Fetelor stie careva cum se face branzica din lapte praf eu am incercat dar nu s-a branzit!ajutatima va rog!!! | ||
Szilvia_kidz Postat pe 28 Februarie 2010 10:50 |
||
---|---|---|
Am incercat si noi cand avea Ina vreo 5 luni si crede-ma ca acum are 9 si tot din lapte de vaca ii fac ![]() ![]() ![]() |
||
ina_rebeca Postat pe 28 Februarie 2010 18:20 |
||
szilvita din pacate te dezamagesc nu se poate face branzica din lapte praf dar ii poti face din lapte de vaca aceiasi reteta ti-o recomand care a postat-o si ina_rebeca sau mai este si varianta cu lamaie,in loc de pastilutele de calciu la fierbere pui zeama stoarsa de la lamaie in jur de 5-8 picaturi la 1,5 l de lapte zuzu asa faceam si fac si la ora actuala. | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 1 Martie 2010 00:26 |
||
O am auzit o mamica care a facut si din lapte praf branzica. ![]() |
||
bau Postat pe 1 Martie 2010 01:04 |
||
pai daca sti reteta de branzica din lapte praf dai si fetei sa faca si ea ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 2 Martie 2010 01:19 |
||
Va multumesc mult pentru ajutor,am incercat din lapte milli de 3,5 si a iesit,ii place enorm de mult!sper ca nu-i problema ca e din lapte nu din praf ca pediatra mi-a zis sa fac din praf,am incercat din nan h.a2 da nu s-a branzit ![]() ![]() |
||
Szilvia_kidz Postat pe 2 Martie 2010 13:22 |
||
parerea mea este ca nu are nimic szilvia,sa ii placa ei conteaza si daca nu ti-a facut probleme de la ea continua sa ii dai ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 3 Martie 2010 00:29 |
||
Si eu zic ca nu-i nici-o problema ,daca nu a facut nici-o alergie. Din lapte praf nush eu reteta ci doar o fata de pe alt forum,n-am intrebat-o reteta,dar dc e nevoie o intreb. |
||
bau Postat pe 3 Martie 2010 00:31 |
||
eu nu stiu si am incercat si eu si o vecina de a mea si la fel nu sa imbranzit deloc,asa c si eu ii fac din zuzu cu 1,5% grasime | ||
anaROBERT Postat pe 3 Martie 2010 00:35 |
||
Nu a facut alergie si ii place f.f.f. mult,eu vroiam din ;lapte praf ca auzisem ca nu e bine laptele de vaca pana la un an ,dar ce sa fac daca nu sa branzeste prafu?! ![]() |
||
Szilvia_kidz Postat pe 3 Martie 2010 18:00 |
||
Szilvia e perfect asa ![]() |
||
bau Postat pe 3 Martie 2010 18:10 |
||
szilvia tu nu ii dai sa bea lapte de vaca ii faci branzica din el este o diferenta de la cer la pamant nu are nimic este foarte bine asa | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 00:18 |
||
multumesc anaRobert pt lamuriri pupici ![]() |
||
Szilvia_kidz Postat pe 4 Martie 2010 17:45 |
||
nu ai pentru ce ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 17:47 |
||
buna mamicilor, si LA MULTI ANI! Eu am facut numai din lapte praf si mi-a iesit din prima. Fac intai laptele praf, 900 apa plus 30 masuri lapte praf si reiese 1000ml lapte. i-l pun la incalzit si cand da sa fiarba adaug in el 5 sau 6 pastile de calciu lactic, care le-am dizolvat anterior in putina apa plata intr-o cescutza. Si las putin sa fiarba, de vede cum se icheaga si se separa zerul de branzica. Apoi iau branza cu spumiera si o pun in strecuratoare. cand i-i dau micutei mele o dau prin strecuratoare deasa sa fie mai untoasa. O prietena a incercat sa faca din lapte praf dar cu lamaie si nu a iesit. Succes. |
||
marilena_sandu Postat pe 8 Martie 2010 19:22 |
||
e bn ca ai postat o reteta dinasta msik frumos am sa incerc si asa cum o faci tu,sper sa dea roade ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 00:03 |
||
pai dc i-ai dat cu lapte de vaca de ce mai incerci cu lapte praf? | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 00:07 |
||
io stiu poate e mai buna si sanatoasa cu lapte praf ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 00:20 |
||
mersi pt reteta,dar cam cata branza iese?din ce praf ai facut ca din nan nu iese ![]() |
||
Szilvia_kidz Postat pe 9 Martie 2010 12:43 |
||
si eu am spus ca nu are cum din lapte nan si eu am facut si nu mi sa inchegat ![]() ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 12:50 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 19:41 |
||
![]() tot am incercat sa fac branzica din lapte praf si nu mi-a iesit,i-am zis pediatrei si mi-a spus ca probabil ii prea bun nanu si de aceea si mi-a prescris lactovitu stiti voi laptele acela praf care se da de la stat gratuit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Szilvia_kidz Postat pe 12 Aprilie 2010 14:54 |
||
![]() ![]() ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 12 Aprilie 2010 15:31 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
interzis sau nu in timpul sarcinii | 11 | De la: kidz008485 8 Iunie 2010 14:03 |
PRIETENUL IMAGINAR | 27 | De la: alinakatt 13 August 2009 12:56 |
Deodorantele de camera ii afecteaza pe bebelusi? | 1 | De la: nicolekyty10 27 Ianuarie 2010 17:34 |
|
||
baietelul meu nu mai vrea sa manance! | 29 | De la: ramona_andronic 5 Mai 2012 15:01 |
INDEMNIZATIA COPILULUI | 2 | De la: alex2007 26 Iunie 2010 23:35 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9