Fetelor stie careva cum se face branzica din lapte praf eu am incercat dar nu s-a branzit!ajutatima va rog!!! | ||
Szilvia_kidz Postat pe 28 Februarie 2010 10:50 |
||
---|---|---|
Am incercat si noi cand avea Ina vreo 5 luni si crede-ma ca acum are 9 si tot din lapte de vaca ii fac .Daca te pot ajuta,se face astfel:(numai din lapte de vaca-pt ca este gras-de fapt branzica este grasimea de la lapte),la 1 l de lapte(mai gras- de 3,5%grasime)se adauga 8 pastile de calciu lactic pisate ,atunci cand laptele da in clocot si se fierbe pana se vede"zerul"-daca pot sa spun asa(se face Intr-o oala mai mare caci atunci cand se pun pastilele se umfla).De preferat e sa se faca mai putin,din vreo250ml,cam cat se mananca la o masa.Sper ca te-am ajutat.Si eu am fost dezamagita cand am aflat ca nu se poate din lapte praf. | ||
ina_rebeca Postat pe 28 Februarie 2010 18:20 |
||
szilvita din pacate te dezamagesc nu se poate face branzica din lapte praf dar ii poti face din lapte de vaca aceiasi reteta ti-o recomand care a postat-o si ina_rebeca sau mai este si varianta cu lamaie,in loc de pastilutele de calciu la fierbere pui zeama stoarsa de la lamaie in jur de 5-8 picaturi la 1,5 l de lapte zuzu asa faceam si fac si la ora actuala. | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 1 Martie 2010 00:26 |
||
O am auzit o mamica care a facut si din lapte praf branzica. | ||
bau Postat pe 1 Martie 2010 01:04 |
||
pai daca sti reteta de branzica din lapte praf dai si fetei sa faca si ea | ||
anaROBERT Postat pe 2 Martie 2010 01:19 |
||
Va multumesc mult pentru ajutor,am incercat din lapte milli de 3,5 si a iesit,ii place enorm de mult!sper ca nu-i problema ca e din lapte nu din praf ca pediatra mi-a zis sa fac din praf,am incercat din nan h.a2 da nu s-a branzit va multumesc pt sfaturi pupici | ||
Szilvia_kidz Postat pe 2 Martie 2010 13:22 |
||
parerea mea este ca nu are nimic szilvia,sa ii placa ei conteaza si daca nu ti-a facut probleme de la ea continua sa ii dai | ||
anaROBERT Postat pe 3 Martie 2010 00:29 |
||
Si eu zic ca nu-i nici-o problema ,daca nu a facut nici-o alergie. Din lapte praf nush eu reteta ci doar o fata de pe alt forum,n-am intrebat-o reteta,dar dc e nevoie o intreb. |
||
bau Postat pe 3 Martie 2010 00:31 |
||
eu nu stiu si am incercat si eu si o vecina de a mea si la fel nu sa imbranzit deloc,asa c si eu ii fac din zuzu cu 1,5% grasime | ||
anaROBERT Postat pe 3 Martie 2010 00:35 |
||
Nu a facut alergie si ii place f.f.f. mult,eu vroiam din ;lapte praf ca auzisem ca nu e bine laptele de vaca pana la un an ,dar ce sa fac daca nu sa branzeste prafu?! | ||
Szilvia_kidz Postat pe 3 Martie 2010 18:00 |
||
Szilvia e perfect asa | ||
bau Postat pe 3 Martie 2010 18:10 |
||
szilvia tu nu ii dai sa bea lapte de vaca ii faci branzica din el este o diferenta de la cer la pamant nu are nimic este foarte bine asa | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 00:18 |
||
multumesc anaRobert pt lamuriri pupici | ||
Szilvia_kidz Postat pe 4 Martie 2010 17:45 |
||
nu ai pentru ce | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 17:47 |
||
buna mamicilor, si LA MULTI ANI! Eu am facut numai din lapte praf si mi-a iesit din prima. Fac intai laptele praf, 900 apa plus 30 masuri lapte praf si reiese 1000ml lapte. i-l pun la incalzit si cand da sa fiarba adaug in el 5 sau 6 pastile de calciu lactic, care le-am dizolvat anterior in putina apa plata intr-o cescutza. Si las putin sa fiarba, de vede cum se icheaga si se separa zerul de branzica. Apoi iau branza cu spumiera si o pun in strecuratoare. cand i-i dau micutei mele o dau prin strecuratoare deasa sa fie mai untoasa. O prietena a incercat sa faca din lapte praf dar cu lamaie si nu a iesit. Succes. |
||
marilena_sandu Postat pe 8 Martie 2010 19:22 |
||
e bn ca ai postat o reteta dinasta msik frumos am sa incerc si asa cum o faci tu,sper sa dea roade | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 00:03 |
||
pai dc i-ai dat cu lapte de vaca de ce mai incerci cu lapte praf? | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 00:07 |
||
io stiu poate e mai buna si sanatoasa cu lapte praf | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 00:20 |
||
mersi pt reteta,dar cam cata branza iese?din ce praf ai facut ca din nan nu iese | ||
Szilvia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 12:43 |
||
si eu am spus ca nu are cum din lapte nan si eu am facut si nu mi sa inchegat a ramas asa ca o branza dulce s ievident ca nu i-am dat | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 12:50 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 19:41 |
||
sa va impartasesc si eu experimentul cu laptele praf! tot am incercat sa fac branzica din lapte praf si nu mi-a iesit,i-am zis pediatrei si mi-a spus ca probabil ii prea bun nanu si de aceea si mi-a prescris lactovitu stiti voi laptele acela praf care se da de la stat gratuit ,fericita m-am dus la primarie am scos laptele praf repede sa ma apuc de treaba ,da intra-devar s-a branzit!!!!!dar stiti cum arata?ORIBIL o culoare griiiiiiiiiii,dezgustatoare asa ca am aruncat-o la gunoi deci ramanem la branzica calcica facuta cu lapte |
||
Szilvia_kidz Postat pe 12 Aprilie 2010 14:54 |
||
tare experimentul tau szilvia ,ramai la branzica calcica facuta cu pastile calcice sau poti face cu cateva picaturi de lamaie in laptele de vaca si asta e buna si sanatoasa | ||
anaROBERT Postat pe 12 Aprilie 2010 15:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
RH NEGATIV LA VIITOARELE MAMICI | 30 | De la: adryaana 19 August 2011 08:43 |
Despre botezul la restaurant. | 12 | De la: carla 3 Februarie 2009 01:10 |
Laptele lactovit | 8 | De la: ina_rebeca 15 Noiembrie 2010 11:40 |
|
||
bebe stranuta in fiecare zi | 6 | De la: silviu_m74 30 Decembrie 2008 18:21 |
Vacanta Kusadasi | 8 | De la: andrajuganarucalin 24 Februarie 2009 11:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice