la noi ajuta portocalele. Eurespalul ii naspa rau, eu l-am inecat cu el. Daca face febra mare fa-i impachetari cu apa rece si scade imediat. |
||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 00:32 |
||
---|---|---|
ce bn ar fi daca ar ajuta si la noi portocalele,la cat suculet bea. si eu i-am dat eurespal si nu am patit nimic ne-a priit.acum luam ketof,zinat si acc. |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 00:36 |
||
vezi k de la zinat s-ar putea sa iti faca stomatita, noi asa am patit. E foarte tare antibioticul. Ma duc la somnik nb |
||
|
||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 00:38 |
||
da mi sa spus dar il dau in gurita cu glicerina cu stamicina. ok noapte buna |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 00:40 |
||
Cum ai reusit sa-l ineci cu eurespal? Somnik ushor.Nb Ana si noi speram sa treaca repede.Sa ne plimbam pe afara ca e vreme frumoasa. |
||
bau Postat pe 25 Martie 2010 00:55 |
||
asta ma oftica si pe mine ca afara e cald si drumos si multi copii si noi stam in casa ca suntem raciti | ||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 00:56 |
||
buna seara! Nu v-am uitat fetelor, doar ca am fost foarte ocupati, si noi avem parte de raceala si tuse. | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:09 |
||
ana, tot racit e mititelul?? trece greu raceala asta.... | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:10 |
||
buna aly_fab ti-am cam simtit lipsa ,ce faci ce fac copii tai,tu cum te mai simti? al meu da tot racit este,nu vrea sa ne treaca |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 01:19 |
||
dar cum a racit mititelul tau? | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:21 |
||
probabil ca pe afara,a iesit putin soarele am iesit prin parc cu bicicleta si cine stie..... e tare sensibil toata iarna nu am avut nimic si acum de 2 ori intr-o luna .ne trece noua,asa ne facem mari |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 01:23 |
||
sigur ca o sa treaca. de tusit tuseste? | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:26 |
||
da pai asta e cel mai nasol tusea,habar nu are sa tuseasca mai mult se ineaca si se sufoca si mai ales in somn nu il lasa sa doarma... voi ce faceti,cum sunteti? |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 01:28 |
||
ce ii dai? i-ai dat antibiotice?? am patit si noi asa, la doua zile dupa ce am terminat un curs de antibiotice, dupa o infectie la ureche (la Darian, baietelul cel mare de 4 ani), iar a racit cu febra, iar o doctorita buna mi-a recomandat sa ii dau o jumatate de paracetamol (pastile de care luam noi) dar doar jumatate, si febra a scazut si i-a trecut si raceala ... | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:28 |
||
cui i-ai dat la cel mic,sau celui mare i-ai dat paracetamol? . da ii dau antibiotic zinat si 2 siropele ketof si acc |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 01:30 |
||
la cel maree!! cel mic e bine, nu a racit...dar baietelul meu cel mare tare mai tuseste, o tuse grea, i-am dat mucosolvan... | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:32 |
||
ana, exact la fel si la Darian, baietelul meu cel mare, ce chestie, exact la fel am patit si noi de doua zile...nu a facut febra...al tau a facut febra??? eu am inceput sa-i dau mucosolvan, si pare a fi mai bine....... azi noapte am crezut ca se ineaca de la atata tuse... | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:34 |
||
offff e tare nasol sa ii vezi asa cum se chinuie si cum nu ii lasa mai ales tusea si infundati.saracutu dar e bn ca ia trecut cu jumatatea de pastila,nu stiam ca ii poti da. pai si nu exista riscul sa ia si cel mic,banuiesc ca il feriti cat puteti. |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 01:35 |
||
ana, dar nu ti se pare ca ii dai prea multe de odata? a facut cumva febra?> | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:37 |
||
mi-a facut si febra in prima zi,acum i-am scos de astai acc-ul si am ramas doar cu zinatul si cu ketoful atat. stiu ca ii dau prea multe dar ce sa fac asa mi sa prescris asta fac numai sa il vad bine fara muci si fara tuse |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 01:39 |
||
se pare ca cel mic este imun la raceala lu` fracsu... deocamdata pare ok... in orice caz tare mai sunt sensibili cu gatutul astia mici... nu mi-ai zis, a facut febra al tau sau nu? | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:39 |
||
e bn ca nu a luat si cel mic,ar fi bn daca ar fi un pic mai imun ca cel mare dar cam toti sunt sensibili in perioadele astea de schimbare a vremii. noi oricum avem amigdalitele inflamate asa ni sa spus ca sunt mai mari decat ar trebui sa fie. da da mi-a facut si febra. |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 01:41 |
||
asa, scuze, nu vazusem mesajul precedent. zinat parca stiam ca e un antibiotic puternic, il am in dulap dar nu l-am deschis niciodata. pentru tuse incearca si tu ou frecat cu zahar si apoi cu lapte cald/fierbinte. si mai este si decoct din ceapa, adica pui ceapa sa fiarba si dupa pui niste miere si ii dai sa bea! | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:43 |
||
tot weckendul m-am chinuit cu ceaiul de ceapa,dr nu lucreaza in weckend am luat-o si e pe leacuri babesti si nici un rezultat. da este un antibiotic puternic zinatul face parte din a treia categorie de antibiotice dar ce sa fac asta mi sa dat |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 01:44 |
||
offf...are inflamate amigdalitele...de mancat mananca micutul? | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:44 |
||
nu vrea nimic bea apa,suc de portocale si ceai si il mai pacalesc cu cate un actimel atat in rest nu vrea nimic si ma chinui dar nu vrea si nici nu il fortez bine macar ca bea lichide... aly_fab ies ca tuseste foarte urat si se enerveaza sper sa nu ii sara somnul,mai vb mai intra cand mai poti. sanatate la bebici va pupic dulcic pa pa somn usor. |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 01:47 |
||
da, nici la noi nu prea a mers cu ceaiul de ceapa...iar cand e infectie chestiile astea babesti nu prea merg...dar daca ia antibiotice se va face repede bine. sa-i dai ceva pentru a ajuta flora stomacala, probiotics sau ceva, ca are stomacelul iritat de la antibiotice. | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:47 |
||
ok ana! te pup si sper sa se faca bine cel mic!! pana maine!! | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:48 |
||
noaptea e tare greu cand e o boala....tare greu trece timpul.... spar ca ingerasii sa pazeasca toti bebicii !! noapte buna mamici! ies si eu! | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 01:51 |
||
pai bau mi-a dat siropel eurespal si il tot scuipa si asistenta mi-a aratat sa-i tin barbita in sus cand ii bag eurespalul cu lingurita si i-am tinut barbita si a mers pe unde nu trebe a inceput sa tuseasca k ii lipicios si dulce rau. A tusit vreo ora si m-am speriat si m-am dus cu el la urgente unde i-au facut aerosoli sa-i treaca. | ||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 08:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Buna mamici si viitoare mamici din Zalau! | 8 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:58 |
vand haine gravida mar 38-42 | 1 | De la: kidz006845 12 Februarie 2010 09:26 |
Terasa Kidz si Garbo | 34 | De la: ameno 22 Iunie 2010 15:35 |
|
||
Vand carucior solid cu 3 roti, marca Hauck | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:54 |
Incaltaminte copii, haine copii, haine femei | 2 | De la: florymatei 29 Aprilie 2013 14:18 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural