da mi se pare logic,normal si mai snatos sa nasti normal dar daca copilul nu vrea sa iasa si ai sa mai stai vre-o doua saptamani ca ai colul inchis si el nici gand de iesire ce faci?nici atunci nu se face cezariana?va creste copilul mult si te vei chinuii tu la nastere. corectati-ma daca gresesc habar nu am cum sta treaba,eu am nascut prematur un copil de 2 kg 100 g si am nascut foarte repede,aveam deja placenta imbatranita asa ca nu ma pricep prea bine |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:21 |
||
---|---|---|
Nicol mie mi-a zis doctorul ca daca nu aveam cerclaj nasteam pe drum. Am avut de mers 110km si inainte sa plec de acasa mi s-a rupt o membrana de mi-a curs putin lichid,iar cand am intrat in oras mi s-a rupt apa de tot,curgea siroaie dupa mine. | ||
bau Postat pe 23 Martie 2010 01:21 |
||
Daca nu vrea sa iasa se induce nasterea,asta e . Sau o induce ea de acasa am mai batut apropoul asta dar am observat ca nu i se pare convenabil La mine mi-a zis doctorul ca are 3000g si a avut 2640g |
||
|
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 01:23 |
||
Nu musai. Stai linistita. Nu se intampla des erori d-astea (sper!!!) Deci, eu stau la 140 km. La prima sarcina, toti dr iti vor spune ca, daca nu ai alte probleme si nasti normal, ai tot timpul sa ajungi la spital, fara sa alergi sau sa te panichezi aiurea. Prima sarcina nu vine asa repede sa nu ajungi tu la spital. Deci sotu' poate sa respire usurat, nu te va moshi. Eu am nascut (cica) foarte repede. La 7 prima contractie, la 11 il tineam in brate. Aveam contractii la 3 minute interval, de la prima, pana la nastere. Daca patesti la fel, scapi repede... nici nu-ti dai seama cand trece timpul. Dar in 30 min, o ora... 2... nu nasti tu. Deci daca te apuca, nu intra in panica. |
||
ses Postat pe 23 Martie 2010 01:23 |
||
mie mi-ar fi frica sa stau la o asemenea distanta daca te apuca in masina si chiar nu mai poti si ti se rupe apa,ca in cazul lui mony? ,ea a avut noroc cu cerclajul.. mony cu adi sau denis cum il strigati voi scuze de confuzie,ii dau mielul de pasti acum ca e aproape nicol_s amenoreea inseamna o perioada de timp de cateva luni in care nu iti vine ciclul menstrual. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:23 |
||
cum sa induca nasterea de acasa..helauuuuu....m-ati pierdut pe drum am ramas in urma rau de tot explica si mie cineva ce vrea sa insemne toate astea | ||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:27 |
||
Pic Va cucuvelelor! Sanatate la bebici si burtici. Pe maine dc apuc sa mai intru. |
||
ses Postat pe 23 Martie 2010 01:28 |
||
Miercurea trecuta, cand am fost la control, mi-a zis ca mai asteptam, ca deocamdata nu e placenta imbatranita, ca bebe e bine, cu bataile inimi cum trebuie. Daca trece de 41 de saptamanai a zis ca intervenim sa il scoatem. Cum, nu am vorbit, ca nu e cazul deocamdata, mai am pana la 41 saptamani. Nus stiu ce sa zic bau, cum o vrea Dumnezeu! ea mi-a zis ca e colul inchis, si daca am simptome sa o sun. Acum ce sa fac, sa ma internez dinainte ca mi-e teama ca nu mai ajung?!?!? Nici nu ma interneaza, ca e aglomeratie la spital, si nu ma interneaza pemine sa stau pe acolo sa astept sa nasc . Si nici mie numi-ar place sa stau prin spital, iti dai seama. Acum, doar sper sa toate vor decurge bine, ca o sa imi dau seama cand ma apuca, ca o sa jaung cu bine la spital si sa nasc cat mai iute si mai usor |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:29 |
||
Ana mersi pt miel Denis il strigam ,dar ii mai zic Adi cand ma enerveaza,asa il cheama si pe tasu nu inteleg de ce la nervi il strig adi pe al mic . Si ce leacuri sunt pt asta,ca eu nu stiam ca exista si pt asta? | ||
bau Postat pe 23 Martie 2010 01:29 |
||
mai bine nu te mai stresa nicol_s n uare rost va fi floare la urecehe cand va fi va fi se poate intampla ca acum sa stai de vorba cu noi si in urmatoarea ora sa fi in drum spre spital nu te stresa ca stresezi bebelu si de aia nu mai vine odata. noapte buna ses,sanatatae si pupici si la baiatu tau am citit ca a comis-o rau cu gratarul,iti dau un pont pentru arsuri albusul de la ou,il pui in palma sau pe arsura si usuca basicile |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:32 |
||
la ce leacuri te referi bau la amenoree? pfff unele betonnnnnnnnnn sa tin in gura sub limba cateva seminte de mama lor |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:34 |
||
Noapte buna ses ,somnik ushor. Nicol asa e cum a zis Ana,acum vorbesti cu noi si in urmatorul moment pleci in drum spre spital.Daca te apuca contractiile poate ai timp sa ne scri si sa ne spui Eu ma uitam la un film noaptea,eu aveam durere continua de 3 zile si nu puteam dormi si dintr-o data am inceput sa simt o durere mult mai mare si regulata,asa ca mi-am dat seama ca vine momentul.Am asteptat juma de ora si dupaia mi-am trezit sotu.In juma de ora ne-am gandit ce sa facem si el a zis ca ma duce la spital.Asa ca la 6 dim am plecat si la 7 eream deja la Timisoara. Pe drum intre contractii imi incurajam sotu |
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 01:37 |
||
Mersi ana, o sa incerc! Noapte buna! | ||
ses Postat pe 23 Martie 2010 01:37 |
||
Cred ca bau se refera sa ma ajute sotul sa ii grabim venirea lui bb! Numai ca, saracul sotul meu e in carantina de...nici nu mai tin minte, cateva luni cred, din ianuarie, de cand mi-a fost rau, de mi se intarea burta pietroi, am fost tare speriata atunci, zicea ca alea sunt contractii si sa iau genipral sa nu il pierd pe bb. Si de teama , sa fie bb bine,"am bagat sotul in carantina" |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:37 |
||
,vai bietul om . eu de cand am ramas insarcinata sotul meu a intrat in carantina si nu aveam nici un fel de probleme nimic doar ca el nu vroia spunea mereu ca nu i se pare normal si corect si uite asa a intrat si el in carantina |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:40 |
||
Da acasa is doua variante si una dintre ele este sotul.si la mine o fost saracul sot in carantina un an de zile la mine a fost interzis de la inceput pana la sfarsit si dupa vreo 3 luni. | ||
bau Postat pe 23 Martie 2010 01:41 |
||
fetelor ma retrag sa mai bat un cui la cosciug ,revin in 5 minute sper sa va mai gasesc pe bancuta | ||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:42 |
||
Il incurajai tu pe el? Mi-e teama de asta, ca nu o sa imi dau seama care sunt contractii. Pana azi ma durea decat spatele, soldurile si inghinal, dar azi, mai toata ziua m-a durut si burta, nu foarte tare, ca niste intepaturi, ca la ciclu, dar destul de suportabil. Aveam perioade cand ma durea si apoi ma lasa pentru mai mult timp. Binenetels ca m-am uitat la ceas, dar nimc regulat. Spre exeplu, acum nu am mai simtiti nici o durere de burtica de o ora, ca ultima data cand m-a durut, m-am uitat la ceas |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:43 |
||
Am o verisoara care a ajutat-o sotu sa nasca mai repede,de la ea stiu pontul Ca avea 39 de saptamani,burtica mare si vroia odata sa nasca |
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 01:43 |
||
Nicol pai eu stateam pe bancheta din spate si cand nu mai auzea nici un sunet se speria ,vroia sa ajungem si a observat ca am dureri mari. Asa ca vorbeam cu el intre contractii ca in timpul contractiilor nu puteam . Fug sa pap ceva |
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 01:47 |
||
Nu stiu ce sa zic, mi-e teama sa il si grabesc pe bb, mi-e sa nu se supere pe noi apoi ca ii deschidem usa cand el nu e gata de iesit afara Glumeam! Mie mi-e frica sa fac eu ceva ca sa iasa. Adevarul ca fac mai multa miscare de vreo 2 saptamani, adica ies in fiecare zi din casa, urc si cobor 4 etaje, m-am mai plimbat pe jos, dar sa stiu ca fac ceva cu buna stiinta ca sin aia iese, mi-ar fi frica |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:48 |
||
Nu stiu ce sa zic, mi-e teama sa il si grabesc pe bb, mi-e sa nu se supere pe noi apoi ca ii deschidem usa cand el nu e gata de iesit afara Glumeam! Mie mi-e frica sa fac eu ceva ca sa iasa. Adevarul ca fac mai multa miscare de vreo 2 saptamani, adica ies in fiecare zi din casa, urc si cobor 4 etaje, m-am mai plimbat pe jos, dar sa stiu ca fac ceva cu buna stiinta ca sin aia iese, mi-ar fi frica |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:49 |
||
Ai stat pe bancheta din spate intinsa? e mai bine asa, decat pe scaunul din fata lasat pe spate? | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:51 |
||
Mancare..... miam. Imi plezneste burta de cat am mancat in seara sta, si toto as mai manca. Ma duc sa desfac si eu un compot de visine, imi place tare mult, e racoritor si acrisor |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:52 |
||
mony iar papi la ora asta si eu am papat mai devreme dar nu va spun ce ca ii fac pofta lui nicol_s si nu vreau . mai bine nu il grabi lasa-l sa iasa cand o vrea el,em ai sigur si mai bine asa desi nu stiu cat de reale sunt grabirile astea |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:52 |
||
pen abcheta din spate vei sta intinsa si mai relaxata,vei mai putea strange din picioare in schimb pe bancheta din fata vei sta mai mult in pozitia nasterii si nu va fi asa confortabil. si eu in timpul sarcinii am papat compot de visine foarte mult,imi cumpara sotu si imi aducea si la munca ,iar acum nu vreau nici sa il vad |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 01:54 |
||
Chiar ma gandeam intr-o seara, cum o sa ma pun eu in masina, cand o fi sa ma duc la spital. Pai mai pot sa strand eu din picioare?!?!?!?ca e burta mea....balon poate sa carcesc degetele de la picioare | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 01:58 |
||
ce tare esti,vei putea vei vedea,vei strange tu din ceva ,cert este ca trebuie sa stai cat mai relaxata nu ghemuita | ||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 02:01 |
||
Gasesc eu un loc cumva, sa pot sa ajung la destinatie Eu de cand ma stiu imi place compotul de visine, e preferatul meu. Am deala de casa eu. Sper sa nu mi se ia de el dupa ce nasc |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 02:06 |
||
moartea mea a fost compotul de visine si struguri,le devoram nu ma puteam abtine,dar probabil ca in timpul sarcinii am mancat prea multe(am avut zile in care mancam si 2 borcane) si de aia acum nu il mai suport | ||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 02:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Hainute firma fetita 1-3 ani stare impecabila | 1 | De la: garbo261966 31 Ianuarie 2012 12:46 |
PROPUNERE DE COLABORARE PENTRU BUCURESTI | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:21 |
Hainute de toamna, la comanda, calitate ireprosabila | 2 | De la: sabineta 25 Septembrie 2008 20:52 |
|
||
vand pompa de san sigilata | 1 | De la: julita79 5 Februarie 2010 19:37 |
mamici nascute in octombrie | 25 | De la: licht1010 12 Februarie 2010 14:12 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural