va fi foarte greu, dar sper sa ma obijnuiesc repede cu noul meu stil de viata, cu noul meu statut de mamica Banuiesc ce ma asteapta si de aceea simt si putina teama, dar dece se prelungeste moentul veniri bebelusuluimaimult, deaia teama se inteteste. Asa ca mai bina sa vina, sa.... |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 00:44 |
||
Asa am zis si eu, mai bine sa fie acolo, decat sa imi trebuiasca ceva si sa nu am pe ce pune mana! | ||
|
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 00:46 |
||
bau ai au copil foarte activ ,la ora asta trebuia sa doarma sa poti fi forumista detasata de probleme . aly_fab nu ne mai vrea,umbla teleleu cred ca inca mai are musafiri sau nu o lasa copii nicol_s va veni si fericita clipa eu iti si dau termen,sapt viitoare pe joi vei naste |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 00:47 |
||
Nicol stai linistita,v-a fi o schimbare mare in viata ta,dar nu ai de ce sa te sperii,ca pe langa griji ,in fiecare dimineata,zi si noapte v-a fi cineva care sa-ti aduca zambetul pe buze si fericire in suflet. | ||
bau Postat pe 23 Martie 2010 00:48 |
||
Depinde si de copil. Eu, de exemplu, pana a facut 2 ani, mi-a ocupat tot timpul si nici nu mi-am dat seama ca nu am avut timp si de mine. Si drept sa-ti spun, nici nu prea am simtit nevoia. Nici acum nu ma simt in largul meu fara el. Parca sunt goala pe dinauntru daca plec undeva si nu e cu mine. Dar mai sunt si situatii cand nu e bine pentru el sa fie langa tine. Daca ai simtit vreodata nevoia de junk food, cam asta e ideea. Simti la un moment dat nevoia sa intri intr-un bar, sa puti a tutun, sa joci un biliard pana dimineata... d-astea. Si cand ajungi acasa, te simti ultimul om, cel mai infect... care pute a tutun si in casa miroase a bebe. Dar faci rapid un dus si esti fresh. |
||
ses Postat pe 23 Martie 2010 00:49 |
||
eu ma uitam fetelor pe ''batranul google'' la leaccuri babesti cate sunt bwey fetelor cu cartofi si frunze de varza si spirt si otet pfff,nush cat dbune sunt am gasit ceva si pentru amenoree si dismenoree am sa incerc sa vad daca da rezultate si la mine |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 00:49 |
||
Ana se pare ca nu vrea sa ma lase .Are o energie si un zambet care nu ma lasa sa ma supar pe el. De exemplu acum ma trage de par de-mi rupe parul din cap,ma doare ma supar si cand ma uit la el si ii vad zambetul ala imi trece si durere si suparare si tot. | ||
bau Postat pe 23 Martie 2010 00:52 |
||
Ana sunt f multe leacuri babesti f bune.La mine in familie cand ne durea gatu si aveam rosu in gat,mama mea imi lega cartofi la gat si asa trecea. | ||
bau Postat pe 23 Martie 2010 00:55 |
||
as vrea sa fiu acolo sa ii vad mana infipta in capul tau si pumnul plin de par,tu suparata si nervoasa si el cu gurita pana la urechi de bucurie . nu o lua asa el incearca sa iti faca parul permanent sa vada daca te prinde bine ce tare este pustiu . pai si soata ce face? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 00:55 |
||
Aoleu, in joia Pastelui, asa tarziu Sper sa nu ajung pana atunci, in primul rand ca as face Pastele in spital si in al doilea rand doctora mea pleaca din tara de Paste Musca-ti limba, sa nu fie asa! |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 00:57 |
||
eu sincer de multe din ele nici nu am auzit deci de folosit nici atat asa ca habar nu am desi mi-am scris cateva sa le probez pe mine ,fac experimente . banuiesc ca toate plantele si ceaiurile respective mi le procur de la plafar nu?oare nu gasesc si albastru de metilen pe acolo? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 00:58 |
||
am spus cu aproximatie ,dar daca se intampla asta este ce mai conteaza voi sa fiti sanatosi. nu te lua dupa mine ca habar nu am cand ti-o fi timpul si ti-o veni sorocul nu se tine cont nici de paste nici craciun si nici ca doctorita si-a luat zborul,atunci va fi si asta este |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:00 |
||
Ana, ti-ai muscat limba? | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:01 |
||
Nicol pana joi mai sunt 3 zile Ana soata inca nu a ajuns,e pe drum spre casa. |
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 01:01 |
||
Pff... cum sa plece ma? Si daca ti se rupe apa? Ce faci? Nasti cu sotu' ? | ||
ses Postat pe 23 Martie 2010 01:01 |
||
Eu, dupa cum ma simt, nu cred ca ma mai apuca joia asta acasa . Dumnezeu stie!!!!! | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:02 |
||
Ana eu am auzit de multe leacuri babesti si f multe chiar dau roade. | ||
bau Postat pe 23 Martie 2010 01:03 |
||
nicol_s mi-am muscat limba si obrazul din greseala semn ca m-ai injurat .eu am glumit nu o lua in serios stiu ca sapt asta sigur sigur vei naste si va fi joi spre vineri noaptea spre dimineata ,asa este mai bine,mai convenabil? bau pai unde e soata ta?curios.. eu am sa le incerc si daca mi se face rau sau patesc ceva vin la tine si il ajut pe razvanel sa iti facem parul permanent |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:06 |
||
Pai ana a zis, saptamana viitoare, joi, deci peste 10 zile , e prea mult. Nu am vorbit cu ea despre plecare acum, eu stiu de cand m-am dus la ea la inceputul sarcinii, cand aveam 5 saptamani, si mi-a zis ea, ca nasc aproape de Pasti, atunci, anul trecut in iulie, zicea "sper sa nasti pana in Pasti, ca anul asta vreau sa plec.... cu familia de Pasti". Ce e drept, ca pana acum nu am vb cu ea daca mai pleaca, ce fac daca pleaca si eu nu am nascut!! Ecografele alea mi-au dat ca nasc pe 17 martie, asa ca, nici ea nu crede ca vom ajunge sa nasc de Pasti. Daca pana miercuri nu nasc, ma duc iar la control, si atunci cred ca o sa vorbim si de asta. |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:08 |
||
Ok Ana, vineri dimineata imi convine! Nu te-am injurat! |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:09 |
||
Sotul meu e si asa tare stresat, sa ajungem la Bucuresti, sa nu cumva sa nasc cu el Cum ii zic ca ma doare ceva, zice "mergem?" ii e frica, ca atunci cand ma apuca, amsi nascut ! |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:12 |
||
m-am calmat nicol_s,nu te lua nici dupa mine si nici dupa ecografe ele nu sunt exacte dau cu aproximatie dar tind sa cred ca saptamana asta vei naste daca nu de ce nu optezi pentru o cezariana? | ||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:13 |
||
La mine leacurile babesti nu prea au dat roade, Cand am fost racita acum 3 saptamani , m-a luat prima data gatul, ma ustura tare si era rosu, si am pus cartof cu spirt, dar nici un rezultat. Am vrut sa fac gargara cu apa cu sare si am vomitat si matele! Pana nu am luat pastilute nu am scapat. Nusunt adepta pastilelor, dar si cand ma apuca o boala nu imi trece fara | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:14 |
||
Nicol, la cati km de Bucuresti zici ca stai? N-am retinut localitatea. Si apropo de ecografe, mie mi-a iesit la calcul ca bebe are 3,400kg si l-am nascut de 4.200kg. Asa ca ... mult succes. | ||
ses Postat pe 23 Martie 2010 01:15 |
||
Mi-a zis doctora ca nu face cezariana decat daca e cazul si probleme sa nu pot naste normal. Mi-a recomandat nasterea normala, ca imi revin mai repde si am toate atuurile sa nasc normal, sunt tanara, cu bazinul mare, copilul asezat foarte bine pentru a iesi normal, de ce sa m ataie, cand e mai bine sa iasa el pe cale naturla, asa mi-a zis, cand am intrebat-o eu cum voi naste, la 8 luni. | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:17 |
||
eu nici nu mai stiu cand am fost racita ultima data habar nu am sunt imuna la boli deci nu am treaba si nici cu pastilele nu ma impac. eu vreau sa incer niste leacuri babesti pentru amenoree ca tratamentele si pastilele luate ani de zile nu au avut nici un rezultat . |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:18 |
||
Ana de care razvanel vorbesti Sotiorul a plecat sa lucreze la niste masini.Dar tre sa soseasca. |
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 01:18 |
||
Sunt la 70 km de Bucuresti. decimie, daca mi-a zis ca e 3,800 kg inseamna ca..... |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:18 |
||
Ce inseamna amenoree? | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:20 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand telefon Sony Ericsson G900 Dark Brown + car kit | 1 | De la: ahsoka 1 Februarie 2010 02:32 |
Vand scaun de masa Hauck Mac Baby Deluxe | 6 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:25 |
cadouri de 1 Iunie | 1 | De la: alexandra 7 Mai 2009 23:29 |
|
||
Vand haine calitate extra la preturi f bune | 1 | De la: kidz003314 12 August 2009 15:52 |
VAND SCAUN DE MASA | 4 | De la: lara 14 Februarie 2009 17:21 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural