Ce te face sa crezi asta? Ai indoieli deja? Hmm... s-a rupt lantu' de iubire...?! |
||
ses Postat pe 9 Martie 2010 00:43 |
||
---|---|---|
da-i tu actiune mony daca vrea actiune .nu prea ma uit la filme,eu la tv nu sunt decat pe cartoon networc si pe canal d la nora pentru mama | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 00:43 |
||
Nu pot sunt in reparatii,sunt avariata. Ses intrebam ca am avut impresia ca iti place si kudika |
||
|
||
bau Postat pe 9 Martie 2010 00:49 |
||
Adica? Dezvolta. | ||
ses Postat pe 9 Martie 2010 00:50 |
||
a da stai ca tu ai musafiri,am uitat | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 00:50 |
||
De fiecare data cand se scria la "vreau sa-mi ucid soacra" despre noi,stiai | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 00:53 |
||
Da Ana,musafirii astia numai pleaca odata. | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 00:54 |
||
Ses a venit sotu? | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 00:57 |
||
ce face pilu,doarme?sotu te lasa la pc nu a mai comm nimic? | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 00:57 |
||
Pai ce sa mai faca saracu.Stie ca am o problema grava care trebuie urgent rezolvata,cauta inca solutii | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 01:10 |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 01:14 |
||
Nb ,somnik usor.Fug si eu | ||
bau Postat pe 9 Martie 2010 01:31 |
||
ok somnik usor pa pa | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 01:32 |
||
Pff... | ||
ses Postat pe 9 Martie 2010 11:10 |
||
si cum mai spunea cineva, ai probleme mari cu scrisul, nu vrei mai bine sa iei niste lectii de gramatica decat sa-ti spui toate tampeniile pe aici? (ma refer exclusiv la aceste doua topicuri) toata lumea mai face greseli, din neatentie, dar tu ai lipsuri mari, clar! O zi buna! | ||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 11:12 |
||
Mai dragelor care sunteti on-line si pe topicuri, ca nu va gasesc si am si eu putin timp liber,deci pe unde sunteti? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 9 Martie 2010 11:13 |
||
buna ses, multumesc ca ai fost printre cele care nu citesc printre randuri | ||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 11:13 |
||
Buna stefy, dar de ce esti asa de suparata? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 9 Martie 2010 11:16 |
||
E si asta un neajuns stefy, am obosit. Deja ocupatia zilei este avocata poporului. Apropo, ce face "poporul" azi? |
||
ses Postat pe 9 Martie 2010 11:17 |
||
ses,zi-mi si mie care e treaba, ca nu inteleg nimic, cred ca primesc comentariile decalat cu mult fata de voi pentru ca am impresia ca sunt singura pe forum | ||
diana_maria_kidz Postat pe 9 Martie 2010 11:20 |
||
ia sa vad si eu care sunt realele mele probleme cu scrisul hai uimiti-ma,mai fetelor reveniti-va ca fa faceti de ras pe internet,chiar astept sa vad unde am greseli de ortografie totusi am un liceu terminat,urmez o facultate nu prea cred ca am greseli de ortografie dar cu ce sa atace si stefy. am o intrebare la tine stefy cum se face ca niciodata nu esti on-line odata cu ''socrela''iesi tu si imediat intra si ea esti tare.....dar na asa mai radem si noi |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 11:21 |
||
nu sunt suparata pe nimeni, dar unele persoane de pe aici cred eu ca intrec masura bunului simt, mereu cand intri gasesti numai banalitati postate, de parca ar interesa pe cineva ce fac ele, cum se simt, ce fac barbatii lor, haide-ti sa fim serioase!!!!!! problema nu ar fi asta, ci faptul ca se simt cu musca pe caciula si sar ca fripte daca cineva le atrage atentia, mai lasi si capul plecat daca e cazul, nu? stiu sigur ca majoritatea au inteles ce am vrut sa spun ieri, numai una a sarit de ....in sus si culmea, cea mai cea... |
||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 11:22 |
||
Se merge la bisericute diana_maria | ||
ses Postat pe 9 Martie 2010 11:22 |
||
ce facultate faci ma rog? eu sunt la a doua, uite un motiv in plus pt tine sa-ti faci de lucru, invata pt facultate | ||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 11:24 |
||
Pai de ce sa facem bisericute,stefy? nu ar fi mai simplu sa facem front comun in subiectele care ne intereseaza? Lumea in care traim este atat de rea, de ce sa aducem si aici rautatile? | ||
diana_maria_kidz Postat pe 9 Martie 2010 11:27 |
||
eu cred ca am putea vb si fara sa aruncam insulte pentru ca si eu as putea sa o fac,eu am inteles exact ce era de inteles si ceea ce ai subliniat chiar si acum:ce treaba ai tu cu ce se posteaza fetele,este strict treaba lor nu te priveste pe tine,nu iti place nu citi dar nu cataloga tu pe nimeni,intri din an in pasti si arunci cu venin pe aici mi-ar fi mai mult decat rusine. poti fi si la a 4 fac din partea mea daca nu ai cultura generala si scoala vietii poti fi si rector din partea mea. |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 11:29 |
||
pai diana_maria de ce intri sa postezi toate tampeniile expirate pe forum nu ai alta treaba(in viziunea si stefy) este de o inteligenta rara incat ne citeste postarile nu o privescdar simte ca trebuie sa se bage... chiar crezi diana_maria ca postezi tampenii expirate? |
||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 11:30 |
||
lasa mai alte mamici, tu chiar esti tarlala?????? una e sa intri cand ai timp, schimbi o vorba si alta e sa stai mereu pe aici, nu vezi ca se pierd problemele reale din cauza ta? lasa alte mamici sa-si spuna off-urile, chiar au nevoie de un sfat, esti... | ||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 11:37 |
||
auzi cretinoido gata pana aici va dca tu continui si te duci chiar si pe alte topicuri da dute draga unde vrei si lasa-ma naibii in pace ai impresia ca o sa tac prostul il atac cu toate armele posibile neinsemnato,hai eject gata la revedere | ||
anaROBERT Postat pe 9 Martie 2010 11:39 |
||
n-ai mai putut | ||
stefystefy_kidz Postat pe 9 Martie 2010 11:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ficatel de pui | 117 | De la: felideni 21 Noiembrie 2015 03:27 |
vand patut-tarc | 3 | De la: ingerashnebun 30 Decembrie 2010 11:49 |
Vand hainute noi cu eticheta pentru bebei | 1 | De la: m1adutza 2 August 2010 08:08 |
|
||
Nu mai vrea sa manance | 3 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 21:53 |
siguranta bebelusului | 2 | De la: kidz005903 9 Decembrie 2009 09:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară