cica a citit sotu ca se apropie cel mai mult ca si caracteristice de laptele de mama | ||
viobregar Postat pe 23 Martie 2010 23:45 |
||
---|---|---|
asa am auzit si eu ca este fff bun si ma iales fff sanatos dar si gras in acelasi timp.cat are bebelu tau acum?nu trebuie sa mai astepti putin?sau ai consultat si un medic? | ||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 23:46 |
||
pediatru din cj a zis ca pot sa-i dau dupa un an si silviutz face un an in 17 aprile. Am zis ca il mai lasam pana la 1 mai si dupa aia incepem cu lapte de capra, ca vrea sotu sa verifice sa nu aibe gust laptele. Ma duc la somnik ca dimineata ma trezesc sa-i fac bagajul sotului ca merge cateva zile in olanda. Nb |
||
|
||
viobregar Postat pe 23 Martie 2010 23:49 |
||
aaa atunci e bine. ok vio somn usor,drum bun sotului, pa pa |
||
anaROBERT Postat pe 23 Martie 2010 23:53 |
||
Buna fetele ce faceti? Nicol pot crede ca ai nascut? Nu ai mai dat nici-un semn de noaptea trecuta. Pe mine m-a apucat iar fomea,fug sa pap. |
||
bau Postat pe 24 Martie 2010 00:11 |
||
buna mony ,esti fenomenala ce ore de masa ai ,desi acum chiar devin geloasa pe tine . si eu m-am gandit la nicol_s n ua dat nici un semn de azinoapte oare....ne putem gandi ...ca a nascut?. o mai asteptam sa vedem daca vine daca nu e clar e la spital gata nascuta. |
||
anaROBERT Postat pe 24 Martie 2010 00:13 |
||
iti place programul meu de masa Mi-a pregatit sotu cartofi pragiti cu rosii,cu branza...un deliciu Eu cred ca naste sau o nascut deja....la cum a descris ieri ca se simtea. ASa ca o asteptam cu bebelu acasa |
||
bau Postat pe 24 Martie 2010 00:30 |
||
da si eu cred ca a nscut deja sper sa fie bine amandoi si sa intre cat mai repede sa ne spuna ce si cum se simt si cum a fost. ce sot ai tu la pc si el iti pregateste cina,foarte frumos . pilu ce face? |
||
anaROBERT Postat pe 24 Martie 2010 00:32 |
||
Pilu acu s-a trezit si are chef de joaca. Da ,ce sot am eu acum ii pasez si copilu |
||
bau Postat pe 24 Martie 2010 00:43 |
||
ma uimiti cu programul vostru....de masa si de somn cand altii dorm voio va jucati si invers,iar tu la ora 12 noaptea papi |
||
anaROBERT Postat pe 24 Martie 2010 00:54 |
||
pai ce sa facem,ne face bebele program,el e sefu | ||
bau Postat pe 24 Martie 2010 01:15 |
||
da chiar asa in loc sa facem noi program copiilor ne fac ei noua . |
||
anaROBERT Postat pe 24 Martie 2010 01:17 |
||
buna dimineata fetele.Cineva on?Nicole?? | ||
chanty Postat pe 24 Martie 2010 06:23 |
||
http://socializare.webs.com/ viziteaza,daca iti place ramai daca nu poate te razgandesti si tot ramai.... |
||
Mushu Postat pe 24 Martie 2010 06:56 |
||
buna fetelor,este cineva on? chanty ce faci,cum te mai simti? nicol_s cred ca sigur a nascut nu am mai vorbit cu ea de alaltaieri,deci sigur e mamica acum |
||
anaROBERT Postat pe 24 Martie 2010 23:31 |
||
sall nu-mi place cu sotu plecat si ma uit la un film |
||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 23:41 |
||
ce faci vio ti-a plecat sotul,esti suparata?sau doar te-ai plictisit.ce iti face bebele. | ||
anaROBERT Postat pe 24 Martie 2010 23:47 |
||
Nicole_S se simte lipsa ta pe aici! Te asteptam cu vesti bune! Sanatate multa! Iti tin pumnii! | ||
Lowiny Postat pe 24 Martie 2010 23:47 |
||
nu am somn, nu sunt suparata ca nu apuc sa-i simt bine lipsa ca vine inapoi. Are doar o intalnire de afaceri in Olanda si vine cam pe luni se intoarce. S-a dus cu masina sa isi ia si cauciucuri. Bb doarme, dar ii simte lipsa lu tatsu k o fost cam agitat al tau ce face? |
||
viobregar Postat pe 24 Martie 2010 23:55 |
||
imi imaginez ca ii simte lipsa este normal dar bine ca nu face urat. al meu l-am culcat a fost tare marai tastazi ma disperat si eu m-am simtit asa rau astazi mi-a crescut in gura o carne,habar nu am ce este si ce sa iau sa imi treaca |
||
anaROBERT Postat pe 24 Martie 2010 23:58 |
||
mergi la medic | ||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 00:05 |
||
de ce e marait? | ||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 00:05 |
||
o sa ma duc vineri,am programare. buna lowiny |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 00:05 |
||
Lowiny cum te mai simti? Buna fetele. Se pare ca si bebele meu se simte rau,ori o racit,ori probleme cu dintii,a facut febra si noaptea trecuta si noaptea asta. Acum am reusit s-o scadem cu paracetamol. |
||
bau Postat pe 25 Martie 2010 00:09 |
||
lowiny esti insarcinata? | ||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 00:09 |
||
pai este marair din cauza racelii,e infundat tot si respira greu si se enerveaza,,ii dau prea multe siropele si e mai mult marait | ||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 00:09 |
||
sal bau Naspa raceala asta... Eu i-am dat paracetamol in funduletz si nurofen si cand i-a trecut din gat s-a infundat...abia am scapat. Eu ii dau la greu suc de portocala cu morcov si vad ca ii ajuta. |
||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 00:17 |
||
buna bau ce faci,ce face pilu ce a patit..ati luat-o pe urmele noastre . vio si eu ii dau lui robert in fiecare zi cate 2 portocale stoarse,ii fac suc si nu exista zi sa nu il bea cum se trezeste dimineata il are facut este prioritar in alimentatia lui si tot degeaba nu ma ajutat cu nimic |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 00:20 |
||
eu i-am dat azi nurofen si eurespal si astaseara paracetamol in fundulet. Sper sa trecem si peste asta. Noi nu avem nasuc infundat. Ieri tusea si azi stranuta f des. Iar acum seara mi-o facut iar febra,vad ca numai seara face febra. Voi ce a-ti mai facut? |
||
bau Postat pe 25 Martie 2010 00:30 |
||
este un inceput de raceama mony asa am patit si noi.sper ca dupa ce i-ai dat siropelele sa isi revina ... noi ce sa facem la fel,speram sa ne revenim pana maine sa iesim afara si noi.. |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 00:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vrei un venit suplimentar ??? | 1 | De la: banica_andreea30 4 Mai 2009 02:33 |
bb-ei nascuti in mai..la mai mult.... | 24 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Martie 2010 21:20 |
Vand Clexane | 2 | De la: kidz1010 15 Decembrie 2009 09:26 |
|
||
Vand scaun masina (scoica) Bertoni Bodyguard | 1 | De la: ahsoka 16 Ianuarie 2010 15:00 |
vand carut disney | 1 | De la: xenna 5 Februarie 2010 15:48 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural