Topic: Offtopic !

pai atata vad ca ma jignesti ca am probleme serioase ca sunt tralala nu ma cunosti sa vezi tu cum sunt eu sau sa ma judeci tu cine esti,cine iti da dreptul asta nu crezi ca ar fi mai frumos pentru o femeie de varsta ta sa iti vezi doar de lungul nasului?eu asa cred ca ar trebui dar....
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 11:44

ses
Postat pe 9 Martie 2010 11:46
Urat,urat f urat
bau
Postat pe 9 Martie 2010 11:47
citat anaROBERT:
"auzi cretinoido gata pana aici va dca tu continui si te duci chiar si pe alte topicuri da dute draga unde vrei si lasa-ma naibii in pace ai impresia ca o sa tac prostul il atac cu toate armele posibile neinsemnato,hai eject gata la revedere"
savurati va rog, unde e mony? uite ce prietena are
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 11:48
v-ati facut bisericuta,claca acolo sa ma atacati pe mine da ce v-am facut eu voua cre este problema voastra cu mine de fapt ca stau pe forum sau ce stau cat vreau cine imi poate interzice discut cu mamicile ce discuta mamicile,lasati-ma in pace dati dovada de putin bun simt la varsta care o aveti,dar cum pe net flutura tot felul de personaje nule nu ma mira nimic
anaROBERT
Ana iar bagi in seama persoanele neisemnate.
Dai ignor Ana
bau
stefystefy ce mult ma bucur ca-ti era dor de mine.
Intradevar Ana face greseli la suparare.Tastatura e de vina.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 11:50
fetele, va parasesc, dar revin daca mai am timp, i-a vezi anaROBERT, intra soacra imediat dupa mine?
O zi buna ses, mony, daria_maria si tuturor mamicilor adevarate!
stefystefy_kidz
da mony dar daca continua cu asta ce treaba are cu ce postam noi si ca neglijam fam si bla bla bla care este problema acestui specimen de fapt sa se duca la un control ca sigur are nevoie
anaROBERT
da-i drumu si fa-ti datoria tanti si lasa-ma in pace pe mine ca nu imi ajungi la nas stai calma
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 11:51
mai ai si aptitudini de papagal, cam repeti ce zic altii, a se vedea postarile
mony nu ma supar sa-mi dea ignor, dar roag-o tu ca pe tine te asculta, sa mearga la un control ceva...cred ca are nevoie
va pup
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 11:52

Zau daca mai am ceva de comentat! Sunt frapata!
O zi buna si tie stef si tuturor mamicilor!
ses
Postat pe 9 Martie 2010 11:54
la fel si tie ses si la toata lumea, orice as zice nu ma fac inteleasa pt aceasta femeie! o zi placuta!
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 11:55
stefystefy vrei cumva sa te pui bine cu mine?
bau
Postat pe 9 Martie 2010 11:55
de ce va certati? Stefy vb de bun simt eu cred ca tie iti lipseste, daca nu iti place nu citi nu te-a invitat nimeni. Si zici ca faci a doua facultate, draga omul nu se face om numai in facultate. Si sa stii ca oricare mai face greseli gramaticale chiar si din viteza nu din necunoastere.
viobregar
Postat pe 9 Martie 2010 11:56
ses presupun ca acum nu te-ai mai plictisit
bau
Postat pe 9 Martie 2010 11:56
categorica asta a urmarit de la inceput sa se puna bine cu toate sa ii dea dreptate ca ea e aia desteapta si cum cu mine nu ia mers de la inceput .eu te las in pace de acum stefy doar din respect si bun simt pt alte mamici si pt forum,am incheiat discutiile cu tine mi-ai demonstrat a nu stiu cata oara cat este de...
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 11:57
Bravo Vio
bau
Postat pe 9 Martie 2010 11:58
deja sunteti fenomenale, daca citeai cu atentie ce am scris viobregar ai fi remarcat ca la fel am zis si eu, oricine greseste, dar daca aceste greseli se repeta constant, e clar ca sunt lipsuri. Va las, faceti-va de cap, nu ma pot intelege cu voi, sigur alte mamici m-au inteles, bafta multa!
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 11:58
eu abia acum m-am evervat.
In fine sa trecem peste.
Fetelor stiti ceva de suflu cardiac la bb. Al meu il are de la 4 luni si au zis ca e fiziologic, dar azi o zis medicul de familie ca se aude mai tare. Ati avut asemnea prob? Eu maine ma duc la cj la consultatie
viobregar
Postat pe 9 Martie 2010 12:00
care alte mamici cand ai scris clar negru pe alb ai subliniat pana si astazi ceea ce ai vrut sa spui.

eu ma repet nu ai tu treaba cu ce posteaza fetele aici indiferent ca sunt tampenii expirate nu le lua in seama iti vezi strict d eceee ce te priveste.
chiar daca am lipsuri este treaba mea tanti dar la revedere drum bun in viata dar cu copmortamentul tau m-ar mkira sa ai vre-un prieten
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 12:00
Daca nu e omul de acord,nu te poti intelege cu el
Pai doar nu vrei ca toata lumea sa-ti dea dreptate
bau
Postat pe 9 Martie 2010 12:01
Si ce ce deranjeaza pe tine aceste lipsuri? Nu poti dormi noaptea deia
viobregar
Postat pe 9 Martie 2010 12:02
viobregar nu am auzit inca.Si al meu respira ciudat,adica se aude un harait,dar m-am gandit ca e de la nasuc.
bau
Postat pe 9 Martie 2010 12:03
Eu vreau sa intreb ceva si dau de madam care are chef de cearta (stefy) si acum sunt suparata si ma enervez de obicei nu bag in seama dar azi mi-a sarit tandara. Fetel0or ce ziceti de suflu cardiac
viobregar
Postat pe 9 Martie 2010 12:04
fetelor haideti sa lasam nulitatile in plata domnului,sa nu ne coboram la nivelul ei ca nu are rost,gata am ras ne-am distrat ajunge ca nu merita nici macar atat e nula sa vazut asta si gata,vrea sa exprime ceva sa se exprime corect sa fie inteleasa de toate la fel nu doar de una .

pai si ce faci viobregar,unde te duci cu copilul?
anaROBERT
Postat pe 9 Martie 2010 12:05

aveti ceva in comun, va felicit!
apropo, acest site se numeste kidz da? ce inseamna asta? nu sariti calul cu alte tampenii casnice ale voastre, asta am vrut sa subliniez, dar numai voi nu vreti sa intelegeti, va aparati una pe alta ca si cum ati fi din acelasi aluat.
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 12:05
stefystefy_kidz
Postat pe 9 Martie 2010 12:06
Al meu nu respira cidat dar daca ii pui pana pe piept se aude. Cica bb in viata intrauterina au numai 2 camere la inima nu 4 si aceste se fac 4 dupa nastere cam in 2 luni, daca nu se inchid de tot se aude acest suflu care in mod normal e fiziologic, farmacista zice ca nu e nimic daca nu se invineteste cand plange sau buzele cand ii fac baita. El nu se invineteste. Primul semn ca un copil are prob este ca se invineteste cand plange asta a spus
viobregar
Postat pe 9 Martie 2010 12:06
si chestile casnice nu tin si de copil? Nu ai ceva mai bun de facut decat sa te certi cu toata lumea.
viobregar
Postat pe 9 Martie 2010 12:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
menstruatia in tympul alaptarii 2 De la: raluca08 21 Decembrie 2009 21:08
botez 4 De la: SAL 12 Ianuarie 2012 19:27
cat timp petrec bebeii vostri cu bunicii????????? 27 De la: Adol 31 Octombrie 2009 08:08
marsupiu BabyBjorn 1 De la: adelaeu 8 Noiembrie 2010 18:53
pete rosii 16 De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:29
Setari Cookie-uri