Ana, dar tie cum adica nu ti-a venit ciclu? ti-a venit dupa nastere pana acum?Si acum s-a intrerupt de cateva luni? Stiu ca baiatul tau e mai mare , de aceea te intreb. La doctor nu ai fost? | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 02:11 |
||
---|---|---|
eu nu am avut niciodata un ciclcu regulat de aceea 3 ani de zile m-am chinuit sa am un copil si nu am reusit,mi-am luat gandul de la asta si cand m-am asteptat mai putin am ramas insarcinata faraun ciclu regulat...deci se poate. am fost la controale cred ca la toti dr din constanta anii de zile si am primit aceleasi raspunsuri si acelasi tratament cu duphaston. copilul meu are 1 an si 5 luni,mie de cand am nascut mi-a venit ciclul doar de 4 ori..intr-un an si 5 luni,si la ultimul control luna trecuta vazand ca nici un efect cu duphaston mi sa recoamndat sa fac un control la glanad tiroida un control endocrinologic sau sa ma axez pe leacurile babesti. am sa ma duc si la un endocrinolog sa vad....rezultate |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 02:16 |
||
Fetele am papat,a venit si soata si s-a trezit iar bebele pt mine a fost mai comod in spate intinsa.Mi-am luat si rochita pe mine pt orice eventualitate. Nicol daca mai sta bebele mult v-a trebuii sa-l grabeasca cei de la spital,asa ca tot grabit ar fi.Eu totusi cred ca tie iti e frica de nastere de aia nu-l grabesti,ai vrea sa nasti si totusi iti e frica de momentul acela |
||
|
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 02:19 |
||
Offf, ce problema!! | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 02:19 |
||
Nicol eu de abia astept momentul nasterii sa ne pove si noua ce parere ai | ||
bau Postat pe 23 Martie 2010 02:21 |
||
Cum adica rochita pentru orice eventualitate , nu inteleg? da, normal ca mi-e frica de nastere, si nu prea ma gandesc la nasterea propriuzisa ca ma sperii imi doresc sa vina momentul, dar nu as avea puterea sa aduc eu momentul, daca ar fi posibil. Sper sa ma intelegi ce vreau sa spun! |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 02:23 |
||
Si eu abia astept sa va povestesc | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 02:24 |
||
fetelor eu va las,cedez ca nu mai pot ,sunt treaza de la 6 dimineata si toata ziua am umblat si am facut si mancare,va pupacesc si pe bebeii vostri,mai vb maine sper sa mai fi cu noi nicol_s. sa iti fie de bine mony. pa pa fetelor somnic usor |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 02:25 |
||
Daca nu mai postez nimic timp de 24 ore, stiti unde sunt | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 02:26 |
||
te inteleg Nicol Pai in caz ca iese mai devreme ,nu e bine sa ai pantaloni. Stai linistita totul v-a fi bine. |
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 02:27 |
||
Noapte buna ANA | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 02:27 |
||
Noapte buna Ana Nicol dupa sintomele care le-ai spus cred ca o sa nasti f curand. Te astept cu bebelu somnik ushor. Am fugit si eu sa incerc sa culc baiatu care vad ca nu are somn. |
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 02:28 |
||
Tu poate ai nascut mai pe caldura, dar eu nu am rochita sa imi iau. Am haine de gravida decat mai groase, adica numai pantaloni. Azi am vrut sa imi iau in picioare pantofi,gen balerini, care erau mai decupati la glezna si.....parca erau de copil in picioarele mele Am picioarele foarte umflate, de vreo 2 luni nu le-am mai vazu desumflate. Acum spre ex, simt ca imi plezneste pielea pe ele. Mi-e teama ca nu imi vor reveni niciodata la stadiul de dinainte, super subtiri |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 02:31 |
||
Offff, abia astepot sa ma desumflu peste tot! | ||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 02:32 |
||
si eu va doresc somn usor! Pe maine! |
||
printesa31i Postat pe 23 Martie 2010 02:33 |
||
vai fetelor iar am de recuperat. Iaurtul e beton la arsuri nu numai ca ajuta vindecarea, dar si calmeaza durerea. Nicol nu cred ca o sa ai nevoie de termometru de apa, eu verific cu cotul si sunt mai sigura. Sper ca nu ai laut prea multe hainute ca ajungi sa nu le poarte, mai ales ca sigur o sa iti vina rudele cu plocon. Eu am avut hainute care nu a ajuns sa le poarte deloc si noi chiar nu am cumparat multe, dar a primit vreo 20 de costumase, vreo 5 salopetute si vreo 5-6 body, sosetute chiar si chilotei a primit si caciulite de toate. Chiar si pampers am primit. Noi nu am luat nimic inainte de nastere ca sotul e superstitios si a luat el in vinerea mare dupa ce am nascut de toate. Naspa cu picioarle umflate, eu nu am avut deloc. |
||
viobregar Postat pe 23 Martie 2010 08:22 |
||
saluti ce faci nicol nu vrea bebe sa vina pe lume inca? stie el ce stie este mai bine la mami in burtica nastere usoara te pup tusi_Oli |
||
tusi_Oli Postat pe 23 Martie 2010 09:40 |
||
nicol iti doresc nastere usoara. Eu cred ca ar trebui sa discuti cu doctorita ta sa iti provoace nasterea la 40 sapt sau o cezariana. Eu am nascut cu cezariana dar pe toata durata sarcinii doctorul meu imi spunea ca trebuie sa nasc normal deoarece fiind mai grasa recuperarea va fi foarte grea. Am stiut 8 luni ca o sa nasc normal pana in ziua cand am nascut. Inainte cu 1 zi sa fac 40 saptamani de sarcina dimineata la ecograf doctorul a zis : "imi pare rau dar nu va fi posibil sa nasteti normal. Copilul nu este indreptat pe canal si nici nu se va indrepta. Nu are rost sa mai asteptam. Diseara facem cezariana". Sincer m-am speriat dar a fost bine. Ideea a fost ca copilul s-a intors dar nu a fost pozitionat pe canal. Eu din cate stiu nu e foarte indicat sa lasi copilul dupa 40 saptamani. Eu zic sincer sa vorbesti cu doctorita ta. Doctorul meu a zis la ultimul ecograf ca fetita are in jur la 3700 grame (el cand imi dadea ecografia spunea ca este cu aproximatie si plus sau minus 300 grame fata de ce zice ecograful) . Ultimul ecograf l-am facut dimineata iar seara am nascut o fetita de 3650 grame. Deci asa a fost cum a zis el. |
||
Pitu Postat pe 23 Martie 2010 10:02 |
||
Da vio, inseamna ca iaurtul e mai bun dupa ce se sparg basicile? Vindeca si calmeaza dupa ce s-au spart, nu? Acum nu il doare. E ok. Stau si cu nurofenul langa mine, just in case.. | ||
ses Postat pe 23 Martie 2010 10:02 |
||
Imi cer scuze daca sunt cumva offtopic si deranjez. Imi spuneti si ma retrag. | ||
ses Postat pe 23 Martie 2010 10:04 |
||
Nicol inca ceva. Eu pe perioada sarcinii am facut gimnastica prenatala si ma pregateam de o nastere normala. Acolo mi s-a spus ca dupa ce se rupe apa si incep contractiile pot sa mai stau linistita. Momentul nasterii este aproape cand ai contractii in 1 ora din 5 in 5 minute si dureaza 1 minut contractia. Si inca ceva in timpul contractiilor cat esti pe drum sa nu impingi chiar daca tu asa simti. Impingi numai cand zice moasa. In rest strangi din dinti, respiri des si scurt (pana in stomac) sau rar si lung dar tot pana in stomac. Poti sa exersezi acasa ca se simte diferenta la respiratie. Vreau sa zic ca atunci cand inspiri sa nu tragi aer mult si adanc doar scurt. E nevoie de multa concentrare si putere sa iti amintesti astea cand va veni momentul dar poate te vor ajuta. Oricum foarte important este sa nu impingi. Iti doresc nastere usoara si multa sanatate. | ||
Pitu Postat pe 23 Martie 2010 10:13 |
||
hello fetele cineva on-line sau nu v-ati trezit inca | ||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 11:23 |
||
buna anaRobert, ce faci? | ||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 11:27 |
||
buna ionela_miruna ce sa fac pe acasa,ne-am trezit si noi nu prea matinali astazi ,avem o vreme rece si innorata afara,cam naspa . tu ce faci? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 11:29 |
||
da,e frig afara. eu fac curatenie prin casa.mai scriu un mesaj ma mai duc la bucatarie mai spal vreo 2-3 vase | ||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 11:32 |
||
esti harnicta si eu am de facut curatenie prin casa dar cu fimiu nu prea mai pot face nimic si astept sa il culc dupa masa si o sa fac | ||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 11:34 |
||
mai am de facut curatenie in doua camere si bucatarie si hol.vreau sa termin macar intr-o camera si bucatarie pana se trezeste miruna | ||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 11:34 |
||
aaaa doarme miruna is de aia faci,ce smechera esti,ai noroc ca doarme si poti face dar il culc si eu si ma apuc mai dupa masa. in rest ce faceti bine sanatosi,pe unde ati umblat in weckend? |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 11:36 |
||
in weekend am fost acasa sambata,duminica am avut musafiri ca a fost ziua mirunei si dupa amiaza am luat musafirii ca toti aveau copii mici si am fost in tara piticilor | ||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 11:47 |
||
aa frumos,ati plimbarit. la multi ani sa iti traiasca si sa fie sanatoasa |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 11:48 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Carut, patut, scoica, sterilizator, ham, sac, marsupiu, haine si incaltaminte | 1 | De la: antonioroby75 2 Ianuarie 2011 16:38 |
Mesaj din suflet pt, persoane cu suflet. | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50 |
bijuterii argint | 1 | De la: MikyLove 27 Ianuarie 2011 23:50 |
|
||
Vand carucior Hauck 3 roti | 1 | De la: adrica 18 Decembrie 2009 23:01 |
funny | 37 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Ianuarie 2010 16:25 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural