Draga mea atunci ar trebui sa te gandesti altfel....poate chiar ai o problema si nu vrei sa recunosti Nu mai da vina pe EI!!!Clar!!!tu nu ii intelegi pe ei!!!fa un efort nu ma fa sa-mi pierd vremea cu tine.Sunt alti care chiar au nevoie de ajutor |
||
alinakatt Postat pe 8 Martie 2010 12:51 |
||
---|---|---|
Doamna pshihiatru, aveti probleme la mansarda? Vreti sa vorbim despre asta? |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 12:57 |
||
pardon ...psiholog daca ne gandim la pshihiatru e mult mai grava problema Hai ca pe azi am terminat.Acum trebuie sa plec |
||
|
||
alinakatt Postat pe 8 Martie 2010 12:59 |
||
Psiholog??? Si eu care credeam ca-s la psihiatru.... Ma dati afara??????? Incredibil dom'le cum se fac lucrurile in tara asta!! |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 13:02 |
||
Si ca sa fiu , ziceai alina ca te miri cum au fetele astea timp de forum... ia uite aici la tine: alinakatt 771 mesaje Membru din: 17/11/2008 Uite cum arata cineva care nu are timp de forum: ses 423 mesaje Membru din: 20/12/2007 Eee? |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 13:21 |
||
eu am facut o ciorbita,mi-am hranit copilul si acum l-am culcat sunt numai ochi dedicata forumului pana vine soata | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 13:40 |
||
deci nu se poate asa ceva, mai da voi toata ziua stati pe forum? da chiar nu-i zi sa nu va vad deja ma stresati | ||
stefystefy_kidz Postat pe 8 Martie 2010 13:44 |
||
Stefy, ai probleme? Vrei sa vorbesti despre asta? Vine alina imediat si te consiliaza. E in pauza de masa. Ana, mai poti? |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 13:56 |
||
nu draga ses, de ce? azi simt nevoia sa spun ce am pe suflet, e vreo problema? | ||
stefystefy_kidz Postat pe 8 Martie 2010 13:57 |
||
da de ce nu chiar nu ma oboseste deloc e un relax pt mine | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 14:00 |
||
Da stefy, ai chef de cearta? Care e problema ta, a? Tin sa te avertizez ca nu mi-am incheiat ora de psihologie cu Dr. Alinakatt, asa ca s-ar putea sa imi sara mustarul repede. |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 14:03 |
||
ana, sa inteleg ca tu aici iti incarci bateriile? | ||
ses Postat pe 8 Martie 2010 14:04 |
||
mai sa fie, pai luati lectiile in particular, nu cred ca interesaza pe restul mamicilor problemele voastre nu? da chiar asa, intereseaza pe cineva? | ||
stefystefy_kidz Postat pe 8 Martie 2010 14:05 |
||
de ce nu,informatie,sfaturi,pareri cateva intepaturi nevinovate o pierdere de timp devenita obsesie si gata a trecut ziua si noaptea uitasem | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 14:06 |
||
dar de fapt de ce va certati??? | ||
ale_micutza Postat pe 8 Martie 2010 14:08 |
||
pai cine se cearta? | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 14:09 |
||
Poate intereseaza draga stefy. Poate inveti si tu odata si-odata din greselile altora... in cazul asta, ale mele. Pff... tot increzuta ai ramas... De-aia nu te intelegi cu socrela... si mai zici ca ea e de vina.. pfff! |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 14:11 |
||
da chiar asa, hop top mai apare cineva la interval nu ma cert, doar am facut o constatare, mereu cand intri numai subiecte expirate se discuta pe forum, vrem domnule si altceva, cer prea mult? | ||
stefystefy_kidz Postat pe 8 Martie 2010 14:11 |
||
poi parca pshihologul si pacientul! parca... sau mi se parea??? | ||
ale_micutza Postat pe 8 Martie 2010 14:11 |
||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 14:12 |
||
eu si soacra? pai am vorbit eu de ea? ma confunzi ses, imi pare rau | ||
stefystefy_kidz Postat pe 8 Martie 2010 14:12 |
||
Ah, da, te confund, scuze! Da, bine ca produc eu subiecte expirate si esti tu buna! Pai propune tu un subiect "in termen"... sa te vad cu ce vii. |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 14:14 |
||
constatare....subiecte expirate,vrem si alceva,vad ca intri odata pe sapt si raspunzi subiectelor,jignesti mamicile de pe forum in mod direct sau indirect fara sa gandesti | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 14:15 |
||
da sunt atatea subiecte de nu am timp sa le citesc, mi-ar trebuie un concediu sa ajung la zi. Eu ma refeream la tampeniile de zi cu zi, scrise de cele care nu prea au ce face, acum pe bune, crezi ca intereseaza pe cineva prea mult discuitiile astea? fara suparare, dar ce e prea mult strica, asta e conculzia mea, sa-mi fie cu iertare. | ||
stefystefy_kidz Postat pe 8 Martie 2010 14:17 |
||
pe cine am jignit???? iar vorbesti ca sa te afli in treaba anaROBERT? tampenii sunt discutiile astea gen ce ai mai facut, ai gatit, nu, bla bla bla, nu e nevoie sa mai dau exemple, sunt obositoare uneori, nu cred ca-s singura care crede asta, celelalte din politete se abtin, iti zic eu | ||
stefystefy_kidz Postat pe 8 Martie 2010 14:20 |
||
din moment ce te simti atacata si ai nevoie de un concediu sa citesti tot cred ca te intereseaza sau ce vrei sa tinem pasul cu tine,si daca nu avem ce face si stam pe forum si discutam chiar si ''tampenii'' care ar fi problema ta,chiar nu iti vad rostul. | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 14:20 |
||
Eu am inteles ideea. Acu ma faci sa devin serioasa Nu prea au fost subiecte prin ultimele pagini. Sunt postari de nevoia (mai mult sau mai putin reala) de a schimba o vb cu cineva. Ca atunci cand te-ai plictisit si o suni pe mama si ii zici ca vrei sa mergi la piata si apoi sa te plimbi prin parc si ca vrei sa faci tocana... etc. Cu alte cuvinte, chiar daca s-a scris mult, nu ai pierdut nimic. |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 14:22 |
||
ideea stii care e? uite de exemplu, intra o mamica care e interesata de ce mai e nou pe forum, ma refer strict la discutii de copii si sarcini, pai mai are loc de voi? daca mereu in top e acest topic, soacrele si mamici online, aaaa? fii serioasa! | ||
stefystefy_kidz Postat pe 8 Martie 2010 14:22 |
||
Ana, tu vb serios? Sau la misto? | ||
ses Postat pe 8 Martie 2010 14:23 |
||
mamicile on-line si offtopic tocmai pentru asta sunt create pentru discutii de tot genul,indiferent de ora si persoana.celelalte topicuri care au si un titlu acolo da se discuta ce este de discutat,dar nu vad de ce v-ar deranja pe voi? | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 14:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salut mamici! | 14 | De la: office_salinasusesi_ro 20 Martie 2010 08:52 |
date despre nastere | 4 | De la: melinte_loredana 14 Aprilie 2010 13:40 |
buna mamicilor | 121 | De la: garbo164340 8 Octombrie 2010 18:28 |
|
||
Invitatii botez | 4 | De la: garbo246801 8 Noiembrie 2011 12:37 |
mananca mult? | 27 | De la: ruschita 20 Martie 2009 09:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară