mamici on line

buna fetelor .

mony ai intrat in clubul nostru cu bebeii raciti si cu rosu in fat,mititelu de el.parerea mea este sa urmezi ceea ce ti-a spus medicul deoarece sti ca si eu am fost foarte revoltata cu rosu in gat si imediat antibiotice dar mi sa explicat ca la rosu in gat nu se da antibiotic decat daca in 2 sau 3 zile nu ii trece cu siropele si mai ales daca face si temperatura inseamna ca este o infectie si automat ii trebuie antibiotic ca infectia sa nu ii coboare in organism fiind copilul mic,asta a fost explicatia pediatrei.

giliola sfatul meu este sa continuii cu aerosolii nu are ce pati si sunt extrem de buni,dar nu pleca urechea la noi intreaba un alt doctor.

vio si fimiu a facut cea mai mare febra 39,8 si i-am facut impachetari cu otet si nici un rezultat,antitermice,novocalmin in fundulet si tot degeaba pana cand la-am bagat in cadita cu apa nici calda si nici rece si l-am frecat pe spate si la incheieturi cu spirt si in 10 min nu mai avea febra si sa si linistit.
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 22:16
eu am ajuns cu el la urgente cu 40,4 si l-au impachetat cu apa mai mult rece decat calda dar nu ca gheata si i-a scazut in 10 min la 37,3 si a doua zi nici nu a mai facut
viobregar
Postat pe 25 Martie 2010 22:22
depinde mult si de la organism la organism nu toti copii sunt la fel cum nici noi adultii nu suntem.bine ca sunt doar niste banale raceli si nu ne confruntam cu altele mai grave...
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 22:25
ai dreptate, dar ma termina cu trezitu asta noaptea
viobregar
Postat pe 25 Martie 2010 22:28
da si pe mine ma termina nici eu nu mai rezist simt ca ma enervez prea repede din orice ma simt tot mai obosita .trecem si noi si peste asta,sa fi mama pe cat este de placut pe atat este de greu mai ales la primul copil.
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 22:32
nu sta treaz doar bea laptic de vreo 4-5 ori
viobregar
Postat pe 25 Martie 2010 22:39
si al meu la fel incepe sa se foiasca si imi dau seama ca vrea laptic sau ceai,le am pregatite dinainte i le pun la capul lui ii dau biberonul si cu ochii inchisi bea si apoi se culca inapoi deci nu se trezeste de tot sa se joace sau sa planga asta nuu,si odata sau de 2 ori atat.cand a fost mai micut din 2 in 2 ore se trezea....
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 22:42
cam asa se trezeste si al meu cam din 2 in 2 ore. La un moment dat se trezea numai odata pe la 6 luni jumate dar dupa aia nu s-a mai saturat la san si a inceput trezirea asta...
viobregar
Postat pe 25 Martie 2010 22:51
si acum ii dai si san si completare cu lapte praf?oricum cu cat creste cu atat isi schimba si programul de somn trebuie sa avem rabdare...
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 22:53
acum lapte de vaca. Il mai las cateva luni si apoi ii dau numai apa si sgur nu se mai trezeste.
viobregar
Postat pe 25 Martie 2010 22:58
aaa am uitat ca ii dai lapte de vaca si vrei sa il treci pe cel de capra...scz uitasem

chiar crezi ca va avea efect doar cu apa eu am incercat doar cu apa,doar cu ceaiul si nu a mers mai rau am facut ii stricam si somnul ca plangea dupa lapte
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 23:01
am incercat intr-o noapte si tot asa a urlat de nu il mai puteam opri, si am renuntat, dar trebe sa incerc vreo 3 nopti la rand chiar sa il las sa planga. Cumnata a zis ca al ei dupa un an nu s-a mai trezit si inainte tot asa se trezea si intr-o noapte a dormit de seara pana dmimineata.
Dar cunosc si cazuri cand la 2 ani jumate inca se trezeste de vreo 3 ori si vrea plimbari si jocuri si apoi dimineata doarme pana la10.
viobregar
Postat pe 25 Martie 2010 23:12
eu am incercat toate variantele si nu am reusit sa il fac sa doarma toata noaptea.

asa este copilul nasei mele are 4 ani si inca se trezeste noptea si are chef de joaca ,dar asta mai tine si de educatia si severitatea parintilor daca ii permiti evident fae ce si cum vrea
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 23:20
buna seara mamici online. ce faceti? cum se mai simt copilasii vostri? voi am citit ca sunteti obosite.si oboseala asta e o boala... grea meseria de mama...
aly_fab
Postat pe 25 Martie 2010 23:23
buna aly_fab ce faci ,ce-ti fac copii?
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 23:25
ana, sunt mai bine, cel mare cred ca se vindeca de raceala si tuse, am fost la medic si ne-a zis ca nu are nimic, iar cel mic suge de zor in acest moment.
aly_fab
Postat pe 25 Martie 2010 23:27
noroc cu nevasta lu tata azi dimineata mi-a dat trezire la 6 si l-am sunat pe tata pe la 8 si au venit dupa mine m-au dus la ei si toata ziua a stat nevasta lu tata cu bb. Azi s-a ridicat in funduletz singur pentru prima data
Ai vostri bb sforaie? Ca al meu are momente de face exact ca trenul
viobregar
Postat pe 25 Martie 2010 23:29
tuseste,are mucisori si la dr iti spune ca nu are nimic...ciudati doctorii astia .

oricum asa sa fie ma bucur ca sunteti mai bine ,iar piticu e fomist la ora asta
anaROBERT
e boala grea asta cu trezitul lor noaptea, tin minte asa mai pateam si eu cu cel mare...devenisem zombie...si a fost tare freu la inceput, avea colici si nu dormea decat leganat sau in carucior...
aly_fab
Aly_fab nu l-a racit pe cel mic sau il tii la distanta?
viobregar
Postat pe 25 Martie 2010 23:30
Buna fetele
Azi am iesit afara cu al mic.I-am dat panadol de 3 ori si nu a mai avut febra de la ora 14 deloc.Sper sa o tzina tot asa.

Ana prefer sa ne chinuim un pic decat sa-l tratez cu antibiotic.Inca nu au trecut cele 3 zile in care sa nu-l lase febra,asa ca daca nu mai face febra e perfect. Inca un antibiotic in dulap
Aly_fab bine ai revenit pe aici.Cum se mai simte baietelul tau?
Vio o sa fie f greu pana il vei dezvata de trezerile noaptea,dar cu siguranta o sa reusesti.
bau
Postat pe 25 Martie 2010 23:30
nu ma las pana nu il dezvat, acum il las sa treaca pastele si apoi il las sa urle daca asa vrea.
viobregar
Postat pe 25 Martie 2010 23:32
azi toata ziua am stat pe afara l-am invatat sa-l plimb cu hamul
viobregar
Postat pe 25 Martie 2010 23:33
da, asa-i sunt ciudati dar poate stiu ei mai bine..nici eu nu prea sunt de acord cu luatul medicamentelor .... si incerc sa le evit pe cat posibil. aici antibiotice nu se dau decat pe baza de reteta de la medic. in romania le poti cumpara oricum, de la orice farmacie, iar romanii se indoapa cu antibiotice si medicamente la greu. ce face cel mic al tau ana?? cum se simte? mai ia antibiotice sau ati terminat cursul de antibiotice?
aly_fab
Postat pe 25 Martie 2010 23:33
da vio si al meu mai are perioade cand sforaie ca o locomotiva face ,e din cauza ca e prea obosit.

da aly_fab e greu si eu m-am chinuit mult cu el din cauza colicilor,dar am depasit faza apoi a urmat cea a dentitiei am depasit-o si pe asta iar acum....a devenit obisnuinta .

ma bucur mony ca ati scapat de febra sper sa nu mai faca sa nu fi nevoita sa ii dai antibiotic .daca o ti tot asa o sa iti deschizi farmacie in curand
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 23:34
Lowiny mai putin si o sa te vedem si pe tine cum astepti marea intalnire cu bbe.Ce mai face micutul/micuta(ma scuzi n-am retinut)?

Si eu am trecut printr-o intamplare de genul , bebele meu avea nasu rau infundat,tusea,mi se trezea noaptea plangand....am mers la doctorita dinainte si mi-a zis ca are bronsita,rosu rau in gat si mi-a dat antibiotic si alte prostii... M-am dus la un pediatru orl-ist care mi-a zis ca nu are nici o bronsita,nici un rosu in gat ,are doar nasu infundat si tuseste de la secretiile care ii ajung in gat.Sa ii pun picaturi in nasuc,sa-l curat bine si in caz ca face febra sa-i dau antitermice,dar in rest nimic alceva.
bau
Postat pe 25 Martie 2010 23:35
vio se pare ca cel mic e imun la raceala lu` fracsu. n-are nimic..e vioi, dar nu prea l-am scos din casa, a fost vreme urata, vant, ploaie
aly_fab
Postat pe 25 Martie 2010 23:36
nu ii mai dau antibioticul am ramas doar cu ketoful si cu acc-ul e mai bine.ieri toata ziua am auzit despre zinat ca este foarte tare antib ca e din categoria a treia si bla bla si am renuntat la el sa nu dam in altele.

e o idee mai bine in sensul ca nu mai facem febra,nu mai avem asa multi mucisori dar am ramas cu tusea,sper sa treaca si asta ca tare m-am saturat.

cum se manifesta stomatita fetelor?
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 23:36
Da Ana cred ca o sa-mi deschid farmacie daca o sa o tin tot asa Cunosc alte fete care deja au "farmacie " acasa
bau
Postat pe 25 Martie 2010 23:37
uite asa faci un ban gramada sa ma bagi si pe mine in afacerea asta
anaROBERT
Postat pe 25 Martie 2010 23:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
carucior wampol cu landou si scaunel sport 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19
am venit si noi..........in sfarsit 8 De la: ALEXANDRU28 13 August 2009 13:31
Cum scapi de raceli 1 De la: office_salinasusesi_ro 28 Februarie 2010 11:08
bani castigati cat timp stai acasa cu bebe 6 De la: silviu_m74 31 Martie 2009 21:20
pont pe vreme de criza 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20
Setari Cookie-uri