Salut Fetelor! M-am gandit sa deschid un nou subiect, cu si despre ce ustensile, masinarii avem nevoie pentru mancarea lui bebe. Ca multe mamici incep sa-mi fac temele, bebele meu are 3 luni si incerc sa adun ce trebuie pentru mancarica lui, carti cu retete, etc. Asadar, sa purcedem: -blenderul, sau mixerul cu recipient ca sa nu murdarim. - Apoi, razatoarea de sticla, (rozatoarea ) apoi daca gasim pe undeva rasnitza aceea manuala, cu care putem face pureuri pentru bebe, care nu este electrica. -steamer, stiti dvs oala aceea unde fierbi legumele, prin care vitaminele din fructe si legume se pastreaza. Eu imi mai cumparasem si tifon, pentru branzica cu calciu, si o sita mai deasa. Daca mai stiti si altele haideti sa le scriem pentru a fi de ajutor tinerelor mamici!! |
||
aly_fab Postat pe 3 Martie 2010 16:31 |
||
---|---|---|
eu chiar nu am folosit asa ceva oala si mai cum eu am robotul de bucatarie acolo ii pasam si ii storceam totul,in rest in oalele care le am acolo i le fierbeam | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 00:29 |
||
Si mie Robotul de bucatarie este ideal pt mancarea lui bebe.La inceput se v-a folosii storcatorul de fructe si blenderul,mai tarziu si functia de tocat marunt cand ii vom incerca sa renuntam la pasta si sa-l invatam sa mestece(cand ii apar dintisorii) Steamer desi n-am cumparat am auzit ca este f bun,deci o sa-mi cumpar,nush cand |
||
|
||
bau Postat pe 4 Martie 2010 10:38 |
||
eu consider ca robotul de bucatarie are toate functiile potrivite pentru ceea ce ne trebuie,evident tifonul are si el locul lui in pregatirea alimentatiei copilului si eu l-am folosit destul de des. | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 13:18 |
||
si eu am folosit numai robotul de bucatarie si razatoarea de sticla pt mere | ||
viobregar Postat pe 4 Martie 2010 13:23 |
||
da evident razatoare,si chestia aia pe care se dau biscuitii nush cum se cheama imi sta pe limba aia din sticla cu zimti pe ea | ||
anaROBERT Postat pe 4 Martie 2010 13:26 |
||
aia-i razatoarea de sticla...pe care eu momentan nuo am... | ||
aly_fab Postat pe 7 Martie 2010 17:52 |
||
eu la capitolul asta am nevoie doar de mulllta rabdare, fantezie si nervi(in unele zile) ca sa o conving sa si manance...in rest folosim ce gasim prin bucatarie | ||
alinakatt Postat pe 8 Martie 2010 11:32 |
||
daaa asta este adevarat si noi facem mopfturi la mancare incat chiar nu folosesc oale speciale si mai stiu eu ce minuni,mancare se face in orice numai sa facem | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 11:35 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 21:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
AM UN BEBE CARE SA NASCUT CU 5KG.... | 20 | De la: mada_sabina 13 Noiembrie 2009 18:36 |
diaree la sugari | 7 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Martie 2010 08:16 |
buna mamicilor sunt noua pe forum | 24 | De la: SEBY1YEAR 25 Februarie 2010 14:05 |
|
||
refluxul gastric | 16 | De la: office_salinasusesi_ro 24 Martie 2010 07:49 |
Educatie primul an de viata | 9 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Februarie 2010 09:12 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn