Topic: Offtopic !

va doresc un 8 martie fericit asa cum vi-l doriti, chiar si aici pe forum daca asta va face fericite! imi cer scuze ca mi-am spus parerea si ca o precizare pentru anaROBERT, eu mai si muncesc printre altele.
stefystefy_kidz
Postat pe 8 Martie 2010 14:25
adica la ce te referi ses?
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:25
Multam stefy si tie si un inceput de saptamana cat mai placut!
Sper ca ai inteles ca nu m-am luat de tine mai sus...
ses
Postat pe 8 Martie 2010 14:27
salutari lui alinakkat, imi pare rau ca nu am dat de ea, ii trimit un pupic virtual. Petrecere frumoasa mamici!

P.S. ses, te prinzi repede, imi place. o zi frumoasa!
stefystefy_kidz
Postat pe 8 Martie 2010 14:28
Ana, intrebam daca ai luat-o in serios cu ce ai spus... Te-ai urzicat, sau mi s-a parut mie?
ses
si alte mamici muncesc si intra pe forum si discuta,si care e problema ca altele stau acasa si intra pe forum chiar si de plictiseala nu este problema ta ce se dicuta pe forum si cu atat mai putin sa faci constatari ca intri tu si citesti numai tampenii expirate.
eu personal daca ceva nu imi place trec peste,ocolesc dar nu jignesc nici o mamica care a postat pe forum chiar si tampenii expirate.
te aseman din ce in ce mai mult cu vanesaraul ''socrela'' sau chiar tind sa cred ca esti o soacra doar ca vrei sa pari ceea ce nu esti.
anaROBERT
Ii transmit cand o vad. Ma retrag si eu in 20 min. Poate intra pana atunci. Kiss
ses
Postat pe 8 Martie 2010 14:29
nu ti sa parut absolut deloc ses eu am ami avut discutii cu aceasta individa si nu mi se pare corect chiar ti se pare ca ai postat tampenii expirate?a tat tu cat si celelate mamici,si sincer sunt curioasa de parerea lor cand vor intra si vor citi postarile.

am inteles nu iti place,nu vrei nu intra dar nu te considera superioara si '' prea inteligenta''din pacate contrariul e la putere.
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:30
daca cineva se simte jignita aceea nu poti fi decat tu anaROBERT, imi pare rau ca-ti spun
stefystefy_kidz
Postat pe 8 Martie 2010 14:32
wow
Ana! STOP! O iei pe langa.. Nu te mai aprinde la orice postare cu iz de contra!
Pai ce te faci cand te-o ataca stefy? Tine cont ca acum chiar nu te-a atacat... si nici pe "Soacre"... Daca iei foc asa usor, esti victima sigura.

Si crede-ma ca nu are nici in clin nici in maneca cu socrela.
De ce citesti doar printre randuri? Incearca sa intelegi exact ce a vrut sa zica, nu spicui cuvinte pe care sa le pui in propozitii noi.
ses
Postat pe 8 Martie 2010 14:33
dreptate
ale_micutza
Postat pe 8 Martie 2010 14:33
eu pentru ca sunt aici on-line si am citit ce ai scris dar sa intre si restul care posteaza pe forum,cine esti tu pana la urma,cine te crezi tu sa critici ocupate in continuare de serviciul tau si nu judeca tu postarile altora ca oricum nu ai fost invitata nici sa le citesti si nici sa le comentezi,prima data am trecut cu vderea discutiile cu tine dar de data asta uit si de respectul meu.
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:34
ses jos palaria!!!!!!!! mai bine nici ca se putea, te pup
mai revin cand am timp, o zi frumoasa!

P.S. astept si mamicile celelalte care s-au simtit jignite de mine
stefystefy_kidz
Postat pe 8 Martie 2010 14:36
ses o sa te rog frumos din respect pentru tine sa iti vezi de discutiile tale cu ea si sa nu te bagi peste ale mele,nu esti avocata poporului stiu destul de bine ce a spus,daca nu ai inteles reia citirea,.

nu mai are loc de tampenii expirate,adica ce intelegi tu prin asta,si eu comentez da care este problema...uite nu imi convine ce a spus ca si eu am postari pe topicul asta ''de plictiseala''chiar si asa
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:37

acuma schimband subiectul... ati vazut la tv de oamenii aia ce aveau o fetita de 2 luni si nu ii dadeau de mancare si mergeau la jocurile video si cresteau o fetita virtuala??? si a lor in 2 luni s-a ingrasat 50 grame! dar a murit knd fetita plangea de foame aruncau o paturica pe ea si gata!
ale_micutza
Postat pe 8 Martie 2010 14:39
Bai, deci ce nu ai priceput tu mai sus, este ca noi, adica eu si stefy, ne-am intepat "la misto"!! Si cu discutii expirate, nu m-a deranjat ca a spus asta. Adica, priveste putin "din avion" si incearca sa vezi ceva "constructiv" in discutiile despre care spunea. Si pentru ca asta e parerea ei, nu tre sa o iei personal.

Ce? Eu nu am postat mesaje neinteresante? Si ce? Poate nu mi-am dat seama si vine una ca stefy sa imi atraga atentia. Nu tre sa ma supere asta, nu? Mai ales ca a si facut ceva ce nu prea ii sta in fire, adica sa se scuze daca a ofensat pe cineva.
ses
Postat pe 8 Martie 2010 14:40
este a doua oara cand face asa ceva si de data nu am sa ii mai permit si gata,prima data am trecut cu vederea recunosc numai din bun simt si respect pentru voi,dar de ce sa iau eu atacurile respectivei stefy ca pe ceva constructiv,toate mamicile discuta aici ce vor nu ce vrea stefy daca nu este demn de inteligenta ei sa caute in alta parte.

eu nu am treaba cu intepaturile voastre ses,iar faza cu intru pe forum si citesc numai tampenii expirate''in loc de subiecte intelogente nu a spus-o referitor la tine ci la toata lumea de aici,eu asa am vrut sa inteleg si ce?
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:43
Doamne fereste! Nu am vazut si nici nu imi doresc sa vad! De cand sunt insarcinata nici nu mai suport sa mai aud copii plangand la TV, imi vine sa plang instantaneu. Multe stari iti aduce sarcina asta
NicolS
Postat pe 8 Martie 2010 14:45
cand esti mama sau te pregatesti sa devi mama,un sentiment foarte frumos cel matern,te schimbi devi mai sensibila si automat si simplu om sa fi sa vezi asa ceva te doare sufletul sa chinui un biet copil nevinovat.
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:48
trebuie sa mai fac o completare, anaROBERT, ai auzit de mesaj privat sau messenger? iti dau in sfat, folosete-le, vei avea mai mult succes
stefystefy_kidz
Postat pe 8 Martie 2010 14:51

Vreau sa iti mai spun doar un lucru: eu ii dau dreptate lu' stefy ca a atras atentia asupra CALITATII discutiilor. Daca ai observat ca in ultimul timp am avut mai putine postari, a fost pentru ca imi pierdusem interesul pentru forum.
Daca e prea mult sa vina cineva sa-ti spuna "Hei! Aluneci!" atunci poate te supraestimezi. Si oamenii care se supraestimeaza pe ei insisi, nu mai vad detaliile, nu mai stiu sa traiasca si sunt niste oameni de regula singuri, fara prieteni adevarati. Pentru ca daca vine un prieten si ii atrage atentia, e respins ca i-a atacat "stratul de ozon".

Te-am pupat!
Si tuturor mamicilor, un 8 Martie fericit! Va
ses
Postat pe 8 Martie 2010 14:57
n uai tu ce sfaturi sa imi dai mie,comparativ cu tine am auzit,se pare ca nu ai posibilitatea de a comunica mai des pe internet decat conditiile care ti le ofera serviciul ca altfel ai fi in pom.

nu eu deschid mesaje aici pe forum sunt discutii despre orice pe care le discutam si nu fac monolog eu se vede clar deci ai o problema.

tampenii expirate'' lipsa de ocupatie deja imi vine inapoi nu iti place nu intra si gata sau ce crezi ca ma dor degetele,am o dexteritate la scris habar nu ai
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 14:58
ses am crezut ca se poate discuta cu tine dar se pare ca te invarti in cerc cu stefy(fara suparare) acest topic este creat pentru discutii de tot genul de ce va ofensati chiar si tu care ai intrat si ai tinu discutiile cu noi chiar nu vad rostul,dar nu este nimic ne vom intoarce la mamici on-line unde putem discuta orice fara sa va deranjam pupilele.
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 15:00
si eu ii dau dreptate lui stefystefy
La multi ani de 8 Martie tuturor mamicilor si doamnisoricilor!
lidya
Postat pe 8 Martie 2010 15:02
lidya mai arata-mi te rog o postare pe topicul asta,vorbeam strict de mamicile care au postat pe astea 2 topicuri ce nu ai inteles?
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 15:07
adica? cand i-am dat dreptate m-am referit la tot ce a zis, e adevarat ca mereu cand intri pe forum numai discutii fara interes sunt pe aici, de ce te deranjeaza asa tare ce a spus? cred ca iti place sa te certi singura, nu te lua de mine, eu am fost obiectiva, ok? o zi placuta!
lidya
Postat pe 8 Martie 2010 15:11
dragut-o eu nu m-am luat de tine si nici singura nu ma cert ti-as spune un proverb acum dar....ma abtin...tu pe topicul asta nu ai postari pe mamici on-line la fel sunt topicuri unde se discute ce si cum vrem fara o tema anume despre copii asta am vrut eu sa subliniez,daca te intereseaza discutiile si temele despre copii atunci intra acolo nu aici,ai gresit adresa.
anaROBERT
Postat pe 8 Martie 2010 15:16
Fight! Fight!:))
simion_adriana
Postat pe 8 Martie 2010 15:18
Asa ana! Flutura sabia la toata lumea!
Si daca nu are postari aici ce? E topic cu acte al cuiva? Sau intreg saitul? E o intrusa sa inteleg?
ses
Postat pe 8 Martie 2010 15:21
La multi ani fetelor,mamicilor!Ne-am intors de la munte,a fost minunat!Discutii fara rost aici,din nou.Pai,da ca are Stefystefy timp sa intre pe forum.Asa face mai mereu.Intra,,arunca un pumn de pietre si pleaca".Cred ca ii face placere sa atate,e ironica,acum precis isi rade sub mustata.Daca vreau sa citesc ceva interesant intru pe WIKIPEDIA si ma delectez.Daca m-i se taie maioneza si caut ,,solutii" mai intru pe offtopic si intreb o fata.Care-i problema?Iar pentru mamici,bebe &co sunt atatea topicuri deschise.Fiecare e liber sa posteze cam ce vrea(in limita bunului simt)Si ses,intervine de ai spune ca stefystefy e regele si ea e sfetnicul de la curte. E cam deplasat sa ne luam la cearta pentru ce?!anaROBERT consider ca nu trebuie sa te lasi atatata.Nu cred ca a fost ceva personal din partea lui stefystefy.va
chanty
Postat pe 8 Martie 2010 15:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
GRĂDINIŢA DE COPII NR. 264, 101 DALMAŢIENI, BUCUREŞTI 6 De la: garbo_461321 22 Februarie 2017 22:11
pisici si bebelusi 6 De la: alinakatt 11 Ianuarie 2010 13:12
Vand balansoar pentru bebelusi 1 De la: XEMONIA 18 Noiembrie 2010 23:27
sarcina joasa,col scurt si deschis la 32 sapt 19 De la: cristina_voicu 20 Septembrie 2014 13:22
centru pentru copii-Constanta 1 De la: zanazanelor 4 Septembrie 2009 17:14
Setari Cookie-uri