viobregar eu i-am dat eurespalul cu seringa de la nurofen. E mai simplu asa si il bea. Cu lingurita mai dadea si pe afara. Sper sa nu fie nevoie sa folosesti dar in viitor poti incerca si varianta asta. Poate merge. Si eu zic ca e bun eurespalul. Alisa in weekend a fost racita dar o forma eu zic usoara doar ca stranuta foarte mult ii curgea nasucul si cel mai nasol ii lacrimau ochisorii. I-am pus vibrocil pic in nasuc si nurofen sirop si de luni deja a fost mai bine. Va doresc sanatate la copii si insanatosire grabnica. | ||
Pitu Postat pe 25 Martie 2010 09:28 |
||
---|---|---|
Buna fetele ,noi am avut o noapte criminala Vio si noi i-am dat eurespal cu siringa de la nurofen si acum nu o mai suporta si ii dau cu o siringa normala de 10ml. lorena05 ma bucur sa aud ca voi a-ti trecut cu bine peste raceala. Aly_fab insanatosire grabnica la baietel. Noi la 14 mergem la doctor sa vedem ce avem. La 22 a facut febra 38,9,i-am dat paracetamol supozitor si i-a trecut. Dar pana la 2 noaptea a fost f agitat si n-a dormit.La 5 dim s-a trezit iar,febra 38,8. I-am pus paracetamol si i-o trecut.pe la 8 dim s-o culcat si el. La 11 38,1, i-am dat panadol,spar sa-i treaca. Offf nu mai pot is zombii |
||
bau Postat pe 25 Martie 2010 11:53 |
||
mony sper ca nu-i nimic grav....o fi o viroza | ||
|
||
alinakatt Postat pe 25 Martie 2010 11:58 |
||
Multumesc Alina Si eu sper sa fie o viroza trecatoare sau de la dinti si sa se faca repede bine. | ||
bau Postat pe 25 Martie 2010 12:03 |
||
ai incercat sa-i dai un sfert de pastila de algocalmin si din 4 in 4 ore panadol pe puseu de febra??la mine functiona, acum depinde evident si de varsta bb.La viroze cam asta sunt febra nas infundat ochii lacrimati si trece in cateva zile ,exclus antibioticul. | ||
alinakatt Postat pe 25 Martie 2010 12:13 |
||
Febra face,ochi lacrimati nu are,nas infundat nu are,de tusit nu mai tuseste. Nu inteleg de unde face febra. El are 7 luni si 3 sapt.Sa vad ce-mi zice si doctorita.Eu i-am dat pana acum panadol(contine paracetamol) si nurofen (contine algocalmin) |
||
bau Postat pe 25 Martie 2010 12:21 |
||
banuiesc ca ne ii dai amandoua odata si panadol si nurofen Daca e o viroza de primavara sa te astepti si la nasuc sa inceapa sa-i curga apos lichid iar daca nu reusesti sa-i cureti bine nasucul automat pasul doi este tusea din cauza mucozitatilor care dupa doua zile se poate transforma in tuse seaca sau eruptiva.Deci atentie mare la orice ii iese din nasuc si inarmeaza-te cu Sprey salin(HUMEX sau altceva) pentru ai elibera bine caile respiratorii.Chiar daca nu-i lacrimeaza ochii vezi sa nu-i fie mai sticlosi sau un pic mai murdari(ordori lichide) decat deobicei cand se trezeste...Cat mai multe lichide ca are nevoie mai ales ca a facut febra |
||
alinakatt Postat pe 25 Martie 2010 12:29 |
||
nu ii dau amandoua odata.I-am dat ieri nurofen si azi cum nu mai am paracetamol supozitoare si i-am dat doar panadol. Lichide e cam greu,ca doar laptele il bea ,in rest ceai , apa nu vrea. Multumesc Alina de informatii |
||
bau Postat pe 25 Martie 2010 12:44 |
||
Buna mamici!! ce faceti? Bau, si baietelul tau a racit??? foarte multi copilasi raciti in aceasta perioada. I-au trecut bubitele?? | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 12:48 |
||
SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria) TEL: 0725 217 077 [email protected] www.salinasusesi.ro Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus. Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya. O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte) Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 3-4 luni. ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00 Duminica doar cu programare Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari) |
||
office_salinasusesi_ro Postat pe 25 Martie 2010 12:50 |
||
e de preferat sa-i dai panadol, poti sa il administrezi chiar daca nu a mancat inainte pe cand nurofenul obligat trebuie sa-l hranesti inainte.Nu vrea apa,asta e...da-i ceai daca il bea e bine si asa decat nimic | ||
alinakatt Postat pe 25 Martie 2010 12:52 |
||
buna fetelor ce faceti mony ai avut noapte alba?si eu a treia la numar deja sunt zombi si eu am niste ochi umflati in cap aly_fab ce faci? |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 12:54 |
||
Aly_Fab da din pacate si baietelul meu e bolnavior.Acum ma imbrac sa plecam la doctor. Sper ca ne auzim mai tarziu. Alina n-am stiut pana acum ca nurofenul se da decat dupa ce a mancat.Multumesc ca mi-ai spus,nu mi-a spus nimeni pana acum. Nu vrea nici ceai ,nici apa,nu i-a placut niciodata oricat m-am chinuit sa bea si el alceva decat lapte. Ana si eu is la categoria zombi,bine ai venit in club. Va fetele .Am fugit. |
||
bau Postat pe 25 Martie 2010 12:57 |
||
pa pa mony sper sa fiti bine si sa va faceti bine,daca nu are mucisori nu tusestep oate fi de la dinti .succes te asteptam sa revi sa ne spui ce ai facut. | ||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 12:58 |
||
da aly_fab si eu am aici in zona mea o gramada de copii de la 1 la 4 anisori si pe nici unu nu ia sarit viroza asta,toti sunt muciosi si cu tratamente . e vremea asta inselatoare |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 13:00 |
||
si o vizita la salina evident ca ar face bine.... salina de vineri ma lafai la tine acasa cu fiemea |
||
alinakatt Postat pe 25 Martie 2010 13:05 |
||
ai onorat invitatia salinei,alina?ti-ai facut abonament deja,ce harnicuta esti | ||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 13:08 |
||
normal ca onorez salina...doar am negociat nu-i asa??? harnicuta nu neaparat trec zilnic pe langa ea |
||
alinakatt Postat pe 25 Martie 2010 13:10 |
||
aaa esti din zona,ce bine de tine ,m-as duce si eu zilnic si asa frec menta acasa dar distanta... si barbarei ii place la salina? |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 13:12 |
||
de maine mergem sa dam o limba pe peretii salinei Ana cum de nu mai intri pe asa pt.cultura mea generala |
||
alinakatt Postat pe 25 Martie 2010 13:16 |
||
si eu ma pot alatura clubului de zombie? nici eu nu prea am dormit. Ana, cum se simte baietelul tau azi? Mai tuseste? Mai are febra? Al meu nu prea a tushit asa puternic. Alinakatt salut, si bebe tau e racit?? | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 14:08 |
||
Nici eu nu am stiut ca se da nurofenul dupa masa. Eu tot inainte ii dadeam. Eu daca nu ma insel la o febra de peste 38.5 se da novocalmin supozitoare nu paracetamol sup. La noi nu a fost cazul dar asa am fost instruita cand a fost Alisa racita. Multa sanatate la copilasi. Bau am mai auzit cazuri cand au facut copiii febra mare de la dinti. Sper sa fie totul ok. | ||
Pitu Postat pe 25 Martie 2010 16:15 |
||
lorena05 eu am auzit ca novocalmin supozitoare se da la febra de la 39,5 in sus. Am fost si noi la doctorita,avem putintel rosu in gat,probabil pt asta mi-a dat antibiotic,dar eu mai astept sa vad daca si peste 2 zile tot face febra,de abia atunci sar cu antibiotic,altfel de dragul de a da antibiotic nu ii dau. Alina ma bucur ca voi a-ti ajuns pe la salina,sper cat de curand sa ajungem si noi. Poate mergem toata familia |
||
bau Postat pe 25 Martie 2010 17:31 |
||
buna mamici, un sfat daca se poate,fiica-mea a facut rosu in gat si i s-a adimistrat in spital, ca am ajuns si pe acolo cu o febra de 39.5 dupa o noapte alba cu temp mare, antibiotic 3 zile apoi acasa cu aerosoli ,antitermice si sirop revigrip pt tuse timp de 4 zile toate bune si frumoase insa cind sa mergem la control dr.a intrat in concediu s-a imbolnavit si el ,si a lasat o dr.rezidenta in locul lui dupa cele 4 zile de aerosoli cu ser fiziologic,dexamenthsone si ACC 300 a fost bine dar nu stiu ce sa fac ,sa mai continui cu aerosoli ?!ca totusi ea mai are cite un puseu de temp constanta de 38.2,tuseste mai putin, dar are niste secreti nazale alb-galbui ,si cind m-am uitat in gatul ei tot mai este rosu,am scoso si afara si a fost totul OK. deci???!!sa mai contiuniu cu aerosoli si cite zile,la dr. de familie nu pot ajunge ca a plecat in afara in concediu si ea de paste |
||
GILIOLA Postat pe 25 Martie 2010 17:33 |
||
Faza cea mai tare a fost,ca noi cum ne-am mutat la alta doctorita,azi i-am dus fisa.Si pe fisa scria ca a mai fost racit si i s-a dat amoxacillina si m-a intreaba pe mine daca i-a fost buna amoxacilina Dar eu cum nu i-am dat de unde sa stiu daca e buna sau nu. | ||
bau Postat pe 25 Martie 2010 17:36 |
||
GILIOLA insanatosire grabnica,eu nush ce sa-ti spun ca n-am folosit aerosoli.Dar daca nu i-a trecut ,probabil mai trebuie sa continui.Doctorita rezidenta nu stie? | ||
bau Postat pe 25 Martie 2010 17:38 |
||
fetelor la febra impachetari cu apa rece si garantat scade febra cam in 10-15min. | ||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 18:57 |
||
ceau vio la febra mai merge si albusul de ou il ungi la incheieturile de la manute si la picioare ii scade instant sau comprese cu otet pupici si sa va faceti sanatosi | ||
tusi_Oli Postat pe 25 Martie 2010 19:42 |
||
de ou nu stiam, dar compresele cu otet la al meu nu au avut nici un efect. | ||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 20:30 |
||
Buna fetelor! Bebelusii vostrii au racit? Si eu am reusit sa ma pricopsesc cu un pui de gripa, dar astazi ma simt mai bine. Pentru cele care au intrebat, mai raspund o data: Sunt insarcinta, in 29 saptamani. Sanatate la copii si sa auzim de bine! | ||
Lowiny Postat pe 25 Martie 2010 21:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Produse BIO | 1 | De la: MihaelaStanciu 6 Octombrie 2008 19:35 |
VOTEAZ-O PE MAYA.. | 2 | De la: Nicholas 23 Martie 2010 16:36 |
Am nevoie de părerea voastră | 66 | De la: AniriAnni 23 Octombrie 2015 09:30 |
|
||
Salin Timisoara | 1 | De la: office_salinasusesi_ro 10 Februarie 2010 20:30 |
bijuterii argint | 1 | De la: MikyLove 27 Ianuarie 2011 23:50 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural