ieri a fost asa cald afara ca am stat vreo patru ore pe afara,am fost prin oras pe la magazine,am vazut porumbeii si le-am dat sa pape painica | ||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 11:49 |
||
---|---|---|
da si la noi a fost foarte cald si frumos dar mai mult am umblat pe la doctori ca suntem raciti si avem rosu in gat,si nu am profitat de caldura | ||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 11:51 |
||
tot nu s-a facut bine robert? | ||
|
||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 12:01 |
||
nuuu e racit si are rosu in gat si luam antibiotic si ketof,dar oricum e mai bine ca ieri si ca alaltaieri. eu ies ma duc sa il culc va pupacesc mai vb. pa pa |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 12:02 |
||
pa ana te pup | ||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 12:07 |
||
pa ana te pup | ||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 12:07 |
||
saluti ses trebuia sa-i pui imediat ulei de masline, crema de galbenele o zi faina pupici |
||
tusi_Oli Postat pe 23 Martie 2010 12:28 |
||
trebuia sa te astepti ca o sa-ti raceasca cu vremea asta sanatate maxima | ||
tusi_Oli Postat pe 23 Martie 2010 12:40 |
||
Buna fetelor. Vreau sa va intreb ceva. E adevarat ca nu poti sa iti dai copilul la cresa decat atunci cand incepi munca? Daca incepi in august nu poti sa il dai din mai spre exempl ? Vorbesc de cresele de stat. Am auzit ca nu au voie sa primeasca copilul atata timp cat mama este in concediu de crestere al copilului. Stie cineva despre asta? | ||
Pitu Postat pe 23 Martie 2010 13:11 |
||
buna, vroiam sa va intreb pe cele care aveti copii care au trecut de 1 an, ce lapte le dati, lapte praf sau lapte normal? | ||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 13:51 |
||
Buna fetelor! Careva online? Ana, imi pare rau sa aud ca cel mic e racit cu roshu in gat...si al meu cel mare e racit, tuseste non stop....tare sensibili mai sunt ei, mai ales cu gatul.... offf... ionela_miruna, noi am inceput treptat cu lapte normal (probabil te referi la lapte de vaca, nu?) adica am pus gradual in biberon lapte de vaca amestecat cu lapte praf, ca sa nu-i displaca gustul si sa-l refuze, iar apoi incet, incet am crescut cantitatea de lapte de vaca, pana am renuntat total la laptele praf. | ||
aly_fab Postat pe 23 Martie 2010 14:32 |
||
lapte de vaca din comert sau de la pietari? | ||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 15:06 |
||
buna fetele!Va pup,pe toate,nu v-am uitat...va citesc postarile cum am timp;ne-am luptat cu tusea..a plecat ..iar a revenit ,eu am alunecat pe scari,mi-am rupt piciorul si o coasta ;Ma doare rau,nu pot sa stau nici la comp,nu exista nici o pozitie in care sa fiu ok.Maine seara ajunge si mama mea din romania.Doamne ajuta ca altfel nu stiu ce as face!Toata casa arata ingrozitor!!!!!Sa vina mamaaaaaaa odataaaaaa!!!! | ||
chanty Postat pe 23 Martie 2010 15:14 |
||
cum ai reusit chanty sa cazi pe scari? iti doresc recuperare grabnica. | ||
ionela_miruna Postat pe 23 Martie 2010 15:18 |
||
Mda,asta m-am intrebat si eu!M-am grabit,vroiam sa-mi iau posta de jos.Am avut slapi de vara in picioare , cu 5 minute inainte facusem dus si m-am dat cu crema pe picioare,inclusiv pe talpi.Daca ma filma cineva eram buna de dat pe you tube.M-am rostogolit ca un sac de cartofi pe scari in jos ,ca sa fac haz de necaz.Cu ocazia asta am primit si eu flori frumoase de la sotul meu.Multumesc de urari ionela_miruna | ||
chanty Postat pe 23 Martie 2010 15:24 |
||
ioi saracutza de tine...bine ca iti vine ajutor.. frumos gest din partea sotului:).. dar mai bine ti le oferea fara aasemenea "ocazie":).. insanatosire grabnica! | ||
adryaana Postat pe 23 Martie 2010 17:37 |
||
chanty dragutza de tine insanatosire grabnica. Sa treaca periaoda sta urata fara dureri mari. Fetelor pentru tuse e bun ceaiul de nuca, singur sau in amestec. Spargeti o nuca si o bagati cu tot cu coaja la fiert, eu o amestecam cu soc. |
||
viobregar Postat pe 23 Martie 2010 18:52 |
||
Chanty insanatosire grabnica, sa va faceti bine. Esti cu piciorul in ghips?? Cred ca este foarte dureros... Si baiatul meu cel mare nu ii mai trece tusea, si de doua zile este foarte puternica...nu mai stiu ce sa-i fac.. va pup | ||
aly_fab Postat pe 23 Martie 2010 21:08 |
||
sa te faci bine chanty, sanatate multa si sa auzim numai de bine si mai ales sa ne dai vestea ca vine bebe | ||
Laura_M Postat pe 23 Martie 2010 21:14 |
||
Chanty insanatosire grabnica. Aly_fab sanatate multa la micut |
||
bau Postat pe 23 Martie 2010 21:48 |
||
fetelor va multumesc la toate pentru urari.E bine sa sti ca se gandeste cineva la tine:-).Aly_fab da,am piciorul in ghips plus ,,corsaj"pe care nu am voie sa-l dau jos.Ma mananca peste tot !E si un material elastic ..groaznic!Si cu tusea asta eu nu mai stiu.Am incercat toate leacurile ,,babesti"+tratamente+inhalatii dar nimic! e mereu un virus nou care-l aduce de la gradinita.Va | ||
chanty Postat pe 23 Martie 2010 22:16 |
||
laura 27, cred ca m-a vazut si barza ca nu-s in stare sa ma misc si s-o fi gandit sa mai amane putin | ||
chanty Postat pe 23 Martie 2010 22:19 |
||
las ca te faci tu bine si atunci sa vezi | ||
Laura_M Postat pe 23 Martie 2010 22:22 |
||
chanty Postat pe 23 Martie 2010 22:40 |
||
buna fetelor ce faceti voi? da tusi_oli cu vremea asta era ceva de asteptat sa racim si noi,dar ne facem noi bine aly_fab ce mai faci,care mai este viata ta,ne-ai aruncat la marginea societatii ,ce mai fac copii? ionela_miruna si eu am copil de 1 an si 5 luni dar inca cred ca este devreme sa il trec pe laptele de vaca,ma gandesc eu.ii dau deocamdata lapte praf NAN sau milupa junior. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 23:20 |
||
chanty ce ai facut,dupa cine ai alergat...imi pare sincer rau de tine dar te vei face tu bine.ma bucur ca vine mama ta sa te ajute cu chantal si pentru pregatirile de paste exact acum ai avut ghinionu asta. insanatosire cat mai grabnica,ai grija de tine |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 23:22 |
||
ana eu ii dau lapte de vaca la al meu de la 7 luni jumate de cand nu i-am mai dat san. Si acum vreau sa-l trec pe lapte de capra | ||
viobregar Postat pe 23 Martie 2010 23:23 |
||
buna vio.eu nu am de unde lua lapte de vaca si de la pietari imi este sincer frica,este cred ca prea mic sa consume laptele ala. am spus ca il mai las pana la 2 ani cand este ceva mai marisor si nu va mai consuma asa mult lapte(banuiesc) si il voi trece si eu pe lapte de vaca. |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 23:27 |
||
nush ce sa zic clar ai dreptate nu poti lua de la straini, mie imi aduce cineva cunoscut acasa lapte de vaca, cat despre capre avem ferma de capre | ||
viobregar Postat pe 23 Martie 2010 23:35 |
||
daca as cunoaste pe cineva si as sti ca imi aduce laptele curat de la vaca si nu trecut pe la estetic ,as lua cu placere dar asa nu ma joc este destul de periculos pentru copii mici . daca as avea si eu ferma mea de capre pfff nici nu as sta pe ganduri,stiu ca este fff bun laptele de capra comparativ cu cel de vaca |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 23:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vand | 1 | De la: garbo179032 9 Decembrie 2010 17:15 |
Ma inseala ! | 77 | De la: garbo_418409 11 Iunie 2016 09:09 |
vand masuta de infasat ,cadita si suport metalic brevi ,sigilata! | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:55 |
|
||
Vand Marsupiu Chicco Go | 1 | De la: Gly 19 Mai 2010 15:14 |
Vand carut Primii Pasi | 1 | De la: rekaalina 10 Ianuarie 2010 16:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural