eu cred ca femeia asta are probleme daca nu am aceeasi activitate ca si tine, inseamna ca ce? ca nu-mi pot spune puctul de vedere? mai i-a o pauza, mai respira si tu |
||
lidya Postat pe 8 Martie 2010 15:24 |
||
---|---|---|
nu,nu am spus asta nici prin gand nu mi-a trecut asa ceva eu am vrut doar sa subliniez ca am vorbit doar de fetele care au postari aici atat,nu am vb in numele nimanui si mai ales in numele cuiva care nu are postari aici si n uar avea de ce sa se simta jignit,eu asta am vrut sa spun.imi cer mii de scuze daca sa inteles alceva. nu flutur nici o sabie ses doar ca de data asta imi voi sustine punctul de vedere in ceea ce priveste atacurile astea. |
||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 15:25 |
||
Ce n-ai inteles, ses? Fata trebuie sa posteze, nu conteaza ce....Daca intr-o luna a facut 1000 si de mesaje....iti dai seama ca nu are ce face:))) Moama...acum abia astept sa vad ce-mi scrie...eu oricum inchid calculatorul.....sa vezi nervi, sa vezi spume..... Pentru unii e mai importanta cantitatea decat calitatea( a se vedea ortografia....) |
||
|
||
simion_adriana Postat pe 8 Martie 2010 15:25 |
||
simiona_adriana foarte bine ai spus, daca am intrat sa-mi spun parerea se pare ca am deranjat, dar titlul topicu-lui este topic: offtopic, deci am tot dreptul nu? vaiiiiii, chiar nu ma asteptam la asa ceva. O zi buna! | ||
lidya Postat pe 8 Martie 2010 15:29 |
||
lidia masoara-ti cuvintele te rog frumos ok in ceea ce te priveste am spus ce era de spus asa ca te rog frumos masoarati obrazul. chanti ma bucur ca tu ai inteles ceea ce am vrut sa spun pana acum mi-am racit gura degeaba fara sa intelaga cineva ceva,nu m-am lasat atatata eu am mai avut discutii cu aceasta stefy pe care din respect ma repet le-am trcut cu vederea,ma atatacat in nenumarate randuri indirect si la fel am tacut dar de data asta imi pare rau am sa ii masor eu nasul daca ea nu si-l vede,imi pare rau ca ses e avocata ei. eu vad lucrurile din punctul meu de vedere nu vreau sa jignesc pe nimeni si ma repet si pentru lidia am vorbit strict in numele meu si al celor care au postat pe astea 2 topicuri atat. nu am nici o problema draguto da? |
||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 15:29 |
||
lidya si simion_adriana reluati va rog postarile,vedeti despre ce este vorba si apoi vorbiti dar ceea ce este de vorbit si fara jigniri ca nu fac spume draga si nici nervi nu am ok,dar fiecare cu grmajul lui de creier | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 15:32 |
||
deja deranzezi cam multa lume, asta nu-ti spune nimic anaROBERT? eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, cred ca trebuie sa mai lucrezi nitel la imaginea ta, lasa de dorit. | ||
lidya Postat pe 8 Martie 2010 15:32 |
||
Pfff! Cand 2 persoane au aceeasi parere cu privire la un subiect, una e poporul si alta avocatul poporului, sau una e rege si alta nush ce... "draguto" De ce ai impresia ca |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 15:35 |
||
care cam multa lume eu nu am vb niciodata cu tine nu am nici o postare alaturi de a ta eu vb cu fetele astea de luni de zile,ne cunoastem care este problema ta,de ce te bagi unde nu iti fierbe oala,ai vazut o smanata de discutii in contradictoriu si ai simiti nevoie sa te alaturi. te rog frumos te dreanjej du-te fetito in alta parte unde ai si fost pana acum,caci pe aici nu te-am vazut,ti-am vb frumos pana acum dar daca mai continui asa si eu pot jigni sa sti asa ca sa ne limitam.am incheiat subiectul eu de vb si explicatii am de dat la fetele cu care am avut postari aici si pe topicul celalalt atat nu tie. |
||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 15:36 |
||
Nasol cu scrisul asta! Prin viu glas cred ca nu s-ar observa atat greselile gramaticale si am putea sa ne dam "telectuale"!Asta- i off topic sa nu?:))) LOlL! | ||
simion_adriana Postat pe 8 Martie 2010 15:40 |
||
luni de zile???? mai tu stii matematica? atat ai tu de cad esti pe forum? luni de zile, ma faci sa anaROBERT 1023 mesaje Membru din: 1/02/2010 Oras: hai ca-mi place! |
||
lidya Postat pe 8 Martie 2010 15:41 |
||
simion_adriana se mai fac greseli ortografice sunt zeci de motive scri repede,mai si copilul pe ici pe colo nu ai cum sa nu faci greseli doar nu o sa stau sa imi verific fiecare cuvintel in parte sa fim serioase si nu m-am dat intelectuala,fiecare are greselile ei facute dar ce e este asa de rau?chiar nu vad ce te-a deranjat ca sunt agramata,asa si ce? | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 15:42 |
||
de messenger ai auzit draguto?iti spun eu ca exista in caz ca acum auzi. am spus cu voi am incheiat discutia nu prezentati interes deloc. |
||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 15:43 |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 15:43 |
||
messengerul ti-a fost tie sugerat anaROBERT, daca am citit eu bine, ai face bine sa-l folosesti tu, ei comedie | ||
lidya Postat pe 8 Martie 2010 15:46 |
||
Normal ca pentru una ca tine o discutie despre limba romana nu prezinta interes.Scuze, sigur, esti capabila sa prezinti.....Da cine te pune, fato, sa scrii repede? Ca nu-i concurs de tehnoredactare aici! | ||
simion_adriana Postat pe 8 Martie 2010 15:48 |
||
bietul copil, o mai avea mami timp si de el? | ||
lidya Postat pe 8 Martie 2010 15:48 |
||
ce apelative folsiti ei da uite sunt anagramata si care este de fapt problema voastra ca nu va vad rostul serios ati simtit nevoia sa va bagati in seama sau...? | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 15:49 |
||
lidya hai sa ne limitam la discutii si nu baga copilul meu in discutie clar te rog frumos ti-am vb frumos dar pana aici deja intreci limitele nesimtiri tu.gata am incheiat subiectul nu te lua de copilul meu nu il baga in discutie ok sper sa fiu inteleasa vorbeste ce te priveste pe tine ce nu ia o pauza |
||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 15:50 |
||
Citat "la misto" (a se retine acest aspect): "eu, mama cu spume la gura rupand tastatura...copilul striga devine isteric...iar eu nimic ..nu reactionez tot tastatura e mai live decat el pana in momentul can ma ridic si il iau il leg fedeles de calorifer sau o alta tava zdravana ii pun calus in gura si imi continuu munca pe idz...." Sursa: Alinakatt P.S. Citatul meu preferat! |
||
ses Postat pe 8 Martie 2010 15:52 |
||
bietul copil, o mai avea mami timp si de el? ce am zis gresit? cum stai non stop pe aici... ses, mi-l inchipui deja pe al ei e de plans daca intradevar se intampla in realitate |
||
lidya Postat pe 8 Martie 2010 15:53 |
||
nici chiar asa nu stiu cine ar putea sa faca asa ceva,a fost in spirit de gluma la adresa celor obsedate de forum dar nu cred ca este cazul cuiva sau poate ma insel | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 15:54 |
||
simion_adriana Postat pe 8 Martie 2010 15:55 |
||
lidya, nu cumva o fi cazul nostru? la miile de mesaje postate...lydia, fato, baga-ti mintile in cap...:))))) | ||
simion_adriana Postat pe 8 Martie 2010 15:56 |
||
da da, sigur suntem printre cele care fac asa ceva | ||
lidya Postat pe 8 Martie 2010 15:58 |
||
doamnelor si domnisoarelor, va doresc o zi minunata ca voi si petrecere frumoasa! | ||
lidya Postat pe 8 Martie 2010 16:11 |
||
anaROBERT stai calma.Nu are rost sa te enervezi.Nu ai cu cine vorbi,nu ti-ai dat seama? Cu stefy credeam ca te-ai obisnuit deja sa arunce cate ceva ca sa aibe ce vorbii.De cand este inscrisa pe kidz doar asta face la toate topicurile,nu a scris niciunde nimic interesant. Cat despre fetele cele noi trebuiau sa-si faca si ele mesaje cumva si sa se bage in seama aici. Stai linistita |
||
bau Postat pe 8 Martie 2010 16:28 |
||
da bine de asta mi-am dat seama oricum doar ca nu mi sa parut normal si nici corect fata de niciuna dintre noi care am postat aici pe topicul asta si cu atat mai putin astea doua care nu le-am vazut deloc sa isi dea cu parerea eu vb despre mine si despre voi de ce s-au bagat ele ramane un mister.oricum si-au facut reclama da bn la imagine | ||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 16:32 |
||
Imi fac o cafea si revin | ||
bau Postat pe 8 Martie 2010 16:49 |
||
la ora asta mony?a plecat soata la scoala? |
||
anaROBERT Postat pe 8 Martie 2010 16:51 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
kinetoterapie | 21 | De la: Centrul_de_Recuperare_1 20 Septembrie 2012 11:25 |
Curs Prim Ajutor Bebelusi | 2 | De la: marirai 5 August 2009 09:38 |
somn agitat | 37 | De la: crys_1976 29 Aprilie 2018 20:24 |
|
||
cat cresc sugarii pe luna? | 41 | De la: cory_emy 16 Martie 2010 19:01 |
Tablou pentru bebe | 3 | De la: office_salinasusesi_ro 21 Februarie 2010 08:42 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară