Aly_fab ma bucur sa aud ca al mic e imun la virusei. Noi am iesit pe afara ca a fost vreme frumoasa,un soare ca nu puteam sa-l refuzam. | ||
bau Postat pe 25 Martie 2010 23:39 |
||
---|---|---|
eu am deja vreo 3 cutii de ospen zinat ospamox ceva sirop eurespal etc | ||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 23:39 |
||
buna bau. ma bucur sa aud ca si bebe tau e mai bine | ||
|
||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 23:41 |
||
eu am doar nurofen cantitativ 3 sticlute am ca noi nu luam nurofen facem urat la el,tipam ne innecam cu el si ni sa spus sa nu il mai luam in rest nimic | ||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 23:41 |
||
Bravo Vio Da Ana ,incepem cu data viit ,ca zinatul odata inceput nu mai e valabil |
||
bau Postat pe 25 Martie 2010 23:41 |
||
si eu l-am aruncat nu i-am mai dat de astazi deloc si nici nu vreau sa ii mai dau la gunoi cu el. dar al meu copil tot nu prea vrea sa mai pape,i-am dat azi putina ciorbica si abea a luat cateva linguri si in rest tot ce baga in gurita il scuipa nu vrea nimic |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 23:43 |
||
Multumim aly_fab ,sper sa trecem si peste perioada asta. Vine vara si tre sa mergem la strand | ||
bau Postat pe 25 Martie 2010 23:43 |
||
eu ma duc la nani nb. | ||
viobregar Postat pe 25 Martie 2010 23:43 |
||
de aia v-am intrebat cum se manifesta stomatita asta?sper sa fie cazul nostru dar sunt curioasa | ||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 23:44 |
||
Nb Vio Somnik ushor. Ana spray din acela de gat nu ai gasit? |
||
bau Postat pe 25 Martie 2010 23:45 |
||
somn usor vio pa pa | ||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 23:45 |
||
daca ma crezi am si uitat cum se cheama in nebunia mea cu albastru de metil nici nu m-am mai gandit la el,dar o sa intru acolo pe forum inapoi si o sa ma uit iarasi ce mi-a spus delia ca am uitat | ||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 23:46 |
||
bau si al tau a luat antibiiotice? ana, da-i ceva probiotics pentru ajutarea florei intestinale. zinatul chiar e puternic pentru ei...si daca bea lapte, iart e ok. | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 23:48 |
||
o sa ma duc maine la dr de fam sa vad ce imi spune ce as putea sa ii dau,nu cred ca are stomatita dar ma seaca ca nu vrea sa manance,inteleg ca si noi cand suntem raciti nu avem pofta de mancare dar nici chiar asa.. | ||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 23:49 |
||
bau, ce ti-e si cu doctorii astia, mergi la trei medici, auzi trei pareri sau diagnostice diferite...nici nu mai stii ce sa faci.... dar eu cred ca instinctul matern este in final un doctor foarte bun, trebuie doar sa ne incredem mai mult in noi...si sa fim alaturi copilasilor, sa nu le aratam ca ne temem de nimic!! | ||
aly_fab Postat pe 25 Martie 2010 23:53 |
||
Aly_fab nu am luat antibiotice.Ne-a prescris doctorita ,dar le-am pus la pastrare. | ||
bau Postat pe 25 Martie 2010 23:53 |
||
lasati fetelor fiti optimiste asa ne facem mari mai cu o raceala mai cu o cazatura tot raul spre bine . doctorii mai mult ne pun pe ganduri fiecare are stilul si mentalitatea lui o parere nu se aseamana cu alta |
||
anaROBERT Postat pe 25 Martie 2010 23:55 |
||
bau, foarte bine faci ca nu-i dai antibiotice. mai are bubite? | ||
aly_fab Postat pe 26 Martie 2010 00:01 |
||
ana, asa-i. se zice ca pana la 6 ani cand au sistemul imunitar mai bine dezvoltat, tot racesc. ma scuzati ca raspund greu, bebe meu tot scartzaie cand vreau sa-l pun in patul lui...beleste ohii imediat ce simte ca se desparte de mine........ | ||
aly_fab Postat pe 26 Martie 2010 00:04 |
||
ana, ce a mancat azi? | ||
aly_fab Postat pe 26 Martie 2010 00:05 |
||
Aly_fab nu mai are bubite.Asteptam sa treaca si raceala asta si facem si noi vaccinul. | ||
bau Postat pe 26 Martie 2010 00:06 |
||
a mancat vreo 4 linguri de ciorbita cu piept de pui,si un suculet de mar,morcov portocala a baut atat. am inercat ou fiert,crenbwsti pireu a facut mama mea cu chiftele nu a vrut nimic |
||
anaROBERT Postat pe 26 Martie 2010 00:07 |
||
bau, mai au ei bubite dar le trec... noi ne panicam mai repede. ana, incearca sa-i dai iaurturi... sau ce stii tu ca manaca...si mierea e buna, are calorii...da-i acolo sa aiba energie.este adevarat, ei cand sunt bolnavi nu au pofta de mancare si slabesc imediat... |
||
aly_fab Postat pe 26 Martie 2010 00:11 |
||
am inceract si cu iaurt ii place tare mult danonino ala cu banane,crenbwsti ii devoreaza cat de mult ii plac si fara rost nu a vrut nimic si am observat astazi cand am iesit afara ca era putin cam ametit,sa fie oare ca nu mananca?mierea sa io dau oare dimineata cu unt in loc de gem? | ||
anaROBERT Postat pe 26 Martie 2010 00:17 |
||
tare ne mai chinuim cand sunt bolnavi copilasii astia, stiti eu parca de abia dupa ce am nascut am inceput sa aprecez cu adevarat parintii...pana atunci totul mi se parea atat de firesc si normal..dar acum apreciez din tot sufletul ce au facut pentru mine.. fetelor, ma duc la somn...ma uit la tv sisomn de voie, cat pot acum...va pup si somn ushor la bebicii vostrii..sper sa doarma linistiti! | ||
aly_fab Postat pe 26 Martie 2010 00:18 |
||
ana, mierea da-i oricum, cum crezi tu, numai sa manance cate ceva... | ||
aly_fab Postat pe 26 Martie 2010 00:20 |
||
msik la fel si tie aly_fab pa pa somnik usor nu sti ca pana nu te lovesti cu capul nu iti dai seama,asa am facut fiecare la randul nostru am privit precum calul si parintii nostri se chinuiau acum a venit si randul nostru si va veni si randul copiilor nostri si tot asa...asta e cursul firesc al vietii |
||
anaROBERT Postat pe 26 Martie 2010 00:21 |
||
ana, asa-i. uite puteti arunca un ochi pe acest link... mie mi s-a parut interesant http: //www.revistafelicia.ro/articol_1007189/remedii_naturiste_pentru_racelile_copiilor.html (Spatiu dupa http: ) Va pup!!! | ||
aly_fab Postat pe 26 Martie 2010 00:26 |
||
o sa arunc si eu un ochi sa vad ce informatii mai gasesc. | ||
anaROBERT Postat pe 26 Martie 2010 00:33 |
||
aly_fab somnik ushor. F bun articolul. |
||
bau Postat pe 26 Martie 2010 01:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sfaturi | 10 | De la: garbo_418726 13 Decembrie 2015 19:45 |
vand urgent carucior | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Februarie 2010 17:19 |
Clubul baietilor nascuti in Septembrie | 2 | De la: new_mary_2007 7 Iulie 2009 17:09 |
|
||
VAND CARUCIOR PIERRE CARDIN | 3 | De la: neala700 18 Decembrie 2009 09:48 |
am venit si noi..........in sfarsit | 8 | De la: ALEXANDRU28 13 August 2009 13:31 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural