Buna Ana | ||
bau Postat pe 27 Martie 2010 23:12 |
||
---|---|---|
Mony, sta soacra cu bb? | ||
ses Postat pe 27 Martie 2010 23:13 |
||
cam 2 ore pe zi de amiaza doarme acum cam de la 12-14 si seara pe la 8-9 se culca. Astazi am vazut ca ii ies maselutele de jos s-ar putea sa fie de la alea | ||
|
||
viobregar Postat pe 27 Martie 2010 23:13 |
||
Dc doarme mai mult de 2 ore, da-i trezirea .. cu blandete. Ca sa poata dormi noaptea mai bine Cu maselele, nu ai ce face decat sa astepti. Eventual poti incerca un gel special, mentolat cand e mai nasol.. dar nu e nici ala cine stie ce .. | ||
ses Postat pe 27 Martie 2010 23:15 |
||
ce faceti fetelor,ce va fac bebeii? mony ce face pilu mai este racit? ses cum stati cu arsurile? eu fetele am dus copilul la mama si am facut curat in casa toata ziua nu am avut timp nici sa mananc si abea acum am papat si eu jumate de banana si in juma de ora deja am vomitat de 3 ori ,mi-e rau de nu mai pot,ca niciodata. |
||
anaROBERT Postat pe 27 Martie 2010 23:15 |
||
Soacra ii la ferma nu poate pleca nu cred ca vine nici de pasti si nevasta lu tata ca la tara cu pusu in gradina, curatenie, vie, etc. Asa ca facem curatenie amandoi, adica il iau peste tot dupa mine cu premergatorul. Azi a zis o vecina ca sta cu el dar nu ajuns bine sus ca am auzit tipete...Dar sper sa vina luni cel tarziu marti tatsu din olanda |
||
viobregar Postat pe 27 Martie 2010 23:16 |
||
Trebe sa stea .Decat sa faca ea curatenie,cred ca o sa prefere sa stea.Stie ca mie imi place sa fac curatenie calumea si ii place lucrul asta.Si o zi nu pateste nimic daca sta cu el. Ana poate esti graviduta Pilu e bine acum . |
||
bau Postat pe 27 Martie 2010 23:18 |
||
Ana, ne recuperam, mersi. Bepanthen sa traiasca, repara el masini.. de ce nu ar repara o banala arsura? Tie de ce ti-e rau? Un bb ceva? Te mutam in salonul de gravide? |
||
ses Postat pe 27 Martie 2010 23:19 |
||
Ses am uitat sa te intreb daca ai pus iaurt si ce mai face baietzelul tau cu basicutele? Nu doarme mai mult de 2 ore, am un siropel foarte bun de dintisori calma baby ii zice. Ana poate esti insarcinata... Stiti ce vreau sa va mai intreb dorm copiii vostri acoperit, ca al meu nu se lasa pana nu ajunge deasupra pe patura? |
||
viobregar Postat pe 27 Martie 2010 23:20 |
||
Vezi Ana toate am zis la fel. |
||
viobregar Postat pe 27 Martie 2010 23:22 |
||
fetelor,de ce nu va muscati limba,pe criza asta alt bb imi trebuie ,nu nu. ma bucur fetelor ca sunt bine bebeii vostri in sfarsit . vio nici al meu nu suporta invelit si nu numai ca fuge de pilota dar se si enerveaza |
||
anaROBERT Postat pe 27 Martie 2010 23:24 |
||
Pai mony, poti s-o si pupi inseamna. A mea nu vrea nici pe bani Te declar Nora Fericita! Vio, nu am mai pus iaurt, ca deja bashica era inca o data cat podul palmei cand am vb cu tine. Am inteles ca trebuia imediat pus. Acum sunt sparte cum spuneam si sunt in service, le reparam cu Bepanthen. Nici al meu nu doarme invelit. Dar ii pun sosete si o paturica mica si usoara pe mijloc. Ana, daca toate au zis fara sa se vorbeasca acelasi lucru, treci la cabinet, la un control. O programare ceva? Un pipilica de dimineata? |
||
ses Postat pe 27 Martie 2010 23:24 |
||
Buna seara fetele. ce faceti? peste mine a dat o raceala uracioasa cu nas infundat si o stare de nepitinta. ana, ce zic fetele exista posibilitatea sa vina al doilea bebe? cum se simte cel mic ana, a mancat mai bine azi? bau, ses, viobragar voi cum stati cu raceala?? |
||
aly_fab Postat pe 27 Martie 2010 23:28 |
||
nuuuuuuuuuuuuuuuu,nici intr-un caz doamne feri chiar asta imi lipsaea . apropo nu se stie nimic de nicol_s? |
||
anaROBERT Postat pe 27 Martie 2010 23:28 |
||
Da e recomdat imediat si nu face basici. Si eu ii dau sosetutze si cate o vestuta mai subtire pe el. Ana eu mai vreu un bb, mai lasam sa treaca vreo 2-3 luni si mai proiectam unu, sa nu fie diferenta mare |
||
viobregar Postat pe 27 Martie 2010 23:28 |
||
de ce nu cumparati sac de dormit pentru bebe? | ||
aly_fab Postat pe 27 Martie 2010 23:30 |
||
SAL aly_fab eu nu m-am mai racit de cand am fost insarcinata, dar nici nu ii duc dorul. La noi functioneaza vitamica C, eu mananc portocale | ||
viobregar Postat pe 27 Martie 2010 23:30 |
||
buna aly_fab ce faci? fetele astea au un dar innascut sa te faca sa te stresezi singur ,salina unde esti ca tu esti prietenul meu ,mi-e rau si ma inviti la o salina artificiala |
||
anaROBERT Postat pe 27 Martie 2010 23:31 |
||
Aly_fab si eu m-am gandit la sac, dar sunt convinsa ca nu o doarma in el daca s-a invatat asa, mai ales ca are obisnuinta sa isi ridice piciorusele cand se intoarce de pe o parte pe alta. | ||
viobregar Postat pe 27 Martie 2010 23:31 |
||
vio si eu mananc portocale, si iau si votamina c, dar se pare ca am prins un pui de raceala. ana, ce face robert? e mai bine mititelul? | ||
aly_fab Postat pe 27 Martie 2010 23:33 |
||
Vio dar hotarati-va ca o luna tot spui doua luni Aly_Fab bebele nu mai e racit,dar mi-a dat raceala mie,is varza. ses o s-o pup din partea ta.Acum ne intelegem f bine. Nicol cred ca e cu bebele in brate. |
||
bau Postat pe 27 Martie 2010 23:34 |
||
aly_fab suntem mai bine dar un pic mucisori tot mai avem dar bagam spray si tragem cu aspiratorul,seara mai luam ketof si de mancat a inceput sa manance mai bine cat de cat. dar tu cum ai reusit sa racesti ai luat-o de la baiat?si cel mic,ii dai si lui? |
||
anaROBERT Postat pe 27 Martie 2010 23:34 |
||
vio, isi poate ridica picirusele si in sac... ana, a mai facut febra robert? i-ai dat ceva pentru flora stomacala? |
||
aly_fab Postat pe 27 Martie 2010 23:37 |
||
bau, se pare ca ne sincronizam cu racelile astea... | ||
aly_fab Postat pe 27 Martie 2010 23:38 |
||
nu a mai facut nici febra si m-am dus la dr de fam si mi-a spus sa il dau in gurita pe perioada tratam cu zinat cu glicerina cu stamicina sa il ung in gurita,atat in rest mi-a spus sa nu ii mai dau nimic ca deja ia prea multe | ||
anaROBERT Postat pe 27 Martie 2010 23:40 |
||
aly_fab da ne cam sincronizam,sper sa treaca repede. Eu va parasesc putin sa nu plecati.Fug sa-i fac de papa. | ||
bau Postat pe 27 Martie 2010 23:40 |
||
ana, inevitabilul s-a intamplat, asa-i daca umblu dezblehuita pe afara.vreme urata, vant m-a prins, sper sa treaca. | ||
aly_fab Postat pe 27 Martie 2010 23:40 |
||
suntem hotarati dar cica din cauza cezarienei nu am voie sa raman insarcinata inainte sa aibe bb 1 an si 2 luni deci am zis sa incepem sa incercam cand are cam un an si o luna, asa ca cam in medie vreo 6 saptamani... | ||
viobregar Postat pe 27 Martie 2010 23:41 |
||
Vio, iti recomand sa nu dai banii pe sac, pentru ca bb face ca al meu si eu am un sac nefolosit din cauza asta. Aly, nu am racit niciunul pana acum. Si am stat pe afara numai in tricou +/- un bluzon pe deasupra pe seara de se minunau toti de noi pe strada. Mony, s-o pupi cu zgomot, sa aud si eu. Altfel nu te cred si te trimit dincolo, la Soacrele astea.. Ai vazut ca te pune socrela imediat la zid ana, vezi ca salina nu e salin. Dar daca vrei un prieten, donez eu unul. Ma cauti pe privat si ii fac vant la tine. |
||
ses Postat pe 27 Martie 2010 23:42 |
||
vio mult succes eu chiar deocamdata nu mai vreau,mai astept sa se faca robert un pic mai marisor ca si asa sunt cu nervii la pamant,tranversez o perioada tare greaaa. aly_fab te faci tu bine ca esti mare sti ce te doare si ce tre sa faci dar sper sa nu ii dai si celui mic,ai vazut ca e cam dificil cu ei... |
||
anaROBERT Postat pe 27 Martie 2010 23:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
HAINUTE IEFTINE SI FRUMOASE! | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20 |
Vand patut din lemn, carut, scaun de masa si premergator | 1 | De la: kidz003509 26 August 2009 16:50 |
mamici nascute in iunie | 14 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:50 |
|
||
Vand Aptamil HA1 | 3 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:20 |
Vand premergator walker rallye | 2 | De la: garbo233994 21 Octombrie 2011 01:30 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural